Φως κυκλοφορίας 100 mm με φώτα κυκλοφορίας καλής ποιότητας

Φως κυκλοφορίας 100 mm με φώτα κυκλοφορίας καλής ποιότητας

Λεπτομέρειες:

  • Μάρκα:ευγενής
  • Σειριακός αριθμός: JD-112F-2
  • Χώρα προέλευσης:Γκουανγκντόνγκ Κίνα
  • Πιστοποιητικό:CE

Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

  • Προσφορά τιμής:68 USD
  • Ελάχιστη παραγγελία: 1 κομμάτι
  • Μέσος χρόνος παράδοσης:Μετά τη λήψη πληρωμής 3-5 εργάσιμες ημέρες
  • Μέθοδος πληρωμής:T / T, Western Union, σε μετρητά
  • Λεπτομέρειες πακέτου:1 χαρτοκιβώτιο / 1 σετ (46 * 19 * 22 cm, 2,45 KG)
  • Δυνατότητα παροχής:5000 τεμάχια / μήνα
Επικοινωνήστε μαζί μας

100 χιλιοστά   Φανάρι σηματοδότησης  

Φως σηματοδότη 100 mm με 2 πλευρές κόκκινο-πράσινο φανάρι.   Ο ρόλος των φανών στην ασφάλεια της κυκλοφορίας γίνεται ολοένα και πιο σημαντικός. Προκειμένου να βελτιωθεί η ασφάλεια της κυκλοφορίας και να μειωθεί η επίπτωση τροχαίων ατυχημάτων, το Υπουργείο Επικοινωνιών   και το Υπουργείο Δημόσιας Ασφάλειας έχουν διατυπώσει αντίστοιχους κανονισμούς κυκλοφορίας και έχουν αναπτύξει και κατασκευάσει διάφορους τύπους προϊόντων σήματος κυκλοφορίας, τα οποία χρησιμοποιούνται ευρέως στις αστικές μεταφορές. Η εφαρμογή φωτεινού σηματοδότη 100 mm είναι πολύ μεγάλη.     Ωστόσο, σε ορισμένες περιοχές, το τροφοδοτικό είναι σφιχτό ή το καλώδιο δεν μπορεί να τοποθετηθεί. Τα φανάρια στην περιοχή δεν λειτουργούν σωστά στη μέση των φανών. Είναι εύκολο να προκαλέσει χάος στην κυκλοφορία, να προκαλέσει κινδύνους κυκλοφορίας και να επηρεάσει τους ανθρώπους ' ζω. Τα ηλιακά φανάρια μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την επίλυση τέτοιων προβλημάτων.

100 χιλιοστά φανάρι

Μετά από δεκαετίες τεχνολογικής βελτίωσης, LED ' Η φωτεινή απόδοση έχει βελτιωθεί σημαντικά. Οι λαμπτήρες πυρακτώσεως, οι λαμπτήρες βολφραμίου αλογόνου έχουν φωτεινή απόδοση 12-24 lumens / watt, λαμπτήρες φθορισμού 50-70 lumens / watt και λαμπτήρες νατρίου 90-140 lumens / watt. Το μεγαλύτερο μέρος της κατανάλωσης ενέργειας γίνεται απώλεια θερμότητας. Η βελτιωμένη απόδοση του φωτός LED θα φτάσει τα 50-200 lumens / watt και το φως του έχει καλή μονοχρωματικότητα και στενό φάσμα. Μπορεί να εκπέμπει άμεσα έγχρωμο ορατό φως χωρίς φιλτράρισμα. Προς το παρόν, όλες οι χώρες του κόσμου έχουν εντείνει την έρευνα σχετικά με την απόδοση φωτός LED και η φωτεινή τους απόδοση θα βελτιωθεί σημαντικά στο εγγύς μέλλον. Με την εμπορευματοποίηση LED υψηλής φωτεινότητας διαφόρων χρωμάτων όπως κόκκινο, κίτρινο και πράσινο, τα LED αντικατέστησαν σταδιακά τους παραδοσιακούς λαμπτήρες πυρακτώσεως και τους λαμπτήρες αλογόνου βολφραμίου ως φανάρια. Επειδή το φως που εκπέμπεται από το LED είναι σχετικά συγκεντρωμένο σε ένα μικρό εύρος στερεών γωνιών, δεν απαιτείται ανακλαστήρας και το εκπεμπόμενο φως δεν χρειάζεται ένα έγχρωμο φίλτρο φωτός για φιλτράρισμα, επομένως μόνο ένας κυρτός φακός ή ένας φακός Fresnel χρησιμοποιείται για τη δημιουργία παράλληλη δοκός, και στη συνέχεια χρησιμοποιείται το μαξιλάρι. Ο φακός διαχέεται εκ νέου και εκτρέπει τη δέσμη για να ικανοποιήσει την απαιτούμενη κατανομή φωτός, καθώς και ένα κάλυμμα. Είναι πολύ απλούστερη στη δομή. Η λυχνία LED εκπέμπει ένα μόνο χρώμα που παρέχει εύκολα αναγνωρίσιμα κόκκινα, κίτρινα και πράσινα χρώματα. 100 mm κόκκινος-πράσινος φωτεινός σηματοδότης, φωτεινός σηματοδότης καλής ποιότητας, φωτεινός σηματοδότης 100 mm.

100 χιλιοστά φανάρι

Επιπλέον, έχει υψηλή φωτεινότητα, χαμηλή κατανάλωση ενέργειας, μεγάλη διάρκεια ζωής, γρήγορη εκκίνηση, χαμηλή ισχύ, χωρίς στροβοσκοπική και λιγότερο ορατή όραση. Η κόπωση, η οποία ευνοεί την προστασία του περιβάλλοντος και άλλα πλεονεκτήματα, μπορεί να χρησιμοποιηθεί για πολλά χρόνια χωρίς συντήρηση, μειώνοντας σημαντικά το κόστος συντήρησης. Μεγάλη διάρκεια ζωής: Το περιβάλλον εργασίας της λάμπας είναι σχετικά σκληρό, κρύο και ζεστό, ήλιο και βροχή, επομένως η αξιοπιστία της λάμπας είναι υψηλή. Η μέση διάρκεια ζωής του φωτεινού σηματοδότη 100 mm ενός   Ο λαμπτήρας πυρακτώσεως για γενικούς λαμπτήρες σήματος είναι 1000 ώρες και η μέση διάρκεια ζωής ενός λαμπτήρα αλογόνου χαμηλής τάσης είναι 2000 ώρες, με αποτέλεσμα υψηλό κόστος συντήρησης. Σήμα κυκλοφορίας LED χωρίς ζημιά που προκαλείται από κλονισμό νημάτων και δεν υπάρχει πρόβλημα ρωγμής του καλύμματος γυαλιού. Έτσι, το φανάρι φέρνει ασφάλεια για τη ζωή μας.

100 χιλιοστά φανάρι


 

 

 

 

 


 

 

Σχετικά προϊόντα:

επικοινώνησε μαζί μας

Υπάρχει πρόβλημα

Το αρχηγείο μας

Ωρα εργασίας :
08:00-18:00(ώρα Πεκίνου)
FAX :
+86(755)27651483
επαγγελματικό τηλεφώνημα. :
+8613927455427(Ο χρόνος εργασίας)
E - :
trafficloopdetector@gmail.com
Διεύθυνση Εργοστασίου :
Βιομηχανικό πάρκο Mingjinhai, Tangtou Road, Shiyan Town, Bao \ an District

Send Us an Email

contact us