Ασύρματη κάμερα για διασταύρωση με λειτουργία μέτρησης οχήματος προς πώληση

Ασύρματη κάμερα για διασταύρωση με λειτουργία μέτρησης οχήματος προς πώληση
Ασύρματη κάμερα για διασταύρωση με λειτουργία μέτρησης οχήματος προς πώληση

Λεπτομέρειες:

  • Σειριακός αριθμός: TCD-8
  • Χώρα προέλευσης:Κίνα
  • Πιστοποιητικό:CE

Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

  • Προσφορά τιμής:620,9 USD
  • Ελάχιστη παραγγελία: 1 κομμάτι
  • Μέσος χρόνος παράδοσης:Μετά την πληρωμή 5-7 εργάσιμη ημέρα
  • Μέθοδος πληρωμής:T / T, Western Union, σε μετρητά
  • Λεπτομέρειες πακέτου:1 σετ / CTN (Μέγεθος χαρτοκιβωτίου: 46 * 18 * 21cm)
  • Δυνατότητα παροχής:500 ανά / μήνα
Επικοινωνήστε μαζί μας

Ασύρματη κάμερα   Για διασταύρωση

Όταν κοιτάζετε τον ιστότοπο ξένων. Όπως το Youtube, το Twitter, το Instagram και το Blogger. μπορείτε να δείτε την εγκατάσταση μεγάλης ποσότητας κάμερας ανίχνευσης κίνησης. και το κανονικό μέρος ήταν μια τετράδρομη διασταύρωση, T-Junction, One-way διασταύρωση, διόδια, πάρκινγκ και σήραγγες, η είσοδος του Bridge hole. γιατί πολλές ασύρματες κάμερες για τη διασταύρωση. Όπως η έκθεση. Κάθε χρόνο   Η πιθανότητα τροχαίου ατυχήματος φτάνει το 20% α Η αιτία των περισσότερων τροχαίων ατυχημάτων οφείλεται σε συγκρούσεις πίσω και στα φώτα των πτυέλων. Κυβερνήσεις σε διάφορες χώρες αποδίδουν μεγάλη σημασία σε θέματα ασφάλειας της κυκλοφορίας, τόσες πολλές ασύρματες κάμερες   εγκαθίστανται για τη διασταύρωση. Αλλά μερικοί άνθρωποι θα συγχέουν ότι η διάκριση του Noble κάμερα ανίχνευσης κυκλοφορίας και   Κάμερα Hivision. και ο μηχανικός μας κάνει κάποια έρευνα και συλλέγει ορισμένα δεδομένα. παρακαλούμε ελέγξτε τα παρακάτω:   Η λειτουργία της κάμερας Hivision ήταν η ανίχνευση και η καταγραφή παραβίασης του κόκκινου φωτός. μια άλλη προφανής συνάρτηση ήταν   ανάλυση ερυθρού χρόνου για παραβιάσεις οχημάτων. αλλά η βιντεοκάμερά μας προς πώληση χωρίς αυτήν τη λειτουργία. και η κύρια λειτουργία των καμερών διασταύρωσης ήταν οι περιοχές ανίχνευσης, είτε έχουν όχημα και ανατροφοδοτούν αυτές τις πληροφορίες στον ελεγκτή.   Για παράδειγμα. εάν αυτή η κατεύθυνση έχει πολλά αυτοκίνητα και σπάνια πεζούς. μπορούμε να μειώσουμε τον πράσινο χρόνο και να επεκτείνουμε το χρόνο του κόκκινου φωτός για τις κάμερες κυκλοφορίας προς πώληση.  

ασύρματη κάμερα για διασταύρωση

Η ασύρματη κάμερα για διασταύρωση μπορεί επίσης να αντιμετωπίσει την κίνηση και να εξοικονομήσει χρόνο. όταν συναντήσαμε σοβαρή κυκλοφοριακή συμφόρηση. Συνήθως. η ειδοποίηση κυκλοφορίας έρχεται επί τόπου και κάνει κάποια   Καθοδήγηση και βυθοκόρος. Έτσι η ασύρματη κάμερα για διασταύρωση μπορεί να εξοικονομήσει μεγιστοποιώντας τους ανθρώπινους πόρους και τα οφέλη. με άλλα λόγια. η ασύρματη εγκατάσταση ανίχνευσης κάμερας μπορεί να εμφανίσει την   Οικονομική δύναμη στη χώρα σας. γιατί   το κόστος της ανίχνευσης της κάμερας δεν είναι φθηνό. χρειάζεστε   παραγγείλετε ταυτόχρονα ανίχνευση βιντεοκάμερας, πίνακα εξόδου, ασύρματη κεραία. και ορισμένοι πελάτες χρειάζονται ένα σύστημα ελεγκτή και φωτεινό σηματοδότη.  

ασύρματη κάμερα για διασταύρωση

Ο ανιχνευτής βιντεοκάμερας συνιστά την εκτέλεση των ακόλουθων εργασιών συντήρησης μία φορά το χρόνο.   ανάλογα με τις επιτόπιες συνθήκες. Ίσως χρειαστεί να αυξήσετε τη συχνότητα της συντήρησης. έχει κάποια εργασία συντήρησης. Για παράδειγμα. Καθαρίστε την πρόσοψη της βιντεοκάμερας κυκλοφορίας.   ελέγξτε την εικόνα της κάμερας. στη συνέχεια επαληθεύστε τη διαμόρφωση του συστήματος. Απαιτούνται ορισμένα εργαλεία. Μαλακό πανί και ήπιο απορρυπαντικό. Υπολογιστής με ασύρματη κάμερα για εργαλείο ανίχνευσης βιντεοκάμερας. Λάβετε υπόψη ότι αποφύγετε τη μετακίνηση του αισθητήρα και όταν λαμβάνετε προϊόντα. δείτε πρώτα τον οδηγό χρήσης.  

ασύρματος ανιχνευτής κάμερας

όταν ο πελάτης λαμβάνει τον ανιχνευτή βιντεοκάμερας. (ασύρματη κάμερα για διασταύρωση) στην αρχή. μπορείτε να ελέγχετε το εξωτερικό των χαρτοκιβωτίων εάν έχουν σπάσει. Εάν ναι, το μέρος μας παίρνει μια φωτογραφία και θα τις παραδώσουμε στον αποστολέα μας και θα τους ρωτήσουμε πώς συμβαίνει αυτό. Δεύτερος. πρέπει να επαληθεύσετε   η ποσότητα όλων των αξεσουάρ, είτε είναι πλήρης. στο εσωτερικό των χαρτοκιβωτίων.     Θα τοποθετήσουμε τη λίστα προϊόντων στο κάτω μέρος του κουτιού. Τέλος, βήμα. μπορείτε να δοκιμάσετε τα προϊόντα και να δείτε ότι μπορεί να λειτουργεί κανονικά.  

 

 

 

 

 

 

 

Σχετικά προϊόντα:

επικοινώνησε μαζί μας

Υπάρχει πρόβλημα

Το αρχηγείο μας

Ωρα εργασίας :
08:00-18:00(ώρα Πεκίνου)
FAX :
+86(755)27651483
επαγγελματικό τηλεφώνημα. :
+8613927455427(Ο χρόνος εργασίας)
E - :
trafficloopdetector@gmail.com
Διεύθυνση Εργοστασίου :
Βιομηχανικό πάρκο Mingjinhai, Tangtou Road, Shiyan Town, Bao \ an District

Send Us an Email

contact us