Ανιχνευτής βρόχου διπλού οχήματος Κατασκευαστές Ανιχνευτής βρόχου οχήματος προς πώληση Νέα προϊόντα

Ανιχνευτής βρόχου διπλού οχήματος Κατασκευαστές Ανιχνευτής βρόχου οχήματος προς πώληση Νέα προϊόντα
Ανιχνευτής βρόχου διπλού οχήματος Κατασκευαστές Ανιχνευτής βρόχου οχήματος προς πώληση Νέα προϊόντα

Λεπτομέρειες:

  • Μάρκα:ευγενής
  • Σειριακός αριθμός: LD-200
  • Χώρα προέλευσης:Γκουανγκντόνγκ Κίνα
  • Πιστοποιητικό:CE

Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

  • Προσφορά τιμής:59 USD
  • Ελάχιστη παραγγελία: 10 κομμάτι
  • Μέσος χρόνος παράδοσης:Μετά τη λήψη πληρωμής 3-5 εργάσιμες ημέρες
  • Μέθοδος πληρωμής:T / T, Western Union, σε μετρητά
  • Λεπτομέρειες πακέτου:Χαρτοκιβώτιο 50pc ένα χαρτοκιβώτιο μέγεθος 47 * 30 * 35cm βάρος 13,8kg
  • Δυνατότητα παροχής:3000 ανά μήνα
Επικοινωνήστε μαζί μας

Κατασκευαστές ανιχνευτών βρόχων διπλού οχήματος

Πώληση κατασκευαστών ανιχνευτή βρόχου διπλού οχήματος,   Τιμή κατασκευαστή ανιχνευτή βρόχου διπλού οχήματος, ανιχνευτής κυκλοφορίας βρόχου επαγωγής, σχεδιασμός ανιχνευτή βρόχου οχήματος, έλεγχος βρόχου ανίχνευσης οχήματος.

Κατασκευαστές ανιχνευτών βρόχων διπλού οχήματος

Οι κατασκευαστές ανιχνευτή βρόχου διπλού οχήματος έχουν διακόπτες SW1 και SW2 και άλλες λειτουργίες είναι διαφορετικές. Όταν επιλέγετε SW2: Το CH2 LOOP έχει τη λειτουργία ενός ρυθμιζόμενου διακόπτη. Το DIP 1 στο Double Vehicle Loop Detector Manufacturers είναι ένας διακόπτης λειτουργίας που μπορεί να ρυθμίσει τη λειτουργία εξόδου ρελέ CH2. Η μέθοδος προσαρμογής είναι η ίδια με εκείνη του CH1 (SW1-DIP4). Η DIP 2 ρυθμιζόμενη λειτουργία CH2 είναι μια λειτουργία ανίχνευσης σήματος πηνίου που ρυθμίζεται με τον ίδιο τρόπο όπως το CH1 (SW1-DIP5). DIP 3 & DIP 4 & DIP 5 Αυτοί οι τρεις διακόπτες έχουν την ίδια λειτουργία με τον διακόπτη ρύθμισης ευαισθησίας CH2. Η μέθοδος προσαρμογής είναι η ίδια με εκείνη του CH1 (SW1-DIP 6 & DIP 7 & DIP 8). Οι δύο διακόπτες DIP 6 & Το DIP 7 είναι ρυθμιζόμενες συχνότητες CH2 με τον ίδιο τρόπο όπως το CH1 (SW1-DIP 9 & DIP 10).
Κατά τη διαδικασία εγκατάστασης, εάν δύο ή περισσότερα σύνολα πηνίων με παρόμοιο μέγεθος έχουν επιλεγεί για παρακείμενη χρήση, είναι απαραίτητο να δοθεί προσοχή στην αλλαγή της συχνότητας του πηνίου. Έχοντας διαφορετικές συχνότητες γειτονικών πηνίων, η παρεμβολή crosstalk μπορεί να εξαλειφθεί και το διπλό   Οι κατασκευαστές ανιχνευτών βρόχων οχημάτων μπορούν να εξαλειφθούν. Η αίσθηση μπορεί να λάβει το σήμα σωστά και να λειτουργεί κανονικά.
Κουμπί RESET: Ο ανιχνευτής επαναφέρει χειροκίνητα το κουμπί. Πατήστε το κουμπί για να επαναφέρετε τον ανιχνευτή. Εάν αλλάξει η συχνότητα του πηνίου, πρέπει να γίνει επαναφορά.

Κατασκευαστές ανιχνευτών βρόχων διπλού οχήματος

  την εγκατάσταση του Double Vehicle Loop Detector Κατασκευαστές της προσοχής και πώς να εξαλειφθεί η βλάβη, Το μέγεθος της εγκατάστασης κοπής πηνίου σχετίζεται γενικά με το μοντέλο στο οποίο εισέρχεται και εξέρχεται το όχημα. Συνιστάται να χρησιμοποιείτε καλώδιο πολλαπλών πυρήνων μεγαλύτερο από 1,0 mm2 για το πηνίο κατά την εγκατάσταση. Το συνολικό μήκος του καλωδίου μπορεί να φτάσει τα 500m. Το μέγεθος του πηνίου κοπής είναι γενικά ρυθμισμένο σε μήκος 1,0m ~ 2,0m, πλάτος 0,8m ~ 1,2m ορθογώνια εγκατάσταση μοτίβου, η γωνία πρέπει να αντιμετωπιστεί όσο το δυνατόν περισσότερο για να αποφευχθεί η περιστροφή της ορθής γωνίας, της σωστής γωνίας είναι εύκολο να κόψετε το δέρμα της γραμμής, με αποτέλεσμα το πηνίο να μην λειτουργεί σωστά.
Για τις βασικές απαιτήσεις της εγκατάστασης του πηνίου κατασκευαστή ανιχνευτή βρόχου διπλού οχήματος, ανατρέξτε στις συστάσεις εγκατάστασης που παρέχουμε. Εάν το μήκος περιφέρειας του πηνίου γείωσης εγκατάστασης είναι 3-4M κατά την εγκατάσταση, συνιστάται η χρήση 6 στροφών γύρω από τον αριθμό πηνίου. Εάν επιλέξετε να εγκαταστήσετε την περιφέρεια του πηνίου για να εγκαταστήσετε 4-6M, συνιστάται να χρησιμοποιήσετε 5 στροφές γύρω από τον αριθμό πηνίου Αν επιλέξετε να εγκαταστήσετε την περιφέρεια πηνίου Μεγάλη εγκατάσταση 6-10M, συνιστάται ο αριθμός στροφών πηνίου να χρησιμοποιήσετε 4 στροφές. Εάν επιλέξετε την περιφέρεια πηνίου για εγκατάσταση 10-20M, ο αριθμός των στροφών πηνίου επιλέγεται να είναι 3 στροφές. Εάν επιλέξετε να εγκαταστήσετε την περιφέρεια του πηνίου για να εγκαταστήσετε 20M-UP, συνιστάται ο αριθμός στροφών του πηνίου. Περικοπή περίπου 2 γύρων.

Κατασκευαστές ανιχνευτών βρόχων διπλού οχήματος

 

Σχετικά προϊόντα:

επικοινώνησε μαζί μας

Υπάρχει πρόβλημα

Το αρχηγείο μας

Ωρα εργασίας :
08:00-18:00(ώρα Πεκίνου)
FAX :
+86(755)27651483
επαγγελματικό τηλεφώνημα. :
+8613927455427(Ο χρόνος εργασίας)
E - :
trafficloopdetector@gmail.com
Διεύθυνση Εργοστασίου :
Βιομηχανικό πάρκο Mingjinhai, Tangtou Road, Shiyan Town, Bao \ an District

Send Us an Email

contact us