Χονδρέμπορος 200mm Κόκκινο-Πράσινο Φανάρι Με Υψηλή Φωτεινότητα.

Λεπτομέρειες:

  • Μάρκα:ευγενής
  • Σειριακός αριθμός: JD212-2
  • Χώρα προέλευσης:Γκουανγκντόνγκ Κίνα
  • Πιστοποιητικό:CE

Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

  • Προσφορά τιμής:75 USD
  • Ελάχιστη παραγγελία: 1 κομμάτι
  • Μέσος χρόνος παράδοσης:Μετά τη λήψη πληρωμής 3-5 εργάσιμες ημέρες
  • Μέθοδος πληρωμής:T / T, Western Union, σε μετρητά
  • Λεπτομέρειες πακέτου:1 σετ (63 * 32 * 23cm)
  • Δυνατότητα παροχής:3000 ανά μήνα
Επικοινωνήστε μαζί μας

Χονδρέμπορος 200mm Κόκκινο-Πράσινο Φανάρι  

Ο χονδρέμπορος 200mm Κόκκινο-Πράσινο Φανάρι προσφέρει μεγαλύτερη ασφάλεια ζωής. Από το έτος 2008. η εταιρεία μας αρχίζει να παράγει φωτεινό σηματοδότη. Από τη μονάδα φωτεινού σηματοδότη, το κέλυφος των φωτεινών σηματοδοτών και την τροφοδοσία ρεύματος, το αλεξήλιο και τα στηρίγματα δοκιμάζουμε την καλύτερη δυνατή προσπάθεια για να βρούμε τα καλύτερα αξεσουάρ για την κυκλοφορία μας   στοιχείο φωτεινού σήματος. Σε περίπτωση βροχής βλάψτε το φανάρι. Η κόλλα θα κολληθεί γύρω από τη μονάδα φωτεινού σηματοδότη έτσι ώστε η αδιάβροχη απόδοση να είναι καλύτερη. Προσθήκες. Το κάτω μέρος της μονάδας φωτεινού σηματοδότη θα επικολλήσει μια ετικέτα και θα επισημάνει την τάση των φωτεινών σηματοδοτών μας με γραμμικό κώδικα. όταν λαμβάνετε προϊόντα και μπορείτε να γνωρίζετε ότι ποια δεδομένα παραγωγής των προϊόντων σας.  

Χονδρέμπορος 200mm Κόκκινο-Πράσινο Φανάρι

 

Το φανάρι αναπτύσσεται για να δείξει ότι η ασφάλεια των ανθρώπων συνειδητοποιεί ότι γίνεται ισχυρότερη. Στο παρελθόν. Σπάνια υπήρχε ένα σήμα φωτεινού σηματοδότη στη διασταύρωση και κυρίως απάντησαν στην αστυνόμευση της ζωντανής διδασκαλίας. Η πιθανότητα τροχαίων ατυχημάτων και κυκλοφοριακής συμφόρησης είναι υψηλή. Τώρα. Εμφανίζονται ολοένα και περισσότερο καλής ποιότητας φωτεινός σηματοδότης και ελεγκτής διαχείρισης ελέγχου και επιλύεται αυτό το πρόβλημα. Περιμένετε το κανονικό κόκκινο-πράσινο φανάρι 200 ​​mm.   200mm 2 φωτεινός σηματοδότης, καλής ποιότητας 200mm φωτεινός σηματοδότης, 200mm κόκκινο-πράσινο σήμα κυκλοφορίας.  

χονδρέμπορος 200mm Κόκκινο-Πράσινο Φανάρι

Εξάγουμε επίσης φωτεινό κόκκινο-πράσινο φωτεινό σηματοδότη υψηλής ροής 200 mm. Η διαφορά μεταξύ αυτών των δύο στοιχείων. Η πρώτη ήταν ποσότητα led. το κανονικό μας ήταν 90τμχ κάθε φως. αλλά το φανάρι υψηλής ροής μας μόνο με LED 3 τεμ. η κατανάλωση φωτεινού σηματοδότη υψηλής ροής είναι χαμηλότερη από την κανονική φωτεινή ένδειξη. Το δεύτερο ήταν ορατή απόσταση. ο φωτεινός σηματοδότης υψηλής ροής φτάνει τα 300 μέτρα. Αλλά το κανονικό μας φανάρι διαστάσεων 200 mm 2 έως 200 μέτρα. Το τρίτο ήταν το υλικό της αντηλιακής προστασίας. Η αντηλιακή λάμπα υψηλής ροής ήταν υπολογιστής. Το τελευταίο ήταν μια εγγύηση ποιότητας. Η εγγύηση ποιότητας φωτεινού σηματοδότη υψηλής ροής ήταν 5 χρόνια. Αλλά ο κανονικός φανός μας ήταν 2 χρόνια. Με βάση την απαίτησή σας. μπορείτε να επιλέξετε ένα από αυτά. Και ο φακός είναι διαφορετικός. φακός υψηλής ροής φωτεινού σηματοδότη ήταν fresnel με έγχρωμο φακό. και ο κανονικός μας φωτεινός σηματοδότης είναι καθαρός και φακός αράχνης για την επιλογή σας. και η τροφοδοσία ήταν επίσης διαφορετική.   Και όταν χονδρέμπορος 200 mm κόκκινο-πράσινο φωτεινό σηματοδότη χρησιμοποιείται για σύστημα στάθμευσης. Συνήθως χρειάζονται 2 σετ και 1 σετ ελεγκτή, ανιχνευτής βρόχου 1 τεμαχίου για ανίχνευση. Εφαρμογή φωτεινού σηματοδότη. όπως διασταύρωση, πάρκινγκ και διόδια. Αξεσουάρ χονδρέμπορου 200mm Κόκκινο-Πράσινο Φανάρι Σήματος με μερικά στηρίγματα και αλεξήλιο. Αν θέλετε ρύθμιση τηλεχειριστηρίου για το φανάρι. Το nit δεν χρειαζόταν σύστημα ελεγκτή.   και το φανάρι του τηλεχειριστηρίου μας εξοπλίζει ένα τηλεχειριστήριο και αγγλικό εγχειρίδιο για στοιχείο φωτεινού σηματοδότη.   Το χαρακτηριστικό του φωτεινού σηματοδότη 200 mm Κόκκινο-Πράσινο. 1. με υψηλή φωτεινότητα και μεγάλη διάρκεια ζωής πάνω από 100.000 ώρες. 2. Χαμηλή κατανάλωση και αδιάβροχο. 3. Εισαγωγή LED από την Ταϊβάν. 4. Με CE, Rohs Certificate.  

200 mm κόκκινο πράσινο φανάρι


 

 

 


 

Σχετικά προϊόντα:

επικοινώνησε μαζί μας

Υπάρχει πρόβλημα

Το αρχηγείο μας

Ωρα εργασίας :
08:00-18:00(ώρα Πεκίνου)
FAX :
+86(755)27651483
επαγγελματικό τηλεφώνημα. :
+8613927455427(Ο χρόνος εργασίας)
E - :
trafficloopdetector@gmail.com
Διεύθυνση Εργοστασίου :
Βιομηχανικό πάρκο Mingjinhai, Tangtou Road, Shiyan Town, Bao \ an District

Send Us an Email

contact us