Ποιότητα βρόχου καλής ποιότητας με υψηλή θερμοκρασία αντίστασης.

Ποιότητα βρόχου καλής ποιότητας με υψηλή θερμοκρασία αντίστασης.
Ποιότητα βρόχου καλής ποιότητας με υψηλή θερμοκρασία αντίστασης.
Ποιότητα βρόχου καλής ποιότητας με υψηλή θερμοκρασία αντίστασης.

Λεπτομέρειες:

  • Μάρκα:ευγενής
  • Σειριακός αριθμός: LC
  • Χώρα προέλευσης:Γκουανγκντόνγκ Κίνα
  • Πιστοποιητικό:CE

Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

  • Προσφορά τιμής:75 USD
  • Ελάχιστη παραγγελία: 5 κομμάτι
  • Μέσος χρόνος παράδοσης:Μετά τη λήψη πληρωμής 3-5 εργάσιμες ημέρες
  • Μέθοδος πληρωμής:T / T, Western Union, σε μετρητά
  • Λεπτομέρειες πακέτου:1 κύκλοι (300 μέτρα)
  • Δυνατότητα παροχής:3000 ανά μήνα
Επικοινωνήστε μαζί μας

Ποιότητα βρόχου καλής ποιότητας  

Καλής ποιότητας πηνίο τουαλέτας   αποτελείται από ένα περιβάλλον πηνίο και ένα επαγωγικό ψηφιακό κύκλωμα. Αντιδιαβρωτικό βρόχο καλής ποιότητας   πηνίο (υλικό από σύρμα υιοθετεί ειδική αντιδιαβρωτική γραμμή για γείωση, έχει τα χαρακτηριστικά αντοχής στη φθορά και αντοχή στη διάβρωση), τον βρόχο καλής ποιότητας   Το πηνίο είναι θαμμένο στο υπόγειο 10-15CM, αρκεί να υπάρχει ένα όχημα που περνά στο δρόμο, το πηνίο δημιουργεί ένα επαγόμενο ρεύμα και το μεταδίδει στην πλακέτα κυκλώματος, και στη συνέχεια το κύκλωμα Η πλακέτα παράγει σήμα στάθμης TTL ή στεγνό σήμα διασταύρωσης στον ελεγκτή ή στην ηλεκτρική πύλη. Ο ανιχνευτής οχημάτων μπροστά από το κουτί εισιτηρίων ταιριάζει κυρίως με τον πίνακα ελέγχου εισόδου και το αυτόματο μηχάνημα έκδοσης καρτών, και συνειδητοποιεί τη λειτουργία του “ έχοντας κάρτα αυτοκινήτου ” και “ ένα αυτοκίνητο μόνο μία κάρτα ” . Όταν το όχημα εισέλθει στο σήμα και πατήσει το κουμπί λήψης κάρτας, το μηχάνημα έκδοσης κάρτας εκδίδει αυτόματα την κάρτα και ο ανιχνευτής οχήματος κάτω από το κιγκλίδωμα πύλης συνδυάζεται με την πλακέτα ελέγχου πύλης, η οποία λειτουργεί ως πρόληψη πλημμύρας Λειτουργεί όταν το όχημα περνά.

καλής ποιότητας πηνίο βρόχου

 

Το αυτοκίνητο αποτρέπει την απώλεια καρτών. Όλοι πρέπει να γνωρίζουν ότι στο τυπικό σύστημα one-in-one-out, τα προσωρινά οχήματα μπαίνουν στο παιχνίδι μέσω αυτόματης ανάκτησης καρτών. Χρειάζεται μόνο να πατήσει το κουμπί. Ο ρόλος της αίσθησης του εδάφους είναι να πάρει την κάρτα όταν το όχημα βρίσκεται στο παρόν, αντί να πατήσει το κουμπί για να πάρει την κάρτα. Σταματά μετά το πέρασμα του αυτοκινήτου. Η κάρτα ανίχνευσης εδάφους χρησιμοποιείται για τον προσδιορισμό της κατεύθυνσης του οχήματος σε ένα σύστημα ανάγνωσης καρτών μεγάλης απόστασης. Υπάρχουν επίσης δύο κατευθύνσεις για τις πύλες εισόδου και εξόδου. Πρώτα, αφήστε το φορτίο. Όταν το αυτοκίνητο έχει την έννοια του εδάφους, ο μοχλός φρένου δεν θα πέσει. Το αυτοκίνητο πέρασε τον πόλο. πηνίο ανιχνευτή βρόχου, πηνίο ανίχνευσης κυκλοφορίας, πηνίο αισθητήρα βρόχου.

καλής ποιότητας πηνίο βρόχου

 

Σύμφωνα με τα σχέδια, σχεδιάστε τις γραμμές του μεγέθους του πηνίου στην επιφάνεια του δρόμου και κόψτε την εγκοπή του τετραγωνικού πηνίου από το μηχάνημα κοπής του δρόμου σύμφωνα με τη γραμμή.
1. Το μέγεθος του πηνίου ανίχνευσης στο χώρο στάθμευσης έχει γενικά πλάτος 1,8 μέτρα και μήκος 1,2 μέτρα.
2. Κόψτε τη λοξοτομή 10 cm X 10 cm στη γωνία για να αποτρέψετε το σκληρό σκυρόδεμα να κόψει το πηνίο σε ορθή γωνία.
3. Το βάθος της αυλάκωσης είναι 4 cm, το πλάτος της αυλάκωσης πηνίου είναι 0,5 cm, το πλάτος της εγκοπής του πηνίου είναι 1 cm και το βάθος και το πλάτος πρέπει να είναι ομοιόμορφα. Πρέπει να αποφεύγεται όσο το δυνατόν περισσότερο.
4. Δεν πρέπει να υπάρχουν συντρίμμια στη δεξαμενή κοπής, ειδικά εάν δεν υπάρχει σκληρό αντικείμενο. Ξεπλύνετε πρώτα με νερό και μετά στεγνώστε το.
5. Η εγκοπή του βρόχου καλής ποιότητας   το πηνίο θα πρέπει να κοπεί στο ασφαλές νησί για να αποφευχθεί η έκθεση του μολύβδου στην επιφάνεια του δρόμου. Θαμμένο έδαφος πηνίο Αφού η αυλάκωση του πηνίου κοπεί και καθαριστεί και στεγνώσει, το πηνίο θα πρέπει να θάβεται εγκαίρως για να αποφευχθεί η πτώση των υπολειμμάτων στην αυλάκωση.

καλής ποιότητας πηνίο βρόχου


 

 

 

 

Σχετικά προϊόντα:

επικοινώνησε μαζί μας

Υπάρχει πρόβλημα

Το αρχηγείο μας

Ωρα εργασίας :
08:00-18:00(ώρα Πεκίνου)
FAX :
+86(755)27651483
επαγγελματικό τηλεφώνημα. :
+8613927455427(Ο χρόνος εργασίας)
E - :
trafficloopdetector@gmail.com
Διεύθυνση Εργοστασίου :
Βιομηχανικό πάρκο Mingjinhai, Tangtou Road, Shiyan Town, Bao \ an District

Send Us an Email

contact us