Ασύρματος ανιχνευτής κάμερας προς πώληση με πώληση πίνακα.

Ασύρματος ανιχνευτής κάμερας προς πώληση με πώληση πίνακα.
Ασύρματος ανιχνευτής κάμερας προς πώληση με πώληση πίνακα.

Λεπτομέρειες:

  • Μάρκα:ευγενής
  • Σειριακός αριθμός: TCD-8
  • Χώρα προέλευσης:Γκουανγκντόνγκ Κίνα
  • Πιστοποιητικό:CE

Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

  • Προσφορά τιμής:620,9 USD
  • Ελάχιστη παραγγελία: 1 κομμάτι
  • Μέσος χρόνος παράδοσης:Μετά τη λήψη πληρωμής 3-5 εργάσιμες ημέρες
  • Μέθοδος πληρωμής:T / T, Western Union, σε μετρητά
  • Λεπτομέρειες πακέτου:1 χαρτοκιβώτιο / 1 σετ (46 * 19 * 20 CM)
  • Δυνατότητα παροχής:3000 τεμάχια / μήνα
Επικοινωνήστε μαζί μας

Ασύρματος ανιχνευτής κάμερας προς πώληση  

Ασύρματος ανιχνευτής κάμερας προς πώληση. Η αντίσταση μόνωσης μετράται μεταξύ του ακροδέκτη τροφοδοσίας του ανιχνευτή και του περιβλήματος υπό τις τυπικές ατμοσφαιρικές συνθήκες της δοκιμής υπό τις τυπικές ατμοσφαιρικές συνθήκες. Κατά τη μέτρηση υπό τις καθορισμένες συνθήκες υγρής θερμότητας, ο ανιχνευτής πρέπει να λαμβάνεται από τον θάλαμο δοκιμής υγρής θερμότητας. Αμέσως μετά τη μέτρηση, η μέτρηση γίνεται και η τάση μετράται στα 500 V. Η ηλεκτρική ισχύς του ανιχνευτή βίντεο. Η ηλεκτρική ισχύς δοκιμάζεται μεταξύ των ακροδεκτών του ανιχνευτή και του περιβλήματος χρησιμοποιώντας εγκεκριμένο ελεγκτή ηλεκτρικής αντοχής υπό τυπικές ατμοσφαιρικές συνθήκες της δοκιμής. Όταν μετριέται υπό καθορισμένες συνθήκες υγρασίας, ο ελεγκτής απομακρύνεται από τον θάλαμο δοκιμής υγρής θερμότητας. Εκτελείται εντός 3 λεπτών (μετά τη μέτρηση της αντίστασης μόνωσης). Η τάση θα πρέπει σταδιακά να αυξάνεται από το μηδέν στην καθορισμένη τιμή. Κρατήστε το σε 1 λεπτό. Στη συνέχεια, σταδιακά πέφτει στο μηδέν. Δεν πρέπει να υπάρχει βλάβη ή αλεπού κατά τη διάρκεια του τεστ. Η απόδοση του ανιχνευτή ασύρματης κάμερας προς πώληση   Οι δείκτες και διάφορες λειτουργίες του ανιχνευτή βίντεο πληρούν τις τυπικές απαιτήσεις, η τιμή πρόβλεψης αξιοπιστίας πληροί τις καθορισμένες απαιτήσεις και η περιβαλλοντική δοκιμή μπορεί να περάσει τη δοκιμή αξιοπιστίας.

ανιχνευτής ασύρματης κάμερας

Σχετικά με την αλλαγή στη θερμοκρασία του ανιχνευτή βίντεο. Η ανίχνευση ασύρματης κυκλοφορίας σε κατάσταση μη λειτουργίας μετακινείται μεταξύ ενός θαλάμου δοκιμής χαμηλής θερμοκρασίας και ενός θαλάμου υψηλής θερμοκρασίας. Ο ανιχνευτής βιντεοκάμερας είναι η πρώτη θέση σε θάλαμο δοκιμής χαμηλής θερμοκρασίας όπου η θερμοκρασία έχει ρυθμιστεί σε μια καθορισμένη τιμή μείον 25 έως 3 μοίρες. Όταν ο ανιχνευτής βίντεο φτάσει στη σταθερότητα της θερμοκρασίας σε χαμηλές θερμοκρασίες. Κρατήστε για 1 ώρα και μεταφέρετε τον ανιχνευτή βίντεο στην καθορισμένη τιμή των 70 βαθμών Κελσίου σε 2 μοίρες   Κελσίου εντός 2 λεπτών. Όταν ο ανιχνευτής βίντεο φτάσει στη σταθερότητα της θερμοκρασίας σε υψηλή θερμοκρασία, παραμένει σε 1 ώρα και μετά μεταφέρεται στο κουτί χαμηλής θερμοκρασίας εντός 2 λεπτών. Ξεκινήστε τον δεύτερο κύκλο. Αυτό ανακυκλώνεται συνολικά 5 φορές και τελικά βγαίνει σε θάλαμο υψηλής θερμοκρασίας. Αφού σταθεροποιηθεί η θερμοκρασία στο θάλαμο θερμοκρασίας δωματίου.   Αφού σταθεροποιηθεί η θερμοκρασία σε θερμοκρασία δωματίου.

ανιχνευτής ασύρματης κάμερας προς πώληση

Ελέγξτε την απόδοση του ανιχνευτή. Όταν χρησιμοποιείται σε δοκιμές αντοχής στη γήρανση σε χρώματα και πλαστικά που εκτίθενται απευθείας στο φως του ήλιου έξω από τον εξοπλισμό. Πραγματοποιούνται δοκιμές κατά της γήρανσης σε δείγματα χρωμάτων και πλαστικών εκ των προτέρων σύμφωνα με τις ανωτέρω διατάξεις. Οι ιδιότητες χρώματος, αντοχής σε κρούση και μόνωσης της δοκιμής δεν πρέπει να υποβαθμίζονται σημαντικά. Σχετικά με τη δόνηση. Σύμφωνα με τους σχετικούς κανονισμούς. Το σταθερό πλάτος επιτάχυνσης πάνω από τη συχνότητα διασταύρωσης είναι 10 m / m2. Η δοκιμή συχνότητας εκτελείται εκθετικά στο εύρος συχνοτήτων   10-150 Hz και ο ρυθμός σάρωσης είναι 1 οκτάβα σε λεπτά για συνολικά 15 κύκλους. Ο ανιχνευτής ασύρματης κάμερας προς πώληση   πρέπει να λειτουργεί σωστά στη δοκιμή δόνησης. Δεν πρέπει να υπάρχει μηχανική ζημιά μετά τη δοκιμή δόνησης.   Ο ανιχνευτής βίντεο εκτίθεται σε ένα μέρος της δοκιμής φυσικής πίεσης ανέμου.  

ανιχνευτής ασύρματης κάμερας προς πώληση

 

 

 

 

 

 


 

Σχετικά προϊόντα:

επικοινώνησε μαζί μας

Υπάρχει πρόβλημα

Το αρχηγείο μας

Ωρα εργασίας :
08:00-18:00(ώρα Πεκίνου)
FAX :
+86(755)27651483
επαγγελματικό τηλεφώνημα. :
+8613927455427(Ο χρόνος εργασίας)
E - :
trafficloopdetector@gmail.com
Διεύθυνση Εργοστασίου :
Βιομηχανικό πάρκο Mingjinhai, Tangtou Road, Shiyan Town, Bao \ an District

Send Us an Email

contact us