Χρονόμετρο αντίστροφης μέτρησης επισκεψιμότητας

  Χρονόμετρο αντίστροφης μέτρησης επισκεψιμότητας

Η αντίστροφη μέτρηση δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο, αλλά και σε συνδυασμό με περίπου 200 mm και 300 mm φώτα σήματος. Αυτός ο σχεδιασμός μπορεί να εξοικονομήσει κόστος. Δεν χρειάζεται να αγοράσετε ξεχωριστή αντίστροφη μέτρηση ή ένα σύνολο 200 mm ή 300 mm φώτων πλήρους οθόνης.

Επιτρέψτε μου να παρουσιάσω πρώτα τα χαρακτηριστικά της αντίστροφης μέτρησης.

Χρονόμετρο αντίστροφης μέτρησης επισκεψιμότητας

5. Αντίστροφη μέτρηση NoTra   χρονόμετρο   Τα φώτα κυκλοφορίας σειράς διαθέτουν μια ποικιλία περιβλημάτων για την κάλυψη των αναγκών διαφορετικών σεναρίων εφαρμογής. Μεταξύ αυτών, τα κελύφη χρονομέτρησης αντίστροφης μέτρησης 200MM, 300MM και 400MM είναι κατασκευασμένα από υλικό υπολογιστή με ελαφρύ, υψηλή σκληρότητα και υψηλή ευελιξία. είναι πλήρως σφραγισμένο με ανθεκτική στην UV σιλικόνη και δεν θα διαρρέει νερό. Ολόκληρο το χρονόμετρο αντίστροφης μέτρησης είναι ελαφρύ και εύκολο στην εγκατάσταση. Ο χρονομετρητής αντίστροφης μέτρησης 500MM χρησιμοποιεί προφίλ αλουμινίου υψηλής ποιότητας, χυτό χυτό αλουμίνιο, ανθεκτικό και ανθεκτικό, κατάλληλο για κάθε είδους κακές καιρικές συνθήκες.

6. Το σκίαστρο αλουμινίου αποφεύγει το άμεσο ηλιακό φως να επηρεάσει το χρώμα του φωτός. Υιοθετείται η διαδικασία ψεκασμού ηλεκτροστατικής σκόνης υψηλής θερμοκρασίας, η οποία δεν είναι σκουριασμένη και δεν είναι εύκολο να οξειδωθεί. Το υλικό είναι ανθεκτικό σε υψηλή θερμοκρασία, έντονο κρύο, παραμόρφωση, γήρανση, αδιάβροχο και αδιάβροχο.

χρονόμετρο αντίστροφης μέτρησης

7. Ευρύ εύρος χρονισμού: Το μονοψήφιο χρονόμετρο αντίστροφης μέτρησης είναι 1-9s.

Διψήφιο εύρος χρονισμού χρονομέτρησης κυκλοφορίας αντίστροφης μέτρησης 500 mm 1-99s.

Το χρονόμετρο χρονισμού αντίστροφης μέτρησης δυόμισι είναι 1-199 δευτερόλεπτα.

Το τριψήφιο χρονόμετρο αντίστροφης μέτρησης είναι 1-999s.

φανάρια

8.   Συνδυασμός χρονομέτρου αντίστροφης μέτρησης: χρονόμετρο αντίστροφης μέτρησης + φώτα βέλους, χρονόμετρο αντίστροφης μέτρησης + φανάρια πλήρους μπάλας, χρονόμετρο αντίστροφης μέτρησης + φώτα πεζών κ.λπ. Μπορούμε να παρέχουμε OEM, τυχαίους συνδυασμούς σύμφωνα με την πραγματική διασταύρωση ή τις απαιτήσεις του πελάτη.

Χρονόμετρο αντίστροφης μέτρησης 9.200MM , 300MM , 400MM σειρά Ανθεκτικό στο νερό IP65 μπορεί να είναι πλήρως κατάλληλο για όλα τα είδη χιονιού, υγρασίας και άλλων σκληρών περιβαλλόντων, εύκολο στην εγκατάσταση, μεγάλη διάρκεια ζωής, χωρίς συντήρηση, επιτρέποντάς σας να χρησιμοποιείτε περισσότερη σιγουριά.   500 mm Κυκλοφορίας αντίστροφης μέτρησης χρονοδιακόπτη σειρά χρονοδιακόπτη ανθεκτικό στο νερό IP54 , μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε εξωτερικούς χώρους

10. Λειτουργεί κανονικά στη θερμοκρασία -40 ~ + 60 ℃, αποφεύγοντας την κανονική λειτουργία του προϊόντος λόγω της αλλαγής της θερμοκρασίας περιβάλλοντος.

11. Υποστήριξη εγκατάστασης προβόλου και εγκατάστασης στήλης για την κάλυψη των αναγκών διαφορετικών μεθόδων εγκατάστασης και ρύθμισης.

Δώστε προσοχή στα ακόλουθα σημεία κατά την εγκατάσταση και τη χρήση λαμπτήρων:

1. Μην το χτυπάτε και μην το πιέζετε με αντικείμενα.

2. Χειριστείτε με προσοχή κατά τη μεταφορά και την εγκατάσταση.

3. Μην μετακινείτε αυτό το προϊόν κατά βούληση όταν είναι ενεργοποιημένη.

4. Ανεξάρτητα από τις περιστάσεις, η φωτεινή ένδειξη δεν μπορεί να εγκατασταθεί απευθείας στην επιφάνεια των συνηθισμένων καύσιμων υλικών.

5. Πριν ολοκληρωθεί η εγκατάσταση, φροντίστε να προσέχετε αδιάβροχο και αδιάβροχο για να αποφύγετε ζημιές στα εξαρτήματα του κυκλώματος.

6. Η συντήρηση ή η αντικατάσταση του λαμπτήρα μπορεί να γίνει ανεξάρτητα περιστρέφοντάς την αριστερόστροφα. Μην το αφαιρείτε βίαια. Απαγορεύεται στους μη επαγγελματίες να λειτουργούν με ηλεκτρική ενέργεια.

7. Τα κόκκινα, κίτρινα και πράσινα φώτα στον τερματικό τριβής χρονοδιακόπτη αντίστροφης μέτρησης κυκλοφορίας είναι αντίστοιχα κόκκινα, κίτρινα και πράσινα φώτα και το μαύρο καλώδιο αντιπροσωπεύει το ουδέτερο καλώδιο. Το άκρο του καλωδίου πρέπει να είναι καλά κλειδωμένο με βίδες και δεν πρέπει να υπάρχει χαλαρότητα.

8. Κατά τη χρήση της εταιρείας μας ' lights λυχνίες σήματος, μην αναμιγνύετε άλλο άσχετο εξοπλισμό μαζί τους για να αποφύγετε συγκρούσεις ή δυσλειτουργίες.

Το μερίδιο αυτό το πόστο:

Στείλτε μας ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Ωρα εργασίας :
08:00-18:00(ώρα Πεκίνου)
Fax :
+86(755)27651483
Τηλέφωνο :
+8613927455427(Ο χρόνος εργασίας)
E - :
trafficloopdetector@gmail.com
Διεύθυνση Εργοστασίου :
Βιομηχανικό πάρκο Mingjinhai, Tangtou Road, Shiyan Town, Bao \ an District
contact us