Ασύρματο ανιχνευτή φωτογραφικών μηχανών προς πώληση με έξοδο πίνακα στην πώληση.

Ασύρματο ανιχνευτή φωτογραφικών μηχανών προς πώληση με έξοδο πίνακα στην πώληση.
Ασύρματο ανιχνευτή φωτογραφικών μηχανών προς πώληση με έξοδο πίνακα στην πώληση.

Λεπτομέρειες:

  • Μάρκα:ευγενής
  • Σειριακός αριθμός: TCD-8
  • Χώρα προέλευσης:Γκουανγκντόνγκ Κίνα
  • Πιστοποιητικό:CE

Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

  • Προσφορά τιμής:USD620,9
  • Ελάχιστη παραγγελία: 1Piece
  • Μέσος χρόνος παράδοσης:Μετά την πληρωμή 3-5 εργάσιμες ημέρες
  • Μέθοδος πληρωμής:T / T, Western Union, σε μετρητά
  • Λεπτομέρειες πακέτου:1 κουτί / 1 σετ (46 * 19 * 20 CM)
  • Δυνατότητα παροχής:3000 τεμάχια / μήνα
Επικοινωνήστε μαζί μας

Ανιχνευτής ασύρματων φωτογραφικών μηχανών προς πώληση  

Ανιχνευτής ασύρματων φωτογραφικών μηχανών προς πώληση. Η αντίσταση μόνωσης μετράται μεταξύ του ακροδέκτη τροφοδοσίας ισχύος του ανιχνευτή και του περιβλήματος κάτω από τις τυπικές ατμοσφαιρικές συνθήκες της δοκιμής υπό τις τυπικές ατμοσφαιρικές συνθήκες. Κατά τη μέτρηση κάτω από τις καθορισμένες συνθήκες υγρής θερμότητας, ο ανιχνευτής πρέπει να ληφθεί από τον θάλαμο δοκιμής υγρασίας. Αμέσως μετά τη μέτρηση γίνεται η μέτρηση και η τάση μετράται στα 500 V. Η ηλεκτρική αντοχή του ανιχνευτή εικόνας. Η ηλεκτρική αντοχή δοκιμάζεται μεταξύ των ακροδεκτών του ανιχνευτή και του περιβλήματος χρησιμοποιώντας εγκεκριμένο ελεγκτή ηλεκτρικής αντοχής υπό κανονικές ατμοσφαιρικές συνθήκες της δοκιμής. Όταν μετριέται υπό καθορισμένες συνθήκες υγρής θερμότητας, ο δοκιμαστής πρέπει να αφαιρεθεί από τον θάλαμο δοκιμής υγρασίας. Εκτελείται εντός 3 λεπτών (μετά τη μέτρηση της αντίστασης μόνωσης). Η τάση πρέπει σταδιακά να αυξάνεται από μηδέν έως την καθορισμένη τιμή. Διατηρήστε το σε 1 λεπτό. Τότε σταδιακά πέφτει στο μηδέν. Κατά τη διάρκεια της δοκιμής δεν πρέπει να υπάρχει καταστροφή ή ιπτάμενη αλεπού. Η απόδοση του ασύρματου ανιχνευτή φωτογραφικών μηχανών προς πώληση   οι ενδείξεις και οι διάφορες λειτουργίες του ανιχνευτή βίντεο πληρούν τις τυπικές απαιτήσεις, η τιμή πρόβλεψης αξιοπιστίας πληροί τις καθορισμένες απαιτήσεις και η περιβαλλοντική δοκιμή μπορεί να περάσει τη δοκιμή αξιοπιστίας.

ασύρματο ανιχνευτή φωτογραφικών μηχανών προς πώληση

Σχετικά με τη μεταβολή της θερμοκρασίας του ανιχνευτή βίντεο. Η ανίχνευση ασύρματης κίνησης σε κατάσταση μη λειτουργίας μετακινείται μεταξύ ενός θαλάμου δοκιμής χαμηλής θερμοκρασίας και ενός θαλάμου υψηλής θερμοκρασίας. Ο ανιχνευτής βιντεοκάμερας είναι η πρώτη θέση σε θάλαμο δοκιμών χαμηλής θερμοκρασίας όπου η θερμοκρασία έχει ρυθμιστεί σε μια προκαθορισμένη τιμή μείον 25 έως 3 μοίρες. Όταν ο ανιχνευτής βίντεο φτάσει σε σταθερότητα θερμοκρασίας σε χαμηλές θερμοκρασίες. Κρατήστε για 1 ώρα και μεταφέρετε τον ανιχνευτή βίντεο στην καθορισμένη τιμή από 70 βαθμούς Κελσίου έως 2 μοίρες   Celsius μέσα σε 2 λεπτά. Όταν ο ανιχνευτής βίντεο φτάσει στη σταθερότητα της θερμοκρασίας σε υψηλή θερμοκρασία, παραμένει σε 1 ώρα και στη συνέχεια μεταφέρεται στο κιβώτιο χαμηλής θερμοκρασίας μέσα σε 2 λεπτά. Ξεκινήστε τον δεύτερο κύκλο. Αυτό κυκλοφορεί συνολικά 5 φορές και τελικά αφαιρείται σε θάλαμο υψηλής θερμοκρασίας. Αφού η θερμοκρασία σταθεροποιηθεί σε θάλαμο θερμοκρασίας δωματίου.   Αφού η θερμοκρασία σταθεροποιηθεί σε θερμοκρασία δωματίου.

ασύρματο ανιχνευτή φωτογραφικών μηχανών προς πώληση

Ελέγξτε την απόδοση του ανιχνευτή. Όταν χρησιμοποιείται σε δοκιμές ανθεκτικές στη γήρανση σε χρώματα και πλαστικά που είναι άμεσα εκτεθειμένα στο ηλιακό φως εκτός του εξοπλισμού. Οι δοκιμές κατά της γήρανσης πρέπει να εκτελούνται εκ των προτέρων σε δείγματα χρωμάτων και πλαστικών σύμφωνα με τις ανωτέρω διατάξεις. Το χρώμα, η αντίσταση στην κρούση και οι ιδιότητες μόνωσης της δοκιμής δεν πρέπει να υποβαθμίζονται σημαντικά. Σχετικά με τους κραδασμούς. Σύμφωνα με τους σχετικούς κανονισμούς. Το σταθερό πλάτος επιτάχυνσης πάνω από τη συχνότητα διασταύρωσης είναι 10 m / m2. Η δοκιμή συχνότητας εκτελείται εκθετικά στην περιοχή συχνοτήτων του   10-150 Hz, και ο ρυθμός σάρωσης είναι 1 οκτάβα σε λεπτά για συνολικά 15 κύκλους. Ο ασύρματος ανιχνευτής φωτογραφικών μηχανών προς πώληση   θα πρέπει να λειτουργεί σωστά στη δοκιμή κραδασμών. Μετά τη δοκιμή κραδασμών δεν πρέπει να υπάρξει μηχανική βλάβη.   Ο ανιχνευτής βίντεο εκτίθεται σε ένα μέρος της δοκιμής φυσικής πίεσης ανέμου.  

ασύρματο ανιχνευτή φωτογραφικών μηχανών προς πώληση

 

 

 

 

 

 


 

Σχετικά προϊόντα:

επικοινώνησε μαζί μας

Υπάρχει πρόβλημα

Το αρχηγείο μας

Ωρα εργασίας :
08:00-18:00(ώρα Πεκίνου)
FAX :
+86(755)27651483
επαγγελματικό τηλεφώνημα. :
+8613927455427(Ο χρόνος εργασίας)
E - :
trafficloopdetector@gmail.com
Διεύθυνση Εργοστασίου :
Mingjinhai βιομηχανικό πάρκο, Tangtou Road, Shiyan πόλη, Bao \ 'μια περιοχή

Send Us an Email

contact us