Οδοιπορικά με ορατή, ανθεκτική και υψηλή απόδοση

Οδοιπόροι με   Ορατή, ανθεκτική και υψηλή απόδοση

καρφιά

      Το οδικό στήριγμα είναι ένα κοινό μέσο εμποδίων κυκλοφορίας   χρησιμοποιείται για να καθοδηγήσει τους ανθρώπους προς τη σωστή κατεύθυνση για να αποτρέψει   επιτάχυνση και τροχαία ατυχήματα, που χρησιμοποιούνται για να καθοδηγήσουν τους ανθρώπους προς τη σωστή κατεύθυνση για να αποτρέψουν την ταχύτητα   και τροχαία ατυχήματα. Χρησιμοποιείται κυρίως με υψηλούς τρόπους, σήραγγες,   σιδηρόδρομοι. Κατασκευασμένο από υψηλή αντοχή σε κρούση   πολυανθρακική ρητίνη, το εσωτερικό περίγραμμα του στηρίγματος είναι   διαμορφωθεί για να διαλύσει την πρόσκρουση των ελαστικών, να αυξήσει την αντοχή και να μειώσει   βλάβη. Ο ανακλαστικός φακός από πολυανθρακικό είναι επικαλυμμένος με   ανώτερο   προστατευτικό υλικό   που συνδυάζει   κεραμικά και   πολυμερή στοιχεία, προσθέτοντας μεγαλύτερη αντίσταση στην τριβή και   ράγισμα. Το αποτέλεσμα είναι ένα οδοντωτό στήριγμα που αποπνέει υψηλή αντοχή σε κρούση και διατηρεί περισσότερο χρόνο σήμερα ' διακινούνται βαριά   οδικό δίκτυο.

Οδικές βάσεις LED για πεζούς ζέβρα

Κατασκευάζουμε ανθεκτικά οδικά στηρίγματα με χαρακτηριστικά αντοχής στην πίεση, υλικά φιλικά προς το περιβάλλον, αντοχή σε υψηλή και χαμηλή θερμοκρασία, αντιδιαβρωτικά.

Σε αντίθεση με τους ανταγωνιστές μας, το προϊόν μας χρησιμοποιεί ένα καινοτόμο σύστημα αρθρωτών εξαρτημάτων clip-on για ελαχιστοποίηση του κόστους επισκευής και αντικατάστασης.

Το κύριο χρώμα αλουμινίου μπορεί να περάσει 20 τόνους εσωτερικού αυτοκινήτου, ανθεκτικό στο νερό, το λάδι, τις χημικές και άλλες ουσίες, δεν μπορεί να αντέξει κεντήματα.

Τα καρφιά δρόμου NOBLE έχουν δοκιμαστεί πλήρως σε όλες τις συνθήκες και έχουν αποδειχθεί στους δρόμους ότι είναι τόσο οικονομικά όσο και κορυφαίας ποιότητας ως ηγέτης της αγοράς.

καρφιά

Πλεονεκτήματα του αδιάβροχου φωτιστικού

  1. Η στρογγυλή σχεδίαση έχει μικρή αντίσταση στην πρόσκρουση που κάνει το στήριγμα ελαφρύ στιβαρό.
  2. Δύο ενισχυμένες φλέβες έχουν σχεδιαστεί για να ενισχύσουν την αντίσταση στη συμπίεση.
  3. Ηλεκτρονικά και οπτικά είναι τοποθετημένα στο εσωτερικό που καθιστά τη μονάδα αδιάβροχη.
  4. Σύμφωνα με την απαίτηση, ο αριθμός των LED μπορεί να είναι ενιαίο φως, τρία φώτα στη μία πλευρά.
  5. Δύο οπές βιδών έχουν σχεδιαστεί και στις δύο πλευρές ώστε να στερεώνονται σταθερά με βίδες στο δρόμο ή στο στρογγυλό στύλο.
  6. Η εποξειδική κόλλα είναι γεμάτη στο κέλυφος. Είναι εύκολο, απλό και σταθερό να εγκατασταθεί σαν stnadard road stud με δύο βίδες.    

  Προδιαγραφή ορατού στηρίγματος δρόμου

Υλικό προϊόντος κέλυφος αλουμινίου καστανιού Μέγεθος προϊόντος 100 * 108 * 20MM
Βάρος προϊόντος 300γρ Τρόπος εργασίας πάντα αναμμένο ή αναβοσβήνει
Πηγή φωτός LED Χάντρες λαμπτήρων κρυστάλλου της Ταϊβάν Τάση λειτουργίας

DC24V

Ορατή απόσταση 500Μ Αδιάβροχη βαθμολογία

IP68

Χρώμα λαμπτήρα κόκκινο κίτρινο πράσινο Θερμοκρασία λειτουργίας -20C έως + 50C
Χωρητικότητα φορτίου 20Τ Εργατική δύναμη < 2,5W
Leds ανά μονάδα 3 Μέθοδος διόρθωσης

ανοξείδωτη βίδα και νάιλον σωλήνα

Δραστηριοποίηση ενσωμάτωση με H.A.W.K. ελεγκτής Ελεγκτής Μικροεπεξεργαστής (πώληση ξεχωριστά)

Προδιαγραφή ελεγκτή

Λειτουργία παραγωγής NBTPC-20
Υλικό προϊόντος ABS
Μέγεθος ποδιού 200 * 120 * 75 ΜΜ
Καθαρό βάρος προϊόντος 800 γρ
Τάση λειτουργίας 12-24VDC, 110-220VAC
Εργατική δύναμη < 2W
Εργατική δύναμη < 2W

Τα στηρίγματα των δρόμων είναι ένα κοινό μέσο για εμπόδια κυκλοφορίας που χρησιμοποιούνται για την καθοδήγηση των ανθρώπων προς τη σωστή κατεύθυνση για την αποφυγή ταχύτητας και τροχαίων ατυχημάτων. Χρησιμοποιείται ανδρικά με υψηλούς τρόπους, σήραγγες, σιδηροδρόμους. Κατασκευασμένο από πολυανθρακική ρητίνη ανθεκτική στην πρόσκρουση, το εσωτερικό περίγραμμα του στηρίγματος έχει σχήμα ώστε να διαλύει την πρόσκρουση τύπου, να αυξάνει την αντοχή και να μειώνει τις ζημιές. Ο ανακλαστικός φακός από πολυανθρακικό είναι επικαλυμμένος με ένα ανώτερο προστατευτικό υλικό που συνδυάζει κεραμικά και πολυμερή στοιχεία, προσθέτοντας μεγαλύτερη αντίσταση στην τριβή και στις ρωγμές. Το αποτέλεσμα είναι ότι τα μπουλόνια του δρόμου δείχνουν αντοχή υψηλής πρόσκρουσης και παραμένουν περισσότερο σήμερα | οδικό δίκτυο με μεγάλη εμπορία

καρφιά καρφιά καρφιά

 

Το μερίδιο αυτό το πόστο:

Στείλτε μας ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Ωρα εργασίας :
08:00-18:00(ώρα Πεκίνου)
Fax :
+86(755)27651483
Τηλέφωνο :
+8613927455427(Ο χρόνος εργασίας)
E - :
trafficloopdetector@gmail.com
Διεύθυνση Εργοστασίου :
Βιομηχανικό πάρκο Mingjinhai, Tangtou Road, Shiyan Town, Bao \ an District
contact us