Ανιχνευτής βρόχου διπλού καναλιού για άνοιγμα πόρτας γκαράζ

Ανιχνευτής βρόχου διπλού καναλιού για άνοιγμα πόρτας γκαράζ
Ανιχνευτής βρόχου διπλού καναλιού για άνοιγμα πόρτας γκαράζ

Λεπτομέρειες:

  • Μάρκα:ευγενής
  • Σειριακός αριθμός: LD-200
  • Χώρα προέλευσης:Γκουανγκντόνγκ Κίνα
  • Πιστοποιητικό:CE

Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

  • Προσφορά τιμής:59 USD
  • Ελάχιστη παραγγελία: 5 κομμάτι
  • Μέσος χρόνος παράδοσης:Μετά τη λήψη πληρωμής 3-5 εργάσιμες ημέρες
  • Μέθοδος πληρωμής:T / T, Western Union, σε μετρητά
  • Λεπτομέρειες πακέτου:1 χαρτοκιβώτια / 50 τεμάχια (47 * 30 * 29 cm, G / W: 11,76 KG)
  • Δυνατότητα παροχής:3000 τεμάχιο / μήνα
Επικοινωνήστε μαζί μας

Ανιχνευτής βρόχου διπλού καναλιού  

Ανιχνευτής βρόχου διπλού καναλιού.   Ανιχνευτής διπλού καναλιού με μικροεπεξεργαστή σχεδιασμένο ειδικά για εφαρμογές στάθμευσης και ελέγχου πρόσβασης οχήματος. Η πρωταρχική λειτουργία του ανιχνευτή είναι να ανιχνεύει την παρουσία του οχήματος μέσω μιας αλλαγής επαγωγής που προκαλείται από το όχημα που περνά πάνω από ένα συρμάτινο βρόχο θαμμένο κάτω από την επιφάνεια του δρόμου. Τα ρελέ εξόδου λειτουργούν με παρουσία (ασφαλή αστοχία), παρουσία παλμών ή λογικής κατεύθυνσης Ώρα ανιχνευτή βρόχου διπλού καναλιού. Το εύρος επαγωγής πηνίου ανιχνευτή βρόχου διπλού καναλιού 20-2000 μ H. Όταν αναφερόμαστε στον ανιχνευτή βρόχου οχήματος. Πρέπει να θεωρήσουμε ότι η απόδοση εργασίας είναι σταθερή. Η διεπαφή του ανιχνευτή βρόχου διπλού καναλιού. Θα υπάρξουν 16 επίπεδα προσαρμογής ευαισθησίας. Όταν δοκιμάζουμε τον ανιχνευτή βρόχου διπλού καναλιού στην αίθουσα δοκιμών υψηλής θερμοκρασίας, το διπλό κανάλι μας   ο ανιχνευτής βρόχου μπορεί ακόμα να λειτουργεί κανονικά και αποτελεσματικά.

ανιχνευτής βρόχου διπλού καναλιού

Τα κύρια χαρακτηριστικά του ανιχνευτή βρόχου διπλού καναλιού ήταν η αυτόματη λειτουργία σφάλματος και ανίχνευσης πηνίου. Ο χρόνος εξόδου παρουσίας μπορεί να ρυθμιστεί. Τι ' περισσότερα. Μπορεί να λειτουργεί καλά με το ασύρματο σύστημα ελεγκτή μας. Το πεδίο εφαρμογής των ανιχνευτών βρόχου οχήματος ήταν η ανίχνευση οχημάτων εισόδου χώρων στάθμευσης και το ηλεκτρονικό σύστημα στιγμιότυπων φανών αστυνομίας. Το μοντέλο λειτουργίας του ανιχνευτή βρόχου οχήματος μπορεί να ρυθμιστεί από το διακόπτη DIP. Συχνότητα εργασίας: 2 διακόπτες Εναλλακτικά, Η συχνότητα εξαρτάται κυρίως από τη γεωμετρία του πηνίου, Η συχνότητα: 20-200kHz. Αναβάθμιση αυτόματης ευαισθησίας: Εναλλακτικοί διακόπτες Λειτουργία λειτουργίας ρελέ παλμού: Αφήστε παλμό / παλμός εισόδου. Χρόνος απόκρισης: 20ms ήταν -20 βαθμός έως 60 μοίρες. Αισθητήρας βρόχου διπλού καναλιού, ανιχνευτής βρόχου οχήματος, ανιχνευτής βρόχου προς πώληση., Ανιχνευτής κυκλοφορίας διπλού καναλιού.  

ανιχνευτής βρόχου διπλού καναλιού

Οι ανιχνευτές βρόχων οχημάτων χειριστή πύλης παρέχουν στους πελάτες έναν ανιχνευτή ασφαλείας που μπορεί να αποτρέψει ατυχήματα που συμβαίνουν όταν οι διακοπές ρεύματος προκαλούν στα συστήματα ελέγχου πρόσβασης του οχήματος να επαναφέρουν τους λογικούς πίνακες. Περιλαμβάνουν έναν προηγμένο μικροελεγκτή που συνδυάζει έναν ισχυρό ψηφιακό υπολογιστή και την πιο πρόσφατη και πιο προηγμένη τεχνολογία επαγωγικού βρόχου οχήματος για να παρέχει υψηλή αξιοπιστία και ακρίβεια κατά τη μέτρηση, την καταμέτρηση ή την ανίχνευση οχημάτων κατά τη διέλευση από οποιονδήποτε χειριστή οικιακής ή εμπορικής πύλης. Αυτή η ικανότητα βοηθά στην αποφυγή απροσδόκητων λειτουργιών πύλης όπως η ανύψωση ή η πτώση των βραχιόνων πύλης, η λειτουργία συρόμενης πύλης, τα μηχανοκίνητα δόντια και η ενεργοποίηση οδοφράγματος. Συνιστάται ανεπιφύλακτα να προστεθεί μια ευρύτερη εφαρμογή ανιχνευτών βρόχου οχήματος στους χειριστές πυλών, είτε πρόκειται για βιομηχανικούς, εμπορικούς είτε οικιακούς σκοπούς, για την καταστολή της λειτουργίας βαρέων πυλών και οδοφραγμάτων οχημάτων για την αποφυγή τυχαίων κλεισίματος ή ανύψωσης όταν τα εξουσιοδοτημένα οχήματα μετακινούνται μέσω πρόσβασης οχήματος συστήματα ελέγχου. Οι τυπικοί ανιχνευτές διπλού καναλιού κρατούν μια πύλη ανοιχτή έως ότου το τελευταίο μέρος ενός οχήματος περάσει τον βρόχο κλεισίματος, που βρίσκεται πέρα ​​από την πύλη. Στη συνέχεια, ο ανιχνευτής δίνει έναν παλμό κατά την αναχώρηση, καθοδηγώντας την πύλη να κλείσει μετά το πέρασμα του οχήματος. Ένα σετ είναι διαθέσιμο για να ελέγξετε πρώτα την ποιότητά μας. Είστε   ικανοποιημένος με την ποιότητά μας. Και πιστεύουμε ότι το προϊόν μας αξίζει να αγοράσετε. Η λογική τιμή του ανιχνευτή βρόχου διπλού καναλιού με γρήγορη παράδοση. Τι ' περισσότερα. Ο ΚΑΕ είναι αποδεκτός.  

ανιχνευτής βρόχου διπλού καναλιού

 

 


 

Σχετικά προϊόντα:

επικοινώνησε μαζί μας

Υπάρχει πρόβλημα

Το αρχηγείο μας

Ωρα εργασίας :
08:00-18:00(ώρα Πεκίνου)
FAX :
+86(755)27651483
επαγγελματικό τηλεφώνημα. :
+8613927455427(Ο χρόνος εργασίας)
E - :
trafficloopdetector@gmail.com
Διεύθυνση Εργοστασίου :
Βιομηχανικό πάρκο Mingjinhai, Tangtou Road, Shiyan Town, Bao \ an District

Send Us an Email

contact us