Φωτεινός σηματοδότης εξοπλισμού στάθμευσης με αδιάβροχο κόκκινο πράσινο φωτεινό σηματοδότη

Φωτεινός σηματοδότης εξοπλισμού στάθμευσης με αδιάβροχο κόκκινο πράσινο φωτεινό σηματοδότη
Φωτεινός σηματοδότης εξοπλισμού στάθμευσης με αδιάβροχο κόκκινο πράσινο φωτεινό σηματοδότη

Λεπτομέρειες:

  • Μάρκα:ευγενής
  • Σειριακός αριθμός: JD-112F-2
  • Χώρα προέλευσης:Γκουανγκντόνγκ Κίνα
  • Πιστοποιητικό:CE

Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

  • Προσφορά τιμής:68 USD
  • Ελάχιστη παραγγελία: 1 κομμάτι
  • Μέσος χρόνος παράδοσης:Μετά τη λήψη πληρωμής 3-5 εργάσιμες ημέρες
  • Μέθοδος πληρωμής:T / T, Western Union, σε μετρητά
  • Λεπτομέρειες πακέτου:1 σετ (46 * 18 * 22cm)
  • Δυνατότητα παροχής:3000 ανά μήνα
Επικοινωνήστε μαζί μας

Εξοπλισμός στάθμευσης  

Εφαρμογή φωτισμού κυκλοφορίας εξοπλισμού στάθμευσης σε περισσότερες περιοχές. Με την ανάπτυξη της κοινωνίας, όλο και περισσότερα αυτοκίνητα βρίσκονται στην πόλη. Ο τόπος όπου το όχημα αποθηκεύεται και διαχειρίζεται κεντρικά απαιτείται από τους ανθρώπους να διατάξει την είσοδο και την έξοδο του οχήματος, την ασφάλεια της αποθήκευσης του οχήματος και την αποζημίωση   για τη διαχείριση αποθήκευσης του οχήματος. Ως αποτέλεσμα, τα έξυπνα προϊόντα του συστήματος στάθμευσης εμφανίστηκαν όπως απαιτούν οι καιροί, παίζοντας όλο και πιο σημαντικό ρόλο στη διαχείριση των σύγχρονων χώρων στάθμευσης. Το πλήρες όνομα του συστήματος στάθμευσης είναι το έξυπνο σύστημα διαχείρισης χώρων στάθμευσης, που συνήθως ονομάζεται σύστημα στάθμευσης ή το έξυπνο πάρκινγκ, και αναφέρεται επίσης ως " πάρκινγκ " από τους εσωτερικούς. Το σύστημα χώρων στάθμευσης χρησιμοποιεί σύγχρονες μηχανικές και ηλεκτρονικές και επιστήμες και τεχνολογία επικοινωνιών και ενσωματώνει υλικό και λογισμικό ελέγχου. Με την εξέλιξη της τεχνολογίας, το σύστημα διαχείρισης χώρων στάθμευσης αλλάζει επίσης κάθε μέρα. Επί του παρόντος, το πιο επαγγελματικό σύστημα στάθμευσης είναι δωρεάν στάθμευσης με κάρτες. Εφαρμογή φωτεινού σηματοδότη εξοπλισμού στάθμευσης σε περισσότερα μέρη.

εξοπλισμός στάθμευσης

Ο χώρος στάθμευσης αναφέρεται στον ιστότοπο που χρησιμοποιείται για τη στάθμευση οχημάτων. Ο χώρος στάθμευσης μπορεί να χωριστεί σε τέσσερις κατηγορίες: ζεστό γκαράζ, γκαράζ με κρύα δωμάτια, carport και ανοιχτό πάρκινγκ. Το κύριο καθήκον του χώρου στάθμευσης είναι να διατηρείτε τα σταθμευμένα οχήματα. Το σύστημα χώρων στάθμευσης αναφέρεται στην εγκατάσταση αυτόματων συσκευών αναγνώρισης στην είσοδο και την έξοδο του χώρου στάθμευσης με βάση τη σύγχρονη ηλεκτρονική και τεχνολογία πληροφοριών. Η αναγνώριση κάρτας χωρίς επαφή ή πινακίδας κυκλοφορίας χρησιμοποιείται για να κρίνει, να αναγνωρίσει, να δεχτεί / απορρίψει, να καθοδηγήσει και να καταγράψει τα οχήματα που εισέρχονται και εξέρχονται από την περιοχή. Έξυπνη διαχείριση, όπως φόρτιση, απελευθέρωση κ.λπ., σκοπός είναι να ελέγχει αποτελεσματικά την είσοδο και έξοδο οχημάτων και προσωπικού, να καταγράφει όλες τις λεπτομέρειες και να υπολογίζει αυτόματα το ποσό της χρέωσης και να πραγματοποιεί την ασφαλή διαχείριση των οχημάτων και των χρεώσεων εντός του χώρου φωτισμός κυκλοφορίας εξοπλισμού στάθμευσης, εξοπλισμός στάθμευσης ζεστής πώλησης.  

εξοπλισμός στάθμευσης

 

 

Το σύστημα στάθμευσης ενσωματώνει τεχνολογία επαγωγικής έξυπνης κάρτας, δίκτυο υπολογιστών, παρακολούθηση βίντεο, αναγνώριση εικόνας και επεξεργασία και αυτόματη τεχνολογία ελέγχου για την αυτοματοποίηση της διαχείρισης οχημάτων στο χώρο στάθμευσης, συμπεριλαμβανομένης της κρίσης ταυτότητας οχήματος, του ελέγχου πρόσβασης, της αυτόματης αναγνώρισης πινακίδας κυκλοφορίας και ανάκτηση χώρου στάθμευσης. , επιστημονική έρευνα, αποτελεσματική λειτουργία, όπως καθοδήγηση χώρου στάθμευσης, υπενθύμιση αυτοκινήτου, εμφάνιση εικόνας, διόρθωση οχημάτων, υπολογισμός χρόνου, είσπραξη χρεώσεων και επαλήθευση, φωνητική ενδοεπικοινωνία, αυτόματη κάρτα απόκτησης (απόδειξη). Αυτές οι λειτουργίες μπορούν να μειωθούν ή να αυξηθούν με ευελιξία ανάλογα με τις ανάγκες των χρηστών και τις πραγματικές συνθήκες της τοποθεσίας για να σχηματίσουν πολυτελή, τυποποιημένα και οικονομικά συστήματα διαχείρισης στάθμευσης και συστήματα ελέγχου οχημάτων διαφορετικών κλιμάκων και επιπέδων. Ο χώρος στάθμευσης υιοθετεί το σύστημα διαχείρισης στάθμευσης κάρτας επαγωγής. Ένα σετ εξοπλισμού διαχείρισης εισόδου και εξόδου είναι εγκατεστημένο στην είσοδο και την έξοδο του χώρου στάθμευσης για την κατασκευή του εξοπλισμού στάθμευσης   σχηματίζουν ένα σχετικά κλειστό μέρος. Για είσοδο και έξοδο από το όχημα, απλώς ανακινήστε την επαγωγική κάρτα μπροστά από το κουτί ανάγνωσης καρτών. Μπορεί να ολοκληρώσει αμέσως την επιθεώρηση, την καταγραφή, τη λογιστική, τη χρέωση κ.λπ. και οι πύλες λωρίδας ανοίγουν και κλείνουν αυτόματα για να πραγματοποιήσουν βολική και βολική διαχείριση του χώρου στάθμευσης.

εξοπλισμός στάθμευσης
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

Σχετικά προϊόντα:

επικοινώνησε μαζί μας

Υπάρχει πρόβλημα

Το αρχηγείο μας

Ωρα εργασίας :
08:00-18:00(ώρα Πεκίνου)
FAX :
+86(755)27651483
επαγγελματικό τηλεφώνημα. :
+8613927455427(Ο χρόνος εργασίας)
E - :
trafficloopdetector@gmail.com
Διεύθυνση Εργοστασίου :
Βιομηχανικό πάρκο Mingjinhai, Tangtou Road, Shiyan Town, Bao \ an District

Send Us an Email

contact us