Ανιχνευτής οχημάτων βίντεο με ασύρματο ανιχνευτή κάμερας προς πώληση

Ανιχνευτής οχημάτων βίντεο με ασύρματο ανιχνευτή κάμερας προς πώληση

Λεπτομέρειες:

  • Μάρκα:ευγενής
  • Σειριακός αριθμός: TCD-8
  • Χώρα προέλευσης:Γκουανγκντόνγκ Κίνα
  • Πιστοποιητικό:CE

Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

  • Προσφορά τιμής:USD620,9
  • Ελάχιστη παραγγελία: 1 τεμάχιο
  • Μέσος χρόνος παράδοσης:Μετά την πληρωμή 3-5 εργάσιμες ημέρες
  • Μέθοδος πληρωμής:T / T, Western Union, σε μετρητά
  • Λεπτομέρειες πακέτου:1 χαρτοκιβώτια / σετ
  • Δυνατότητα παροχής:3000 τεμάχια / μήνα
Επικοινωνήστε μαζί μας

Ανιχνευτής οχημάτων βίντεο  

Ανιχνευτής οχημάτων βίντεο με έξοδο 16 καναλιών. Θα υπάρχει μια πλακέτα εξόδου για τη μετάδοση σήματος.   Ο ανιχνευτής οχημάτων βίντεο είναι μια αυτόνομη συσκευή ανίχνευσης οχημάτων. Χρησιμοποιεί ένα DSP υψηλής απόδοσης ως πλατφόρμα επεξεργασίας. Χρησιμοποιεί την πιο πρόσφατη ανάλυση ορατότητας υπολογιστή και τεχνολογία αλγόριθμου αναγνώρισης προτύπων για να εισέλθει, να αποχωρήσει, να υπάρχει και να πατήσει (διπλό) κίτρινο. Παρατηρούνται γραμμές, παράνομη αλλαγή λωρίδων και άλλες συμπεριφορές. ταυτόχρονα, ο εξοπλισμός έχει επίσης τη λειτουργία της ανάλυσης και ανίχνευσης διαφόρων βασικών δεδομένων πληροφοριών κυκλοφορίας. Τα βασικά δεδομένα που μπορούν να ανιχνευθούν περιλαμβάνουν τη ροή της κυκλοφορίας, τη μέση ταχύτητα της λωρίδας, την στιγμιαία ταχύτητα του οχήματος, το ποσοστό πληρότητας του συγκροτήματος, την πυκνότητα του οχήματος, πληροφορίες όπως ο τύπος του οχήματος. χαρακτηριστικά όπως υψηλό ποσοστό ανίχνευσης, χαμηλό ποσοστό ψευδούς συναγερμού, ακριβή ενεργοποίηση και εργασία για όλες τις καιρικές συνθήκες.

βίντεο ανιχνευτή οχημάτων

Χρησιμοποιώντας μοναδική αυτόματη εκμάθηση φόντου, αντιστάθμιση, προσδιορισμό κατεύθυνσης και άλλους αλγορίθμους, μπορεί να φιλτράρει αποτελεσματικά τους παράγοντες παρεμβολής όπως η έλλειψη νυχτερινού φωτός, η αντανάκλαση του επιφανειακού νερού, η σκιά του οχήματος, το κούνημα της μηχανής, ο πεζόδρομος, μειώνοντας τα ψεύτικα θετικά. Η διεπαφή εξόδου I / O υιοθετεί φωτοηλεκτρική συσκευή απομόνωσης, η οποία έχει τα χαρακτηριστικά υψηλής σταθερότητας και μακρόχρονης διάρκειας ζωής. Ταυτόχρονα, τα σήματα εισόδου και εξόδου είναι απομονωμένα, πράγμα που αποτρέπει την πιθανότητα βλάβης της συσκευής πυρήνα της συσκευής από εξωτερική διακοπή τάσης. Η συσκευή χρησιμοποιεί διασύνδεση RS232 και οπτική θύρα για να διασυνδέεται άψογα με το έξυπνο σύστημα μπαγιονέτ και το σύστημα καταγραφής κόκκινου φωτός. Το προϊόν μπορεί να ανιχνεύσει την κατάσταση εισόδου, αναχώρησης, παρουσίας κ.λπ. και δίνει διαφορετικά σήματα ενεργοποίησης μέσω I / O. Το προϊόν μπορεί να καταγράψει αυτόματα τις εικόνες και να εκτελέσει εικόνες JPEG όταν το όχημα περάσει. Συμπίεση και αυτόματη μεταφόρτωση της εικόνας στο διακομιστή της καθορισμένης IP. Σας επιτρέπει να δημιουργείτε μια νέα περιοχή ανίχνευσης ανά πάσα στιγμή ή να επεξεργάζεστε και να τροποποιείτε μια περιοχή ανίχνευσης, χωρίς να επηρεάζετε την κανονική λειτουργία άλλων περιοχών ανίχνευσης. Στη συνέχεια, μόλις γίνει η νέα ανίχνευση, η τοπική ρύθμιση αποθηκεύεται και αρχίζει αμέσως η δοκιμή, χωρίς να απαιτείται εκ νέου εκμάθηση του φόντου.

βίντεο ανιχνευτή οχημάτων

Το δυναμικό βίντεο της διασταύρωσης μπορεί να προβληθεί από απόσταση μέσω του καναλιού δικτύου και η ρύθμιση απομακρυσμένης παραμέτρου της δικτυωμένης συσκευής διασταύρωσης μπορεί να πραγματοποιηθεί και η λειτουργία είναι απλή και εύκολη στη χρήση. Όταν αναφερθούμε στον ανιχνευτή βιντεοκάμερας. Συνήθως σε τυποποιημένες διασταυρώσεις και διασταυρώσεις Τ. Ο ανιχνευτής οχημάτων βίντεο είναι ένας ανιχνευτής πολλαπλών λειτουργιών μεγάλης εμβέλειας με εντελώς διαφορετικά χαρακτηριστικά και δυνατότητες ανίχνευσης σε σχέση με άλλους ανιχνευτές οχημάτων. Θα πρέπει να αντικατοπτρίζει τις μοναδικές λειτουργίες ανίχνευσης του προτύπου, όπως το μήκος ουράς και η εγκάρσια γραμμή. Ταξίδια και ούτω καθεξής. Ο ανιχνευτής βιντεοκάμερας μπορεί να λειτουργεί με το σύστημα ελεγκτή φώτων κυκλοφορίας. ο ανιχνευτής βρόχου βίντεο μπορεί να αντικαταστήσει τον παραδοσιακό ανιχνευτή βρόχου οχήματος. Λόγω της ανάπτυξης της πόλης. Η υψηλή τεχνολογία είναι μια απαίτηση. Επί πλέον. ο ανιχνευτής βιντεοκάμερας μπορεί να λειτουργεί με τον αναγνώστη ταχύτητας. Αλλά χρειάζεται πρόσθετο λογισμικό. Τότε μπορεί να λειτουργεί τέλεια. Noble θα παρέχει καλή υπηρεσία πωλήσεων και καλής ποιότητας προϊόν.   Πιστέψτε ότι το προϊόν μας γίνεται αποδεκτό από όλο και περισσότερους ανθρώπους.    

βίντεο ανιχνευτή οχημάτων

 

 

 

 

 

Σχετικά προϊόντα:

επικοινώνησε μαζί μας

Υπάρχει πρόβλημα

Το αρχηγείο μας

Ωρα εργασίας :
08:00-18:00(ώρα Πεκίνου)
FAX :
+86(755)27651483
επαγγελματικό τηλεφώνημα. :
+8613927455427(Ο χρόνος εργασίας)
E - :
trafficloopdetector@gmail.com
Διεύθυνση Εργοστασίου :
Mingjinhai βιομηχανικό πάρκο, Tangtou Road, Shiyan πόλη, Bao \ 'μια περιοχή

Send Us an Email

contact us