Ανίχνευση περιστατικών κυκλοφορίας με ανιχνευτή βρόχου οχήματος χονδρέμπορος

Ανίχνευση περιστατικών κυκλοφορίας με ανιχνευτή βρόχου οχήματος χονδρέμπορος
Ανίχνευση περιστατικών κυκλοφορίας με ανιχνευτή βρόχου οχήματος χονδρέμπορος
Ανίχνευση περιστατικών κυκλοφορίας με ανιχνευτή βρόχου οχήματος χονδρέμπορος

Λεπτομέρειες:

  • Μάρκα:ευγενής
  • Σειριακός αριθμός: LD-102
  • Χώρα προέλευσης:Γκουανγκντόνγκ Κίνα
  • Πιστοποιητικό:CE

Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

  • Προσφορά τιμής:39 USD
  • Ελάχιστη παραγγελία: 5 κομμάτι
  • Μέσος χρόνος παράδοσης:Μετά τη λήψη πληρωμής 3-5 εργάσιμες ημέρες
  • Μέθοδος πληρωμής:T / T, Western Union, σε μετρητά
  • Λεπτομέρειες πακέτου:25 σετ / CTN
  • Δυνατότητα παροχής:3000 ανά μήνα
Επικοινωνήστε μαζί μας

Ανίχνευση περιστατικών κυκλοφορίας

Εφαρμογή ανίχνευσης συμβάντων κυκλοφορίας σε πολλές περιοχές. Όπως σύστημα πάρκινγκ, σταθμός διοδίων, αυτοκινητόδρομος. Ένας ανιχνευτής οχήματος ανιχνεύει την παρουσία του οχήματος. Παρέχουν σήμα εξόδου στη μονάδα ελέγχου (όπως πόρτα ή χειριστή πόρτας) για να την ενεργοποιήσετε ή να απενεργοποιήσετε. Όταν χρησιμοποιείται ως συσκευή ασφαλείας, ο ανιχνευτής οχήματος αποτρέπει την ταχύτητα του αυτοκινήτου και τη συμμόρφωση με τους κανονισμούς κυκλοφορίας. Με την οικονομική ανάπτυξη και όλο και περισσότεροι άνθρωποι συνειδητοποιούν ότι η ασφάλεια είναι πολύ σημαντική. Συνήθως. Μέτρηση της μεταβολής της επαγωγής (συχνότητα ανιχνευτή βρόχου) που προκαλείται από ένα όχημα που διέρχεται από έναν θαμμένο βρόχο.   Και οι περισσότεροι άνθρωποι είναι   ενδιαφέρεται για τον εντοπισμό της κυκλοφοριακής συμφόρησης. Στην Κίνα υπήρχαν πολλοί κατασκευαστές που παρέχουν ανίχνευση φωτεινού σηματοδότη και προϊόν ανίχνευσης πινακίδων κυκλοφορίας.   Αλλά κάθε προμηθευτής προϊόν διαφορετικό. Όπως Υλικό προϊόν, Τεχνικό διαφορετικό, Λογισμικό διαφορετικό. Και το πλεονέκτημα ανίχνευσης συμβάντων κυκλοφορίας Noble ήταν ότι όλες οι πτυχές ήταν ένα καλό και αυστηρό σύστημα ποιοτικού ελέγχου. Επομένως. Η μηνιαία απόδοση των πωλήσεών μας είναι πολύ καλή.

ανίχνευση συμβάντων κυκλοφορίας

 

Ευέλικτος ανιχνευτής βρόχου οχήματος εύκολος στην εγκατάσταση και ρύθμιση. Τι περισσότερο. Ευγενής ανιχνευτής βρόχου οχήματος με χαμηλό ρεύμα και ήταν ένα πράσινο προϊόν. Ήταν δημοφιλές σε μεταπωλητές και κυβερνητικά τμήματα. Το όχημα   ο ανιχνευτής βρόχου συνδυάζει ένα μικρό μέγεθος με εύρος εισόδου 12VDC έως 240VAC. Μειώστε το κόστος αποθέματος αποθηκεύοντας και στέλνοντας μια κοινή μονάδα. Σημειώστε ότι   Όταν θάβεις. Μεταλλικά υλικά όπως διάφορες γραμμές καλωδίων, χαλύβδινες ράβδους και καπάκια νερού μπορεί να θάβονται κάτω από το δρόμο. Αυτά θα έχουν μεγάλη επίδραση στην πραγματική τιμή αυτεπαγωγής του πηνίου. Επομένως, στην πραγματική κατασκευή, ο χρήστης πρέπει να χρησιμοποιήσει τον ελεγκτή επαγωγιμότητας για να ελέγξει πραγματικά την τιμή επαγωγής του επαγωγέα για να προσδιορίσει τον πραγματικό αριθμό στροφών στην κατασκευή, αλλά πρέπει να διασφαλίσουμε ότι η τελική επαγωγή του πηνίου είναι εντός εύλογου εύρους εργασίας .

ανίχνευση συμβάντων κυκλοφορίας

Γιατί όλο και περισσότεροι άνθρωποι επιλέγουν ευγενή ανίχνευση περιστατικών κυκλοφορίας  


1. Υπάρχουν πολλοί τύποι ρελέ Γενικά ρελέ, ρελέ τερματικού, τερματικό ρελέ I / O, ρελέ στερεάς κατάστασης, ρυθμιστής ισχύος, ρελέ για την πλακέτα τυπωμένου κυκλώματος. Και η απάντησή μας ήταν απάντηση ασφαλείας και εισαγωγή από την Ιαπωνία. Ρελέ ασφαλείας Χρησιμοποιείται για τη δημιουργία βρόχου ασφαλείας. Έχει μια αναγκαστική δομή καθοδήγησης για να ανιχνεύσει την αποτυχία της διασταύρωσης.

2. Χρησιμοποιώντας μικροεπεξεργαστή σειράς υψηλής απόδοσης ως τσιπ ελέγχου, η απόκριση είναι γρήγορη, η λογική κρίση είναι ακριβής και αξιόπιστη και υιοθετείται τεχνολογία παρεμβολής υλικού και λογισμικού, όπως προηγμένος σχεδιασμός ηλεκτρομαγνητικής συμβατότητας και εκ νέου εκτέλεση οδηγιών λογισμικού. . Η απόδοση του συστήματος είναι σταθερή και αξιόπιστη και μπορεί να προσαρμοστεί σε διάφορα περιβάλλοντα.

3. Η εγγύηση ποιότητας του ανιχνευτή Noble loop είναι μεγαλύτερη από τις άλλες. και κάναμε τη σχετική έρευνα για την ανίχνευση περιστατικών κίνησης. ο ανιχνευτής βρόχου μας χρησιμοποιώντας   η ζωή έχει περισσότερα από 10 χρόνια. και έχουμε έναν επαγγελματία μηχανικό να προσφέρει κάποια υποστήριξη όταν ο πελάτης αντιμετώπισε κάποιο πρόβλημα και θα δώσουμε λύσεις αμέσως. Ο πελάτης είναι φίλοι μας.  

 

 

ανίχνευση συμβάντων κυκλοφορίας

 

 

 


 

 


 

Σχετικά προϊόντα:

επικοινώνησε μαζί μας

Υπάρχει πρόβλημα

Το αρχηγείο μας

Ωρα εργασίας :
08:00-18:00(ώρα Πεκίνου)
FAX :
+86(755)27651483
επαγγελματικό τηλεφώνημα. :
+8613927455427(Ο χρόνος εργασίας)
E - :
trafficloopdetector@gmail.com
Διεύθυνση Εργοστασίου :
Βιομηχανικό πάρκο Mingjinhai, Tangtou Road, Shiyan Town, Bao \ an District

Send Us an Email

contact us