Διπλός ανιχνευτής βρόχου οχήματος Τιμή Ανιχνευτής βρόχου οχήματος προς πώληση Νέα προϊόντα

Διπλός ανιχνευτής βρόχου οχήματος Τιμή Ανιχνευτής βρόχου οχήματος προς πώληση Νέα προϊόντα
Διπλός ανιχνευτής βρόχου οχήματος Τιμή Ανιχνευτής βρόχου οχήματος προς πώληση Νέα προϊόντα

Λεπτομέρειες:

  • Μάρκα:ευγενής
  • Σειριακός αριθμός: LD-200
  • Χώρα προέλευσης:Γκουανγκντόνγκ, Κίνα
  • Πιστοποιητικό:CE

Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

  • Προσφορά τιμής:48 USD
  • Ελάχιστη παραγγελία: 5 κομμάτι
  • Μέσος χρόνος παράδοσης:Μετά τη λήψη πληρωμής 3-5 εργάσιμες ημέρες
  • Μέθοδος πληρωμής:T / T, Western Union, σε μετρητά
  • Λεπτομέρειες πακέτου:25 σετ / CTN
  • Δυνατότητα παροχής:3000 ανά μήνα
Επικοινωνήστε μαζί μας

Τιμή ανιχνευτή βρόχου διπλού οχήματος

Dual Vehicle Loop Detector Τιμή Νέα Προϊόντα,   Dual Vehicle Loop Detector Τιμή από την κατασκευή,   Διπλή ανίχνευση βρόχου οχήματος προς πώληση, διάταξη ανιχνευτή βρόχου οχήματος, εγκατάσταση ανιχνευτή βρόχου οχήματος, ανιχνευτής βρόχου οχήματος προς πώληση.

Ανιχνευτής βρόχου διπλού οχήματος Τιμή LD-200,   ανίχνευση συχνότητας:
Η λυχνία LED υποδεικνύει πότε υπάρχει πρόβλημα με το όχημα που διέρχεται από το πηνίο ή το πηνίο. Το LED μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για τον προσδιορισμό της συχνότητας του πηνίου. Πατώντας το κουμπί επαναφοράς μετράει ο αριθμός των φορών που αναβοσβήνει η LED κατά 10KHz. Για παράδειγμα, το LED αναβοσβήνει 6 φορές και η συχνότητα είναι 60 ~ 70KHz.

Τιμή ανιχνευτή βρόχου διπλού οχήματος

Ανιχνευτής βρόχου διπλού οχήματος Τιμή LD-200,   Ένδειξη πίνακα και διακόπτης
(1) LOOP / FAULT και POWER LED: Το POWER LED είναι κόκκινο και η τροφοδοσία είναι αναμμένη. LOOP / FAULT LED Πράσινο φως: Το πράσινο φως ανάβει όταν το όχημα εισέρχεται και το πράσινο φως σβήνει όταν το όχημα φεύγει. (Το πράσινο φως αναβοσβήνει όταν είναι συνδεδεμένο το πηνίο και το σφάλμα μπορεί να είναι: το κύκλωμα πηνίου είναι βραχυκυκλωμένο, ο αριθμός στροφών πηνίου είναι ανεπαρκής (αργή αναλαμπή). Το ανοιχτό κύκλωμα και ο αριθμός στροφών πηνίου είναι πολύ γρήγοροι ( αναβοσβήνει γρήγορα)).
(2) SW1: Επιλογή ευαισθησίας. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να αυξήσει ή να μειώσει την ευαισθησία ανίχνευσης, επιλέξτε την κλίμακα από 0 έως 9, A ~ F, επιλέξτε το βέλος για να δείξετε το F είναι η χειρότερη, E φορές ..., 0 είναι η ισχυρότερη ευαισθησία. Διπλός ανιχνευτής βρόχου οχήματος Τιμή LD-200, Ισχύς LED: Η ένδειξη RED power LED “ Ενεργοποίηση ”   CH1 Detecting Led: Συνεχώς ενεργοποιημένο: Δείχνει ανίχνευση οχήματος.   Αναβοσβήνει αργά: Υποδεικνύει ότι ο βρόχος είναι βραχυκύκλωμα ή ο αριθμός στροφών αφού ο βρόχος δεν είναι αρκετός.   Αναβοσβήνει γρήγορα: Υποδεικνύει ότι ο βρόχος είναι ανοιχτό κύκλωμα ή πάρα πολλές περιστροφές μετά τον βρόχο.     CH2 Detecting Led: Continuous On: Υποδεικνύει την ανίχνευση οχήματος.   Αναβοσβήνει αργά: Υποδεικνύει ότι ο βρόχος είναι βραχυκύκλωμα ή ο αριθμός στροφών αφού ο βρόχος δεν είναι αρκετός.   Αναβοσβήνει γρήγορα: Υποδεικνύει ότι ο βρόχος είναι ανοιχτό κύκλωμα ή πάρα πολλές περιστροφές μετά τον βρόχο.

Τιμή ανιχνευτή βρόχου διπλού οχήματος

Διπλός ανιχνευτής βρόχου οχήματος Τιμή LD-200, 2) Επιλογή ευαισθησίας Η ευαισθησία και η συχνότητα του βρόχου μπορούν να ρυθμιστούν με έναν διακόπτη εμβύθισης 7 κατευθύνσεων και μια ρύθμιση διακόπτη εμβέλειας 10 κατευθύνσεων. Ο χρήστης μπορεί να επιλέξει 8 διαφορετικές ρυθμίσεις αλλάζοντας τη ρύθμιση του διακόπτη εμβύθισης σε διαφορετικούς τρόπους όπως στους παρακάτω πίνακες ρύθμισης διακόπτη. Διακόπτης εμβύθισης 6, 7 και 8 για επιλογή ευαισθησίας CH1 με 0,8 να είναι ο λιγότερο ευαίσθητος και 0,015 να είναι ο πιο ευαίσθητος. Διακόπτης εμβύθισης 3, 4 και 5 για επιλογή ευαισθησίας CH2 με   0,8 είναι το λιγότερο ευαίσθητο και 0,015
το πιο ευαίσθητο. Ανιχνευτής βρόχου διπλού οχήματος Τιμή LD-200,   Διακόπτης 1 = S1: Επιλογή λειτουργίας βρόχου καναλιού 1 (διακόπτης εμβύθισης 10 κατευθύνσεων)
  1. (Διακόπτης 1) DIP 1 & DIP 2 Ειδική αύξηση ευαισθησίας και για τα δύο τρέιλερ (και τα δύο κανάλια)

Τιμή ανιχνευτή βρόχου διπλού οχήματος

 

Σχετικά προϊόντα:

επικοινώνησε μαζί μας

Υπάρχει πρόβλημα

Το αρχηγείο μας

Ωρα εργασίας :
08:00-18:00(ώρα Πεκίνου)
FAX :
+86(755)27651483
επαγγελματικό τηλεφώνημα. :
+8613927455427(Ο χρόνος εργασίας)
E - :
trafficloopdetector@gmail.com
Διεύθυνση Εργοστασίου :
Βιομηχανικό πάρκο Mingjinhai, Tangtou Road, Shiyan Town, Bao \ an District

Send Us an Email

contact us