Διπλός ανιχνευτής Loop Loop με τον Ανιχνευτή Οχημάτων της Κίνας

Διπλός ανιχνευτής Loop Loop με τον Ανιχνευτή Οχημάτων της Κίνας
Διπλός ανιχνευτής Loop Loop με τον Ανιχνευτή Οχημάτων της Κίνας

Λεπτομέρειες:

  • Μάρκα:ευγενής
  • Σειριακός αριθμός: LD-205
  • Χώρα προέλευσης:Γκουανγκντόνγκ Κίνα
  • Πιστοποιητικό:CE

Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

  • Προσφορά τιμής:US55
  • Ελάχιστη παραγγελία: 5 Τεμάχια
  • Μέσος χρόνος παράδοσης:Μετά την πληρωμή 3-5 εργάσιμες ημέρες
  • Μέθοδος πληρωμής:T / T, Western Union, σε μετρητά
  • Λεπτομέρειες πακέτου:25 σύνολα / CTN
  • Δυνατότητα παροχής:5000 ανά μήνα
Επικοινωνήστε μαζί μας

Διπλός ανιχνευτής βρόχου

Ανιχνευτής Βρόχου Διπλού Δρόμου   κουμπί επαναφοράς Πιέζοντας το κουμπί επαναφοράς, ο ανιχνευτής οχημάτων μπορεί να μηδενιστεί με το χέρι κατά τη χρήση και τη δοκιμή. Και το πηνίο επαγωγής είναι έτοιμο για ανίχνευση του οχήματος. Ο ανιχνευτής οχήματος πρέπει να τοποθετηθεί σε στεγνό, αδιάβροχο και ανθεκτικό στην υγρασία περιβάλλον όσο το δυνατόν πιο κοντά στον κύκλο ανίχνευσης. Κατά την εγκατάσταση του ανιχνευτή οχήματος, διατηρήστε μια ορισμένη απόσταση από τον άλλο εξοπλισμό ή συσκευές για εύκολη συντήρηση. Η ικανότητα της ανίχνευσης κυκλοφορίας   για να λειτουργήσει καλά εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από το πηνίο επαγωγής στο οποίο είναι συνδεδεμένο. Πολλές σημαντικές παράμετροι του πηνίου περιλαμβάνουν το υλικό του πηνίου, το σχήμα πηνίου και την κατάλληλη κατασκευή. Ανατρέξτε στις λεπτομερείς οδηγίες μας για την εγκατάσταση του πηνίου. Δύο κατευθύνσεις ρελέ εξόδου. Λειτουργία ανίχνευσης κατεύθυνσης. Ρυθμιζόμενη σε 3 βήματα (υψηλή, μέτρια, χαμηλή). Διαθέτει ρελέ εξόδου διπλής κατεύθυνσης. Δύο εξόδους από αυτές είναι απεριόριστες όταν ο αντίστοιχος βρόχος καλύπτεται μόνιμα, ενώ οι άλλοι είναι πολλαπλές λειτουργίες που μπορούν να οριστούν από τους χρήστες. Η λειτουργία ανίχνευσης κατεύθυνσης μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την στατιστική ροή του οχήματος. Η αρχή βασίζεται σε μια αλλαγή στην αυτεπαγωγή εντός του βρόχου που προκαλείται από τα μεταλλικά στοιχεία των διερχομένων οχημάτων. Οι αλλαγές λαμβάνονται και αξιολογούνται από έναν μικροεπεξεργαστή. Ευκολία στη χρήση λόγω αυτόματης βαθμονόμησης κατά την εφαρμογή της τάσης λειτουργίας.

διπλό ανιχνευτή βρόχου

 

Το υλικό του πηνίου ανιχνευτή διπλού τρόπου βρόχου:  

Υπό ιδανικές συνθήκες (ανεξάρτητα από την επίδραση όλων των περιβαλλοντικών παραγόντων), η ενσωμάτωση του πηνίου επαγωγής λαμβάνει υπόψη μόνο το μέγεθος της περιοχής (ή την περίμετρο) και τον αριθμό των στροφών, ανεξάρτητα από το υλικό του σύρματος. Ωστόσο, στην πρακτική της μηχανικής, | το μηχανικό   η αντοχή του καλωδίου και τα προβλήματα αντι-γήρανσης υψηλής και χαμηλής θερμοκρασίας πρέπει να λαμβάνονται υπόψη. Σε μερικά περιβάλλοντα, πρέπει επίσης να ληφθεί υπόψη η αντοχή στη διάβρωση από οξύ και αλκάλια. Ο βρόχος οδικής κυκλοφορίας   ο ανιχνευτής δεν θα λειτουργεί σωστά λόγω της γήρανσης του σύρματος ή της ανεπαρκούς αντοχής εφελκυσμού για να προκαλέσει βλάβη στο σύρμα. Στην πραγματική μηχανική, συνιστάται η χρήση υψηλής θερμοκρασίας Teflon   εύκαμπτο καλώδιο 1,0 mm ή περισσότερο. Η απάντηση παλμού μπορεί να ρυθμιστεί για να πιέσει το πηνίο ή να βγει από το πηνίο.   Ο παράγοντας ευαισθησίας αλλάζει ελάχιστα όταν ένα αποτέλεσμα ανίχνευσης είναι αποτέλεσμα. (% △ L / L). Υπάρχουν 8 επίπεδα ευαισθησίας ρυθμιζόμενα στο μικροδιακόπτη, το οποίο είναι πολύ ευέλικτο κατά τη ρύθμιση και την εφαρμογή. Η επιλογή επέκτασης χρόνου επιτρέπει την επέκταση του σήματος εξόδου κατά 2 δευτερόλεπτα. Ένδειξη σφάλματος πηνίου Το LED θα υποδείξει πότε το πηνίο είναι ανοιχτό ή βραχυκυκλωμένο. Ο ηλεκτρονόμος εξόδου κανονικά ανοικτός / κανονικά κλειστός Ο προαιρετικός εσωτερικός βραχυκυκλωτήρας μπορεί να επιλέξει το ρελέ εξόδου κανονικά ανοικτό ή κανονικά κλειστό. Ρελέ, αυτοκίνητο, χωρίς αυτοκίνητο, σφάλμα πηνίου, χωρίς τροφοδοτικό. ανιχνευτή διπλού καναλιού με χαμηλή κατανάλωση.  

διπλό ανιχνευτή βρόχου

 

 

Χαρακτηριστικό Διπλής Διαδρομής   Ανιχνευτής βρόχων:


1.Reliable πραγματοποίηση της κρίσης του αυτοκινήτου, εισερχόμενη κατεύθυνση, και την έξοδο ρελέ.

2. Χρησιμοποιείται ευρέως σε χώρους στάθμευσης με κάρτες ανάγνωσης αυτοκινήτων, κιγκλιδώματα αυτοκινήτων αντιπαγωτικά, κιγκλιδώματα για αυτόματη κίνηση, το αυτοκίνητο ανοίγει αυτόματα την πόρτα και το αυτοκίνητο για να κλείσει αυτόματα την πόρτα και άλλα χειριστήρια.

3.Compact δομή, χωριστά ίχνη χρώματος για την κύρια μονάδα και τη βάση για εύκολη θέση σε λειτουργία και εγκατάσταση.

4. Το πηνίο είναι απομονωμένο από το εσωτερικό κύκλωμα για αξιοπιστία και ασφάλεια.

διπλό ανιχνευτή βρόχου

 


 

 

 

Σχετικά προϊόντα:

επικοινώνησε μαζί μας

Υπάρχει πρόβλημα

Το αρχηγείο μας

Ωρα εργασίας :
08:00-18:00(ώρα Πεκίνου)
FAX :
+86(755)27651483
επαγγελματικό τηλεφώνημα. :
+8613927455427(Ο χρόνος εργασίας)
E - :
trafficloopdetector@gmail.com
Διεύθυνση Εργοστασίου :
Mingjinhai βιομηχανικό πάρκο, Tangtou Road, Shiyan πόλη, Bao \ 'μια περιοχή

Send Us an Email

contact us