Ανιχνευτής βρόχου διπλού καναλιού χονδρέμπορου με αισθητήρα βρόχου καλής ποιότητας

Ανιχνευτής βρόχου διπλού καναλιού χονδρέμπορου με αισθητήρα βρόχου καλής ποιότητας
Ανιχνευτής βρόχου διπλού καναλιού χονδρέμπορου με αισθητήρα βρόχου καλής ποιότητας

Λεπτομέρειες:

  • Μάρκα:ευγενής
  • Σειριακός αριθμός: LD-200
  • Χώρα προέλευσης:Γκουανγκντόνγκ Κίνα
  • Πιστοποιητικό:CE

Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

  • Προσφορά τιμής:USD55
  • Ελάχιστη παραγγελία: 1 τεμάχιο
  • Μέσος χρόνος παράδοσης:Μετά την πληρωμή 3-5 εργάσιμες ημέρες
  • Μέθοδος πληρωμής:T / T, Western Union, σε μετρητά
  • Λεπτομέρειες πακέτου:25 σετ / κουτί
  • Δυνατότητα παροχής:3000 ανά μήνα
Επικοινωνήστε μαζί μας

Ανιχνευτής βρόχου διπλού καναλιού χονδρέμπορος  

Έμπορος χονδρέμπορας Ανιχνευτής βρόχων διπλού καναλιού Με έξοδο NC / NO. Εάν θέλετε να επιλέξετε NC ή ΟΧΙ. πρέπει να μας ενημερώσετε όταν αρχίζουμε να το παράγουμε.   Υπάρχουν τύποι σπειροειδούς πηνίου, τύπος τετραγωνικού πηνίου, υπερηχητικός τύπος, τύπος βίντεο και ούτω καθεξής.   Από την άποψη της απόδοσης κόστους και της υψηλής αξιοπιστίας, ο πιο χρησιμοποιημένος είναι ακόμα ένας ανιχνευτής οχημάτων τύπου σπειροειδούς τύπου. Ο ανιχνευτής οχήματος τύπου σπειροειδούς σπείρας έχει δύο είδη τύπου κιβωτίου και τύπου κάρτας. Συνίσταται κυρίως από ρυθμιζόμενη τροφοδοσία ρεύματος, ταλαντευόμενο πηνίο, λογικό κύκλωμα, μικροεπεξεργαστή, διεπαφή και κύκλωμα οδήγησης, κύκλωμα εξόδου σήματος, επαγωγικό πηνίο κλπ., Όπως φαίνεται στο παρακάτω σχήμα. . Το παλλόμενο πηνίο είναι δακτυλιοειδές, το καλώδιο του πηνίου είναι σύρμα AC / DC με χαμηλή αντίσταση 12 # ή 14 # AWG, το σύρμα αποτελείται από 1,5 τετραγωνικά χιλιοστά, 7 φορές, 0,5 χιλ. Μαλακό σύρμα χαλκού, συν τον τροφοδότη, τον χονδρέμπορο ανιχνευτής βρόγχου διπλού καναλιού στο εσωτερικό ήταν έξοδος ρελέ. Ο ταλαντωτής που αποτελείται από έναν σταθερό πυκνωτή C και έναν δακτυλιοειδές πηνίο επαγωγής L και ένα τριόδου, την έξοδο του θετικού κυκλώνα κύματος, η συχνότητα του οποίου καθορίζεται από την επαγωγικότητα του πηνίου βρόχου L. Από την πλευρά του ταλαντωτή, το μέγεθος του η αυτεπαγωγή L του σπειροειδούς πηνίου, λαμβάνοντας υπόψη την επίδραση του φουσκωμένου ρεύματος, εξαρτάται όχι μόνο από την επαγωγή του σπειροειδούς πηνίου αλλά και από την απόσταση μεταξύ του μεγέθους του σιδηρομαγνητικού αντικειμένου απέναντι από το πηνίο. Όταν μειώνεται η απόσταση μεταξύ του σιδηρομαγνητικού αντικειμένου και του πηνίου, η επίδραση του ρεύματος φούσκας στην επιφάνεια του σιδηρομαγνητικού αντικειμένου αυξάνεται, η αυτεπαγωγή του παλμικού κυκλώματος γίνεται μεγαλύτερη και η συχνότητα του ταλαντωτή μειώνεται.

χονδρέμπορος διπλού ανιχνευτή βρόχου

Η απόσταση των πηνίων όταν τα δύο πηνία είναι κοντά μεταξύ τους και συνδέονται με διαφορετικούς ανιχνευτές οχημάτων, η παράλληλη απόσταση των οποίων πρέπει να απέχει τουλάχιστον 2 μέτρα. Όταν δεν βρίσκονται στο επίπεδο πώλησης, η απόσταση μπορεί να μειωθεί στο 1 μέτρο.   Όταν συνδέονται πολλαπλοί πηνία στον ίδιο ανιχνευτή οχήματος πολλαπλών καναλιών, η ανίχνευση βρόχου διπλού καναλιού μπορεί να αποφύγει τη διασταύρωση μεταξύ τους με ρύθμιση συχνότητας, ένα χαρακτηριστικό που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για προσδιορισμό κατεύθυνσης. Όταν χρησιμοποιείται για τη λειτουργία αυτή, η μέγιστη επιτρεπόμενη απόσταση μεταξύ των δύο πηνίων είναι 1 μέτρο, ώστε να εξασφαλίζεται ότι το όχημα μπορεί να περιστρέψει τα δύο πηνία ταυτόχρονα με την κατεύθυνση κίνησης. Ανιχνευτής βρόχου διπλής κατεύθυνσης / ανιχνευτής βρόχου διπλού καναλιού / ανιχνευτής βρόχου.  

χονδρέμπορος διπλού ανιχνευτή βρόχου

 

Η περιοχή είναι γενικά για ένα πηνίο μονής στροφής, η αυτεπαγωγή στην περιφέρεια είναι 1,5 uH ανά μέτρο, και η σπείρα 3-στροφής είναι 9,3 uH ανά μέτρο. Ο τροφοδότης συνεστραμμένου ζεύγους έχει μία επαγωγή 0,6uH ανά μέτρο. Επιτρεπόμενα μήκη τροφοδοσίας. Αξίζει να σημειωθεί ότι τα μακρά τροφοδοτικά μπορεί να μειώσουν την ευαισθησία του ανιχνευτή, οπότε το μήκος του τροφοδότη πρέπει να ελαχιστοποιηθεί. Οι δύο τροφοδότες πρέπει να συστραφούν μεταξύ τους για να μειωθεί η ακτινοβολούμενη παρεμβολή μεταξύ των τροφοδοτικών και, αν είναι δυνατόν, τα θωρακισμένα καλώδια χρησιμοποιούνται γενικά ως τροφοδότες. Το συνολικό μήκος του τροφοδότη δεν πρέπει γενικά να υπερβαίνει τα 350 μέτρα. Προκειμένου να βελτιωθεί ο χονδρέμπορος διπλού καναλιού   ευαισθησία του ανιχνευτή βρόχου, η αυτεπαγωγή του πηνίου θα πρέπει να είναι μεγαλύτερη από την επαγωγή του τροφοδότη. Ως εκ τούτου, για την περίπτωση του μικρού πηνίου μεγάλου πηνίου, ο αριθμός των στροφών του πηνίου θα πρέπει να αυξηθεί.  

ανιχνευτή βρόχου διπλού καναλιού

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Σχετικά προϊόντα:

επικοινώνησε μαζί μας

Υπάρχει πρόβλημα

Το αρχηγείο μας

Ωρα εργασίας :
08:00-18:00(ώρα Πεκίνου)
FAX :
+86(755)27651483
επαγγελματικό τηλεφώνημα. :
+8613927455427(Ο χρόνος εργασίας)
E - :
trafficloopdetector@gmail.com
Διεύθυνση Εργοστασίου :
Mingjinhai βιομηχανικό πάρκο, Tangtou Road, Shiyan πόλη, Bao \ 'μια περιοχή

Send Us an Email

contact us