Αισθητήρας υπερύθρων με αισθητήρα φωτοκύτταρου υπέρυθρης δέσμης για πύλη φραγμού

Αισθητήρας υπερύθρων με αισθητήρα φωτοκύτταρου υπέρυθρης δέσμης για πύλη φραγμού
Αισθητήρας υπερύθρων με αισθητήρα φωτοκύτταρου υπέρυθρης δέσμης για πύλη φραγμού

Λεπτομέρειες:

  • Μάρκα:ευγενής
  • Σειριακός αριθμός: PS-20
  • Χώρα προέλευσης:Γκουανγκντόνγκ, Κίνα
  • Πιστοποιητικό:CE

Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

  • Προσφορά τιμής:19 USD
  • Ελάχιστη παραγγελία: 10 κομμάτι
  • Μέσος χρόνος παράδοσης:Μετά τη λήψη πληρωμής 3-5 εργάσιμες ημέρες
  • Μέθοδος πληρωμής:T / T, Western Union, σε μετρητά
  • Λεπτομέρειες πακέτου:50 σύνολα / CTN
  • Δυνατότητα παροχής:10000 ανά μήνα
Επικοινωνήστε μαζί μας

Αισθητήρας υπερύθρων  

Αισθητήρας υπερύθρων. Καθώς η δέσμη που εκπέμπεται από τον πομπό είναι εξαιρετικά ισχυρή, όταν υπάρχει απόσταση μικρότερη από 4-5 μέτρα από τον δέκτη, η σωστή λειτουργία θα μπορούσε να επηρεαστεί από φαινόμενα ανάκλασης με κοντινά αντικείμενα. Διακοπή της δέσμης αρκετές φορές ελέγχοντας ότι το ρελέ αλλάζει και ανάβει το κόκκινο led στον δέκτη. Μη ευθυγραμμισμένο: ΚΟΚΚΙΝΟ LED αναμμένο. Ευθυγραμμισμένο: ΚΟΚΚΙΝΟ LED Σβηστό. Η Shen Zhen Noble Opto Co., Ltd είναι επαγγελματίας τοπικός κατασκευαστής και εξαγωγέας για το σύστημα ελέγχου πορτών, Με περισσότερα από 10 χρόνια εμπειρίας σε αυτούς τους τομείς, προϊόντα Noble υψηλής ποιότητας έχουν εξαχθεί σε περισσότερες από 100 χώρες.

αισθητήρας υπερύθρων

Το υλικό κελύφους του αισθητήρα υπερύθρων. Λαμβάνει ABS + plast φιλικό προς το περιβάλλον   φλόγα - επιβραδυντική παραγωγή υλικού του κελύφους, υψηλή θερμοκρασία και υψηλή αντοχή στην οξείδωση.   Ο πομπός ενός αισθητήρα υπερύθρων. Ένδειξη ισχύος, μοναδικός οπτικός σχεδιασμός, οπτική εστίαση, ισχυρή, σταθερή απόδοση, ακρίβεια, πολύ βελτιωμένη. Ο δέκτης του αισθητήρα υπερύθρων. Ένδειξη ισχύος, ένδειξη συναγερμού ένδειξης σήματος, κανονικά ανοικτή / μακρά κλειστή λειτουργία εξόδου συναγερμού, χειροκίνητη αλλαγή ακίδων, για να καλύψει τις ανάγκες διαφόρων συσκευών. Εξαιρετική κατασκευή. Όλη η διαδικασία παραγωγής αυστηρή απαίτηση, απαιτούμενη ποιότητα κατασκευής και ποιότητα μέσω ανίχνευσης πολλαπλών στρωμάτων, ενσωματωμένου συστήματος φωτισμού, αντιθαμβωτικό 50,00lUX, για να αποφευχθεί η πρόσκρουση φωτός ή φωτός αυτοκινήτου   υπέρυθρος αισθητήρας φωτοκυττάρου / χονδρέμπορος υπέρυθρος αισθητήρας φωτοκύτταρου / Αισθητήρας δέσμης φωτοκύτταρου / υπέρυθρη ανίχνευση.  

αισθητήρας υπερύθρων

 

Χαρακτηριστικά του αισθητήρα υπερύθρων:
1. Ο αισθητήρας μονής δέσμης / ανιχνευτής μονής δέσμης χρησιμοποιείται για αυτόματη πόρτα ολίσθησης, πόρτα πηνίου, παράθυρα πορτών γκαράζ κ.λπ.
2. Αποτελείται από πομπό και δέκτη και ο ενσωματωμένος ενισχυτής μπορεί να παράγει υπέρυθρη δέσμη. Η στενή υπέρυθρη δέσμη (I ή II) μπορεί να αποφύγει τη διακοπή από εξωτερικό φως.
3. Ακόμα και εγκατεστημένο σε χαμηλό ύψος (20-40cm από το πάτωμα), η απόσταση ανίχνευσης μπορεί επίσης να είναι εγγυημένη (5-15 μέτρα).
4. Η δέσμη που παράγεται από τη MICROCELL παρέχει λειτουργία αυτοανίχνευσης για τις συρόμενες πόρτες. Μόλις διακοπεί η αυτοανίχνευση της δέσμης, η πόρτα θα σταματήσει να κλείνει και θα αντιστραφεί γρήγορα στο ύψος του. Η πόρτα θα ανοίξει μέχρι να ξαναρχίσει η δέσμη ανίχνευσης. Όταν η πόρτα κλείσει εντελώς, η δέσμη ανίχνευσης καθίσταται άκυρη.

Οι υπέρυθροι ανιχνευτές χρησιμοποιούνται συνήθως και τα κύρια πλεονεκτήματά τους είναι μικρό μέγεθος, μπορούν να χρησιμοποιηθούν AC και DC. Οι ενεργοί ανιχνευτές υπέρυθρης εισβολής χρησιμοποιούν ως επί το πλείστον συμπληρωματικά αυτο-διεγερμένα κυκλώματα πολλαπλών συντονισμών ως κινητήρια δύναμη, προστιθέμενα απευθείας στις υπέρυθρες διόδους εκπομπής φωτός. Το άκρο εκπέμπει μια παλμική, υπέρυθρη ακτίνα κύκλου υψηλής λειτουργίας, η οποία μειώνει την κατανάλωση ισχύος του τροφοδοτικού και ενισχύει την ικανότητα κατά των παρεμβολών του ενεργού ανιχνευτή υπέρυθρης εισβολής. Ο φωτοηλεκτρικός αισθητήρας στον ενεργό δέκτη υπερύθρων συνήθως υιοθετείται. Φωτοδίοδοι, φωτοτρανζίστορ, φωτοκύτταρα πυριτίου, δίοδοι χιονοστιβάδας πυριτίου κ.λπ., σύμφωνα με GBl0408.4-2000 " Ανιχνευτής εισβολής Μέρος 4: Ενεργός ανιχνευτής υπέρυθρης ακτινοβολίας " : " Ο αισθητήρας υπερύθρων λειτουργεί στην απόσταση ανίχνευσης που καθορίζεται από τον κατασκευαστή. Ο ανιχνευτής δημιουργεί κατάσταση συναγερμού όταν το σήμα ακτινοβολίας είναι εντελώς ή σε ένα δεδομένο ποσοστό της διάρκειας της σκίασης για περισσότερα από 40 ms.
 

αισθητήρας υπερύθρων


 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

Σχετικά προϊόντα:

επικοινώνησε μαζί μας

Υπάρχει πρόβλημα

Το αρχηγείο μας

Ωρα εργασίας :
08:00-18:00(ώρα Πεκίνου)
FAX :
+86(755)27651483
επαγγελματικό τηλεφώνημα. :
+8613927455427(Ο χρόνος εργασίας)
E - :
trafficloopdetector@gmail.com
Διεύθυνση Εργοστασίου :
Βιομηχανικό πάρκο Mingjinhai, Tangtou Road, Shiyan Town, Bao \ an District

Send Us an Email

contact us