Ανιχνευτής βρόχου οχήματος Εγκατάσταση ανιχνευτή βρόχου οχήματος προς πώληση Νέα προϊόντα

Ανιχνευτής βρόχου οχήματος Εγκατάσταση ανιχνευτή βρόχου οχήματος προς πώληση Νέα προϊόντα
Ανιχνευτής βρόχου οχήματος Εγκατάσταση ανιχνευτή βρόχου οχήματος προς πώληση Νέα προϊόντα

Λεπτομέρειες:

  • Μάρκα:ευγενής
  • Σειριακός αριθμός: LD-200
  • Χώρα προέλευσης:Γκουανγκντόνγκ Κίνα
  • Πιστοποιητικό:CE

Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

  • Προσφορά τιμής:53 USD
  • Ελάχιστη παραγγελία: 5 κομμάτι
  • Μέσος χρόνος παράδοσης:Μετά τη λήψη πληρωμής 3-5 εργάσιμες ημέρες
  • Μέθοδος πληρωμής:T / T, Western Union, σε μετρητά
  • Λεπτομέρειες πακέτου:Χαρτοκιβώτιο (50 τεμάχια 47 * 30 * 35 cm, 14,7 kg)
  • Δυνατότητα παροχής:3000 ανά μήνα
Επικοινωνήστε μαζί μας

Εγκατάσταση ανιχνευτή βρόχου σήματος κυκλοφορίας  

Εγκατάσταση ανιχνευτή βρόχου σήματος κυκλοφορίας   Προς πώληση,   Τιμή εγκατάστασης ανιχνευτή βρόχου σήματος κυκλοφορίας, ανιχνευτής κυκλοφορίας βρόχου επαγωγής, διάγραμμα καλωδίωσης ανιχνευτή βρόχου, τιμή ανιχνευτή βρόχου

Εγκατάσταση ανιχνευτή βρόχου σήματος κυκλοφορίας

Εγκατάσταση ανιχνευτή βρόχου σήματος κυκλοφορίας LD-200   Τα τερματικά που παράγονται από την εταιρεία μας έχουν συνολικά 11 αριθμούς, καθένας από τους οποίους αντιπροσωπεύει μια διαφορετική λειτουργία. Το παρακάτω είναι μια περιγραφή της λειτουργίας κάθε ψηφιακής σύνδεσης. (Όταν χρησιμοποιείτε την εγκατάσταση LD-200 Detector Loop Detector Loop, πρέπει πρώτα να δώσετε προσοχή στην τάση τροφοδοσίας εισόδου και στην εξωτερική τάση τροφοδοσίας, ανατρέξτε στο παρακάτω διάγραμμα για λεπτομέρειες.
Το τερματικό που αντιστοιχεί σε κάθε αριθμό, ψηφιακή καλωδίωση 1, είσοδος ισχύος είναι 230, ψηφιακή 2 καλωδίωση, η ίδια είσοδος ισχύος 230, ψηφιακή 3 καλωδίωση, επαφή πηνίου επαγωγής CH1 δακτυλίου, ψηφιακή καλωδίωση 4, ίδια σύνδεση επαγωγής δακτυλίου CH1 Επαφή πηνίου, ψηφιακή 5 καλωδίωση, επαφή πηνίου επαγωγής δακτυλίου CH2, ψηφιακή καλωδίωση 6, επαφή πηνίου επαγωγής δακτυλίου CH2 σύνδεσης, ψηφιακή καλωδίωση 7 και 8 είναι τα ίδια, ρελέ CH1 χωρίς έξοδο επαφής τάσης, ψηφιακή καλωδίωση 9, σημείο γείωσης, ψηφιακή καλωδίωση 10 και 11, Ρελέ CH2 χωρίς έξοδο επαφής τάσης. Το παρακάτω είναι μια εισαγωγή στην εγκατάσταση του ανιχνευτή βρόχου σήματος κυκλοφορίας LD-200   panel, το οποίο εξηγεί κυρίως τους δείκτες και τους διακόπτες του πίνακα.

Εγκατάσταση ανιχνευτή βρόχου σήματος κυκλοφορίας


Η ένδειξη POWER LED εμφανίζεται στον μπροστινό πίνακα: Εάν εμφανίζεται η κόκκινη λυχνία LED παραπάνω. Αυτό υποδηλώνει ότι η τρέχουσα κατάσταση λειτουργίας ανιχνευτή ένδειξης εγκατάστασης βρόχου σήματος κυκλοφορίας λειτουργεί. Εάν η ένδειξη λειτουργεί σωστά, η ενδεικτική λυχνία θα ανάψει, υποδεικνύοντας ότι η εξωτερική τροφοδοσία για λειτουργία και καλωδίωση είναι φυσιολογική. Εάν η ένδειξη πίνακα είναι σβηστή, η τρέχουσα μέθοδος σύνδεσης ισχύος είναι λανθασμένη ή δεν υπάρχει εξωτερική είσοδος τροφοδοσίας.
Εάν το CH1 LED εμφανίζεται στον πίνακα αίσθησης διπλού καναλιού: η πράσινη ένδειξη LED λειτουργεί σωστά, υποδεικνύοντας ότι το CH1 ανιχνεύει το βρόχο και το σφάλμα. Στη συνέχεια, CH2 LED: Εάν ο πίνακας εμφανίζει μια πράσινη λυχνία LED, υποδεικνύει τον βρόχο ανίχνευσης CH2 και την κατάσταση σφάλματος. SW1 με αμφίδρομη έννοια: CH1 LOOP Αυτός είναι ο διακόπτης ρύθμισης λειτουργίας.

Εγκατάσταση ανιχνευτή βρόχου σήματος κυκλοφορίας LD-200   του εδάφους έχει ένα ρυθμιζόμενο πηνίο βρόχου για έξυπνη ανίχνευση.
Κατά την εγκατάσταση και τη χρήση της εγκατάστασης του ανιχνευτή βρόχου σήματος κυκλοφορίας, είναι καλύτερο να θυμάστε να ρυθμίσετε τα CH1 και CH2 να είναι έξυπνα λειτουργία ανίχνευσης. Οι λειτουργίες CH1 και CH2 αποσκοπούν κυρίως στην αποφυγή εγκατάστασης ανιχνευτή βρόχου σήματος κυκλοφορίας   λειτουργία των διαφόρων μοντέλων του πλαισίου του οχήματος. Ταυτόχρονα, είναι καλύτερο να προσδιορίσετε το όχημα και το όχημα που περνά ομαλά. Εάν τα CH1 και CH2 δεν είναι ρυθμισμένα ώστε να γίνουν η έξυπνη λειτουργία ανίχνευσης κατά την εγκατάσταση, το συναίσθημα εγκατάστασης ανιχνευτή βρόχου σήματος κυκλοφορίας είναι πιθανό να προκαλέσει την αποτυχία του ανιχνευτή και δεν υπάρχει τρόπος να λειτουργεί σωστά, ειδικά στην περιοχή όπου υπάρχει η αίσθηση εγκατάστασης συχνά Στην περίπτωση ρυμουλκουμένων και μεγάλων φορτηγών που εισέρχονται και εξέρχονται.

Εγκατάσταση ανιχνευτή βρόχου σήματος κυκλοφορίας

 

Σχετικά προϊόντα:

επικοινώνησε μαζί μας

Υπάρχει πρόβλημα

Το αρχηγείο μας

Ωρα εργασίας :
08:00-18:00(ώρα Πεκίνου)
FAX :
+86(755)27651483
επαγγελματικό τηλεφώνημα. :
+8613927455427(Ο χρόνος εργασίας)
E - :
trafficloopdetector@gmail.com
Διεύθυνση Εργοστασίου :
Βιομηχανικό πάρκο Mingjinhai, Tangtou Road, Shiyan Town, Bao \ an District

Send Us an Email

contact us