Πράσινο βέλος 200 mm Ερυθρού Σταυρού με σήμα κυκλοφορίας ζεστής πώλησης.

Πράσινο βέλος 200 mm Ερυθρού Σταυρού με σήμα κυκλοφορίας ζεστής πώλησης.
Πράσινο βέλος 200 mm Ερυθρού Σταυρού με σήμα κυκλοφορίας ζεστής πώλησης.

Λεπτομέρειες:

  • Μάρκα:ευγενής
  • Σειριακός αριθμός: JD-212CD-2
  • Χώρα προέλευσης:Γκουανγκντόνγκ Κίνα
  • Πιστοποιητικό:CE

Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

  • Προσφορά τιμής:82 USD
  • Ελάχιστη παραγγελία: 1 κομμάτι
  • Μέσος χρόνος παράδοσης:Μετά τη λήψη πληρωμής 3-5 εργάσιμες ημέρες
  • Μέθοδος πληρωμής:T / T, Western Union, σε μετρητά
  • Λεπτομέρειες πακέτου:1 σετ (305 μέτρα)
  • Δυνατότητα παροχής:3000 ανά μήνα
Επικοινωνήστε μαζί μας

Πράσινο βέλος 200 mm Ερυθρού Σταυρού  

200 mm κόκκινο σταυρό πράσινο βέλος με φωτεινό φακό. Αυτό το μοντέλο με LED υψηλής φωτεινότητας με ενσωματωμένα οπτικά. το αδιάβροχο επίπεδο της μονάδας φωτεινού σηματοδότη ήταν IP65 και το κέλυφος του αδιάβροχου επιπέδου πράσινου βέλους 200 mm ήταν IP54. Θερμοκρασία λειτουργίας 200 mm Ερυθρού Σταυρού πράσινου βέλους: -30 βαθμούς έως 60 μοίρες. όταν στέλνουμε αγαθά στον πελάτη μας. Θα βάλουμε το φυτίλι στο όργανο μέτρησης υψηλής και χαμηλής θερμοκρασίας για δοκιμή. Τι ' περισσότερα. η αντίσταση μόνωσης άνω των 2M.   Έχουμε τον εξοπλισμό οπτικών δοκιμών για να ελέγξουμε εάν το φως της λάμπας είναι σταθερό και συγκεντρωμένο. Σε προσθήκες. έχουμε μια δοκιμή δόνησης πλήρους σετ 200 χιλιοστών πράσινου σταυρού φωτεινού σηματοδότη βέλους. Αυτό το βήμα για να ελέγξετε εάν έχετε κάποια βίδα χαλαρή ή μονάδα φωτεινού σηματοδότη εάν μπορεί να λειτουργεί κανονικά. Αφού ελέγξετε, η ποιότητά του είναι καλή. τότε αρχίζουμε να ετοιμάζουμε ένα πακέτο για εσάς. 200 mm Ερυθρός σταυρός πράσινο βέλος εύκολο στην εγκατάσταση. Θα προσφέρουμε τον οδηγό εγκατάστασης προϊόντων. Θα επισημάνουμε τις βίδες και τα σχετικά εξαρτήματα που χρειάζονται. Με ευρεία τάση λειτουργίας: 100-277VAC. Η ποσότητα των 200 χιλιοστών οδήγησε τον Ερυθρό Σταυρό ήταν 45 τεμάχια και το πράσινο βέλος των 200 χιλιοστών με το φως των 36 τεμ. 200 mm κόκκινο σταυρό πράσινο βέλος φωτεινό σηματοδότη με τυπική ισχύ σε 25 ℃. Και λειτουργεί κατανάλωση χαμηλότερο 3watt. Με φωτεινότητα 400cd. Το υλικό του βέλους πράσινου σταυρού 200 mm με υλικό περιβλήματος υπολογιστή.

Πράσινο βέλος 200 mm Ερυθρού Σταυρού

Για σύνδεση καλωδίωσης κόκκινου-πράσινου φωτεινού σηματοδότη 200 mm, ελέγξτε την παρακάτω οδηγία. Το πράσινο φως συνδέεται με το ζωντανό καλώδιο για τους πεζούς πράσινο φως. το καλώδιο κόκκινων γραμμών με το ζωντανό σύρμα πεζών κόκκινου φωτός. η πράσινη γραμμή συνδέεται με το πραγματικό καλώδιο του πράσινου φωτός του οχήματος. η πράσινη γραμμή συνδέεται με ζωντανό σύρμα πράσινου φωτός οχήματος. η πράσινη γραμμή συνδέεται με το όχημα που άφησε το καλώδιο με πράσινο φως. η κίτρινη γραμμή συνδέεται με ζωντανό καλώδιο κίτρινου φωτός οχήματος. η κόκκινη γραμμή συνδέεται με ζωντανό καλώδιο κόκκινου φωτός οχήματος. η μαύρη γραμμή συνδέεται με ένα κοινό καλώδιο. Όσον αφορά την εγκατάσταση του πράσινου βέλους 200 mm του Ερυθρού Σταυρού. το βήμα1. Τοποθετήστε τη βίδα στην οπή του πόλου και στερεώστε με το παρέμβυσμα. βάλτε το καλώδιο στον πόλο. Βήμα 3. συνδέστε το βραχίονα των φώτων και βιδώστε τον πόλο, στερεωμένο με φλάντζα και παξιμάδια M10. Βήμα 4. Σφίξτε τα παξιμάδια. Βήμα 5. συνδέστε το σύρμα στο κάτω μέρος του πόλου, το χρώμα του σύρματος ταιριάζει με το φως ' χρώμα. 200 mm κόκκινος-πράσινος φωτεινός σηματοδότης, φωτεινός σηματοδότης 2 πλευρών, σήμα ποιότητας καλής ποιότητας.  

Πράσινο βέλος 200 mm Ερυθρού Σταυρού

Όταν λάβατε προϊόντα. πρέπει να ανοίξετε τα κουτιά και να ελέγξετε αν το αγαθό είναι πλήρες. θα λάβετε ένα πλήρες σετ 200 mm κόκκινο σταυρό πράσινο βέλος φανάρι, βραχίονα 2 τεμαχίων, εγχειρίδιο αγγλικού 1 τεμάχιο και βίδα 13 τεμαχίων για εγκατάσταση. ο εργαζόμενος μας QC θα ελέγχει όλα τα αξεσουάρ κατά την αποστολή εμπορευμάτων. Επομένως. παρακαλώ φροντίστε το. Σχετικά με την αποστολή. αν έχετε δικό σας μεταφορέα. μπορούμε να στείλουμε εμπορεύματα στην αποθήκη σας αποστολέα. αλλά το κόστος αποστολής από το εργοστάσιό μας στην αποθήκη αποστολής σας πρέπει να πληρώσετε για αυτό. Εάν δεν έχετε ιδιοκτήτη αποστολέα. μπορούμε να σας στείλουμε προϊόντα από τον συνεργάτη μας και υποσχόμαστε ότι η τιμή θα είναι πολύ ανταγωνιστική Επειδή έχουμε συνεργασία για περισσότερα από 10 χρόνια με τον αποστολέα μας.  

Πράσινο βέλος 200 mm Ερυθρού Σταυρού


 

 

Σχετικά προϊόντα:

επικοινώνησε μαζί μας

Υπάρχει πρόβλημα

Το αρχηγείο μας

Ωρα εργασίας :
08:00-18:00(ώρα Πεκίνου)
FAX :
+86(755)27651483
επαγγελματικό τηλεφώνημα. :
+8613927455427(Ο χρόνος εργασίας)
E - :
trafficloopdetector@gmail.com
Διεύθυνση Εργοστασίου :
Βιομηχανικό πάρκο Mingjinhai, Tangtou Road, Shiyan Town, Bao \ an District

Send Us an Email

contact us