Ανιχνευτής βρόχων τεσσάρων προς πώληση Ανιχνευτής βρόχου οχήματος προς πώληση Νέα προϊόντα

Ανιχνευτής βρόχων τεσσάρων προς πώληση Ανιχνευτής βρόχου οχήματος προς πώληση Νέα προϊόντα
Ανιχνευτής βρόχων τεσσάρων προς πώληση Ανιχνευτής βρόχου οχήματος προς πώληση Νέα προϊόντα

Λεπτομέρειες:

  • Μάρκα:ευγενής
  • Σειριακός αριθμός: LD-402
  • Χώρα προέλευσης:Γκουανγκντόνγκ Κίνα
  • Πιστοποιητικό:CE

Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

  • Προσφορά τιμής:175 USD
  • Ελάχιστη παραγγελία: 1 κομμάτι
  • Μέσος χρόνος παράδοσης:Μετά τη λήψη πληρωμής 3-5 εργάσιμες ημέρες
  • Μέθοδος πληρωμής:T / T, Western Union, σε μετρητά
  • Λεπτομέρειες πακέτου:50 τεμάχια ένα κουτί
  • Δυνατότητα παροχής:3000 ανά μήνα
Επικοινωνήστε μαζί μας

Πωλείται ανιχνευτής τεσσάρων βρόχων

Ανιχνευτής τεσσάρων βρόχων προς πώληση νέα προϊόντα,   Εγκατάσταση ανιχνευτή τεσσάρων βρόχων προς πώληση, Πώς λειτουργεί ένας ανιχνευτής επαγωγικού βρόχου, ανιχνευτής κυκλοφορίας βρόχου επαγωγής, κόστος ανιχνευτή κυκλοφορίας επαγωγικού βρόχου.

Ανιχνευτής τεσσάρων βρόχων προς πώληση ένδειξης πίνακα και πώς να αλλάξετε τις παραπάνω πληροφορίες
Το LED τροφοδοσίας εμφανίζεται στον μπροστινό πίνακα: το LED πάνω από το κόκκινο τροφοδοτικό δείχνει " PD1, PD2 "
Οι λειτουργίες CH, CH2, CH3 και CH4 είναι η ανίχνευση της λυχνίας LED: εάν η λυχνία LED ανάβει συνεχώς: δείχνει ότι το όχημα ανιχνεύει.

Πωλείται ανιχνευτής τεσσάρων βρόχων


Εάν η λυχνία LED στον πίνακα οθόνης αναβοσβήνει αργά: υποδηλώνει ότι ο τρέχων κύκλος είναι βραχυκυκλωμένος ή ο αριθμός παραμορφώσεων μετά τον κύκλο είναι ανεπαρκής. Εάν η λυχνία LED στην οθόνη αναβοσβήνει γρήγορα: δείχνει ότι ο τρέχων βρόχος είναι ανοιχτός ή περιτυλιγμένος και στριμμένος πάρα πολύ. Το SW1 εμφανίζεται στον ανιχνευτή τεσσάρων βρόχων προς πώληση   Ο πίνακας αντιστοιχεί στα CH1 και CH2, και το SW2 που εμφανίζεται στον πίνακα Four Loop Detector For Sale αντιστοιχεί στα CH3 και CH4. Οι ρυθμίσεις που χρησιμοποιούνται για το Four Loop Detector For Sale η παρουσία και ο παλμός μας, Το πρώτο πράγμα που πρέπει να γνωρίζουμε είναι το DIP NO. DIP MODE και λειτουργία σε τρία μέρη. Όταν χρησιμοποιείτε SW1 DIP 6 έως CH1, το DIP MODE επιλέγει ON, η συνάρτηση είναι Pulse output και μετά DIP 1   σε CH2, το DIP MODE επιλέγει OFF, η αντίστοιχη λειτουργία είναι Presence output, όταν ρυθμίζετε Sw2, DIP NO. DIP 6 έως CH3, DIP MODE επιλέγει ON, η αντίστοιχη λειτουργία είναι Pulse output, στη συνέχεια DIP 1 έως CH4, DIP MODE επιλέγει OFF, η αντίστοιχη λειτουργία είναι Presence output.

Πωλείται ανιχνευτής τεσσάρων βρόχων

Όσον αφορά τη ρύθμιση ευαισθησίας του Four Loop Detector For Sale, η θέση του γραναζιού κάθε εργοστασιακής σχεδίασης είναι διαφορετική και η ρύθμιση είναι επίσης διαφορετική. Η ευαισθησία της αίσθησης του εδάφους είναι πολύ σημαντική για το προϊόν του ανιχνευτή τεσσάρων βρόχων προς πώληση. Όσο υψηλότερη είναι η ευαισθησία του προϊόντος, τόσο καλύτερη είναι η ποιότητα του προϊόντος και τόσο καλύτερη είναι η ευαισθησία. Η αίσθηση της γης, το πλεονέκτημα είναι ότι το όχημα είναι εγκατεστημένο στην είσοδο και την έξοδο, τα κιγκλιδώματα δεν συντρίβονται, ο ανιχνευτής τεσσάρων βρόχων προς πώληση   της εταιρείας που παράγεται από την εταιρεία μας, το πρότυπο ρύθμισης ευαισθησίας είναι, πρώτα να δείτε το κουμπί ευαισθησίας ρύθμισης SW1 DIP7 DIP8 και τη ρύθμιση ευαισθησίας 4 αντικείμενα, χρήση CH, η επιλογή DIP7 έχει ρυθμιστεί στο ON, το DIP8 επιλέγει την ίδια ρύθμιση με την ευαισθησία ON έχει οριστεί σε Υψηλός. Εάν η επιλογή DIP7 έχει ρυθμιστεί στο ON, το DIP8 επιλέγει την ίδια ρύθμιση με την ευαισθησία ON στο High. Εάν η επιλογή DIP έχει ρυθμιστεί σε ON, η επιλογή DIP8 έχει ρυθμιστεί σε OFF και η ευαισθησία έχει ρυθμιστεί σε Medium-High. Εάν η επιλογή DIP7 έχει ρυθμιστεί στο OFF, η επιλογή DIP8 έχει ρυθμιστεί στο ON, η ευαισθησία ρυθμίζεται σε Medium-Low. Εάν η επιλογή DIP7 έχει ρυθμιστεί σε OFF, η επιλογή DIP8 έχει ρυθμιστεί σε OFF, ρύθμιση ευαισθησίας για χαμηλή.

Πωλείται ανιχνευτής τεσσάρων βρόχων

 

Σχετικά προϊόντα:

επικοινώνησε μαζί μας

Υπάρχει πρόβλημα

Το αρχηγείο μας

Ωρα εργασίας :
08:00-18:00(ώρα Πεκίνου)
FAX :
+86(755)27651483
επαγγελματικό τηλεφώνημα. :
+8613927455427(Ο χρόνος εργασίας)
E - :
trafficloopdetector@gmail.com
Διεύθυνση Εργοστασίου :
Βιομηχανικό πάρκο Mingjinhai, Tangtou Road, Shiyan Town, Bao \ an District

Send Us an Email

contact us