Εγκατάσταση βρόχου ανιχνευτή οχήματος τεσσάρων βρόχων

Εγκατάσταση βρόχου ανιχνευτή οχήματος τεσσάρων βρόχων
Εγκατάσταση βρόχου ανιχνευτή οχήματος τεσσάρων βρόχων

Λεπτομέρειες:

  • Μάρκα:ευγενής
  • Σειριακός αριθμός: LD-402
  • Χώρα προέλευσης:Γκουανγκντόνγκ, Κίνα
  • Πιστοποιητικό:CE

Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

  • Προσφορά τιμής:175 USD
  • Ελάχιστη παραγγελία: 5 κομμάτι
  • Μέσος χρόνος παράδοσης:Μετά τη λήψη πληρωμής 3-5 εργάσιμες ημέρες
  • Μέθοδος πληρωμής:T / T, Western Union, σε μετρητά
  • Λεπτομέρειες πακέτου:1set / CTN
  • Δυνατότητα παροχής:3000 ανά μήνα
Επικοινωνήστε μαζί μας

Ανιχνευτής οχημάτων τεσσάρων βρόχων

Πώληση ανιχνευτή οχήματος Four Loop,   Τιμή ανιχνευτή οχήματος Four Loop,   Εγκατάσταση ανιχνευτή τεσσάρων βρόχων στη διασταύρωση. Ανιχνευτές κυκλοφορίας επαγωγικού βρόχου, διάγραμμα καλωδίωσης ανιχνευτή βρόχου, ανιχνευτής βρόχου οχήματος προς πώληση. Ανιχνευτής οχήματος τεσσάρων βρόχων LD-402   συνήθως εγκαθίσταται σε διασταυρώσεις, διασταυρώσεις Τ, μεγάλους χώρους στάθμευσης κ.λπ.

Ανιχνευτής οχημάτων τεσσάρων βρόχων

Θέση και εγκατάσταση ανιχνευτή οχημάτων τεσσάρων βρόχων:
1. Εγκαταστήστε τον ανιχνευτή οχήματος βρόχου   σε ένα αδιάβροχο περίβλημα για να αποτρέψει την είσοδο βροχής στο έδαφος κατά τη διάρκεια βροχερού καιρού, με αποτέλεσμα τον ανιχνευτή οχήματος βρόχου   δεν δουλεύει.
2. Ο ανιχνευτής οχημάτων Four Loop πρέπει να βρίσκεται όσο το δυνατόν πιο κοντά στο κύκλωμα ανίχνευσης, επειδή όσο πιο κοντά είναι η απόσταση εγκατάστασης, τόσο ισχυρότερο είναι το σήμα που λαμβάνεται, τόσο υψηλότερο είναι το προϊόν.
3. Ο ανιχνευτής πρέπει πάντα να εγκαθίσταται μακριά από ισχυρά μαγνητικά πεδία. Εάν το προϊόν είναι εγκατεστημένο κοντά σε ισχυρό μαγνητικό πεδίο, το προϊόν υπόκειται σε διαφορετικούς βαθμούς παρεμβολών κατά τη διάρκεια της λειτουργίας.
4. Ο χώρος εγκατάστασης πρέπει να προσέχει ώστε να αποφεύγονται οι γραμμές υψηλής τάσης κοντά στον ανιχνευτή βρόχου και να προσπαθούν να μείνουν μακριά.
5. Μην εγκαταστήσετε τον ανιχνευτή οχημάτων Four Loop   σε ένα δονούμενο αντικείμενο. Επειδή δεν υπάρχει τρόπος να λειτουργεί σωστά το δονητικό αντικείμενο.
6. Όταν το κουτί ελέγχου είναι εγκατεστημένο σε απόσταση 10 μέτρων από τον ανιχνευτή βρόχου, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε συνηθισμένα καλώδια. Συνιστάται η χρήση   σύρμα χαλκού πολλαπλών πυρήνων. Όταν εγκαθιστάτε τον ανιχνευτή βρόχου, διορθώνει την εγκατάσταση, αποσυνδέστε τη βάση, τραβήξτε προς τα έξω και εισαγάγετε κάθετα, δεν είναι λανθασμένη, αριστερή-δεξιά, αριστερή-δεξιά εξαγωγή και εισαγωγή, η οποία θα προκαλέσει την εύκολη ζημιά του προϊόντος.

Ανιχνευτής οχημάτων τεσσάρων βρόχων

Για τα συρμάτινα υλικά που χρησιμοποιούνται για την εγκατάσταση, αγοράστε το κανονικό πηνίο ανιχνευτή οχημάτων τεσσάρων βρόχων, καλώδιο υψηλής θερμοκρασίας, αντίσταση υψηλής θερμοκρασίας και ποικιλία χρωμάτων. (Κατά τη διαδικασία προμήθειας, δώστε προσοχή στο υλικό του καλωδίου, επειδή ορισμένοι προμηθευτές χρησιμοποιούν συνηθισμένο επίχρυσο σύρμα για να προσποιούνται ότι πωλούν καλώδιο υψηλής θερμοκρασίας, το οποίο είναι σύρμα χαμηλής τιμής, αλλά η μακροχρόνια χρήση κρυμμένου κινδύνου, παρακαλώ προσέξτε τον αγοραστή.)
Μεταξύ αυτών, υπάρχουν 19 κονσερβοποιημένα σύρματα χαλκού, διαφορετικές προδιαγραφές, διαφορετικές διαμέτρους σύρματος ορείχαλκου, εξωτερικό περίβλημα Teflon, αδιάβροχο και αντιδιαβρωτικό υψηλής θερμοκρασίας και ένας ανιχνευτής βρόχου αφιερωμένος σε πηνία. (Αυτό το είδος καλωδίου χρησιμοποιείται συχνά σε περιβάλλοντα υψηλής θερμοκρασίας για την αποφυγή οξείδωσης υψηλής θερμοκρασίας. Οι εθνικοί κανονισμοί και οι προδιαγραφές της βιομηχανίας χρησιμοποιούν καλώδιο από κονσερβοποιημένο χαλκό ως αγωγό, κονσερβοποιημένο σύρμα χαλκού έξω από ασήμι-λευκή μεταλλική λάμψη, η εσωτερική κοπή είναι καθαρός χαλκός. οι αγοραστές δεν χρειάζεται να αναρωτηθούν αν ο χαλκός είναι καλός.

Σημείωση: Κατά την εγκατάσταση του ανιχνευτή οχημάτων Four Loop   πηνίο, δώστε προσοχή στα ακόλουθα σημεία. Κατά την έναρξη της ανίχνευσης της κατεύθυνσης του οχήματος, τα δύο πηνία Four Loop Vehicle Detector δεν πρέπει να τοποθετούνται στην υπόγεια απόσταση πέρα ​​από το μήκος του διερχόμενου οχήματος. Η απόσταση παραμονής του οχήματος πρέπει να παραμείνει εντός του εύρους εγκατάστασης των δύο πηνίων Four Loop Vehicle Detector.   Μόνο όταν το όχημα παραμείνει στο πηνίο ανίχνευσης οχημάτων Four Loop, το όχημα πιέζει το πηνίο, ο ανιχνευτής οχημάτων Four Loop μπορεί να ανιχνεύσει το όχημα και ο ανιχνευτής οχημάτων Four Loop αισθάνεται να λειτουργεί.

Ανιχνευτής οχημάτων τεσσάρων βρόχων

 

 

 

Σχετικά προϊόντα:

επικοινώνησε μαζί μας

Υπάρχει πρόβλημα

Το αρχηγείο μας

Ωρα εργασίας :
08:00-18:00(ώρα Πεκίνου)
FAX :
+86(755)27651483
επαγγελματικό τηλεφώνημα. :
+8613927455427(Ο χρόνος εργασίας)
E - :
trafficloopdetector@gmail.com
Διεύθυνση Εργοστασίου :
Βιομηχανικό πάρκο Mingjinhai, Tangtou Road, Shiyan Town, Bao \ an District

Send Us an Email

contact us