Τιμή Ανιχνευτή βρόχου Ανιχνευτής βρόχου οχήματος προς πώληση Νέα προϊόντα

Τιμή Ανιχνευτή βρόχου Ανιχνευτής βρόχου οχήματος προς πώληση Νέα προϊόντα
Τιμή Ανιχνευτή βρόχου Ανιχνευτής βρόχου οχήματος προς πώληση Νέα προϊόντα

Λεπτομέρειες:

  • Μάρκα:ευγενής
  • Σειριακός αριθμός: LD-105
  • Χώρα προέλευσης:Γκουανγκντόνγκ Κίνα
  • Πιστοποιητικό:CE

Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

  • Προσφορά τιμής:39 USD
  • Ελάχιστη παραγγελία: 5 κομμάτι
  • Μέσος χρόνος παράδοσης:Μετά τη λήψη πληρωμής 3-5 εργάσιμες ημέρες
  • Μέθοδος πληρωμής:T / T, Western Union, σε μετρητά
  • Λεπτομέρειες πακέτου:50 σύνολα / CTN
  • Δυνατότητα παροχής:3000 ανά μήνα
Επικοινωνήστε μαζί μας

Τιμή ανιχνευτή βρόχου

Τιμή ανιχνευτή βρόχου από την Κίνα,   η τιμή του ανιχνευτή βρόχου εγκαθιστά πολύ χώρο στάθμευσης Κόστος εγκατάστασης βρόχου κυκλοφορίας,   Τιμή ανιχνευτή βρόχου οχήματος. Εγκαταστήστε ένα σύστημα ανίχνευσης βρόχου από το NOBLE LD-105   υπόγεια στην είσοδο ή την έξοδο της κλίμακας του φορτηγού σας για να ανιχνεύσετε εύκολα την κίνηση του οχήματος. Ο ανιχνευτής δακτυλίου του οχήματος χρησιμοποιείται για την ανίχνευση της παρουσίας του οχήματος, το όχημα ανοίγει κατά ένα επίπεδο ή ως συσκευή ασφαλείας για να αποτρέψει το μπάρα ανύψωσης να κλείσει το όχημα στο δρόμο του. Οι επαγωγικοί δακτύλιοι μπορούν να χρησιμοποιηθούν για άμεση ταφή ή κοπή. Συνήθως, οι ανιχνευτές βρόχων μπορούν εύκολα να εγκατασταθούν κάτω από άσφαλτο, σκυρόδεμα ή άσφαλτο, τοποθετώντας έναν απευθείας συντελεστή βρόχου πηνίου κάτω από την επιφάνεια πριν από την εφαρμογή ασφάλτου ή σκυροδέματος και εγκαθιστώντας τον δακτύλιο κοπής σε πριονωτή υποδοχή τοποθέτησης. Το μέγεθος του δακτυλίου πηνίου είναι εγκατεστημένο σύμφωνα με το τοπικό όχημα οδήγησης. Πρέπει να κάνουμε το σωστό πηνίο. Προτείνουμε δύο στυλ πηνίων.

Τιμή ανιχνευτή βρόχου

Ένας ανιχνευτής βρόχου οχήματος χρησιμοποιείται για την ανίχνευση της παρουσίας του οχήματος για το άνοιγμα του φράγματος. Συνήθως, ένα σύστημα επαγωγικού ανιχνευτή βρόχου αποτελείται από τρία στοιχεία: έναν ανιχνευτή, έναν βρόχο και ένα καλώδιο επέκτασης βρόχου. Γενικά, ο βρόχος συνδέεται με τον ανιχνευτή βρόχου. Το Noble LD-105 Loop Detector συμμορφώνεται με όλα τα απαραίτητα πρότυπα που καθορίζονται από τη βιομηχανία και διαθέτει βασική εμπειρία στη διαχείριση στάθμευσης, στα συστήματα διαχείρισης της κυκλοφορίας και πολλά άλλα στον δημόσιο και τον ιδιωτικό τομέα.

Noble LD-105 Τιμή ανιχνευτή βρόχου του πίνακα λειτουργίας και των διακοπτών:                                            

1. ΙΣΧΥΟΣ: Υπάρχουν δύο ενδείξεις στην κορυφή, κόκκινη ένδειξη LED. Εάν η οθόνη είναι πλήρως αναμμένη, η παροχή ρεύματος είναι φυσιολογική.
2.LOOP / FAULT: Ένδειξη πορτοκαλί LED. Εάν είναι πλήρως αναμμένο, το όχημα ανιχνεύεται. Εάν το πορτοκαλί LED αναβοσβήνει,
Εξηγήστε ότι ο βρόχος είναι λάθος.
3. SW1 (ευαισθησία): Ευγενής επιλογή ευαισθησίας LD-105. Χρησιμοποιείται κυρίως για την επιλογή ευαισθησίας, από
0 έως 9, A ~ F, 0 υποδεικνύει τη χαμηλότερη ευαισθησία και F δείχνει την υψηλότερη ευαισθησία.

Τιμή ανιχνευτή βρόχου

Noble LD-105   Όταν εφαρμόζετε πολλούς βρόχους κοντά, μπορεί να χρειαστεί να αλλάξετε τη συχνότητα για να αποφύγετε παρεμβολές. Κουμπί RESET: Πατώντας το κουμπί RESET θα επαναφέρετε τον ανιχνευτή. Η επαναφορά χρησιμοποιείται συνήθως μετά από αλλαγές DIP και εγκαταστάσεις.

  Μέθοδος δοκιμής προϊόντος Noble LD-105 Price of Loop Detector:

Μέθοδος δοκιμής ταχύτητας δοκιμής προϊόντος: δοκιμή σε θερμοκρασία δωματίου, εργαλεία δοκιμής: κινητήρας, πολύμετρο, παλμογράφος κ.λπ.
Χρησιμοποιήστε το ίδιο λογικό πηνίο (οποιαδήποτε λογική ποσότητα εντός του προτύπου) για να συνδεθείτε με τα γνήσια και ανεπτυγμένα προϊόντα, τοποθετημένα κάτω από τη λεπίδα του ρότορα του κινητήρα,   Δοκιμή τιμής ανιχνευτή βρόχου στην ίδια απόσταση και στο ίδιο περιβάλλον, προσαρμόστε την ταχύτητα του κινητήρα στο μέγιστο, εκκινήστε, απενεργοποιήστε τον κινητήρα όταν περιστρέφεται ο κινητήρας Μειώστε αργά την ταχύτητα από την υψηλή ταχύτητα. Όταν ο κινητήρας πέσει σε μια συγκεκριμένη ταχύτητα, ο ανιχνευτής ανίχνευσης αρχίζει να ανιχνεύει και να στέλνει ένα σήμα, και το ρελέ Α και Β λειτουργεί. Η είσοδος ρελέ A και B 220VAC μηδενική γραμμή για τον έλεγχο του φωτός ενεργοποίησης και απενεργοποίησης. Απεικόνιση. Σημείωση: Το MCU ενδέχεται να δυσλειτουργεί όταν ο κινητήρας στρέφεται σε χαμηλή ταχύτητα, δηλαδή, η περιστρεφόμενη λεπίδα εισέρχεται μόνο μία φορά και μπορεί να υπάρχουν δύο προβλήματα μεταγωγής. Η δοκιμή επιβεβαιώνει φυσιολογικό.

Τιμή ανιχνευτή βρόχου

 

 

 

Σχετικά προϊόντα:

επικοινώνησε μαζί μας

Υπάρχει πρόβλημα

Το αρχηγείο μας

Ωρα εργασίας :
08:00-18:00(ώρα Πεκίνου)
FAX :
+86(755)27651483
επαγγελματικό τηλεφώνημα. :
+8613927455427(Ο χρόνος εργασίας)
E - :
trafficloopdetector@gmail.com
Διεύθυνση Εργοστασίου :
Βιομηχανικό πάρκο Mingjinhai, Tangtou Road, Shiyan Town, Bao \ an District

Send Us an Email

contact us