Ανιχνευτής βιντεοκάμερας με ασύρματο ανιχνευτή κάμερας

Ανιχνευτής βιντεοκάμερας με ασύρματο ανιχνευτή κάμερας
Ανιχνευτής βιντεοκάμερας με ασύρματο ανιχνευτή κάμερας
Ανιχνευτής βιντεοκάμερας με ασύρματο ανιχνευτή κάμερας
Ανιχνευτής βιντεοκάμερας με ασύρματο ανιχνευτή κάμερας
Ανιχνευτής βιντεοκάμερας με ασύρματο ανιχνευτή κάμερας

Λεπτομέρειες:

  • Μάρκα:ευγενής
  • Σειριακός αριθμός: TCD-8
  • Χώρα προέλευσης:Κίνα
  • Πιστοποιητικό:CE

Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

  • Προσφορά τιμής:620,19 USD
  • Ελάχιστη παραγγελία: 1 κομμάτι
  • Μέσος χρόνος παράδοσης:Μετά τη λήψη πληρωμής 3-5 εργάσιμες ημέρες
  • Μέθοδος πληρωμής:T / T, Western Union, μετρητά
  • Λεπτομέρειες πακέτου:1 σετ / CTN (Μέγεθος χαρτοκιβωτίου: 46 * 18 * 21 cm)
  • Δυνατότητα παροχής:500per / μήνα
Επικοινωνήστε μαζί μας

Ανιχνευτής βιντεοκάμερας  

Μέχρι   το   αδιάλειπτη   προσπάθειες   από   μου   μηχανικοί   για   τρία   χρόνια. ο μηχανικός μας ανέπτυξε έναν ανιχνευτή βιντεοκάμερας. και ονόμασε TCD-8. θα έχει κάποια αξεσουάρ.   Περιλαμβάνει φακό, LED, βραχίονες κάμερας και στεφάνη, αδιάβροχη πρίζα. συνδυασμός όλων των μερών τότε ήταν πλήρης ανιχνευτής βιντεοκάμερας. το σύστημα ανίχνευσης κυκλοφορίας μπορεί να χωριστεί σε ενσύρματο και ασύρματο ανιχνευτή κάμερας.  

με τον ανιχνευτή ενσύρματης κάμερας. 1 τυπική διασταύρωση. μπορούμε να προσφέρουμε την παρακάτω λύση στον πελάτη: (κεραία 4τμχ + πίνακας εξόδου 1τμχ + ελεγκτής 1τμχ + ανιχνευτής βιντεοκάμερας 4τμχ).

ανιχνευτής βιντεοκάμερας

με ασύρματο ανιχνευτή κάμερας, μπορούμε να προσφέρουμε μια λύση όπως παρακάτω: αν ο ασύρματος ανιχνευτής βιντεοκάμερας χρησιμοποιείται στην πόλη. (κεραία 5τμχ + 1τμχ εξόδου + 1τμχ ελεγκτή + 4τμ βιντεοκάμερα ανιχνευτή). εάν ο ανιχνευτής ασύρματης βιντεοκάμερας χρησιμοποιείται με ηλιακό (4τμ κεραία + 1τμχ εξόδου + 1τμχ ελεγκτή + 4μμ βιντεοκάμερα ανιχνευτή)

NVR (Βιντεοκάμερα δικτύου). ανιχνευτής βιντεοκάμερας έως   την περιοχή του ανιχνευτή εάν υπάρχει αυτοκίνητο και   μεταφέρετε αυτές τις πληροφορίες στον ελεγκτή και υποδείξτε την πράσινη ώρα. Συνήθως. Το NVR λειτουργεί με ανιχνευτή βιντεοκάμερας. μπορείτε να παραγγείλετε NVR από την εταιρεία μας και μπορείτε επίσης να παραγγείλετε NVR στην περιοχή σας.  

ανιχνευτής βιντεοκάμερας

Πώς να εγκαταστήσετε έναν ανιχνευτή βιντεοκάμερας:

Σετ1 .   Χρησιμοποιήστε τέσσερις εσωτερικές εξαγωνικές βίδες και παξιμάδια από ανοξείδωτο χάλυβα M6 για να κλειδώσετε το βραχίονα στερέωσης και το βραχίονα στεφάνης. 2. χρησιμοποιήστε το ανοξείδωτο στεφάνι για να στερεώσετε τον ανιχνευτή βιντεοκάμερας στον πόλο φωτισμού, 3. ρυθμίστε τη γωνία της κάμερας και των βραχιόνων στήριξης και στερεώστε την με την εξάγωνη βίδα.  

Βήμα 2 . Βεβαιωθείτε ότι η περιοχή λωρίδας ανιχνευτή βιντεοκάμερας μέσα στην κάμερα ' s περιοχή σκοποβολής.  

Στ σελ.3 Δημιουργία δικτύου   καλώδιο από την κάμερα στον πίνακα IO.    

Στ σελ4:   Απενεργοποιήστε την πλακέτα IO και, στη συνέχεια, συνδέστε το καλώδιο της κάμερας στη θύρα Ethernet της κάμερας .

Βήμα 5: Συνδέστε το σήμα εξόδου από την πλακέτα IO στον ελεγκτή σήματος κυκλοφορίας. συνδέστε το     PC / NVR σε πλακέτα IO (Σημείωση: τοποθετήστε την ασφάλεια, η θύρα Ethernet της κάμερας θα εξάγει POE)

Βήμα6 : Ενεργοποιήστε το τροφοδοτικό IO Board. Η λυχνία σφάλματος της πλακέτας IO θα ανάψει, αφού η κάμερα λειτουργεί κανονικά, η λυχνία σύνδεσης LED θα ανάψει και η λυχνία σφάλματος θα σβήσει.)  

Βήμα 7 : Μετά το βίντεο, ο ανιχνευτής κάμερας λειτουργεί κανονικά, η λυχνία LED της κάμερας αναβοσβήνει.

Βήμα8 : Μετά την εγκατάσταση του λογισμικού ρύθμισης κάμερας, στείλτε μας έναν κωδικό μηχανήματος. τότε μπορούμε να σας στείλουμε τον σειριακό κωδικό.  

Βήμα 9: Ανοίξτε το λογισμικό ρύθμισης κάμερας, κάντε κλικ στην αναζήτηση για να ελέγξετε την κάμερα που είχε συνδεθεί με επιτυχία. 01 είναι κάμερα1, 02 είναι κάμερα   2 .... .

Βήμα 10: Ρυθμίστε την κάμερα ' s περιοχή λήψης με το καλύτερο αποτέλεσμα, τότε μπορείτε να σχεδιάσετε το βρόχο στη λωρίδα. Σημείωση: η κατεύθυνση του βρόχου είναι η κατεύθυνση οδήγησης, βεβαιωθείτε επίσης ότι το αναγνωριστικό του βίντεο   Ο ανιχνευτής κάμερας σε μια πλακέτα IO είναι μοναδικός. εάν έχετε την ίδια κάμερα ταυτότητας,                     η έξοδος θα γίνει ανεξέλεγκτη.  

Βήμα 11 . Αφού ολοκληρωθεί το σχέδιο, αποθηκεύστε το στην κάμερα ......

Βήμα12. όταν η κάμερα λειτουργεί κανονικά. αν εντοπιστεί ένα όχημα, μπορούμε να ελέγξουμε το σήμα εξόδου μέσω της γραμμής εργασιών του λογισμικού ή το LED της ομάδας σήματος της πλακέτας IO θα ανάψει.    

ανιχνευτής βιντεοκάμερας

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

Σχετικά προϊόντα:

επικοινώνησε μαζί μας

Υπάρχει πρόβλημα

Το αρχηγείο μας

Ωρα εργασίας :
08:00-18:00(ώρα Πεκίνου)
FAX :
+86(755)27651483
επαγγελματικό τηλεφώνημα. :
+8613927455427(Ο χρόνος εργασίας)
E - :
trafficloopdetector@gmail.com
Διεύθυνση Εργοστασίου :
Βιομηχανικό πάρκο Mingjinhai, Tangtou Road, Shiyan Town, Bao \ an District

Send Us an Email

contact us