Ανιχνευτής βρόχου οχήματος με κορυφαία ποιότητα

Ανιχνευτής βρόχου οχήματος

Ανιχνευτής βρόχου οχήματος με κορυφαία ποιότητα

Η Shenzhen Noble OPTO Co., Ltd έχει κατασκευάσει διάφορα είδη ανιχνευτή βρόχου οχήματος για να βοηθήσει στην καλύτερη ανάλυση της κυκλοφορίας. Και αυτά τα προϊόντα δεν μπορούν μόνο να χρησιμοποιηθούν για τη διαχείριση της κυκλοφορίας, αλλά και για τον έλεγχο των διανομέων καρτών σε χώρους στάθμευσης. Ο ανιχνευτής βρόχου οχήματος Noble OPTO έχει το πλεονέκτημα της υψηλής ευαισθησίας, της προστασίας από το φως και ούτω καθεξής.

ανιχνευτής βρόχου

Εφαρμογή και οφέλη από τη χρήση επαγωγικού ανιχνευτή βρόχου κυκλοφορίας

Ο ανιχνευτής βρόχου ευέλικτου οχήματος χρησιμοποιείται για οπουδήποτε πρέπει να ανιχνευθεί ο βρόχος του οχήματος, για παράδειγμα για την παρακολούθηση και την ασφαλή προστασία τρόπων πρόσβασης ή για την καταμέτρηση οχημάτων. Το σήμα εξόδου μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τον έλεγχο θυρών και μηχανισμών κίνησης πύλης, εμποδίων λειτουργίας. Η χρήση ανιχνευτή βρόχου οχήματος για πύλη είναι πραγματικά βολική. Για παράδειγμα, όταν οδηγείτε αυτοκίνητο πίσω στο σπίτι, δεν ' Πρέπει να κατεβείτε για να ανοίξετε την πύλη, ο ανιχνευτής βρόχου θα αισθανθεί το μέταλλο του αυτοκινήτου σας και η πύλη θα ανοίξει αυτόματα έως ότου το αυτοκίνητό σας οδηγήσει στην αυλή. Στη συνέχεια, η πόρτα κλείνει όταν δεν μπορεί να ανιχνεύσει το μέταλλο του αυτοκινήτου σας. Η εικόνα blow είναι ο τρόπος οδήγησης πύλης. Πρέπει να σκάψετε το έδαφος για να βάλετε το βρόχο κάτω από το έδαφος και μπορεί να απαιτείται το μήκος του βρόχου.

ανιχνευτής βρόχου οχήματος

   

Από τη μία πλευρά της ανάλυσης κυκλοφορίας, η χρήση ανιχνευτή βρόχου οχήματος βοηθά πολύ. Αυτό το προϊόν μπορεί να εξάγει σήμα και μετά να μεταδίδει το σήμα στο γραφείο ελέγχου της κυκλοφορίας. Μπορεί να μειώσει την κατάσταση της κυκλοφοριακής συμφόρησης και να βοηθήσει πολύ το αστυνομικό γραφείο. Από την άλλη πλευρά, η εταιρεία μας κατασκευάζει επίσης   ανιχνευτής βρόχου οχήματος αισθητήρα στάθμευσης, αυτό το προϊόν ισχύει συνήθως κατά την είσοδο των χώρων στάθμευσης. Πριν μπείτε στους χώρους στάθμευσης, ο αισθητήρας θα ανιχνεύσει το αυτοκίνητό σας και, στη συνέχεια, μπορείτε να οδηγήσετε, και μπορεί επίσης να μετρήσει τον κενό χώρο στάθμευσης.

    ανιχνευτής βρόχου οχήματος   Τ Η προηγούμενη εικόνα του είναι η εφαρμογή ανιχνευτή βρόχου στο χώρο στάθμευσης.     ανιχνευτής βρόχου  

Η τελευταία εικόνα είναι η εγκατάσταση ανιχνευτή βρόχου οχήματος κατά την εφαρμογή στην ανάλυση κυκλοφορίας, πρέπει να είναι εγκατάσταση σε σύστημα ελεγκτή.

 

Και υπάρχουν Single & Διπλό κανάλι μπορεί να επιλεγεί. Εκτός αυτού, η θέση και η εγκατάσταση του ανιχνευτή είναι πραγματικά σημαντικές. Ο ανιχνευτής πρέπει να είναι όσο το δυνατόν πιο κοντά στον βρόχο ανίχνευσης. Στην εφαρμογή, όπου έχουν εγκατασταθεί δύο ή περισσότεροι ανιχνευτές βρόχων και βρόχοι ανίχνευσης, ορίστε έναν ανιχνευτή σε υψηλή συχνότητα και ο άλλος ρυθμίστε σε χαμηλή συχνότητα για να ελαχιστοποιήσετε τα αποτελέσματα της διασταυρούμενης συνομιλίας μεταξύ των δύο συστημάτων. Οι βρόχοι ανίχνευσης και οι ανιχνευτές πρέπει να βρίσκονται σε απόσταση τουλάχιστον 2 μέτρων.

Η Shenzhen Noble Opto Co., Ltd ήταν και θα προσπαθούσε πάντα να βελτιώσει τα πρότυπα ποιότητας της παραγωγής της, καθώς και να καταστήσει τις διαδικασίες παραγωγής πιο αποτελεσματικές και φιλικές προς το περιβάλλον. Από την ίδρυση της εταιρείας, αναγνωρίζουμε τη σημασία της παροχής προϊόντων καλής ποιότητας και των καλύτερων πριν από την πώληση, και πάντα προσπαθούμε τις καλύτερες προσπάθειές μας για τη βελτίωση του σχεδιασμού και της παραγωγικής μας ικανότητας. Επιπλέον, διαθέτουμε πιστοποίηση EN12368, ITE, CE, ISO9001. Τα προϊόντα μας εξάγονται σε υπεραγορές γύρω από ευρωπαϊκές χώρες και περιοχές της Μέσης Ανατολής, όπως Σουηδία, Αγγλία, Ιταλία, Πολωνία, Ρουμανία, Σερβία, Τουρκία, Ισραήλ, Ισπανία, ΗΠΑ, Ρωσία Ross, Σιγκαπούρη και ούτω καθεξής. Η φιλοσοφία μας για τη διαχείριση είναι να εξυπηρετούμε τον πελάτη μας με την καλύτερη ποιότητα και ειλικρίνεια. Έχουμε εφαρμόσει αυστηρές πολιτικές για τον ποιοτικό έλεγχο, προκειμένου να παρέχουμε προϊόντα υψηλής ποιότητας που μπορούν να λειτουργούν ακόμη και σε αυστηρές κλιματολογικές συνθήκες. Η επιλογή του Noble Vehicle Loop Detector είναι η καλή σας επιλογή.

loop detector

        detector detector

Το μερίδιο αυτό το πόστο:

Στείλτε μας ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Ωρα εργασίας :
08:00-18:00(ώρα Πεκίνου)
Fax :
+86(755)27651483
Τηλέφωνο :
+8613927455427(Ο χρόνος εργασίας)
E - :
trafficloopdetector@gmail.com
Διεύθυνση Εργοστασίου :
Βιομηχανικό πάρκο Mingjinhai, Tangtou Road, Shiyan Town, Bao \ an District
contact us