Κουμπί αφής πεζών χωρίς επαφή

κουμπί επαφής για πεζούς χωρίς επαφή

Κουμπί αφής για πεζούς χωρίς επαφή

Η ασφάλεια του Οι πεζοί που διασχίζουν το δρόμο δεν μπορούν να διαχωριστούν από το σύστημα φωτεινού σηματοδότη. Το NOBLE OPTO βελτίωσε το κουμπί πεζών. Λόγω του αυξανόμενου όγκου κυκλοφορίας, είναι ' όλο και πιο σημαντικό να προστατεύουμε τους πεζούς και τους ποδηλάτες σε διασταυρώσεις. Επομένως   Το NOBLE OPTO σχεδίασε το δικό του κουμπί αφής για πεζούς χωρίς επαφή με εξαιρετικά ορατές οθόνες LED, υψηλής ευαισθησίας κουμπί αφής αξιόπιστες πληροφορίες για τη διασταύρωση του δρόμου με ασφάλεια.

Προκειμένου να διευκολυνθεί η λειτουργία του οχήματος και να διασφαλιστεί η ασφάλεια των πεζών, η χρήση κουμπιών πεζών γίνεται όλο και πιο διαδεδομένη σε πολλές χώρες.

κουμπί επαφής για μη πεζούς

Οφέλη από την επιλογή του κουμπιού αφής για πεζούς χωρίς επαφή

1.   Μείωση περισσότερης ανθρώπινης επαφής με το μηχάνημα, σελ edestrian Touch   Κουμπί   δεν απαιτεί επαφή με το χέρι, όταν το χέρι σας είναι αρκετά κοντά στον αισθητήρα, Noble OPTO   Το κουμπί αφής για πεζούς θα το εντοπίσει και θα μεταδώσει αυτές τις πληροφορίες στη συσκευή ελέγχου διασταύρωσης. Είναι ' είναι παρόμοιο με το σήμα των πεζών.

2.   Πιο ευαίσθητο, πιο ανθεκτικό από τα παραδοσιακά μηχανικά μπουτόν, αλλά και πιο ασφαλές. Εκτός αυτού, Πεζοί αφής χωρίς επαφή   Κουμπί   μπορεί να αποτρέψει την εξάπλωση πηγών λοίμωξης, όπως φτύσιμο ή άλλο ιό που θα παραμείνει στο μηχάνημα.

3.   Φιλικός σχεδιασμός, εύκολη εγκατάσταση, υψηλή ευαισθησία και μεγαλύτερη διάρκεια ζωής.

Noble ’ Το κουμπί αφής για πεζούς μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε όλες τις διασταυρώσεις πεζών, ιδίως μπροστά από τα σχολεία, τα νοσοκομεία, τη διέλευση ποδηλάτων και ούτω καθεξής.   Το κουμπί αφής λειτουργεί ευαίσθητα και δεν επηρεάζεται από το   ξένα αντικείμενα.   Με κουμπί αφής χωρίς επαφή, πιο υγιεινό σε δημόσιους χώρους με υψηλή ευαισθησία και μεγάλη διάρκεια ζωής.   Προοπτική μικρό, νέο, συμπαγές, αδιάβροχο σχέδιο, εύκολο στην εγκατάσταση,   Υλικό ABS + PC, υψηλή αντοχή και αντιγήρανση.

κουμπί επαφής για μη πεζούς

Χαρακτηριστικά του πεζού κουμπιού

1, Outlook μικρό, νέο, συμπαγές, αδιάβροχο σχέδιο, εύκολο στην εγκατάσταση, υλικό ABS + PC, υψηλή αντοχή και αντιγήρανση.

2, Με κουμπί αφής χωρίς επαφή, πιο υγιεινό σε δημόσιους χώρους, με υψηλή ευαισθησία και μεγάλη διάρκεια ζωής.

3, η φωνή τυφλού ρολογιού ζητά δυνατά, η ένταση μπορεί να ρυθμιστεί, η ένταση ημέρας και νύχτας αλλάζει αυτόματα, την ίδια στιγμή, η πηγή ήχου μπορεί να προσαρμοστεί.

4, προαιρετική δυναμική λειτουργία ρύθμισης όγκου, το τυφλό ρολόι μπορεί αυτόματα να ρυθμίσει την ένταση ανάλογα με το περιβάλλον περιβάλλον της διασταύρωσης, η οποία είναι πιο έξυπνη.

5, το ασύρματο κουμπί υιοθετεί 2.4G αυτο-οργανωμένη τεχνολογία δικτύου επικοινωνίας δικτύου πλέγματος, αυτόματο ρελέ σήματος, το σήμα είναι σταθερό και αξιόπιστο και η απόσταση είναι μεγάλη.

6, Με έλεγχο MCU 32-bit, το σήμα κουμπιών πεζών μπορεί να εξέρχεται μέσω της εξόδου IO 8 ομάδας δέκτη ή εξόδου 485, το σήμα εξόδου μπορεί να χαρτογραφηθεί ελεύθερα ή το πρωτόκολλο εξόδου μπορεί να προσαρμοστεί και το σήμα κυκλοφορίας τρίτου μέρους μπορεί να συνδεθεί απρόσκοπτα.

7, με φώτα led και   γλώσσα   υπενθυμίσεις, κείμενο και γραφικά προτροπής κουμπιού μπορούν να προσαρμοστούν.

8, Το ασύρματο κουμπί τυφλού ρολογιού είναι εξοπλισμένο με λογισμικό διαμόρφωσης από υπολογιστή Συνδέοντας το καλώδιο δικτύου, μπορείτε να διαμορφώσετε την αντιστοίχιση εξόδου κουμπιών στον υπολογιστή και να ρυθμίσετε την ένταση της φωνής του τυφλού ρολογιού. Προδιαγραφές επιλογής κουμπιών τυφλού ρολογιού.

Κουμπί αφής για πεζούς χωρίς επαφή, m Η ομαλή κατασκευή επιτρέπει προσαρμογή σε όλα τα είδη διασταυρώσεων. Ένα σχέδιο για ολόκληρη την πόλη, ανεξάρτητα από διαφορετικές λειτουργίες κάθε ενδιαφέρουσας. Δεν υπάρχουν κινητά μέρη που μπορούν να χειριστούν. Ανθεκτικό σε βανδαλισμούς λόγω ισχυρού πολυανθρακικού σώματος με ενσωματωμένο μεταλλικό πυρήνα προφίλ. Πλευρικά το κουμπί αφής χωρίς επαφή για πεζούς εφάρμοσε αφής σύμβολα για να περιγράψει τη διέλευση για άτομα με προβλήματα όρασης. Πληροί όλες τις απαιτήσεις των τρεχόντων οδηγιών και κανονισμών (RiLSA, τοπικοί κανονισμοί DIN).

 

 

Το μερίδιο αυτό το πόστο:

Στείλτε μας ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Ωρα εργασίας :
08:00-18:00(ώρα Πεκίνου)
Fax :
+86(755)27651483
Τηλέφωνο :
+8613927455427(Ο χρόνος εργασίας)
E - :
trafficloopdetector@gmail.com
Διεύθυνση Εργοστασίου :
Βιομηχανικό πάρκο Mingjinhai, Tangtou Road, Shiyan Town, Bao \ an District
contact us