Ανιχνευτής βρόχου διπλής κατεύθυνσης με ανιχνευτή οχημάτων εφοδιασμού της Κίνας

Ανιχνευτής βρόχου διπλής κατεύθυνσης με ανιχνευτή οχημάτων εφοδιασμού της Κίνας
Ανιχνευτής βρόχου διπλής κατεύθυνσης με ανιχνευτή οχημάτων εφοδιασμού της Κίνας

Λεπτομέρειες:

  • Μάρκα:ευγενής
  • Σειριακός αριθμός: LD-205
  • Χώρα προέλευσης:Γκουανγκντόνγκ Κίνα
  • Πιστοποιητικό:CE

Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

  • Προσφορά τιμής:US55
  • Ελάχιστη παραγγελία: 5 κομμάτι
  • Μέσος χρόνος παράδοσης:Μετά τη λήψη πληρωμής 3-5 εργάσιμες ημέρες
  • Μέθοδος πληρωμής:T / T, Western Union, σε μετρητά
  • Λεπτομέρειες πακέτου:25 σετ / CTN
  • Δυνατότητα παροχής:5000 ανά / μήνα
Επικοινωνήστε μαζί μας

Ανιχνευτής βρόχου διπλής κατεύθυνσης

Ανιχνευτής βρόχου διπλής κατεύθυνσης   Κουμπί επαναφοράς Πατώντας το κουμπί επαναφοράς, ο ανιχνευτής οχήματος επαναφέρεται χειροκίνητα κατά τη χρήση και τον έλεγχο. Και το επαγωγικό πηνίο είναι έτοιμο να ανιχνεύσει το όχημα. Ο ανιχνευτής οχήματος πρέπει να εγκατασταθεί σε στεγνό, αδιάβροχο και αδιάβροχο περιβάλλον όσο το δυνατόν πιο κοντά στον κύκλο ανίχνευσης. Κατά την εγκατάσταση του ανιχνευτή οχήματος, κρατήστε μια συγκεκριμένη απόσταση από άλλο εξοπλισμό ή συσκευές για εύκολη συντήρηση. Η ικανότητα της ανίχνευσης κυκλοφορίας   Η καλή λειτουργία εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από το πηνίο επαγωγής με το οποίο συνδέεται. Αρκετές σημαντικές παράμετροι του πηνίου περιλαμβάνουν υλικό πηνίου, σχήμα πηνίου και σωστή κατασκευή. Ανατρέξτε στις λεπτομερείς οδηγίες μας για την εγκατάσταση του πηνίου. Ρελέ εξόδου δύο κατευθύνσεων. Λειτουργία ανίχνευσης κατεύθυνσης. Ρυθμιζόμενο σε 3 βήματα (υψηλή. Μεσαία. Χαμηλή). Διαθέτει αμφίδρομα ρελέ εξόδου. Δύο έξοδοι από αυτές είναι απεριόριστες όταν ο αντίστοιχος βρόχος καλύπτεται μόνιμα, ενώ οι άλλοι είναι πολλαπλής λειτουργίας που μπορούν να ρυθμιστούν από τους χρήστες. Η λειτουργία ανίχνευσης κατεύθυνσης μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη στατιστική ροή του οχήματος. Η αρχή βασίζεται σε μια αλλαγή στην αυτεπαγωγή εντός του βρόχου που προκαλείται από τα μεταλλικά εξαρτήματα των οχημάτων που διέρχονται. Οι αλλαγές συλλέγονται και αξιολογούνται από έναν μικροεπεξεργαστή. Ευκολία χρήσης λόγω αυτόματης βαθμονόμησης όταν εφαρμόζεται η τάση λειτουργίας.

ανιχνευτής βρόχου διπλής κατεύθυνσης

 

Το υλικό του πηνίου ανιχνευτή βρόχου διπλής κατεύθυνσης:  

Υπό ιδανικές συνθήκες (ανεξάρτητα από την επίδραση όλων των περιβαλλοντικών παραγόντων), η ενσωμάτωση του πηνίου επαγωγής λαμβάνει υπόψη μόνο το μέγεθος της περιοχής (ή την περίμετρο) και τον αριθμό των στροφών, ανεξάρτητα από το υλικό του καλωδίου. Ωστόσο, στην πρακτική μηχανική,   το μηχανικό   Η αντοχή του σύρματος και τα προβλήματα αντιγήρανσης υψηλής και χαμηλής θερμοκρασίας πρέπει να ληφθούν υπόψη. Σε ορισμένα περιβάλλοντα, πρέπει επίσης να λαμβάνεται υπόψη η αντοχή στη διάβρωση στο οξύ και στα αλκάλια. Ο βρόχος φωτεινού σηματοδότη   ο ανιχνευτής δεν θα λειτουργεί σωστά λόγω της γήρανσης του σύρματος ή της ανεπαρκούς αντοχής σε εφελκυσμό για να προκαλέσει ζημιά στο σύρμα. Στην πραγματική μηχανική, συνιστάται η χρήση Teflon υψηλής θερμοκρασίας   εύκαμπτο σύρμα 1,0 mm ή περισσότερο. Η παλμική απάντηση μπορεί να ρυθμιστεί να πιέζει στο πηνίο ή να αφήνει το πηνίο.   Ο παράγοντας ευαισθησίας αλλάζει πολύ λίγο όταν ένα αποτέλεσμα ανίχνευσης είναι έξοδος. (% △ L / L). Υπάρχουν 8 επίπεδα ευαισθησίας ρυθμιζόμενα στο μικροδιακόπτη, το οποίο είναι πολύ ευέλικτο στη ρύθμιση και την εφαρμογή. Η επιλογή παράτασης χρόνου επιτρέπει την επέκταση του σήματος εξόδου κατά 2 δευτερόλεπτα. Ένδειξη σφάλματος πηνίου Η λυχνία LED θα δείξει πότε το πηνίο είναι ανοιχτό ή βραχυκυκλωμένο. Το ρελέ εξόδου κανονικά ανοιχτό / κανονικά κλειστό Ο προαιρετικός εσωτερικός βραχυκυκλωτήρας μπορεί να επιλέξει το ρελέ εξόδου κανονικά ανοιχτό ή κανονικά κλειστό. Ρελέ, αυτοκίνητο, χωρίς αυτοκίνητο, σφάλμα πηνίου, χωρίς τροφοδοσία. ανιχνευτής βρόχου διπλού καναλιού με χαμηλή κατανάλωση.  

ανιχνευτής βρόχου διπλής κατεύθυνσης

 

 

Δυνατότητα διπλού δρόμου   Ανιχνευτής βρόχου:


1. Αξιόπιστη πραγματοποίηση κρίσης αυτοκινήτου, εισερχόμενης κατεύθυνσης και εξόδου ρελέ.

2. Χρησιμοποιείται ευρέως σε χώρους στάθμευσης με κάρτες ανάγνωσης αυτοκινήτου, κιγκλιδώματα αυτοκινήτων κατά της συντριβής, κιγκλιδώματα για αυτόματη μετάβαση, το αυτοκίνητο για να ανοίξει αυτόματα την πόρτα και το αυτοκίνητο για να κλείσει αυτόματα η πόρτα και άλλα χειριστήρια.

3. Συμπαγής δομή, ξεχωριστά ίχνη χρώματος για την κύρια μονάδα και βάση για εύκολη θέση σε λειτουργία και εγκατάσταση.

4. Το πηνίο απομονώνεται από το εσωτερικό κύκλωμα για αξιοπιστία και ασφάλεια.

ανιχνευτής βρόχου διπλής κατεύθυνσης

 


 

 

 

Σχετικά προϊόντα:

επικοινώνησε μαζί μας

Υπάρχει πρόβλημα

Το αρχηγείο μας

Ωρα εργασίας :
08:00-18:00(ώρα Πεκίνου)
FAX :
+86(755)27651483
επαγγελματικό τηλεφώνημα. :
+8613927455427(Ο χρόνος εργασίας)
E - :
trafficloopdetector@gmail.com
Διεύθυνση Εργοστασίου :
Βιομηχανικό πάρκο Mingjinhai, Tangtou Road, Shiyan Town, Bao \ an District

Send Us an Email

contact us