Γιατί να επιλέξετε υπέρυθρες Photoeye αντί να αισθανθείτε; Ο λόγος

Γιατί να επιλέξετε υπέρυθρες Photoeye αντί να αισθάνεστε; Ο λόγος είναι...

Η ιδέα της υπέρυθρης ακτινοβολίας, πολλοί άνθρωποι στην πρώτη σκέψη μπορεί να είναι η ταινία των κλεφτών που διασχίζουν το σύστημα των υπέρυθρων ακτίνων στην κλοπή. Αυτό ήταν πάντα μια πολύ συναρπαστική πλοκή. Όταν κάποιος αποκλείει την υπέρυθρη ακτινοβολία, ο συναγερμός σβήνει. Έτσι, όταν πρόκειται για λήψη υπέρυθρων, υπάρχει ' ήταν πάντα πολλές εφαρμογές. Αφήστε ' s παρουσιάζει μερικές περιπτώσεις λήψης υπερύθρων σήμερα. Όπως φαίνεται από την παρακάτω εικόνα, η λήψη υπερύθρων εγκαθίσταται έξω από το χώρο στάθμευσης, στον υπόγειο χώρο στάθμευσης, εάν εισέλθει το επαγωγικό αυτοκίνητο, η γραμμή στάθμευσης θα ανοίξει αυτόματα, χωρίς τη γραμμή στάθμευσης. Για παράδειγμα: σύνδεση υπερύθρων και φωτεινών σημάτων, εγκατάσταση υπέρυθρης ακτίνας Έξοδος στον κάτω χώρο στάθμευσης. Ένα όχημα έτοιμο για οδήγηση από το χώρο στάθμευσης πέρασε, οχήματα ανίχνευσης υπερύθρων, τα φώτα εισόδου του χώρου στάθμευσης έγιναν κόκκινα, " υπενθύμιση κυκλοφορίας σε αναμονή, δεν μπορώ να μπω. " Γνωρίστε το όχημα που οδηγεί μακριά, το φως του σήματος γίνεται πράσινο, το όχημα μπορεί να περάσει. Η ίδια μέθοδος μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την είσοδο και έξοδο διαφόρων χώρων στάθμευσης. Αυτός είναι ένας συνδυασμός υπέρυθρης λήψης και φωτεινών σηματοδοτών.

Γιατί να επιλέξετε υπέρυθρες Photoeye

Το δεύτερο μπορεί να χρησιμοποιηθεί για πόρτα γκαράζ, αυτόματη πόρτα πόρτας διαμερίσματος, πόρτα σπιτιού, πόρτα σούπερ μάρκετ και ούτω καθεξής. Όπως φαίνεται σε αυτήν την εικόνα, πολλοί πελάτες θα επιλέξουν επίσης να εγκαταστήσουν υπέρυθρες έξω από την πόρτα, αν αισθανθούν ότι η είσοδος και η έξοδος των οχημάτων μπορούν να ανοίξουν αυτόματα την πόρτα, η εγκατάσταση εξοπλισμού λήψης υπερύθρων στην πόρτα του γκαράζ ήταν πολύ κοινή χρήση. Και εκεί ' πολλά οφέλη, αυτόματη ρύθμιση διπλής δέσμης εξωτερικού χώρου, προσαρμογή στη βροχή, την ομίχλη, το χιόνι και άλλες κακές καιρικές συνθήκες. Ειδικά φίλτρα και κυκλώματα, ανθεκτικά σε έντονες παρεμβολές φωτός. Οπτικοί φακοί, ταχύτερη ρύθμιση, πιο βολικοί και πιο ακριβείς. Κύκλωμα προστασίας από κεραυνούς σχέδιο. έχει πολλά πλεονεκτήματα και πολλές εφαρμογές. (Γιατί να επιλέξετε υπέρυθρες Photoeye).

γκαραζόπορτα

 

Είτε σκέφτονται πολλοί άνθρωποι, η υπέρυθρη ακτινοβολία και η αίσθηση της χρήσης της αρχής είναι η ίδια. Μέθοδος ανίχνευσης εδάφους, που χρησιμοποιείται κυρίως σε χώρους στάθμευσης, πάρκα και ούτω καθεξής, σε συνδυασμό με τη χρήση πύλης έκρηξης, η προσθήκη ανίχνευσης εδάφους πρέπει επίσης να καταστρέψει το δρόμο, την αίσθηση του εδάφους σε, με την ανίχνευση εδάφους, μόνο στο βάρος για να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις για να κάνει την αίσθηση του εδάφους να παίξει κάποιο ρόλο. Και η λήψη υπερύθρων είναι κυρίως αντικείμενα που εμποδίζουν τις υπέρυθρες θα παίξουν ρόλο. Η εγκατάσταση των υπέρυθρων είναι επίσης πολύ βολική, μόνο πρέπει να εγκατασταθεί στη θέση της τρύπας μπορεί να εγκατασταθεί. Υπάρχουν επίσης τρία μοντέλα υπερύθρων, ένα ενσύρματο, δύο ασύρματα, ασύρματα έχει μια κατεύθυνση, υπάρχει επίσης ένα   είναι 180 ° περιστροφή. Γιατί να επιλέξετε υπέρυθρες Photoeye - ο λόγος είναι εύκολος.  

Ασύρματο υπέρυθρο

Τα γυρίσματα χρησιμοποιούνται ως επί το πλείστον για την εξομάλυνση του εδάφους, έτσι ώστε η εγκατάσταση να μην οφείλεται σε περιστροφές και στροφές στο έδαφος ή στον τοίχο, οι υπέρυθρες ακτίνες δεν μπορούν να παίξουν κάποιο ρόλο, αλλά σε πολλά μέρη θα εμφανιστεί επίσης ομαλός τοίχος, ώστε να μπορείτε άμεσα χρήση 180 ° για σκοποβολή. Οι επιλογές ποικίλλουν.

Η εταιρεία NOBLE κυκλοφόρησε τις τρεις υπέρυθρες λήψεις, ήταν προϊόντα με τις υψηλές πωλήσεις, με την αίσθηση ότι το προϊόν μπορεί επίσης να προσπαθήσει να αλλάξει τη χρήση αυτού του προϊόντος, η υπέρυθρη λήψη έχει χρησιμοποιηθεί όλο και περισσότερο.

 

Το μερίδιο αυτό το πόστο:

Στείλτε μας ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Ωρα εργασίας :
08:00-18:00(ώρα Πεκίνου)
Fax :
+86(755)27651483
Τηλέφωνο :
+8613927455427(Ο χρόνος εργασίας)
E - :
trafficloopdetector@gmail.com
Διεύθυνση Εργοστασίου :
Βιομηχανικό πάρκο Mingjinhai, Tangtou Road, Shiyan Town, Bao \ an District
contact us