Ανίχνευση υπέρυθρων φωτοκυττάρων για άνοιγμα πύλης, αισθητήρας υπερύθρων.

Ανίχνευση υπέρυθρων φωτοκυττάρων για άνοιγμα πύλης, αισθητήρας υπερύθρων.
Ανίχνευση υπέρυθρων φωτοκυττάρων για άνοιγμα πύλης, αισθητήρας υπερύθρων.

Λεπτομέρειες:

  • Μάρκα:ευγενής
  • Σειριακός αριθμός: PS-20
  • Χώρα προέλευσης:Γκουανγκντόνγκ, Κίνα
  • Πιστοποιητικό:CE

Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

  • Προσφορά τιμής:19 USD
  • Ελάχιστη παραγγελία: 10 κομμάτι
  • Μέσος χρόνος παράδοσης:Μετά τη λήψη πληρωμής 3-5 εργάσιμες ημέρες
  • Μέθοδος πληρωμής:T / T, Western Union, σε μετρητά
  • Λεπτομέρειες πακέτου:50 σύνολα / CTN
  • Δυνατότητα παροχής:10000 ανά μήνα
Επικοινωνήστε μαζί μας

Ανίχνευση υπέρυθρων φωτοκυττάρων

Η ανίχνευση υπέρυθρων φωτοκυττάρων που χρησιμοποιείται συνήθως στην αγορά είναι η αρχή ανάκλασης της εγγύς υπέρυθρης ακτίνας από το αντικείμενο και το φως που αντανακλάται από τον σύγχρονο βρόχο ανιχνεύεται και η παρουσία ή η απουσία του αντικειμένου ανιχνεύεται ανάλογα με τη δύναμή του και ο φωτοηλεκτρικός αισθητήρας εκδίδεται για πρώτη φορά. Η υπέρυθρη δέσμη φτάνει ή μεταδίδει μέσω του αντικειμένου στόχου, και το αντικείμενο ή ο καθρέφτης αντανακλά την υπέρυθρη δέσμη, και ο φωτοηλεκτρικός αισθητήρας λαμβάνει την ανακλώμενη δέσμη και κρίνει την ύπαρξη του αντικειμένου ανάλογα με την ισχύ της δέσμης. Υπάρχουν πολλοί τύποι φωτοηλεκτρικών διακοπτών υπερύθρων, όπως αντανάκλαση καθρέφτη, διάχυτη ανάκλαση, γούρνα, διαμπερή δέσμη και οπτικές ίνες. Η κοινή ανίχνευση φωτοκυττάρων υπέρυθρων   Ο φωτοηλεκτρικός διακόπτης έχει δύο τύπους τύπου αντανάκλασης και ανακλαστικού τύπου. Ο ανακλαστικός φωτοηλεκτρικός διακόπτης αντανακλά το υπέρυθρο φως που εκπέμπεται από τον φωτοηλεκτρικό διακόπτη από το αντικείμενο και λαμβάνεται από τον φωτοηλεκτρικό διακόπτη για να προσδιορίσει εάν υπάρχει ένα αντικείμενο. Εάν υπάρχει αντικείμενο, ο φωτοηλεκτρικός διακόπτης δέχεται υπέρυθρες ακτίνες και οι επαφές του ενεργούν, διαφορετικά οι επαφές του επαναφέρονται. Ο φωτοηλεκτρικός διακόπτης μέσω δέσμης αποτελείται από ξεχωριστό πομπό και δέκτη. Όταν δεν υπάρχει εμπόδιο, ο δέκτης λαμβάνει το υπέρυθρο φως που εκπέμπεται από τον πομπό και τη δράση επαφής του. όταν ένα αντικείμενο είναι μπλοκαρισμένο, ο δέκτης δεν λαμβάνει υπέρυθρες ακτίνες και η επαφή του επαναφέρεται.

Ανίχνευση υπέρυθρων φωτοκυττάρων

 

Η χρήση φωτοηλεκτρικών διακοπτών και διακοπτών εγγύτητας είναι πλέον πολύ πέρα ​​από τον γενικό έλεγχο διαδρομής και την προστασία ορίου και μπορεί να εφαρμοστεί σε πολλές περιπτώσεις όπως μέτρηση υψηλής ταχύτητας, μέτρηση ταχύτητας, έλεγχος στάθμης υγρού, ανίχνευση παρουσίας αντικειμένων και ανίχνευση μεγεθών ανταλλακτικών . Η διαφορετική εφαρμογή χρησιμοποιεί διαφορετικά   υπέρυθροι φωτοηλεκτρικοί διακόπτες, όπως οι φωτοηλεκτρικοί διακόπτες οπτικών ινών που χρησιμοποιούνται συνήθως στους τροφοδότες ηλεκτρομαγνητικών κραδασμών. Κατά την προμήθεια διαλείπουσας μεμβράνης συσκευασίας μηχανών συσκευασίας, διάχυτοι φωτοηλεκτρικοί διακόπτες χρησιμοποιούνται σε συνεχείς συσκευασίες υψηλής ταχύτητας. Ο φωτοηλεκτρικός διακόπτης τύπου υποδοχής χρησιμοποιείται συνήθως στο μηχάνημα.

Ανίχνευση υπέρυθρων φωτοκυττάρων


 

Όχι μόνο πρέπει να κατανοήσουμε τη σωστή επιλογή του τύπου και του μοντέλου του φωτοηλεκτρικού διακόπτη, αλλά και τους παράγοντες του κατασκευαστή. Προς το παρόν, υπάρχουν πολλοί κατασκευαστές φωτοηλεκτρικών διακοπτών στην Κίνα και η κλίμακα των επιχειρήσεων ποικίλλει και η ποιότητα είναι επίσης πολύ διαφορετική.   Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι η ποιότητα των προϊόντων των μεγάλων επιχειρήσεων πρέπει να είναι σχετικά καλή. Σε γενικές γραμμές, οι άμεσες αγορές από επιχειρήσεις έχουν μεγαλύτερο έλεγχο ποιότητας. Σήμερα, προκειμένου να επεκταθεί το μερίδιο αγοράς, ορισμένες εταιρείες έχουν διαφορετικές τιμές ακόμη και για το ίδιο μοντέλο. Είναι η ποιότητα των εσωτερικών του εξαρτημάτων. Επομένως, χρειαζόμαστε τους κατασκευαστές να έχουν σαφή εγγύηση σχετικά με την ποιότητα χρήσης κατά τη στιγμή της αγοράς. έχουμε πολλούς τύπους αισθητήρων υπέρυθρων φωτοκυττάρων / ανίχνευσης φωτοκυττάρων καλής ποιότητας / αισθητήρα υπέρυθρων φωτοκυττάρων χονδρέμπορου.   Όσον αφορά το πακέτο ανίχνευσης υπέρυθρων φωτοκυττάρων. θα χρησιμοποιήσουμε τα τυποποιημένα κουτιά μας. και τα σχόλια των πελατών μας είναι καλά. και τα χαρτοκιβώτια μας πολύ δυνατά. Καλώς λοιπόν, επικοινωνήστε μαζί μας για ανίχνευση υπέρυθρων φωτοκυττάρων. θα είμαστε πάντα εκεί και θα προσφέρουμε καλές υπηρεσίες για όλους εσάς.    

 

 

αισθητήρας φωτοκυττάρων υπερύθρων

 

 

 


 

 

Σχετικά προϊόντα:

επικοινώνησε μαζί μας

Υπάρχει πρόβλημα

Το αρχηγείο μας

Ωρα εργασίας :
08:00-18:00(ώρα Πεκίνου)
FAX :
+86(755)27651483
επαγγελματικό τηλεφώνημα. :
+8613927455427(Ο χρόνος εργασίας)
E - :
trafficloopdetector@gmail.com
Διεύθυνση Εργοστασίου :
Βιομηχανικό πάρκο Mingjinhai, Tangtou Road, Shiyan Town, Bao \ an District

Send Us an Email

contact us