Ανιχνευτής βιντεοκάμερας καλής ποιότητας με ανιχνευτή ασύρματης σύνδεσης

Ανιχνευτής βιντεοκάμερας καλής ποιότητας με ανιχνευτή ασύρματης σύνδεσης

Λεπτομέρειες:

  • Μάρκα:ευγενής
  • Σειριακός αριθμός: TCD-8
  • Χώρα προέλευσης:Γκουανγκντόνγκ Κίνα
  • Πιστοποιητικό:CE

Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

  • Προσφορά τιμής:620,9 USD
  • Ελάχιστη παραγγελία: 1 κομμάτι
  • Μέσος χρόνος παράδοσης:Μετά τη λήψη πληρωμής 3-5 εργάσιμες ημέρες
  • Μέθοδος πληρωμής:T / T, Western Union, σε μετρητά
  • Λεπτομέρειες πακέτου:1 χαρτοκιβώτιο / 1 σετ (46 * 19 * 21cm)
  • Δυνατότητα παροχής:3000 ανά μήνα
Επικοινωνήστε μαζί μας

Ανιχνευτής βιντεοκάμερας καλής ποιότητας  

Ο ανιχνευτής βιντεοκάμερας καλής ποιότητας ανταποκρίνεται στις ανάγκες πραγματικότητας των πελατών. Ως εξοπλισμός ανίχνευσης. Η λειτουργία και η τεχνική απαίτηση είναι υψηλότερη. Αλλά εν τω μεταξύ Το κόστος είναι πολύ ακριβό. Για παράδειγμα, οι απαιτήσεις για ανιχνευτές οχημάτων βίντεο για υπηρεσίες πληροφοριών κίνησης, στατιστικά στοιχεία ροής κυκλοφορίας και ανάλυση είναι διαφορετικές από εκείνες για ανιχνευτές οχημάτων βίντεο που χρησιμοποιούνται για έλεγχο σήματος κυκλοφορίας και πρέπει να ορίζονται σαφώς στο πρότυπο.   Ωστόσο, ο κύριος ανιχνευτής βιντεοκάμερας ανιχνεύει την περιοχή εάν έχει φορτίο   ή όχι. Στη μελλοντική ανάπτυξη, θα αναπτυχθούμε προς αυτή την κατεύθυνση προς αυτήν την κατεύθυνση.   Ποσοτική ανίχνευση, όπως ροή κυκλοφορίας, ποσοστό καταγραφής συμβάντων παραβίασης οχήματος κ.λπ. Ωστόσο, για ορισμένους δείκτες, είναι πιο δύσκολο για το συμβάν να επιτύχει αντικειμενική αξιολόγηση, όπως η ταχύτητα εκτύπωσης του οχήματος. Πρέπει να αναπτυχθούν διαφορετικές μέθοδοι δοκιμής σύμφωνα με διαφορετικές οδηγίες χρήσης.  

ανιχνευτής βιντεοκάμερας καλής ποιότητας

Για τον ασύρματο ανιχνευτή βιντεοκάμερας, το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι η πηγή εικόνας. Για έναν ανιχνευτή βίντεο καυτής πώλησης που μπορεί να επιτύχει τις απαιτήσεις ανίχνευσης μιας πηγής εικόνας, μπορεί να υπάρξει σοβαρή πτώση του ευρετηρίου για άλλη πηγή εικόνας. Τα πιο εμφανή παραδείγματα είναι μέρα και νύχτα, με σκιές και χωρίς σκιές. Επομένως, η πηγή εικόνας πρέπει να είναι η συλλογή τυπικών εικόνων. Η δοκιμή ενός δείκτη πρέπει να εκτελείται σε όλα τα αντικείμενα μιας τυπικής συλλογής εικόνων. Η ικανότητα του δοκιμασμένου προϊόντος να προσαρμοστεί στην τεχνική πρακτική εξαρτάται από την επιστημονική και την τυπικότητα του συνόλου πηγής εικόνας. Και εκπρόσωπος. Για ένα τυπικό σύνολο πηγής εικόνας, θα πρέπει να καθοριστούν βασικές παράμετροι όπως η χαμηλότερη αναλογία σήματος προς θόρυβο, ανάλυση και δυναμική περιοχή. Χαρακτηρίζοντας την τεχνολογία ανίχνευσης οχημάτων βίντεο, ο ανιχνευτής βιντεοκάμερας καλής ποιότητας είναι ένας μεγάλος χώρος, ανιχνευτής πολλαπλών λειτουργιών με εντελώς διαφορετικά χαρακτηριστικά και δυνατότητες ανίχνευσης από άλλους ανιχνευτές οχημάτων. Θα πρέπει να αντικατοπτρίζει τη μοναδική λειτουργία ανίχνευσης στο πρότυπο. Όπως μήκος ουράς, διαγώνια οδήγηση κ.λπ.   Η τάση του ανιχνευτή βιντεοκάμερας ήταν 12-42VDC.  

ανιχνευτής βιντεοκάμερας καλής ποιότητας

Το πλεονέκτημα του ανιχνευτή βιντεοκάμερας:  
1. Η κάμερα   Ο ανιχνευτής είναι εύκαμπτος στη ρύθμιση, εύκολο στην εγκατάσταση, εύχρηστος και δεν καταστρέφει την επιφάνεια του δρόμου. Δεν χρειάζεται να κλείσετε το δρόμο κατά τη διάρκεια της συντήρησης.  
2. Η ακρίβεια της μέτρησης ταχύτητας και η ακρίβεια της μέτρησης του όγκου κυκλοφορίας μπορούν βασικά να διατηρήσουν ένα υψηλό επίπεδο. Προς το παρόν, η ακρίβεια μέτρησης της ταχύτητας των ανιχνευτών οχημάτων βίντεο που χρησιμοποιούνται συνήθως στην Κίνα είναι πάνω από 95% και η ακρίβεια μέτρησης του όγκου κυκλοφορίας είναι γενικά περίπου 98%. Μετά από πολλές επιτόπιες επιθεωρήσεις, διαπιστώνεται ότι μετά τη χρήση κάμερας υψηλής ευαισθησίας με ισχυρή καταστολή του φωτός, η ίδια ακρίβεια ανίχνευσης με την ημέρα μπορεί να επιτευχθεί χωρίς φωτισμό δρόμου τη νύχτα. Μόνο την αυγή και το σούρουπο η φωτεινότητα του περιβάλλοντος παρασκηνίου αλλάζει σημαντικά και το όχημα ' Η κατάσταση διακόπτη φωτός είναι ασυνεπής, η ακρίβεια ανίχνευσης είναι κακή.
3. Η εικόνα ανιχνευτή βιντεοκάμερας καλής ποιότητας μπορεί να συνδεθεί με την οθόνη του κέντρου παρακολούθησης, η οποία μπορεί να εμφανίζει πληροφορίες ροής κυκλοφορίας, όπως ταχύτητα και όγκο κυκλοφορίας σε πραγματικό χρόνο, και να παρέχει πολλές πληροφορίες παρακολούθησης για παρακολούθηση της κυκλοφορίας.

ανιχνευτής βιντεοκάμερας καλής ποιότητας

 

 

 

 

 

 

 

Σχετικά προϊόντα:

επικοινώνησε μαζί μας

Υπάρχει πρόβλημα

Το αρχηγείο μας

Ωρα εργασίας :
08:00-18:00(ώρα Πεκίνου)
FAX :
+86(755)27651483
επαγγελματικό τηλεφώνημα. :
+8613927455427(Ο χρόνος εργασίας)
E - :
trafficloopdetector@gmail.com
Διεύθυνση Εργοστασίου :
Βιομηχανικό πάρκο Mingjinhai, Tangtou Road, Shiyan Town, Bao \ an District

Send Us an Email

contact us