Ανιχνευτής κυκλοφορίας ενός καναλιού με ανιχνευτή βρόχου οχήματος καλής ποιότητας

Ανιχνευτής κυκλοφορίας ενός καναλιού με ανιχνευτή βρόχου οχήματος καλής ποιότητας
Ανιχνευτής κυκλοφορίας ενός καναλιού με ανιχνευτή βρόχου οχήματος καλής ποιότητας

Λεπτομέρειες:

  • Μάρκα:ευγενής
  • Σειριακός αριθμός: LD-105
  • Χώρα προέλευσης:Γκουανγκντόνγκ, Κίνα
  • Πιστοποιητικό:CE

Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

  • Προσφορά τιμής:39 USD
  • Ελάχιστη παραγγελία: 5 κομμάτι
  • Μέσος χρόνος παράδοσης:Μετά τη λήψη πληρωμής 3-5 εργάσιμες ημέρες
  • Μέθοδος πληρωμής:T / T, Western Union, σε μετρητά
  • Λεπτομέρειες πακέτου:25 σετ / CTN
  • Δυνατότητα παροχής:5000 ανά / μήνα
Επικοινωνήστε μαζί μας

Ανιχνευτής κυκλοφορίας ενός καναλιού

Ανιχνευτής κυκλοφορίας ενός καναλιού, ο πιο τυπικός τίτλος πρέπει να είναι ανιχνευτής πληροφοριών κίνησης. Προς το παρόν, η επιστήμη και η τεχνολογία υψηλής τεχνολογίας όπως η τεχνολογία ηλεκτρομαγνητικής ανίχνευσης, η τεχνολογία ανίχνευσης υπερήχων, η τεχνολογία ανίχνευσης ραντάρ, η τεχνολογία ανίχνευσης βίντεο, η τεχνολογία υπολογιστών και η τεχνολογία επικοινωνίας χρησιμοποιούνται ευρέως σε συστήματα ανίχνευσης κυκλοφορίας ή συστήματα συλλογής πληροφοριών κίνησης στο εσωτερικό και στο εξωτερικό. Αντίστοιχα, οι ανιχνευτές πληροφοριών κυκλοφορίας περιλαμβάνουν κυρίως έναν ανιχνευτή βρόχου επαγωγέα (πηνίο επαγωγής τύπου δακτυλίου), έναν ανιχνευτή υπερήχων, έναν ανιχνευτή υπερύθρων, έναν ανιχνευτή ραντάρ, έναν ανιχνευτή βίντεο, έναν ανιχνευτή κυκλοφορίας μονών καναλιών και τα παρόμοια.

ανιχνευτής κυκλοφορίας ενός καναλιού

 

 

 

 

Το χαρακτηριστικό του ανιχνευτή κυκλοφορίας ενός καναλιού:

1. Ο ανιχνευτής πηνίου καλύπτει μια μεγάλη περιοχή, απαιτείται μόνο ένας ανιχνευτής για 1-4 λωρίδες και το εύρος ανίχνευσης είναι 1-6 μέτρα.
2. Υπάρχουν πολλές ανιχνεύσιμες παράμετροι, οι οποίες μπορούν να ανιχνεύσουν τον αριθμό του οχήματος, την παρουσία, την ταχύτητα, το ποσοστό πληρότητας, την κατεύθυνση ροής του οχήματος, το διάστημα του οχήματος, το χρόνο διέλευσης και τη ροή κυκλοφορίας.

3. Υψηλή ακρίβεια. όταν υπήρχε ένα όχημα. τότε ο ανιχνευτής βρόχου κίνησης μπορεί να τον ανιχνεύσει ακριβώς.  

4. Εύκολη επέκταση, όταν εντοπίζετε 4 λωρίδες και άνω, αυξήστε την κάρτα δοκιμής.
5. Απαιτείται κλείσιμο του δρόμου και η περίοδος κατασκευής είναι σύντομη. Έτσι μπορείτε να εξοικονομήσετε κάποιο κόστος για το εργατικό δυναμικό.    
6. Όταν το πηνίο αποτύχει, αντικαταστήστε ξανά το πηνίο και το σφάλμα μπορεί να αποκατασταθεί.
7. Δεν είναι δυνατή η προσαρμογή ή η μετακίνηση όταν ολοκληρώσετε την εγκατάσταση. εάν μετακινήσετε τον εντοπισμό της κυκλοφορίας. θα επηρεάσει τη λειτουργία του   αποδοτικότητα.
8. Η τεχνολογία είναι πολύ ώριμη και χρησιμοποιείται περισσότερο, επειδή η ακρίβεια ανίχνευσης είναι η πιο ευρέως χρησιμοποιούμενη και δεν επηρεάζεται από έντονη βροχή, ομίχλη ή νυχτερινό καιρό.

Ανιχνευτής κυκλοφορίας ενός καναλιού

 

Η ανίχνευση κυκλοφορίας ενός καναλιού   θα ελέγξει το πηνίο κατά τη διαδικασία συντονισμού. Όταν η επαγωγή του πηνίου υπερβαίνει το επιτρεπόμενο εύρος ή το ανοιχτό κύκλωμα ή το βραχυκύκλωμα, το LED θα αναβοσβήνει συνεχώς. Εάν η δοκιμή πηνίου είναι φυσιολογική, το LED στον επάνω πίνακα δεν θα αναβοσβήνει πλέον και θα τεθεί σε κανονική λειτουργία (το ρελέ δεν θα σηκωθεί αυτή τη στιγμή).  

Πληροφορίες κυκλοφορίας ενός καναλιού ανιχνευτή κυκλοφορίας   μπορεί να χωριστεί σε ενσωματωμένη και αναστολή ανάλογα με τη μέθοδο εγκατάστασης. Από την άποψη της απόδοσης κόστους και της υψηλής αξιοπιστίας, η πιο συχνά χρησιμοποιούμενη είναι ο ανιχνευτής οχήματος τύπου σπειροειδούς πηνίου, αλλά τα τελευταία χρόνια έχουν χρησιμοποιηθεί όλο και περισσότεροι ανιχνευτές βίντεο. Ο ανιχνευτής σπειροειδούς πηνίου είναι ένας παραδοσιακός ανιχνευτής κυκλοφορίας και είναι η πιο διαδεδομένη συσκευή ανίχνευσης στον κόσμο. Το όχημα διέρχεται από το σπειροειδές πηνίο που είναι θαμμένο κάτω από την επιφάνεια του δρόμου, προκαλώντας την αλλαγή του μαγνητικού πεδίου του πηνίου. Ο ανιχνευτής υπολογίζει τις παραμέτρους κυκλοφορίας, όπως ο ρυθμός ροής, η ταχύτητα, η χωρητικότητα χρόνου και το μήκος του οχήματος και το ανεβάζει στο κεντρικό σύστημα ελέγχου για να ανταποκριθεί στο σύστημα ελέγχου της κυκλοφορίας. χρειάζομαι. Αυτή η μέθοδος είναι ώριμη, εύχρηστη και έχει το πλεονέκτημα του χαμηλότερου κόστους. κάρτα ανιχνευτή βρόχου / ανιχνευτή σήματος κίνησης / ανιχνευτής βρόχου κυκλοφορίας / ανιχνευτής βρόχου οχήματος / ανιχνευτής κυκλοφορίας μονού καναλιού.

ανιχνευτής κυκλοφορίας ενός καναλιού

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

Σχετικά προϊόντα:

επικοινώνησε μαζί μας

Υπάρχει πρόβλημα

Το αρχηγείο μας

Ωρα εργασίας :
08:00-18:00(ώρα Πεκίνου)
FAX :
+86(755)27651483
επαγγελματικό τηλεφώνημα. :
+8613927455427(Ο χρόνος εργασίας)
E - :
trafficloopdetector@gmail.com
Διεύθυνση Εργοστασίου :
Βιομηχανικό πάρκο Mingjinhai, Tangtou Road, Shiyan Town, Bao \ an District

Send Us an Email

contact us