Ασύρματος αισθητήρας κάμερας με ανίχνευση βιντεοκάμερας προμηθευτή της Κίνας

Ασύρματος αισθητήρας κάμερας με ανίχνευση βιντεοκάμερας προμηθευτή της Κίνας
Ασύρματος αισθητήρας κάμερας με ανίχνευση βιντεοκάμερας προμηθευτή της Κίνας

Λεπτομέρειες:

  • Μάρκα:ευγενής
  • Σειριακός αριθμός: TCD-8
  • Χώρα προέλευσης:Γκουανγκντόνγκ, Κίνα
  • Πιστοποιητικό:CE

Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

  • Προσφορά τιμής:620,9 USD
  • Ελάχιστη παραγγελία: 1 κομμάτι
  • Μέσος χρόνος παράδοσης:Μετά τη λήψη πληρωμής 3-5 εργάσιμες ημέρες
  • Μέθοδος πληρωμής:T / T, Western Union, σε μετρητά
  • Λεπτομέρειες πακέτου:25 σετ / CTN
  • Δυνατότητα παροχής:5000 ανά / μήνα
Επικοινωνήστε μαζί μας

Ασύρματος αισθητήρας κάμερας

Ασύρματος αισθητήρας κάμερας   είναι ίσως η καλύτερη επιλογή. Η ασύρματη κάμερα   Ο ανιχνευτής χρησιμοποιεί την εικονική περιοχή ανίχνευσης για να αναλύσει τις πληροφορίες κίνησης με επεξεργασία εικόνας. Με την ανάπτυξη της τεχνολογίας επεξεργασίας εικόνας, η ανίχνευση βίντεο έχει γίνει μια ώριμη τεχνολογία και σταδιακά φτάνει στο ανθρώπινο μάτι. Το αποτέλεσμα του WYSIWYG, αλλά η ακρίβεια της ανίχνευσης επηρεάζεται από τον καιρό και πρέπει να ξεπεραστεί. Με την ανάπτυξη έξυπνης μεταφοράς, η χρήση ανιχνευτών πληροφοριών κυκλοφορίας θα γίνεται όλο και περισσότερο, η χρήση ανιχνευτών πηνίου απαιτεί κλείσιμο και κατασκευή δρόμου, αλλά η ακρίβεια του αισθητήρα ασύρματης κάμερας είναι η υψηλότερη μεταξύ όλων των ανιχνευτών. Αν και η ακρίβεια ανίχνευσης της ασύρματης ανίχνευσης   επηρεάζεται εύκολα από τον καιρό, η ανίχνευση και η εγκατάσταση της μεγάλης περιοχής είναι βολική και η μικρή συντήρηση στο μεταγενέστερο στάδιο θα αντικαταστήσει τον ανιχνευτή βιντεοκάμερας πηνίου ως το κύριο ρεύμα του ανιχνευτή ροής κυκλοφορίας.

ασύρματος αισθητήρας κάμερας

 

 

Μερικά σημαντικά χαρακτηριστικά του αισθητήρα ασύρματης κάμερας.

1. Ανίχνευση προσώπου, μεγάλη περιοχή ανίχνευσης, μία κάμερα μπορεί να καλύψει 1 ~ 3 λωρίδες, το εύρος ανίχνευσης είναι 50-150 μέτρα.
2. Παράμετροι ανίχνευσης: Μπορεί να ανιχνεύσει όλες τις παραμέτρους που απαιτούνται για τον έλεγχο της κυκλοφορίας: μέτρηση, παρουσία, ταχύτητα, πληρότητα, χρώμα οχήματος, κατεύθυνση ροής οχήματος, τροχιά οχήματος, απόσταση οχημάτων, χρόνος διέλευσης, πυκνότητα ροής κυκλοφορίας.
3. Εύκολο στην επέκταση, ο ανιχνευτής προστίθεται από λογισμικό ανά πάσα στιγμή.
4. Περίοδος κατασκευής: χρειάζεται μόνο να ρυθμίσετε την κάμερα και να συνδέσετε την κατασκευή της γραμμής βίντεο.
5. Συντηρησιμότητα: Εάν η κάμερα δεν έχει πρόβλημα, μπορεί να γίνει με λογισμικό.
6. Προσαρμοστικότητα: Προβληματικό εντοπισμού σφαλμάτων, ανάγκη επαγγελματία.
7. Προοπτικές: Η τεχνολογία είναι ώριμη και μελλοντική. Είναι η τάση ανάπτυξης των ασύρματων ανιχνευτών κάμερας στο μέλλον. Έχει υιοθετηθεί στο εσωτερικό και στο εξωτερικό, αλλά η ακρίβεια ανίχνευσης δεν είναι υψηλή και το ψευδώς θετικό ποσοστό είναι επίσης υψηλό.

ασύρματος αισθητήρας κάμερας

 

Η εφαρμογή ασύρματου αισθητήρα κάμερας σε περισσότερη περιοχή.   Ο ανιχνευτής οχημάτων βίντεο χρησιμοποιεί τεχνολογία ανάλυσης εικόνας βίντεο για να ανιχνεύσει τα στοιχεία στην περιοχή που ορίζεται από την εικόνα, να λάβει τις απαιτούμενες πληροφορίες κυκλοφορίας και να παρέχει οπτικές εικόνες και πληροφορίες κυκλοφορίας σε πραγματικό χρόνο.
Η μονάδα snap-on υιοθετεί έναν ενσωματωμένο σχεδιασμό ενσωματωμένης δομής για τη διασφάλιση της μακροπρόθεσμης λειτουργίας του εξοπλισμού και διαθέτει λειτουργίες ανάλυσης και υπολογισμού σε πραγματικό χρόνο πολλαπλών λωρίδων. Μπορεί να παρέχει ροή κυκλοφορίας και συνθήκες κυκλοφορίας. Ο ανιχνευτής βιντεοκάμερας αντικαθιστά τον παραδοσιακό ανιχνευτή βρόχου. και ανιχνευτή αν έχει όχημα. Και τα αποτελέσματα της δοκιμής εξάγονται απευθείας στον ελεγκτή μας και η ευκαιρία σήματος κυκλοφορίας προσαρμόζει δυναμικά τον χρόνο κυκλοφορίας. Η κάμερα Hikvision επικεντρώνεται στη λειτουργία εγγραφής βίντεο, με τη λήψη δεδομένων κόκκινου φωτός σήματος κυκλοφορίας για την εκτέλεση κόκκινου φωτός, ανάστροφη λήψη, καταγραφή τροχαίου ατυχήματος, επομένως η κάμερα μας είναι διαφορετική από αυτές.   Ο ασύρματος ανιχνευτής κάμερας μπορεί να λειτουργεί με κάρτα εξόδου και ασύρματη κεραία.   Εάν επιλέξετε αισθητήρα ασύρματης κάμερας Noble. θα προσφέρουμε καλές υπηρεσίες πώλησης για εσάς. Τι ' περισσότερα. Θα προσφέρουμε κάποια υποστήριξη στην εγκατάσταση και την τεχνική συμβουλή.   Καλώς ήλθατε να επικοινωνήσετε μαζί μας. εάν έχετε οποιαδήποτε ερώτηση σχετικά με το προϊόν μας.  

ασύρματος αισθητήρας κάμερας


 

 

 

 

 

Σχετικά προϊόντα:

επικοινώνησε μαζί μας

Υπάρχει πρόβλημα

Το αρχηγείο μας

Ωρα εργασίας :
08:00-18:00(ώρα Πεκίνου)
FAX :
+86(755)27651483
επαγγελματικό τηλεφώνημα. :
+8613927455427(Ο χρόνος εργασίας)
E - :
trafficloopdetector@gmail.com
Διεύθυνση Εργοστασίου :
Βιομηχανικό πάρκο Mingjinhai, Tangtou Road, Shiyan Town, Bao \ an District

Send Us an Email

contact us