Πωλείται ανιχνευτής βρόχου εδάφους με επαγωγικό ανιχνευτή βρόχου οχήματος

Πωλείται ανιχνευτής βρόχου εδάφους με επαγωγικό ανιχνευτή βρόχου οχήματος
Πωλείται ανιχνευτής βρόχου εδάφους με επαγωγικό ανιχνευτή βρόχου οχήματος

Λεπτομέρειες:

  • Μάρκα:ευγενής
  • Σειριακός αριθμός: LD206
  • Χώρα προέλευσης:Γκουανγκντόνγκ Κίνα
  • Πιστοποιητικό:CE

Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

  • Προσφορά τιμής:59 USD
  • Ελάχιστη παραγγελία: 5 κομμάτι
  • Μέσος χρόνος παράδοσης:Μετά τη λήψη πληρωμής 3-5 εργάσιμες ημέρες
  • Μέθοδος πληρωμής:T / T, Western Union, σε μετρητά
  • Λεπτομέρειες πακέτου:1 χαρτοκιβώτιο / 25 τεμάχια
  • Δυνατότητα παροχής:3000 κομμάτι / μήνα
Επικοινωνήστε μαζί μας

Ανιχνευτής βρόχου γείωσης  

Ανιχνευτής βρόχου γείωσης. Στη βιομηχανία ευφυών χώρων στάθμευσης, οι ανιχνευτές οχημάτων πιστεύεται ότι είναι εξοικειωμένοι με όλους. Λόγω διαφορετικών τεχνολογιών εφαρμογών, μπορούν να χωριστούν σε ανιχνευτές οχημάτων τύπου σπειροειδούς πηνίου, ανιχνευτές οχημάτων αισθητήρων υπερήχων, ανιχνευτές οχημάτων ανίχνευσης ραντάρ και ανιχνευτές οχημάτων ανίχνευσης βίντεο. Μεταξύ αυτών, ο ανιχνευτής οχήματος τύπου σπειροειδούς πηνίου πρέπει να είναι ο πιο ευρέως χρησιμοποιούμενος. Ενσωματώνει ένα πηνίο ανίχνευσης εδάφους κάτω από τη λωρίδα, το οποίο προκαλεί αλλαγή στο μαγνητικό πεδίο του πηνίου όταν περνά το όχημα. Ο ανιχνευτής οχήματος μπορεί να υπολογίσει παραμέτρους όπως ροή οχήματος, ταχύτητα και μήκος οχήματος ανάλογα με την αλλαγή του μαγνητικού πεδίου. Στο ευφυές σύστημα στάθμευσης, ο ανιχνευτής οχημάτων με αίσθηση εδάφους παίζει κυρίως ρόλο ενεργοποίησης για να ανιχνεύσει εάν υπάρχει όχημα στη λωρίδα. Επειδή η τεχνολογία ανιχνευτή οχημάτων με αίσθηση εδάφους είναι ώριμη, εύκολη στην εγκατάσταση και χαμηλό κόστος, χρησιμοποιείται ευρέως στη βιομηχανία χώρων στάθμευσης.  

ανιχνευτής γείωσης

Ως παραδοσιακός ανιχνευτής βρόχου εδάφους πληροφοριών κυκλοφορίας   συσκευή, ο ανιχνευτής οχήματος με τοροειδή πηνία έχει πολύ υψηλή αξιοπιστία. Η απόδοση υψηλού κόστους θα χρησιμοποιηθεί ευρέως στο μέλλον. Το πηνίο που είναι θαμμένο στο έδαφος συνδέεται με τον βρόχο συντονισμού που υποστηρίζεται από την πηγή σταθερού ρεύματος μέσω ενός μετασχηματιστή. Και ένα ηλεκτρομαγνητικό πεδίο δημιουργείται στο χώρο γύρω από το πηνίο. Όταν το σώμα του οχήματος εισέρχεται στην περιοχή μαγνητικού πεδίου του πηνίου, δημιουργείται στο ρεύμα μέλος του οχήματος ένα ρεύμα από τον κλειστό βρόχο. Αυτό το eddy ρεύμα δημιουργείται και πάλι από ένα νέο μαγνητικό πεδίο στην αντίθετη κατεύθυνση του αρχικού μαγνητικού πεδίου. Προκαλεί τη συνολική επαγωγή του πηνίου να γίνει μικρότερη. Η συχνότητα συντονισμού έχει αποκλίνει από την αρχική τιμή και η υψηλότερη συχνότητα μεταδίδεται στη φάση. Η τιμή απόκλισης επιβεβαιώνεται σε σύγκριση με την τάση του ταλαντωτή ελεγχόμενης τάσης. Με αυτόν τον τρόπο σηματοδοτεί τη διέλευση ή την παρουσία του οχήματος.   Το σήμα εξόδου του συγκριτή φάσης ελέγχει τον ταλαντωτή ελεγχόμενης τάσης έτσι ώστε η συχνότητα ταλαντωτή να παρακολουθεί την αλλαγή στη συχνότητα συντονισμού του πηνίου έτσι ώστε η έξοδος να είναι ένα παλμικό σήμα και ο ενισχυτής εξόδου ενισχύει το παλμικό σήμα. Και η ψηφιακή, η αναλογική και η έξοδος συχνότητας μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τη μέτρηση της ταχύτητας, το ψηφιακό σήμα για τον υπολογισμό του οχήματος.

ανιχνευτής γείωσης

Ακριβής μέτρηση ταχύτητας και υψηλή ακρίβεια μέτρησης όγκου κυκλοφορίας. Προς το παρόν, η ακρίβεια της ακρίβειας μέτρησης της ταχύτητας του εγχώριου ανιχνευτή οχήματος σπειροειδούς πηνίου είναι πολύ υψηλή. Πλήρως ικανοί να πληρούν τα πρότυπα προϊόντων της βιομηχανίας μεταφορών. Ο ανιχνευτής βρόχου γείωσης με   Συλλογή CE, ανιχνευτής βρόχου οχήματος με σχεδιασμό βιομηχανικής ποιότητας, ένδειξη LED ανίχνευσης βρόχου χονδρέμπορου. Χαμηλό κόστος και εύκολη εγκατάσταση. Αυτόματη επιλογή συχνότητας. Επομένως, η ποιότητα του ανιχνευτή βρόχου εδάφους μπορεί να διασφαλιστεί. Ως κατασκευαστής ανιχνευτή βρόχου εδάφους. Εξάγουμε προϊόντα στο σπίτι και στο πλοίο. Τα τελευταία χρόνια. Λάβαμε καλά σχόλια από τον πελάτη μας. Για εμάς. Η καλή ποιότητα και ο πελάτης είναι εξίσου σημαντικοί. Επειδή η καλή ποιότητα θα φέρει πολλή παραγγελία. Και θα επιδιώξουμε την ποιότητα εντελώς.  

ανιχνευτής γείωσης

 

 

 

 

 

 

Σχετικά προϊόντα:

επικοινώνησε μαζί μας

Υπάρχει πρόβλημα

Το αρχηγείο μας

Ωρα εργασίας :
08:00-18:00(ώρα Πεκίνου)
FAX :
+86(755)27651483
επαγγελματικό τηλεφώνημα. :
+8613927455427(Ο χρόνος εργασίας)
E - :
trafficloopdetector@gmail.com
Διεύθυνση Εργοστασίου :
Βιομηχανικό πάρκο Mingjinhai, Tangtou Road, Shiyan Town, Bao \ an District

Send Us an Email

contact us