Ανιχνευτής βρόχου διπλού καναλιού χονδρέμπορου με αισθητήρα βρόχου καλής ποιότητας

Ανιχνευτής βρόχου διπλού καναλιού χονδρέμπορου με αισθητήρα βρόχου καλής ποιότητας
Ανιχνευτής βρόχου διπλού καναλιού χονδρέμπορου με αισθητήρα βρόχου καλής ποιότητας

Λεπτομέρειες:

  • Μάρκα:ευγενής
  • Σειριακός αριθμός: LD-200
  • Χώρα προέλευσης:Γκουανγκντόνγκ Κίνα
  • Πιστοποιητικό:CE

Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

  • Προσφορά τιμής:55 USD
  • Ελάχιστη παραγγελία: 1 κομμάτι
  • Μέσος χρόνος παράδοσης:Μετά τη λήψη πληρωμής 3-5 εργάσιμες ημέρες
  • Μέθοδος πληρωμής:T / T, Western Union, σε μετρητά
  • Λεπτομέρειες πακέτου:25 σετ / χαρτοκιβώτιο
  • Δυνατότητα παροχής:3000 ανά μήνα
Επικοινωνήστε μαζί μας

Ανιχνευτής βρόχου διπλού καναλιού χονδρέμπορου  

Ανιχνευτής βρόχου διπλού καναλιού χονδρέμπορου με έξοδο NC / NO. Εάν θέλετε να επιλέξετε NC ή ΟΧΙ. πρέπει να μας ενημερώσετε όταν αρχίσουμε να το παράγουμε.   Υπάρχουν τύποι σπειροειδούς πηνίου, τύπος τετραγωνικού πηνίου, τύπος υπερήχων, τύπος βίντεο και ούτω καθεξής.   Από την άποψη της απόδοσης κόστους και της υψηλής αξιοπιστίας, η πιο χρησιμοποιούμενη εξακολουθεί να είναι ανιχνευτής οχήματος τύπου σπειροειδούς πηνίου. Ο ανιχνευτής οχήματος τύπου σπειροειδούς πηνίου έχει δύο είδη τύπου κουτιού και τύπου κάρτας. Αποτελείται κυρίως από μια ρυθμιζόμενη τροφοδοσία ρεύματος, ένα πηνίο ταλάντωσης, ένα λογικό κύκλωμα, έναν μικροεπεξεργαστή, μια διεπαφή και ένα κύκλωμα οδήγησης, ένα κύκλωμα εξόδου σήματος, ένα πηνίο επαγωγής κ.λπ., όπως φαίνεται στο παρακάτω σχήμα. . Το ταλαντευόμενο πηνίο είναι σε σχήμα δακτυλίου, το καλώδιο πηνίου είναι καλώδιο AC / DC χαμηλής σύνθετης αντίστασης 12 # ή 14 # AWG, το καλώδιο αποτελείται από 1,5 τετραγωνικά χιλιοστά, 7 × Καλώδιο μαλακού χαλκού 0,5 mm, συν τον τροφοδότη, ο εσωτερικός ανιχνευτής βρόχου διπλού καναλιού ήταν έξοδος ρελέ. Ο ταλαντωτής που αποτελείται από έναν σταθερό πυκνωτή C και έναν δακτύλιο επαγωγέα πηνίου L και μια τρίοδο, την έξοδο του θετικού κυκλώνα κύματος, του οποίου η συχνότητα καθορίζεται από την επαγωγή πηνίου βρόχου L. Από την προοπτική του ταλαντωτή, το μέγεθος του η επαγωγή L του τοροειδούς πηνίου, λαμβάνοντας υπόψη το φαινόμενο του ρολογιού, εξαρτάται όχι μόνο από την επαγωγή του τοροειδούς πηνίου, αλλά και από την απόσταση μεταξύ του μεγέθους του σιδηρομαγνητικού αντικειμένου απέναντι από το πηνίο. Όταν η απόσταση μεταξύ του σιδηρομαγνητικού αντικειμένου και του πηνίου μειώνεται, αυξάνεται η επίδραση του ρεύματος στην επιφάνεια του σιδηρομαγνητικού αντικειμένου, η αυτεπαγωγή του κυκλώματος ταλάντωσης αυξάνεται και η συχνότητα του ταλαντωτή μειώνεται.

ανιχνευτής βρόχου διπλού καναλιού χονδρέμπορου

Απόσταση πηνίου όταν τα δύο πηνία είναι κοντά και συνδέονται με διαφορετικούς ανιχνευτές οχημάτων, η παράλληλη απόσταση τους πρέπει να απέχει τουλάχιστον 2 μέτρα. Όταν δεν βρίσκονται στο επίπεδο πώλησης, η απόσταση μπορεί να μειωθεί σε 1 μέτρο.   Όταν πολλαπλά πηνία συνδέονται στον ίδιο ανιχνευτή οχημάτων πολλαπλών καναλιών, η ανίχνευση βρόχου διπλού καναλιού μπορεί να αποφύγει τη διάβαση πεζών μεταξύ τους με ρύθμιση συχνότητας, ένα χαρακτηριστικό που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τον προσδιορισμό κατεύθυνσης. Όταν χρησιμοποιείται για αυτήν τη λειτουργία, η μέγιστη επιτρεπόμενη απόσταση μεταξύ των δύο πηνίων είναι 1 μέτρο για να διασφαλιστεί ότι το όχημα μπορεί να διασχίσει τα δύο πηνία ταυτόχρονα την κατεύθυνση της διαδρομής. Ανιχνευτής βρόχου διπλής κατεύθυνσης / Ανίχνευση βρόχου διπλού καναλιού / Ανιχνευτής βρόχου χονδρικής.  

ανιχνευτής βρόχου διπλού καναλιού χονδρέμπορου

 

Το εύρος είναι γενικά για πηνίο μίας στροφής, η αυτεπαγωγή στην περιφέρεια είναι 1,5 uH ανά μέτρο και το πηνίο 3 στροφών είναι 9,3 uH ανά μέτρο. Ο τροφοδότης συνεστραμμένου ζεύγους έχει αυτεπαγωγή 0,6uH ανά μέτρο. Επιτρεπόμενα μήκη τροφοδοσίας. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι μεγάλοι τροφοδότες μπορεί να μειώσουν την ευαισθησία του ανιχνευτή, επομένως το μήκος του τροφοδότη πρέπει να ελαχιστοποιηθεί. Οι δύο τροφοδότες πρέπει να στρίβονται μεταξύ τους για να μειώνουν τις ακτινοβολούμενες παρεμβολές μεταξύ των τροφοδοτών και, εάν είναι δυνατόν, τα θωρακισμένα καλώδια χρησιμοποιούνται γενικά ως τροφοδότες. Το συνολικό μήκος του τροφοδότη δεν πρέπει γενικά να υπερβαίνει τα 350 μέτρα. Για τη βελτίωση του διπλού καναλιού χονδρέμπορου   ευαισθησία ανιχνευτή βρόχου, η επαγωγή του πηνίου θα πρέπει να είναι μεγαλύτερη από την επαγωγή του τροφοδότη. Επομένως, στην περίπτωση του τροφοδότη μικρού πηνίου, ο αριθμός στροφών του πηνίου θα πρέπει να αυξηθεί.  

ανιχνευτής βρόχου διπλού καναλιού

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Σχετικά προϊόντα:

επικοινώνησε μαζί μας

Υπάρχει πρόβλημα

Το αρχηγείο μας

Ωρα εργασίας :
08:00-18:00(ώρα Πεκίνου)
FAX :
+86(755)27651483
επαγγελματικό τηλεφώνημα. :
+8613927455427(Ο χρόνος εργασίας)
E - :
trafficloopdetector@gmail.com
Διεύθυνση Εργοστασίου :
Βιομηχανικό πάρκο Mingjinhai, Tangtou Road, Shiyan Town, Bao \ an District

Send Us an Email

contact us