Ασύρματος αισθητήρας κάμερας με ανίχνευση οχήματος υψηλής ευαισθησίας προς πώληση

Ασύρματος αισθητήρας κάμερας με ανίχνευση οχήματος υψηλής ευαισθησίας προς πώληση
Ασύρματος αισθητήρας κάμερας με ανίχνευση οχήματος υψηλής ευαισθησίας προς πώληση

Λεπτομέρειες:

  • Μάρκα:ευγενής
  • Σειριακός αριθμός: TCD-8
  • Χώρα προέλευσης:Γκουανγκντόνγκ Κίνα
  • Πιστοποιητικό:CE

Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

  • Προσφορά τιμής:620,9 USD
  • Ελάχιστη παραγγελία: 1 κομμάτι
  • Μέσος χρόνος παράδοσης:Μετά τη λήψη πληρωμής 3-5 εργάσιμες ημέρες
  • Μέθοδος πληρωμής:T / T, Western Union, σε μετρητά
  • Λεπτομέρειες πακέτου:1 χαρτοκιβώτιο / 1 σετ
  • Δυνατότητα παροχής:3000 τεμάχια / μήνα
Επικοινωνήστε μαζί μας

Ασύρματος αισθητήρας κάμερας  

Ασύρματος αισθητήρας κάμερας.   Ο αισθητήρας ασύρματης κάμερας   αποτελείται κυρίως από μια εξωτερική κάμερα πεδίου, μια συσκευή μετάδοσης δεδομένων και έναν επεξεργαστή βίντεο. Η κάμερα outfield καταγράφει την εικόνα κίνησης ενός τμήματος της εθνικής οδού και τη μεταδίδει στον επεξεργαστή βίντεο μέσω της συσκευής μετάδοσης δεδομένων. Το υλικό επεξεργασίας εικόνας του επεξεργαστή βίντεο εμφανίζει την εικόνα σε μια οθόνη υπολογιστή και στη συνέχεια χρησιμοποιεί το διαδραστικό λογισμικό ελέγχου για να ορίσει ένα εικονικό πηνίο και μια παχιά γραμμή στην εικόνα κίνησης με το ποντίκι ως ανιχνευτή ταχύτητας και ανιχνευτή μέτρησης. Το μέγεθος και ο αριθμός των εικονικών πηνίων και των παχιών γραμμών μπορούν να ρυθμιστούν ανά πάσα στιγμή ανάλογα με την κατάσταση της εικόνας κίνησης. Όταν το όχημα διέρχεται από το εικονικό πηνίο και την παχιά γραμμή, δημιουργείται ένα σήμα ανίχνευσης. Μετά από ανάλυση και επεξεργασία από το λογισμικό επεξεργασίας βίντεο, μπορούν να ληφθούν παράμετροι όπως η ταχύτητα του οχήματος και ο όγκος κυκλοφορίας.

ασύρματος αισθητήρας κάμερας

Για τον ασύρματο αισθητήρα κάμερας, το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι η πηγή εικόνας. Για ανίχνευση ασύρματης κάμερας που μπορεί να επιτύχει τις απαιτήσεις ανίχνευσης ασύρματης κάμερας μιας πηγής εικόνας, μπορεί να υπάρξει σοβαρή πτώση του ευρετηρίου για άλλη πηγή εικόνας. Τα πιο εμφανή παραδείγματα είναι μέρα και νύχτα, με σκιές και χωρίς σκιές. Επομένως, η πηγή εικόνας πρέπει να είναι μια συλλογή τυπικών εικόνων. Η δοκιμή ενός δείκτη πρέπει να εκτελείται σε όλα τα αντικείμενα μιας τυπικής συλλογής εικόνων. Η ικανότητα του δοκιμασμένου προϊόντος να προσαρμοστεί στην τεχνική πρακτική εξαρτάται από την επιστημονική και την τυπικότητα του συνόλου πηγής εικόνας. Και εκπρόσωπος. Για ένα τυπικό σύνολο πηγής εικόνας, πρέπει να καθοριστούν οι βασικές παράμετροι όπως η χαμηλότερη αναλογία σήματος προς θόρυβο εξόδου, ανάλυση και δυναμική περιοχή. Η ανίχνευση παραμέτρων ροής κυκλοφορίας είναι μια βασική λειτουργία ενός ανιχνευτή οχήματος βίντεο. Η ουσία του είναι η ανίχνευση της παρουσίας ενός οχήματος σε μια συγκεκριμένη περιοχή ανίχνευσης και συνεπώς η μέτρηση άλλων παραμέτρων της ροής της κυκλοφορίας. Αυτές οι παράμετροι μπορεί να είναι στιγμιαίες ή στιγμιαίες. Η τιμή υπολογίζει τη στατιστική τιμή. Το χαρακτηριστικό του χρόνου αναφέρεται στον χρόνο απόκρισης του ασύρματου ανιχνευτή κάμερας και το ακριβές του νόημα αναφέρεται στο χρονικό διάστημα από τη στιγμή που το όχημα φτάνει στην περιοχή ανίχνευσης που ορίζει ο ανιχνευτής έως τη στιγμή που ο ανιχνευτής επιβεβαιώνει ότι το όχημα υπάρχει. Αντικατοπτρίζει τη χρονική καθυστέρηση του ασύρματου αισθητήρα κάμερας.   Για ανιχνευτή ενσύρματης και ασύρματης κάμερας. Ο διαφορετικός πελάτης έχει διαφορετική επιλογή.  

ασύρματος αισθητήρας κάμερας

 

Η ακρίβεια της μέτρησης ταχύτητας και η ακρίβεια του όγκου κίνησης διατηρούνται βασικά σε υψηλό επίπεδο. Προς το παρόν, η ακρίβεια μέτρησης της ταχύτητας των ανιχνευτών οχημάτων βίντεο που χρησιμοποιούνται συνήθως στην Κίνα είναι πάνω από 95% και η ακρίβεια μέτρησης του όγκου κυκλοφορίας είναι γενικά περίπου 98%. Μετά από πολλές επιτόπιες επιθεωρήσεις, διαπιστώνεται ότι μετά τη χρήση κάμερας υψηλής ευαισθησίας με ισχυρή καταστολή του φωτός, η ίδια ακρίβεια ανίχνευσης με την ημέρα μπορεί να επιτευχθεί χωρίς φωτισμό δρόμου τη νύχτα. Για περισσότερες πληροφορίες. Καλώς ήλθατε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατό.    

ασύρματος αισθητήρας κάμερας

 

 

 

 

Σχετικά προϊόντα:

επικοινώνησε μαζί μας

Υπάρχει πρόβλημα

Το αρχηγείο μας

Ωρα εργασίας :
08:00-18:00(ώρα Πεκίνου)
FAX :
+86(755)27651483
επαγγελματικό τηλεφώνημα. :
+8613927455427(Ο χρόνος εργασίας)
E - :
trafficloopdetector@gmail.com
Διεύθυνση Εργοστασίου :
Βιομηχανικό πάρκο Mingjinhai, Tangtou Road, Shiyan Town, Bao \ an District

Send Us an Email

contact us