Καλής ποιότητας βρόχος βρόχου με υψηλή θερμοκρασία αντίστασης.

Καλής ποιότητας βρόχος βρόχου με υψηλή θερμοκρασία αντίστασης.
Καλής ποιότητας βρόχος βρόχου με υψηλή θερμοκρασία αντίστασης.
Καλής ποιότητας βρόχος βρόχου με υψηλή θερμοκρασία αντίστασης.

Λεπτομέρειες:

  • Μάρκα:ευγενής
  • Σειριακός αριθμός: LC
  • Χώρα προέλευσης:Γκουανγκντόνγκ Κίνα
  • Πιστοποιητικό:CE

Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

  • Προσφορά τιμής:USD75
  • Ελάχιστη παραγγελία: 5 Τεμάχια
  • Μέσος χρόνος παράδοσης:Μετά την πληρωμή 3-5 εργάσιμες ημέρες
  • Μέθοδος πληρωμής:T / T, Western Union, σε μετρητά
  • Λεπτομέρειες πακέτου:1 κύκλοι (300 μέτρα)
  • Δυνατότητα παροχής:3000 ανά μήνα
Επικοινωνήστε μαζί μας

Καλής ποιότητας πηνίο βρόχου  

Καλής ποιότητας σπειροειδής πηνίο   αποτελείται από ένα περιβάλλον πηνίο και ένα επαγωγικό ψηφιακό κύκλωμα. Βρόχος καλής ποιότητας αντιδιαβρωτικής   πηνίο (υλικό σύρμα υιοθετεί ειδική γραμμή κατά της διάβρωσης για τη γείωση, έχει τα χαρακτηριστικά της αντοχής στη φθορά και της αντοχής στη διάβρωση), την καλής ποιότητας βρόχο   το πηνίο είναι θαμμένο στο υπόγειο 10-15cm, όσο υπάρχει ένα όχημα που περνάει στο δρόμο, το πηνίο παράγει ένα επαγόμενο ρεύμα και το μεταδίδει στην πλακέτα κυκλώματος και στη συνέχεια το κύκλωμα. Ο πίνακας παράγει ένα σήμα TTL ή ένα ξηρό σήματος διακλάδωσης στον ελεγκτή ή στην ηλεκτρική πύλη. Ο ανιχνευτής οχήματος μπροστά από το κιβώτιο εισόδου ταιριάζει κυρίως με τον πίνακα ελέγχου εισόδου και την αυτόματη μηχανή έκδοσης καρτών και συνειδητοποιεί τη λειτουργία της «κατοχής κάρτας αυτοκινήτου». και "ένα αυτοκίνητο μόνο μία κάρτα". Όταν το όχημα εισέλθει στο σήμα και πιέσει το κουμπί ανάληψης κάρτας, το μηχάνημα έκδοσης κάρτας εκδίδει αυτόματα την κάρτα και ο ανιχνευτής οχήματος κάτω από το κιγκλίδωμα της πύλης ταιριάζει με τον πίνακα ελέγχου πύλης, ο οποίος λειτουργεί ως πρόληψη πλημμυρών όταν το όχημα περνάει.

καλής ποιότητας πηνίο βρόχου

 

Το αυτόματο αυτοκίνητο εμποδίζει την απώλεια καρτών. Ο καθένας πρέπει να γνωρίζει ότι στο πρότυπο σύστημα one-in-one, τα προσωρινά οχήματα μπαίνουν στο παιχνίδι μέσω της αυτόματης ανάκτησης καρτών. Χρειάζεται μόνο να πατήσει το κουμπί. Ο ρόλος της αίσθησης του εδάφους είναι να πάρει την κάρτα όταν το όχημα είναι παρόν, αντί του ατόμου που πατάει το κουμπί για να πάρει την κάρτα. Σταματά μετά το πέρασμα του αυτοκινήτου. Η κάρτα αίσθησης εδάφους χρησιμοποιείται για την αναγνώριση της κατεύθυνσης του οχήματος σε ένα σύστημα ανάγνωσης καρτών μεγάλων αποστάσεων. Υπάρχουν επίσης δύο κατευθύνσεις για τις πύλες εισόδου και εξόδου. Πρώτα, αφήστε το φορτίο. Όταν το αυτοκίνητο έχει την έννοια του εδάφους, ο μοχλός του φρένου δεν θα πέσει. Το αυτοκίνητο πέρασε τον πόλο. πηνίο ανιχνευτή βρόχου, πηνίο ανίχνευσης κυκλοφορίας, πηνίο αισθητήρα βρόχου.

καλής ποιότητας πηνίο βρόχου

 

Σύμφωνα με τα σχέδια, τραβήξτε τις γραμμές του μεγέθους του πηνίου στην επιφάνεια του δρόμου και κόψτε την εγκάρσια αυλάκωση του πηνίου από τη μηχανή κοπής δρόμου σύμφωνα με τη γραμμή.
1. Το μέγεθος του αισθητήριου πηνίου στον χώρο στάθμευσης είναι γενικά 1,8 μέτρα πλάτος και 1,2 μέτρα μήκος.
2. Κόψτε τη λοξοτομή 10 cm X 10 cm στη γωνία για να αποτρέψετε το σκληρό σκυρόδεμα από το κόψιμο του πηνίου σε ορθές γωνίες.
3. Το βάθος της αυλάκωσης είναι 4 cm, το πλάτος της αύλακας του πηνίου είναι 0,5 cm, το πλάτος της αυλάκωσης μολύβδου πηνίου είναι 1 cm και το βάθος και το πλάτος πρέπει να είναι ομοιόμορφα. Πρέπει να αποφεύγεται όσο το δυνατόν περισσότερο.
4. Δεν πρέπει να υπάρχουν υπολείμματα στην δεξαμενή κοπής, ειδικά αν δεν υπάρχει σκληρό αντικείμενο. Ξεπλύνετε πρώτα με νερό και στεγνώστε το.
5. Η αύλακα μολύβδου του βρόχου καλής ποιότητας   πηνίο θα πρέπει να κοπεί στο ασφαλές νησί για να αποφευχθεί το μόλυβδο που εκτίθεται στην επιφάνεια του δρόμου. Θρυμματισμένο πηνίο γείωσης Αφού κόβεται η αυλάκωση του πηνίου και καθαρίζεται και στεγνώνει, το πηνίο πρέπει να ταφεί έγκαιρα για να αποτραπεί η πτώση των θραυσμάτων στην αυλάκωση.

καλής ποιότητας πηνίο βρόχου


 

 

 

 

Σχετικά προϊόντα:

επικοινώνησε μαζί μας

Υπάρχει πρόβλημα

Το αρχηγείο μας

Ωρα εργασίας :
08:00-18:00(ώρα Πεκίνου)
FAX :
+86(755)27651483
επαγγελματικό τηλεφώνημα. :
+8613927455427(Ο χρόνος εργασίας)
E - :
trafficloopdetector@gmail.com
Διεύθυνση Εργοστασίου :
Mingjinhai βιομηχανικό πάρκο, Tangtou Road, Shiyan πόλη, Bao \ 'μια περιοχή

Send Us an Email

contact us