Κορυφαίας ποιότητας σειρά υψηλής φωτεινής κυκλοφορίας

υψηλής ποιότητας φανός υψηλής ροής

Κορυφαίας ποιότητας σειρά υψηλής φωτεινής κυκλοφορίας

  Πάνω από 10 χρόνια εμπειρίας στην ανάπτυξη και κατασκευή σημάτων βασισμένων σε LED μας επιτρέπουν να προσφέρουμε εξαιρετικά αξιόπιστα, πρωτοποριακά προϊόντα. Η κεντρική πηγή φωτός σε συνδυασμό με το σύστημα διπλού φακού επιτρέπει μια λαμπρή οθόνη σήματος.

Εισαγωγή κορυφαίας ποιότητας φωτεινού σηματοδότη υψηλής ροής

  Noble hi flux traffic   Το φως είναι κατασκευασμένο από υπολογιστή και το αλεξήλιο ήταν επίσης υλικό υπολογιστή, ανθεκτικό σε μηχανικές καταπονήσεις, δυσμενείς καιρικές συνθήκες και ηλιακή ακτινοβολία. Τα φώτα κυκλοφορίας LED Central Light Source είναι ενεργειακά αποδοτικά προϊόντα και συστήματα που είναι πρωταρχικά για ομαλή και ασφαλή κίνηση οχημάτων και πεζών. Αυτά είναι υψηλής ποιότητας και χωρίς συντήρηση με καθαρή ορατότητα σε όλες τις καιρικές συνθήκες και όλες τις ελαφριές συνθήκες

Κοιτάξτε την εικόνα που φυσάει, μπορούμε να δούμε ότι ο εξωτερικός φακός είναι χρωματισμένος, συνήθως ζωγραφίζουμε στον φακό, φυσικά, έχουμε επίσης φακό που χρειάζεται ' ζωγραφική. Και το σχήμα είναι στρογγυλό και ο φακός είναι προφανώς   κυρτός. Διαφορετικά από τα κανονικά φανάρια, το κέλυφος του φωτεινού σηματοδότη υψηλής ροής είναι παχύτερο. Επειδή είναι υψηλής ροής, υψηλής ισχύος, υπάρχουν υλικά moe στην πλακέτα τροφοδοσίας, επομένως απαιτεί παχύ κέλυφος. Μιλήστε με τα υποστηρίγματα, υπάρχουν διάφοροι τύποι αγκυλών που μπορούν να χρησιμοποιηθούν: βραχίονες L και βραχίονες 10C ή C. Εξαρτάται από το μοντέλο που επιλέγει ο cilent. Επιπλέον, το σχέδιο μπορεί να σχεδιαστεί, αλλά μόνο κάποιο εύκολο σχέδιο, όχι το περίπλοκο. Εάν το σχέδιο είναι πολύ περίπλοκο, θα φαίνεται πιο ασαφές και ασαφές.

  .         Γεια σου φανάρι ροής
 

Χαρακτηριστικά κορυφαίας ποιότητας LIGHT High Flux Traffic

  • Φανάρι υψηλής ροής με καλή ποιότητα και μεγάλη διάρκεια ζωής.
  • Το κέλυφος φώτων κυκλοφορίας με αδιάβροχο lecel ήταν IP65 και το επίπεδο αδιάβροχης μονάδας φανάρι ήταν IP54
  • Στο   σκληρές καιρικές συνθήκες, όπως συνεχές φως, βροχή, σκόνη κ.λπ., μπορεί να διατηρήσει την καλή ορατότητα και δείκτες απόδοσης.
  • Το πλεονέκτημα της πηγής φωτός στην εξοικονόμηση ενέργειας είναι πολύ προφανές. Ένα από τα αξιοσημείωτα χαρακτηριστικά του είναι η χαμηλή κατανάλωση ενέργειας, η οποία είναι πολύ σημαντική για την εφαρμογή λαμπτήρων.
  • Με εγγύηση ποιότητας 3 ετών. Κατά τη διάρκεια της εγγύησης, εάν ο φανός μας εμφανίζει κάποιο πρόβλημα. Ο μηχανικός πωλήσεων θα προσφέρει κάποια λύση ή θα στείλει ξανά μερικά νέα αξεσουάρ για αντικατάσταση.
  • Ένα από τα πιο σημαντικά πλεονεκτήματα του φωτεινού σηματοδότη ήταν ο γρήγορος χρόνος απόκρισης.
  • Το σήμα κυκλοφορίας LED είναι ενεργοποιημένο στην εποξική ρητίνη και δεν επηρεάζεται εύκολα από την ένταση. Επομένως, έχει     καλή αντοχή στην κρούση και χωρίς πρόβλημα ρωγμών στο κάλυμμα του γυαλιού.
  • Το πλεονέκτημα στην εξοικονόμηση ενέργειας είναι προφανές, μπορεί να μετατραπεί άμεσα σε φως με ηλεκτρική ενέργεια και σχεδόν δεν παράγεται θερμότητα. Είναι ένα είδος φωτεινού σηματοδότη.
  • Στο καλαμπόκι του χαρτοκιβωτίου, θα βάλουμε μερικά μάλλινα αχλάδια. Αποφυγή ζημιάς κατά τη μεταφορά.                                

Γνωρίζοντας τα χαρακτηριστικά κορυφαίας ποιότητας φωτεινού σηματοδότη υψηλής ροής, τα παρακάτω θα συζητήσουμε την εφαρμογή του. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα μοτίβο μπορούμε να σχεδιάσουμε ή να μάθουμε περισσότερες πληροφορίες για το   φωτεινός σηματοδότης υψηλής ροής, παρακαλώ ελάτε να επικοινωνήσετε μαζί μου ή να περιηγηθείτε στην ιστοσελίδα της εταιρείας μας

Γεια σου φανάρι ροής γεια σήματα ροής

Το μερίδιο αυτό το πόστο:

Στείλτε μας ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Ωρα εργασίας :
08:00-18:00(ώρα Πεκίνου)
Fax :
+86(755)27651483
Τηλέφωνο :
+8613927455427(Ο χρόνος εργασίας)
E - :
trafficloopdetector@gmail.com
Διεύθυνση Εργοστασίου :
Βιομηχανικό πάρκο Mingjinhai, Tangtou Road, Shiyan Town, Bao \ an District
contact us