Χρονόμετρο αντίστροφης μέτρησης κίνησης 400 mm

Χρονόμετρο αντίστροφης μέτρησης κίνησης 400 mm

Υπάρχουν διάφορα μοντέλα και μεγέθη φανών, τα οποία μπορούν να διαμορφωθούν σε πολλά διαφορετικά σχήματα, κυκλοφορία οχημάτων, σχήματα πεζών κ.λπ.   Χρησιμοποιούνται σε πολλούς χώρους, χώρους στάθμευσης, σιδηροδρομικούς σταθμούς, διόδια, πάρκα κ.λπ. Απαιτούνται φανάρια για οδήγηση και οι πεζοί χρειάζονται επίσης φανάρια. Μερικές φορές, όταν κοιτάζουμε τα φώτα, δεν ' να ξέρετε πόσο καιρό να περιμένετε, Παρακολουθώντας το να δείχνει κόκκινα φώτα, κάνει τους ανθρώπους να αισθάνονται ανήσυχοι, αλλά εάν έχει εγκατασταθεί ένα φως αντίστροφης μέτρησης σε συνδυασμό με κόκκινο, κίτρινο και πράσινο, ο χρόνος για τους ανθρώπους που περνούν μπορεί να μειωθεί, γεγονός που μπορεί να μειώσει την ενόχληση . Τώρα, το Shenzhen μας   Noble   Η εταιρεία έχει ξεκινήσει 300.400.500 αντίστροφης μέτρησης φώτα, 400MM αντίστροφη μέτρηση χρησιμοποιείται πιο συχνά, τότε θα παρουσιάσω εν συντομία τις λειτουργίες και τις λειτουργίες τους.

Χρονόμετρο αντίστροφης μέτρησης κίνησης 400 mm

Ο χρονομετρητής αντίστροφης μέτρησης 400 mm είναι ένα σημαντικό μέρος του συστήματος φωτεινού σηματοδότη, χρησιμοποιώντας διόδους LED για να δείξει αντίστροφη μέτρηση δευτερολέπτων. Το ψηφίο χρονισμού μπορεί να αλλάξει το χρώμα του σύμφωνα με το σήμα, δείχνοντας στον οδηγό την ώρα να περάσει ή να περιμένει. Έχει πολλά χαρακτηριστικά. Το χρώμα των αριθμών στην κάρτα αντίστροφης μέτρησης μπορεί να αλλάξει και μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε κόκκινο, κίτρινο και πράσινο και μπορεί επίσης να ρυθμιστεί ώστε να αναβοσβήνει. Όταν προκύψει σφάλμα, ο διακόπτης θα κλείσει αυτόματα για να εξασφαλιστεί η ασφάλεια.   Υποστηρίζει δύο ξεχωριστές λειτουργίες κύκλου αντίστροφης μέτρησης για πεζούς και οχήματα.   Επιπλέον, η φωτεινότητα των λαμπτήρων μπορεί να ρυθμιστεί από μόνη της.   Φυσικά, μπορούμε να υποστηρίξουμε τη διαμόρφωση επιτόπου, η οποία ρυθμίζεται σύμφωνα με συγκεκριμένα τμήματα δρόμου και συγκεκριμένες συνθήκες αυτοκινήτου, έτσι ώστε να μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε καλύτερα αυτήν τη λειτουργία αντίστροφης μέτρησης.

ελεγκτής ηλιακών φωτεινών σηματοδοτών

Μπορείτε να ρίξετε μια ματιά στην εφαρμογή του χρονοδιακόπτη αντίστροφης μέτρησης κυκλοφορίας και του φωτός σήματος.   Η εικόνα δείχνει το συνδυασμό του φωτός σήματος και της αντίστροφης μέτρησης, ο οποίος συνδυάζεται σε 4 λυχνίες.   Το χρώμα του αριθμού είναι 3 χρώματα και το χρώμα αλλάζει σύμφωνα με τα τρία φώτα του κόκκινου, του κίτρινου και του πράσινου. Τα σφαιρίδια των λαμπτήρων αντίστροφης μέτρησης είναι κυρίως τριών χαρακτήρων λαμπτήρες. Μπορείτε να κάνετε το άλμα ανά πάσα στιγμή σύμφωνα με τις ρυθμίσεις.   Αυτό είναι πολύ βολικό στη χρήση. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε συνδυασμό με την αίσθηση του εδάφους και το σύστημα ελέγχου. Αφού περάσει το όχημα, μπορεί να ανιχνευθεί η προσθήκη χρόνου. Αυτό μπορεί επίσης να εμφανιστεί στην αντίστροφη μέτρηση. Η αλλαγή του αριθμού χρόνου αντίστροφης μέτρησης μπορεί να μετακινηθεί σύμφωνα με τις ρυθμίσεις του συστήματος ελέγχου, το οποίο είναι πιο έξυπνο και βολικό.

σειρά ελέγχου κυκλοφορίας

 

Το σχήμα χρήσης της αντίστροφης μέτρησης που φαίνεται στο σχήμα είναι η εικόνα της εταιρείας μας ' τα προϊόντα που χρησιμοποιούνται σε κάθε μέρος και ο προβληματισμός είναι ακόμα πολύ εντυπωσιακός. Υπάρχουν ορισμένα μέρη όπου η κάρτα αντίστροφης μέτρησης χρησιμοποιείται επανειλημμένα επειδή πρέπει να δείτε μόνο τον αριθμό της αλλαγής χρώματος παραπάνω, το αποτέλεσμα ενός φωτεινού σηματοδότη είναι πολλαπλών χρήσεων και μπορεί επίσης να μετατραπεί σε 4 φώτα (όπως φαίνεται στην εικόνα δύο). φυσικά, αν θέλετε να μάθετε περισσότερα για το   Χρονόμετρο αντίστροφης μέτρησης κίνησης 400 mm. Ή παρακολουθήστε κάποιο βίντεο σχετικά με το   Χρονόμετρο αντίστροφης μέτρησης με μια σειρά φωτεινών σηματοδοτών και ελέγχου κυκλοφορίας. Έχουμε επίσης πολλά βίντεο ή φωτογραφίες του προϊόντος.   μπορείτε να παρακολουθήσετε την εταιρεία μας ' s web (https // www.nobleled.com) .it ' είναι μια έκπληξη!

 

Το μερίδιο αυτό το πόστο:

Στείλτε μας ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Ωρα εργασίας :
08:00-18:00(ώρα Πεκίνου)
Fax :
+86(755)27651483
Τηλέφωνο :
+8613927455427(Ο χρόνος εργασίας)
E - :
trafficloopdetector@gmail.com
Διεύθυνση Εργοστασίου :
Βιομηχανικό πάρκο Mingjinhai, Tangtou Road, Shiyan Town, Bao \ an District
contact us