Εύρος ανίχνευσης αισθητήρα υπέρυθρης ακτινοβολίας 1-20M

Αυτόματος αισθητήρας πόρτας 12 / 24V Υπέρυθρο φωτοκύτταρο

Αυτόματο φωτοκύτταρο αισθητήρα πόρτας, όταν διακόπτει την υπέρυθρη ακτινοβολία, το ρελέ θα εξάγει σήμα διακόπτη, μπορεί να λειτουργήσει για εμπόδιο στάθμευσης, πύλη περπατήματος, πύλη οχήματος ως επαγωγή αμαξώματος. Μπορεί επίσης να λειτουργήσει ως ανίχνευση παραθύρων, θυρών και διαδρόμων.

Υπέρυθρο φωτοκύτταρο

Τεχνική παράμετρος:

Παροχή ηλεκτρικού ρεύματος 12/24 (VAC / VDC)
Μέγιστο. Εύρος 20 μέτρα (εσωτερική ή εξωτερική)
Θερμοκρασία όπερας -10 ℃ - 60 ℃
Μέγιστο. Τρέχον ρεύμα εργασίας 25mA
Μέγιστη. RX λειτουργεί ρεύμα 35mA
Μέγιστη. Επαφή ρελέ Μέγιστο 500mA e 48Vac / dc
Ποσοστό IP Ip65 με καουτσούκ

Χαρακτηριστικά του υπέρυθρου φωτοκυττάρου:

1. Ο αισθητήρας μονής δέσμης / ανιχνευτής μονής δέσμης χρησιμοποιείται για αυτόματη πόρτα ολίσθησης, πόρτα κλείστρου, παράθυρα πορτών γκαράζ κ.λπ.

2. Αποτελείται από πομπό και δέκτη και ο ενσωματωμένος ενισχυτής μπορεί να παράγει υπέρυθρες ακτίνες. Η στενή υπέρυθρη δέσμη (I ή II) μπορεί να αποφύγει τη διακοπή από εξωτερικό φως.

3. Ακόμα και εγκατεστημένο σε χαμηλό ύψος (20-40cm από το πάτωμα), η απόσταση ανίχνευσης μπορεί επίσης να εγγυηθεί (2-20 μέτρα).

4. Το IR-20 παρέχει λειτουργία αυτοανίχνευσης για τις συρόμενες πόρτες. Μόλις διακοπεί η αυτοανίχνευση της δέσμης, η πόρτα θα σταματήσει να κλείνει και να αντιστραφεί γρήγορα στο μέγιστο πλάτος. Η πόρτα θα ανοίξει έως ότου επαναληφθεί η δέσμη ανίχνευσης. Όταν η πόρτα κλείσει εντελώς, η δέσμη ανίχνευσης καθίσταται άκυρη.

Λειτουργία:

1. Εγκαταστήστε κάθε ζεύγος στις αντίθετες θέσεις. Στη συνέχεια, υπάρχει μια υπέρυθρη περιοχή μεταξύ αυτών των τμημάτων ανιχνευτή. Όταν κάποιος περάσει την υπέρυθρη περιοχή, ο ανιχνευτής θα στείλει σήμα συναγερμού στον κεντρικό υπολογιστή συναγερμού ασφαλείας (ο οποίος δεν περιλαμβάνεται εδώ).

2. Υπέροχο για εγκατάσταση στο σύστημα ασφαλείας στο σχολείο, το κτίριο γραφείων, το νοσοκομείο, την αυλή, κλπ

3. Η ανίχνευση του εύρους είναι σταθερή σε κακές καιρικές συνθήκες, όπως βροχή, σκόνη κ.λπ.

4. Αγγλικό εγχειρίδιο χρήσης που περιλαμβάνεται στη συσκευασία. Θα σας δώσει αναλυτικές οδηγίες με το διάγραμμα.

Σύνδεση:

υπέρυθρο φωτοκύτταρο

Διάγραμμα:

υπέρυθρο φωτοκύτταρο

Εγκατάσταση:

1.   Για να ανοίξετε το IR-20M, σηκώστε το μπροστινό πλαίσιο του φωτοκυττάρου. Τοποθετήστε τα καλώδια στο περίβλημά τους και στερεώστε τη βάση στον τοίχο.

2.   Εάν το φωτοκύτταρο πρέπει να τοποθετηθεί σε τοίχο, τρυπήστε τα τρία 5 ø τρύπες και προσαρμογή κατάλληλων βιδωτών αγκυρίων. Εάν το φωτοκύτταρο πρέπει να τοποθετηθεί σε μέταλλο, τρυπήστε τα τρία 3 ø τρύπες για τοποθέτηση με τις βίδες αυτόματης τοποθέτησης.

3.   Κάντε τις συνδέσεις. Τροφοδοτήστε τα φωτοκύτταρα με τάση μεταξύ 12 και 24V DC / AC. Εάν η τοποθέτηση, η ευθυγράμμιση και η σύνδεση έχουν γίνει σωστά, το κόκκινο LED στον δέκτη θα σβήσει. Κάθε φορά που διακόπτεται η ακτίνα, ανάβει το κόκκινο LED.

4.   Καλύψτε το φωτοκύτταρο με τον μπροστινό πίνακα. Εισαγάγετε στη στάση και κλείστε το. Διακόψτε την ακτίνα αρκετές φορές ελέγχοντας την απόκριση του ρελέ. Στερεώστε τα μπροστινά πάνελ με τις παρεχόμενες βίδες.

φωτοκύτταρο

Υψηλή ποιότητα υπέρυθρων φωτοκυττάρων:

υπέρυθρες

Πληροφορίες παραγγελίας αισθητήρων δέσμης φωτός NOBLE:

IR-20 Αισθητήρας δέσμης φωτογραφιών τύπου καλωδίου 20M
WIS-30 Φωτοκύτταρα ασύρματου τύπου 30M
IS-30R Ασύρματες ακτίνες περιστροφής 180 μοιρών τύπου 180 μοιρών

Πιστεύουμε ότι οι πελάτες χρησιμοποιούν τα προϊόντα μας, θα είμαστε πολύ ικανοποιημένοι με την ποιότητα και τις υπηρεσίες μας! Για περισσότερες πληροφορίες, ανατρέξτε στον ιστότοπό μας!

www.nobleed.com

Το μερίδιο αυτό το πόστο:

Στείλτε μας ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Ωρα εργασίας :
08:00-18:00(ώρα Πεκίνου)
Fax :
+86(755)27651483
Τηλέφωνο :
+8613927455427(Ο χρόνος εργασίας)
E - :
trafficloopdetector@gmail.com
Διεύθυνση Εργοστασίου :
Βιομηχανικό πάρκο Mingjinhai, Tangtou Road, Shiyan Town, Bao \ an District
contact us