Καυτή πώληση υπέρυθρων αισθητήρων με υπέρυθρη ανίχνευση φωτοκυττάρων προς πώληση

Καυτή πώληση υπέρυθρων αισθητήρων με υπέρυθρη ανίχνευση φωτοκυττάρων προς πώληση
Καυτή πώληση υπέρυθρων αισθητήρων με υπέρυθρη ανίχνευση φωτοκυττάρων προς πώληση

Λεπτομέρειες:

  • Μάρκα:ευγενής
  • Σειριακός αριθμός: PS-20
  • Χώρα προέλευσης:Γκουανγκντόνγκ Κίνα
  • Πιστοποιητικό:CE

Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

  • Προσφορά τιμής:19 USD
  • Ελάχιστη παραγγελία: 10 κομμάτι
  • Μέσος χρόνος παράδοσης:Μετά τη λήψη πληρωμής 3-5 εργάσιμες ημέρες
  • Μέθοδος πληρωμής:T / T, Western Union, σε μετρητά
  • Λεπτομέρειες πακέτου:1 Σετ / 2τμχ
  • Δυνατότητα παροχής:3000 ανά μήνα
Επικοινωνήστε μαζί μας

Αισθητήρας υπερύθρων καυτής πώλησης  

Αισθητήρας υπερύθρων καυτής πώλησης.   Χρησιμοποιείται σε πύλες, αδιάβροχο, κλιπ αποτροπής, πόρτες και παράθυρα, κ.λπ. Αισθητήρας υπερύθρων θερμής πώλησης με αδιάβροχο και αδιάβροχο, συμπαγές μέγεθος, μεγάλη απόσταση ανίχνευσης, κανονικά κλειστό κανονικά ανοιχτό ρυθμιζόμενο. Στο παρελθόν, έχει αποδειχθεί ότι οι αυτόματες συρόμενες πόρτες και συρόμενες πόρτες δεν ήταν λάθος, επειδή ορισμένα συστήματα επαγωγής δεν είχαν νόημα για το αυτοκίνητο ή το αυτοκίνητο. Μετά την εγκατάσταση της υπέρυθρης δέσμης. Μπορεί να μειώσει σημαντικά την εμφάνιση τυχαίων τραυματισμών. Μικρό μέγεθος και μεγάλη απόσταση ανίχνευσης. Το ύψος εγκατάστασης είναι μεγαλύτερο από 20 μέτρα, η απόσταση εγκατάστασης δεν είναι μικρότερη από 2 μέτρα και η συσκευή προστασίας υπέρυθρων θα πρέπει να τοποθετείται κάθετα και να εγκαθίσταται στην ίδια οριζόντια γραμμή.   Ο αισθητήρας ανίχνευσης υπερύθρων είναι εγκατεστημένος και κατά τη λειτουργία της πύλης, εάν περάσει κάποιος ή το όχημα, ο αισθητήρας ανίχνευσης υπερύθρων θα δώσει εντολή στο μηχάνημα ανοίγματος της πόρτας να σταματήσει αυτόματα να λειτουργεί. Έτσι επιτυγχάνεται ο σκοπός της προστασίας των πεζών, των οχημάτων και της ίδιας της πόρτας.

υπέρυθρος αισθητήρας πώλησης

 

Εγκαταστήστε πρώτα το μέρος λήψης και, στη συνέχεια, εγκαταστήστε το μέρος εκκίνησης. Στη συνέχεια εγκαταστάθηκε το τμήμα αποστολής.   όταν βρίσκονται στις ίδιες γραμμές. Όταν βρίσκεται στην ίδια γραμμή, η λυχνία κλεισίματος στον δέκτη είναι σβηστή, στη συνέχεια σταθερή, η γραμμή συνδέεται και η εγκατάσταση έχει ολοκληρωθεί. Κρατώντας τους παράνομους εισβολείς έξω από την πόρτα, έτσι ώστε οι κλέφτες να μην έχουν καμία ευκαιρία. Σφραγισμένο αδιάβροχο και αδιάβροχο, δεν ανησυχείτε πλέον για τον άνεμο και τη βροχή Αόρατες προστατευτικές γραμμές σχηματίζονται μεταξύ των δύο ζευγαριών βολών. Όταν ένας παράνομος εισβολέας περνά ή μπλοκάρει όλες τις υπέρυθρες ακτίνες, εκδίδεται αμέσως ένα σήμα συναγερμού. Αισθητήρας υπερύθρων δέσμης, ανίχνευση υπέρυθρων, ανίχνευση υπέρυθρων φωτοκυττάρων.  

υπέρυθρος αισθητήρας πώλησης

 

Χαρακτηριστικά συστήματος αισθητήρα υπερύθρων καυτής πώλησης  

1. Χαμηλός ρυθμός ψευδούς συναγερμού: Ο περιμετρικός ανιχνευτής συναγερμού αποτελείται από έναν ενεργό ανιχνευτή υπέρυθρης ακτινοβολίας, ο οποίος όχι μόνο έχει ακρίβεια στόχευσης μεγάλων αποστάσεων, αλλά έχει επίσης τα χαρακτηριστικά σταθερότητας και χαμηλό ψευδώς θετικό ρυθμό. Δείχνει ισχυρή προσαρμοστικότητα στις εξωτερικές εργασίες περιβάλλοντος.


2. Σταθερή απόκτηση σήματος και έξοδος: Το προηγμένο δίκτυο μετάδοσης επικοινωνίας χρησιμοποιείται για την απευθείας μετάδοση σημάτων στον υπολογιστή του κέντρου ασφαλείας. Επομένως, ο υπέρυθρος αισθητήρας φωτοκυττάρων έχει τα πλεονεκτήματα της μεγάλης απόστασης μετάδοσης και ενός μεγάλου χώρου για επέκταση συστήματος.

3. Ενσωμάτωση παρακολούθησης υπολογιστή: τεχνολογία ψηφιακής επεξεργασίας, μπορεί γρήγορα να ανταποκριθεί στην πραγματική κατάσταση μέσω ηλεκτρονικών χαρτών, αρχείων βάσης δεδομένων και άλλων μέσων. Και μπορεί να συνδεθεί με άλλα συστήματα ασφαλείας. Επίτευξη ενός άψογου στόχου.  

4. Γρήγορη απόκριση: Ο χρόνος συναγερμού είναι πολύ μικρός. Αφού ο ανιχνευτής ανίχνευσης συναγερμού ανιχνεύσει το σήμα συναγερμού, οι πληροφορίες συναγερμού μπορούν να αναφερθούν στο κέντρο ελέγχου εντός 0,5 δευτερολέπτων.

5. Εγκατάσταση και λειτουργία αισθητήρα υπέρυθρης πώλησης, χαμηλό κόστος συντήρησης και μεγάλη διάρκεια ζωής.  

6. Αισθητήρας υπέρυθρων φωτοκυττάρων με μικρό επεξεργαστή χαμηλής ισχύος, εξαιρετικά χαμηλότερη κατανάλωση ισχύος, μεγάλη διάρκεια ζωής μπαταρίας. Ενσωματωμένα εκατομμύρια κωδικοποιήσεις, ασύρματη μετάδοση δεδομένων.  

7. Αισθητήρας υπέρυθρων φωτοκυττάρων με λειτουργία συναγερμού τάσης γείωσης, αυτόματη αντιστάθμιση θερμοκρασίας, ανίχνευση υπερύθρων με έξυπνη ανάλυση λογικής για την αποφυγή ψευδών συναγερμών.  

8. Αισθητήρας υπέρυθρης φωτοκύτταρης πώλησης με αντι-λευκό φως και παρεμβολές κατά της υψηλής συχνότητας.  

υπέρυθρος αισθητήρας πώλησης


 

 

 

 

 

Σχετικά προϊόντα:

επικοινώνησε μαζί μας

Υπάρχει πρόβλημα

Το αρχηγείο μας

Ωρα εργασίας :
08:00-18:00(ώρα Πεκίνου)
FAX :
+86(755)27651483
επαγγελματικό τηλεφώνημα. :
+8613927455427(Ο χρόνος εργασίας)
E - :
trafficloopdetector@gmail.com
Διεύθυνση Εργοστασίου :
Βιομηχανικό πάρκο Mingjinhai, Tangtou Road, Shiyan Town, Bao \ an District

Send Us an Email

contact us