Ανιχνευτής επαγωγικού βρόχου οχήματος υψηλής ποιότητας

Ανιχνευτής επαγωγικού βρόχου οχήματος υψηλής ποιότητας
Ανιχνευτής επαγωγικού βρόχου οχήματος υψηλής ποιότητας

Λεπτομέρειες:

  • Μάρκα:ευγενής
  • Σειριακός αριθμός: LD-106
  • Χώρα προέλευσης:Γκουανγκντόνγκ Κίνα
  • Πιστοποιητικό:CE

Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

  • Προσφορά τιμής:39 USD
  • Ελάχιστη παραγγελία: 5 κομμάτι
  • Μέσος χρόνος παράδοσης:Μετά τη λήψη πληρωμής 3-5 εργάσιμες ημέρες
  • Μέθοδος πληρωμής:T / T, Western Union, σε μετρητά
  • Λεπτομέρειες πακέτου:25 σετ / CTN
  • Δυνατότητα παροχής:5000 ανά / μήνα
Επικοινωνήστε μαζί μας

Ανιχνευτής βρόχου οχήματος υψηλής ποιότητας

Ανιχνευτής βρόχου οχήματος υψηλής ποιότητας, Πώληση ανιχνευτή βρόχου οχήματος υψηλής ποιότητας,   Ανιχνευτής επαγωγικού βρόχου οχήματος, Διάγραμμα καλωδίωσης ανιχνευτή βρόχου, Ανιχνευτής βρόχου ανιχνευτή οχήματος

Ανιχνευτής βρόχου οχήματος υψηλής ποιότητας

Σχετικά με το εργοστάσιό μας, R & Δ Τμήμα: Παρέχει τεχνικά πρότυπα σχετικά με τη δοκιμή επιθεώρησης προϊόντων και αναβαθμίσεις στη συντήρηση προϊόντων.   Τμήμα Μηχανικών: Κάνετε καλή δουλειά στον οδηγό απασχόλησης, στον έλεγχο BOM και σε σχετικά τεχνικά έγγραφα. Τμήμα αγορών / Τμήμα αποθήκευσης: για να διασφαλιστεί η ακρίβεια της παράδοσης των αγορών, η διασφάλιση ποιότητας των εισερχόμενων υλικών και η αποθήκευση. Τμήμα παραγωγής: Τακτοποιήστε λογικά την παραγωγή, βελτιώστε την αποδοτικότητα παραγωγής και βεβαιωθείτε ότι το ποσοστό επιτυχίας των τελικών προϊόντων είναι 100%.   Τμήμα ποιότητας: δοκιμάστε αυστηρά τα προϊόντα σύμφωνα με τα πρότυπα δοκιμών προϊόντων για να διασφαλίσετε ότι η ικανοποίηση των πελατών είναι 90%. Τμήμα μάρκετινγκ ent: Επικοινωνία με τους πελάτες έγκαιρα, έγκαιρη ενημέρωση των πελατών και προώθηση των αναβαθμίσεων προϊόντων

Δοκιμή εργασίας υψηλής και χαμηλής θερμοκρασίας προϊόντος: Συνθήκες δοκιμής: το προϊόν τοποθετείται σε κουτί σταθερής θερμοκρασίας και υγρασίας υψηλής και χαμηλής θερμοκρασίας, εργαλεία δοκιμής: πολύμετρο κουτιού υψηλής και χαμηλής θερμοκρασίας, παλμογράφος κ.λπ.
Χρησιμοποιήστε τον επαγωγέα σχήματος Ι ως το πηνίο γείωσης (η ευαισθησία είναι εντός του κανονικού) και τοποθετήστε το προϊόν στο κουτί υψηλής και χαμηλής θερμοκρασίας.
Ανιχνευτής βρόχου οχήματος υψηλής ποιότητας, Ένα στάδιο: αλλαγή μεταξύ 0-70 μοιρών, ο χρόνος αλλάζει μία φορά σε 1 ώρα, δεν υπάρχει σφάλμα στη δοκιμή για 24 ώρες και οι έξοδοι ρελέ Α και Β συνδέονται για να δουν αν υπάρχουν είναι οποιαδήποτε δυσλειτουργία.
Το δεύτερο στάδιο: αλλαγή μεταξύ -40 - +70 μοίρες, ο χρόνος αλλάζει μία φορά σε 1 ώρα, δεν υπάρχει σφάλμα στη δοκιμή για 24 ώρες και, στη συνέχεια, αλλάξτε σε 2 ώρες για να αλλάξετε τη δοκιμή για να δείτε αν υπάρχει σφάλμα, και συνδέστε τις εξόδους ρελέ Α και Β για να δείτε εάν υπάρχει κάποιο σφάλμα. δράση.

Ανιχνευτής βρόχου οχήματος υψηλής ποιότητας

Υψηλής ποιότητας ανιχνευτής βρόχου οχήματος, LD-106 Τα προϊόντα είναι βιομηχανικού σχεδιασμού και χρησιμοποιούνται κυρίως για την ανίχνευση της παρουσίας του οχήματος, κατάλληλα για ασφάλεια, έλεγχο ή καταμέτρηση οχημάτων στον τομέα της κυκλοφορίας και της στάθμευσης. Το μοντέλο χρησιμότητας χαρακτηρίζεται από το ότι το εξωτερικό πηνίο απαιτείται για να λειτουργήσει και το σήμα εξόδου υιοθετεί κυρίως μια λειτουργία επαφής ρελέ, η οποία μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τον έλεγχο της αυτόματης πόρτας, του φρένου της πόρτας, του φωτεινού σηματοδότη και της αυτόματης έκδοσης κάρτας μηχανή στο σύστημα χώρων στάθμευσης για να συνειδητοποιήσει τη λειτουργία ενός αυτοκινήτου και μιας κάρτας. Είναι ο βασικός εξοπλισμός στον κύριο έλεγχο του εξοπλισμού κυκλοφορίας, όπως οι έξυπνοι χώροι στάθμευσης.

Ανιχνευτής βρόχου οχήματος υψηλής ποιότητας, Ανιχνευτής βρόχου βρόχου οχήματος   Χαρακτηριστικά και οφέλη: Υιοθετήστε έναν προσαρμοστικό αλγόριθμο φιλτραρίσματος, σταθερότητα υψηλής θερμοκρασίας και αυτόματη αντιστάθμιση της περιβαλλοντικής μετατόπισης. Η ταχύτητα αντίδρασης είναι γρήγορη, η ταχύτερη ανίχνευση είναι 10 χιλιοστά του δευτερολέπτου και η μέγιστη ταχύτητα μπορεί να ανιχνευθεί στα 200km / h. Με ​​σύνολο 0-E 15 ευαισθησίας μη βελτιωμένη λειτουργία / βελτιωμένη λειτουργία, κατάλληλη για διαφορετικά μοντέλα. Λειτουργία αυτόματης ανίχνευσης σφάλματος πηνίου (ανοιχτή / βραχεία, ανεπαρκής επαγωγή / υπέρβαση). Έξοδος στερεάς κατάστασης διπλού ρελέ AB, ρυθμιζόμενος χρόνος εξόδου 0-30S. Το πηνίο αίσθησης εδάφους είναι ρυθμιζόμενο σε πολλαπλές συχνότητες και χωρίζεται σε τέσσερις συχνότητες: υψηλή συχνότητα, μεσαία-υψηλή συχνότητα, μεσαία-χαμηλή συχνότητα και χαμηλή συχνότητα.   Η πύλη κατά της συντριβής και αυτόματου κλεισίματος μπορεί να πραγματοποιηθεί με την πύλη.

Ανιχνευτής βρόχου οχήματος υψηλής ποιότητας

 

Σχετικά προϊόντα:

επικοινώνησε μαζί μας

Υπάρχει πρόβλημα

Το αρχηγείο μας

Ωρα εργασίας :
08:00-18:00(ώρα Πεκίνου)
FAX :
+86(755)27651483
επαγγελματικό τηλεφώνημα. :
+8613927455427(Ο χρόνος εργασίας)
E - :
trafficloopdetector@gmail.com
Διεύθυνση Εργοστασίου :
Βιομηχανικό πάρκο Mingjinhai, Tangtou Road, Shiyan Town, Bao \ an District

Send Us an Email

contact us