Φως σηματοδότη 200 mm με υλικό PC για διασταύρωση

Λεπτομέρειες:

  • Μάρκα:ευγενής
  • Σειριακός αριθμός: JD-212-2
  • Χώρα προέλευσης:Γκουανγκντόνγκ Κίνα
  • Πιστοποιητικό:CE

Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

  • Προσφορά τιμής:75 USD
  • Ελάχιστη παραγγελία: 1 κομμάτι
  • Μέσος χρόνος παράδοσης:Μετά τη λήψη πληρωμής 3-5 εργάσιμες ημέρες
  • Μέθοδος πληρωμής:T / T, Western Union, σε μετρητά
  • Λεπτομέρειες πακέτου:1 χαρτοκιβώτιο / σετ (63 * 32 * 23 cm)
  • Δυνατότητα παροχής:5000 τεμάχιο / μήνα
Επικοινωνήστε μαζί μας

200mm Φανάρι σηματοδότησης  

Φως σήματος κυκλοφορίας 200 mm. Συνολικά, η εφαρμογή των LED στα φανάρια έχει αναπτυχθεί ραγδαία λόγω των εξαιρετικών χαρακτηριστικών του. Και η εφαρμογή της αγοράς στις αρχειοθετημένες μεταφορές είναι επίσης πολύ καλή και βασικά αντικατέστησε την παραδοσιακή πηγή φωτός. Παρόλο που τα προϊόντα σήματος κυκλοφορίας στην αγορά πλησιάζουν τον κορεσμό, λόγω της προστασίας του περιβάλλοντος, της εξοικονόμησης ενέργειας και της μεγάλης διάρκειας ζωής του ίδιου του LED, η εφαρμογή LED στο πεδίο μεταφοράς έχει πολύ μεγάλο χώρο. Το φανάρι 200 ​​mmm έχει πολλούς τύπους. Όπως φανάρι πλήρους σφαίρας 200 mm, φανάρι οχημάτων 200 mm κόκκινο-πράσινο, φανάρι διαστάσεων 200 mm 2 με πράσινο βέλος του Ερυθρού Σταυρού.  

200 χιλιοστά φανάρι

Η βιομηχανία μεταφορών είναι η βασική βιομηχανία της εθνικής οικονομίας και προϋπόθεση για την ομαλή λειτουργία και συντονισμένη ανάπτυξη όλων των πτυχών της κοινωνικής παραγωγής. Παίζει σημαντικό ρόλο στη βελτίωση της διαρκούς, υγιούς και ταχείας ανάπτυξης της εθνικής οικονομίας, στη βελτίωση των ανθρώπων ' τις ζωές και την προώθηση του εθνικού αμυντικού εκσυγχρονισμού. Οι διασταυρώσεις οδικής κυκλοφορίας είναι μέρη όπου συναντώνται η κυκλοφορία και οι άνθρωποι ρέουν σε διαφορετικές κατευθύνσεις. Η πρακτική απέδειξε ότι η βελτίωση της χωρητικότητας της κυκλοφορίας σε διασταυρώσεις κυκλοφορίας είναι ένας αποτελεσματικός τρόπος για τη βελτίωση της ασφάλειας και της αποτελεσματικότητας της αστικής κυκλοφορίας. Όσον αφορά τον έλεγχο σήματος, επικεντρώνεται κυρίως στον συγχρονισμό σήματος στις διασταυρώσεις, στην ανάλυση των αιτίων της αναμονής διασταύρωσης και στη μείωση του περιττού χρόνου αναμονής. Όταν η διασταύρωση είναι ένας φωτεινός σηματοδότης δίσκου που δείχνει την κυκλοφορία. Όταν συναντήσετε ένα κόκκινο φως, το αυτοκίνητο δεν μπορεί να πάει ευθεία και δεν μπορείτε να στρίψετε αριστερά, αλλά μπορείτε να στρίψετε δεξιά. Όταν συναντήσετε ένα πράσινο φως, μπορείτε να πάτε ευθεία ή να στρίψετε αριστερά και να στρίψετε δεξιά. Όταν η διασταύρωση υποδεικνύεται από μια ένδειξη κατεύθυνσης (φως βέλους). Όταν το φως κατεύθυνσης είναι πράσινο, είναι η κατεύθυνση στην οποία μπορείτε να πάτε. Όταν το φως κατεύθυνσης είναι κόκκινο, είναι η κατεύθυνση που δεν μπορεί να οδηγηθεί.  

200 χιλιοστά φανάρι

 

Το χαρακτηριστικό του φωτεινού σηματοδότη 200 mm.  

1. Υψηλή ορατότητα. Οι φωτεινοί σηματοδότες LED διατηρούν καλή απόδοση ορατότητας σε δύσκολες καιρικές συνθήκες, όπως συνεχής φωτισμός, συννεφιά, ομίχλη και βροχή. Το led φως είναι μονοχρωματικό φως, επομένως δεν είναι απαραίτητο να αλλάξετε το χρώμα.

2. Εξοικονόμηση ενέργειας 200 χιλιοστά φανάρι, Αν και μια φωτεινή ένδειξη δεν μπορεί να καταναλώσει πολλή ενέργεια σε μια μέρα, πολλά από τα φώτα σήματος στην πόλη δεν είναι μια μικρή ποσότητα ηλεκτρικού ρεύματος.

3. Προσαρμοστικότητα στο περιβάλλον. Σε εξωτερικούς χώρους, όχι μόνο πρέπει να αντέξει το κρύο αλλά και να αντέξει τη ζέστη. Η λυχνία LED δεν έχει κρούση και ζημιά από νήμα και ταυτόχρονα δεν υπάρχει πρόβλημα ρωγμής του γυάλινου καλύμματος.

4. Ο χρόνος διακόπτη διαφορετικών χρωματικών φώτων είναι σύντομος. Η ταχύτητα απόκρισης ενός τέτοιου λαμπτήρα είναι ταχύτερη από τη γενική απόκριση και μειώνει την εμφάνιση περιστατικών κίνησης.  

5. Με 2 χρόνια εγγύηση ποιότητας. Κατά τη διάρκεια της εγγύησης. αν υπήρχε κάποιο πρόβλημα. θα προσφέρουμε τεχνική υποστήριξη και θα αντιμετωπίσουμε σύντομα.  

200 χιλιοστά φανάρι

 

 

 

 

 

Σχετικά προϊόντα:

επικοινώνησε μαζί μας

Υπάρχει πρόβλημα

Το αρχηγείο μας

Ωρα εργασίας :
08:00-18:00(ώρα Πεκίνου)
FAX :
+86(755)27651483
επαγγελματικό τηλεφώνημα. :
+8613927455427(Ο χρόνος εργασίας)
E - :
trafficloopdetector@gmail.com
Διεύθυνση Εργοστασίου :
Βιομηχανικό πάρκο Mingjinhai, Tangtou Road, Shiyan Town, Bao \ an District

Send Us an Email

contact us