Ανιχνευτής βρόχου οχήματος με κορυφαία ποιότητα

Ανιχνευτής βρόχου οχήματος

Ανιχνευτής βρόχου οχήματος με κορυφαία ποιότητα

Shenzhen Noble OPTO Co, Ltd έχει κατασκευάσει διάφορα είδη ανιχνευτή βρόχου οχήματος για να βοηθήσει στην καλύτερη ανάλυση της κυκλοφορίας. Και αυτά τα προϊόντα δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν μόνο για τη διαχείριση της κυκλοφορίας, αλλά και για τον έλεγχο των διανομέων καρτών σε χώρους στάθμευσης. Ο ευγενής ανιχνευτής βρόχων OPTO έχει το πλεονέκτημα της υψηλής ευαισθησίας, της προστασίας από το φως και ούτω καθεξής.

ανιχνευτή βρόχου

Εφαρμογή και οφέλη από τη χρήση ανιχνευτή επαγωγικού βρόχου οχήματος

Ο ευφυής ανιχνευτής βρόχου οχήματος χρησιμοποιείται για την ανίχνευση βρόχου οχήματος, για παράδειγμα για παρακολούθηση και ασφαλή φύλαξη δρόμων πρόσβασης ή για καταμέτρηση οχημάτων. Το σήμα εξόδου μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τον έλεγχο των θυρών και των μηχανισμών κίνησης πύλης, των φραγμών λειτουργίας. Η χρήση του ανιχνευτή βρόχου οχημάτων για την είσοδο πύλης είναι πολύ βολική. Για παράδειγμα, όταν οδηγείτε αυτοκίνητο πίσω στην πατρίδα σας, δεν μπορείτε ' t πρέπει να κατεβείτε για να ανοίξετε την πύλη, ο ανιχνευτής βρόχου θα αισθανθεί το μέταλλο του αυτοκινήτου σας και η πύλη θα ανοίξει αυτόματα μέχρι το αυτοκίνητό σας να οδηγεί στην αυλή. Στη συνέχεια, η πόρτα κλείνει όταν δεν μπορεί να ανιχνεύσει το μέταλλο του αυτοκινήτου σας. Η ανατίναξη της εικόνας είναι ο τρόπος οδήγησης της πύλης. Πρέπει να σκάβετε το έδαφος για να βάζετε το βρόχο κάτω από το έδαφος και μπορεί να χρειαστεί το μήκος του βρόχου.

ανιχνευτή βρόχου οχήματος

    

Από τη μία πλευρά της ανάλυσης κυκλοφορίας, η χρήση ανιχνευτή βρόχου οχημάτων βοηθά πολύ. Αυτό το προϊόν μπορεί να εξάγει σήμα και στη συνέχεια να μεταδώσει το σήμα στο γραφείο ελέγχου κυκλοφορίας. Μπορεί να μειώσει την κατάσταση της κυκλοφοριακής συμφόρησης και να βοηθήσει πολύ το αστυνομικό γραφείο. Από την άλλη πλευρά, η εταιρεία μας επίσης κατασκευάζει   ανιχνευτής βρόχου οχήματος στάθμευσης αισθητήρα στάθμευσης, αυτό το προϊόν συνήθως εφαρμόζεται κατά την έναρξη των χώρων στάθμευσης. Πριν πάτε στους χώρους στάθμευσης, ο αισθητήρας θα ανιχνεύσει το αυτοκίνητό σας, τότε μπορείτε να οδηγήσετε μέσα, και μπορεί επίσης να μετρήσει τον άδειο χώρο στάθμευσης.

     ανιχνευτή βρόχου οχήματος    Τ πρώην εικόνα είναι η εφαρμογή ανιχνευτή βρόχου στο χώρο στάθμευσης.      ανιχνευτή βρόχου  

Η τελευταία εικόνα είναι η εγκατάσταση ανιχνευτή βρόχου οχήματος κατά την εφαρμογή στην ανάλυση κυκλοφορίας, πρέπει να εγκατασταθεί σε σύστημα ελεγκτή.

 

Και υπάρχουν ενιαία & Δύο κανάλια μπορούν να επιλεγούν. Εκτός αυτού, η θέση και η εγκατάσταση του ανιχνευτή είναι πολύ σημαντικές. Ο ανιχνευτής πρέπει να είναι όσο το δυνατόν πιο κοντά στον βρόχο ανίχνευσης. Στην εφαρμογή, όπου έχουν εγκατασταθεί δύο ή περισσότεροι ανιχνευτές βρόχου και βρόχοι ανίχνευσης, ορίστε έναν ανιχνευτή σε υψηλή συχνότητα και ο άλλος ρυθμίζεται σε χαμηλή συχνότητα για να ελαχιστοποιήσετε τις επιπτώσεις της διασταυρούμενης ομιλίας μεταξύ των δύο συστημάτων. Οι βρόγχοι ανίχνευσης και οι ανιχνευτές πρέπει να τοποθετούνται σε απόσταση τουλάχιστον 2 m.

Shenzhen Noble Opto Co, Ltd έχει και θα προσπαθεί πάντα να βελτιώσει τα πρότυπα ποιότητας της παραγωγής του, καθώς και να καταστήσει τις παραγωγικές διαδικασίες πιο αποτελεσματικές και φιλικές προς το περιβάλλον. Από την ίδρυση της εταιρείας, αναγνωρίζουμε τη σημασία της παροχής προϊόντων καλής ποιότητας και καλύτερης προ-πώλησης και προσπαθούμε πάντοτε να καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για τη βελτίωση του σχεδιασμού και της παραγωγικής μας ικανότητας. Επιπλέον, έχουμε την οδήγησε φανάρι EN12368, ITE, CE, ISO9001 πιστοποίηση. Τα προϊόντα μας εξάγονται στις αγορές ομώνυμων ευρωπαϊκών χωρών και στη Μέση Ανατολή, όπως η Σουηδία, η Αγγλία, η Ιταλία, η Πολωνία, η Ρουμανία, η Σερβία, η Τουρκία, το Ισραήλ, η Ισπανία, οι ΗΠΑ, η Ρωσία Ross, η Σιγκαπούρη κ.ο.κ. Η φιλοσοφία μας για τη διαχείριση είναι να εξυπηρετούμε τον πελάτη μας με την καλύτερη ποιότητα και ειλικρίνεια. Έχουμε εφαρμόσει αυστηρές πολιτικές για τον ποιοτικό έλεγχο, προκειμένου να παρέχουμε προϊόντα υψηλής ποιότητας που είναι σε θέση να λειτουργούν ακόμη και σε αυστηρές κλιματολογικές συνθήκες. Η επιλογή του ανιχνευτή βρόχων ευγενών οχημάτων είναι η καλή επιλογή σας.

loop detector

         detector detector

Το μερίδιο αυτό το πόστο:

Στείλτε μας ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Ωρα εργασίας :
08:00-18:00(ώρα Πεκίνου)
Fax :
+86(755)27651483
Τηλέφωνο :
+8613927455427(Ο χρόνος εργασίας)
E - :
trafficloopdetector@gmail.com
Διεύθυνση Εργοστασίου :
Mingjinhai βιομηχανικό πάρκο, Tangtou Road, Shiyan πόλη, Bao \ 'μια περιοχή
contact us