Αισθητήρας ανίχνευσης οχήματος με ανίχνευση κυκλοφορίας υψηλής ευαισθησίας

Αισθητήρας ανίχνευσης οχήματος με ανίχνευση κυκλοφορίας υψηλής ευαισθησίας
Αισθητήρας ανίχνευσης οχήματος με ανίχνευση κυκλοφορίας υψηλής ευαισθησίας

Λεπτομέρειες:

  • Μάρκα:ευγενής
  • Σειριακός αριθμός: LD-100
  • Χώρα προέλευσης:Γκουανγκντόνγκ Κίνα
  • Πιστοποιητικό:CE

Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

  • Προσφορά τιμής:39 USD
  • Ελάχιστη παραγγελία: 5 κομμάτι
  • Μέσος χρόνος παράδοσης:Μετά τη λήψη πληρωμής 3-5 εργάσιμες ημέρες
  • Μέθοδος πληρωμής:T / T, Western Union, σε μετρητά
  • Λεπτομέρειες πακέτου:25 σετ / CTN
  • Δυνατότητα παροχής:3000 ανά μήνα
Επικοινωνήστε μαζί μας

Αισθητήρας ανίχνευσης οχήματος

Ο αισθητήρας ανίχνευσης οχήματος είναι   έναν επαγωγικό ψηφιακό έξυπνο ανιχνευτή οχημάτων, που χρησιμοποιείται κυρίως για την ανίχνευση της παρουσίας και της διέλευσης των οχημάτων Η λειτουργία παρουσίας, η λειτουργία εξόδου παλμού, η αυτόματη ρύθμιση ευαισθησίας, το επίπεδο ευαισθησίας και η επιλογή συχνότητας μπορούν να ρυθμιστούν, με το κουμπί επαναφοράς, το ρυθμιζόμενο ρελέ εξόδου και το ρελέ εξόδου παλμού.   Η ρύθμιση ευαισθησίας χρησιμοποιεί έναν διακόπτη DIP στον πίνακα για συνολικά 4 επίπεδα. Ρυθμίστε πρώτα την ευαισθησία σε χαμηλότερο επίπεδο κατά το χρόνο εκτέλεσης. Εάν η δοκιμή αισθητήρα ανίχνευσης οχήματος   δεν ανταποκρίνεται μετά την πραγματική δοκιμή, η ευαισθησία αυξάνεται κατά ένα βήμα. Αυτό επαναλαμβάνεται έως ότου ο ανιχνευτής οχήματος είναι σταθερός και λειτουργεί σωστά. Ο χρήστης μπορεί να αλλάξει τη συχνότητα λειτουργίας του πηνίου για να αποφύγει παρεμβολές από γειτονικά πηνία ή συχνότητες περιβάλλοντος. Εάν η ευαισθησία έχει οριστεί σε “ χαμηλή ” ή “ μεσαίο-χαμηλό ” , εάν “ ψεύτικος θάνατος ” εξακολουθεί να εμφανίζεται, τραβήξτε το DIP7 του διακόπτη DIP στη θέση ON, ώστε όταν το αυτοκίνητο ανιχνευθεί στο πηνίο, η ευαισθησία θα αυξηθεί αυτόματα στο υψηλότερο. Η ανίχνευση φωτεινού σηματοδότη   επιστρέφει στην προηγουμένως καθορισμένη ευαισθησία μετά την έξοδο από το πηνίο. Αυτή η λειτουργία απενεργοποιείται όταν το DIP7 είναι απενεργοποιημένο. Αυτή η λειτουργία είναι απενεργοποιημένη για οχήματα με υψηλό σασί, όπως μεγάλα φορτηγά ή ρυμουλκούμενα, έτσι ώστε να αποφευχθεί η κατάσταση κατά την οποία ο μοχλός φρένων πέφτει νωρίς όταν το όχημα δεν έχει περάσει εντελώς το πηνίο.

αισθητήρας ανίχνευσης οχήματος

 

Η διαδικασία παραγωγής αισθητήρων ανίχνευσης οχημάτων μας. Η πρώτη είναι η προμήθεια εξαρτημάτων και μετά η εισερχόμενη επιθεώρηση. Παραγωγή SMD, συγκόλληση συναρμολόγησης, αρχικές δοκιμές, εάν είναι κακό προϊόν, θα δοκιμάσουμε και θα επισκευάσουμε. Αν είναι καλό. Άρχισε να μεγαλώνει για 72 ώρες. Η δεύτερη δοκιμή εάν. Εάν είναι κακό προϊόν, επισκευάστε το. Εάν είναι καλό, συναρμολογήστε το κέλυφος, την τρίτη επιθεώρηση, εάν το προϊόν είναι υψηλής ποιότητας, η συσκευασία αποστέλλεται για μεγάλο χρονικό διάστημα.

αισθητήρας ανίχνευσης οχήματος

Ο αισθητήρας ανίχνευσης οχημάτων μας έχει αναθεωρηθεί με βάση το πρωτότυπο, η απόδοση είναι πιο σταθερή, διακόπτης τριών ψηφιακών κλήσεων για να ικανοποιεί τις διάφορες απαιτήσεις καθυστέρησης Η εταιρεία παράγει κάθε ανιχνευτή οχημάτων για να περάσει δοκιμές υψηλής και χαμηλής θερμοκρασίας, δοκιμές κραδασμών και μακροχρόνιες δοκιμές γήρανσης πριν από την αποστολή. Ο ανιχνευτής οχήματος έχει σχεδιαστεί για αντιστάθμιση θερμοκρασίας και διόρθωση. Εργαστείτε ως συνήθως στα βορειοανατολικά ή στη Ρωσία και σε άλλες περιοχές σε μείον 40 βαθμούς. Λόγω της μεταφοράς χρόνου στο εξωτερικό. Επομένως, βεβαιωθείτε ότι έχετε ελέγξει τα εμπορεύματα μπροστά από τον αγγελιαφόρο και την πινακίδα. Μόλις η εμφάνιση του κουτιού και του προϊόντος βρεθεί να είναι ατημέλητη. Στείλτε μας μια φωτογραφία αμέσως. Θα ελέγξουμε την κατάσταση με τον διεθνή μεταφορέα. Και σας δίνω μια ικανοποιητική υπόσχεση. Ο χρόνος παραγωγής ευγενούς ανίχνευσης οχήματος είναι μεγαλύτερος από τους άλλους. Επειδή έχει πολλές διαδικασίες. και η ποιότητα του συστήματος ανίχνευσης ευγενών οχημάτων είναι πάντα καλή και έχουμε εμπιστοσύνη ότι στο εγγύς μέλλον. Το προϊόν μας θα είναι γνωστό από περισσότερους ανθρώπους. Όλο και περισσότεροι άνθρωποι παραγγέλνουν τον αισθητήρα ανίχνευσης οχημάτων μας.    

αισθητήρας ανίχνευσης οχήματος

 

Σχετικά προϊόντα:

επικοινώνησε μαζί μας

Υπάρχει πρόβλημα

Το αρχηγείο μας

Ωρα εργασίας :
08:00-18:00(ώρα Πεκίνου)
FAX :
+86(755)27651483
επαγγελματικό τηλεφώνημα. :
+8613927455427(Ο χρόνος εργασίας)
E - :
trafficloopdetector@gmail.com
Διεύθυνση Εργοστασίου :
Βιομηχανικό πάρκο Mingjinhai, Tangtou Road, Shiyan Town, Bao \ an District

Send Us an Email

contact us