Ανιχνευτής οχημάτων βίντεο με ασύρματο ανιχνευτή βιντεοκάμερας προς πώληση

Ανιχνευτής οχημάτων βίντεο με ασύρματο ανιχνευτή βιντεοκάμερας προς πώληση

Λεπτομέρειες:

  • Μάρκα:ευγενής
  • Σειριακός αριθμός: TCD-8
  • Χώρα προέλευσης:Γκουανγκντόνγκ Κίνα
  • Πιστοποιητικό:CE

Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

  • Προσφορά τιμής:620,9 USD
  • Ελάχιστη παραγγελία: 1 κομμάτι
  • Μέσος χρόνος παράδοσης:Μετά τη λήψη πληρωμής 3-5 εργάσιμες ημέρες
  • Μέθοδος πληρωμής:T / T, Western Union, σε μετρητά
  • Λεπτομέρειες πακέτου:1 χαρτοκιβώτια / σετ
  • Δυνατότητα παροχής:3000 τεμάχιο / μήνα
Επικοινωνήστε μαζί μας

Ανιχνευτής οχήματος βίντεο  

Ανιχνευτής οχήματος βίντεο με έξοδο 16 καναλιών. Θα υπάρχει πίνακας εξόδου για μετάδοση σήματος.   Ο ανιχνευτής οχημάτων βίντεο είναι μια αυτοαναπτυγμένη συσκευή ανίχνευσης οχημάτων. Χρησιμοποιεί DSP υψηλής απόδοσης ως πλατφόρμα επεξεργασίας. Χρησιμοποιεί την τελευταία τεχνολογία ανάλυσης όρασης υπολογιστή και αλγορίθμου αναγνώρισης προτύπων για είσοδο, έξοδο, ύπαρξη και πίεση (διπλό) κίτρινο. Ανιχνεύονται γραμμές, παράνομη αλλαγή λωρίδας και άλλες συμπεριφορές. Ταυτόχρονα, ο εξοπλισμός έχει επίσης τη λειτουργία της ανάλυσης και ανίχνευσης διαφόρων βασικών δεδομένων πληροφοριών κυκλοφορίας. Τα βασικά δεδομένα που μπορούν να ανιχνευθούν περιλαμβάνουν ροή κυκλοφορίας, μέση ταχύτητα λωρίδας, στιγμιαία ταχύτητα οχήματος, ποσοστό πληρότητας λωρίδας, πυκνότητα οχήματος, Πληροφορίες όπως τύπος οχήματος. λειτουργίες όπως υψηλό ποσοστό ανίχνευσης, χαμηλός ρυθμός ψευδούς συναγερμού, ακριβής ενεργοποίηση και εργασία παντός καιρού.

ανιχνευτής οχημάτων βίντεο

Χρησιμοποιώντας μοναδική αυτόματη εκμάθηση στο παρασκήνιο, αντιστάθμιση, προσδιορισμό κατεύθυνσης και άλλους αλγόριθμους, μπορεί να φιλτράρει αποτελεσματικά τους παράγοντες παρεμβολής, όπως η έλλειψη νυχτερινού φωτός, η αντανάκλαση του νερού της επιφάνειας του δρόμου, η σκιά του οχήματος, το κούνημα της κάμερας, ο πεζός, το αυτοκίνητο της μπαταρίας, η μοτοσικλέτα κ.λπ., μείωση των ψευδών θετικών. Η διεπαφή εξόδου I / O υιοθετεί μια συσκευή φωτοηλεκτρικής απομόνωσης, η οποία έχει τα χαρακτηριστικά της υψηλής σταθερότητας και της μεγάλης διάρκειας ζωής. Ταυτόχρονα, τα σήματα εισόδου και εξόδου είναι απομονωμένα, πράγμα που αποφεύγει αποτελεσματικά την πιθανότητα η κεντρική συσκευή της συσκευής να καταστραφεί από διακοπή εξωτερικής τάσης. Η συσκευή χρησιμοποιεί διεπαφή RS232 και οπτική θύρα για απρόσκοπτη διασύνδεση με έξυπνο μπαγιονέτ κυκλοφορίας και σύστημα σύλληψης κόκκινου φωτός. Το προϊόν μπορεί να ανιχνεύσει την κατάσταση εισόδου του οχήματος, την αναχώρηση, την παρουσία, κ.λπ., και δίνει διαφορετικά σήματα ενεργοποίησης μέσω I / O. Το προϊόν μπορεί αυτόματα να τραβήξει εικόνες και να εκτελέσει εικόνες JPEG όταν περνάει το όχημα. Συμπίεση και αυτόματη μεταφόρτωση της εικόνας στο διακομιστή της καθορισμένης IP. Σας επιτρέπει να δημιουργήσετε μια νέα περιοχή ανίχνευσης ανά πάσα στιγμή ή να επεξεργαστείτε και να τροποποιήσετε μια περιοχή ανίχνευσης, χωρίς να επηρεάζετε την κανονική λειτουργία άλλων περιοχών ανίχνευσης. Στη συνέχεια, μόλις αποθηκευτεί η νέα ανίχνευση Οι τοπικές ρυθμίσεις και αρχίζει αμέσως η δοκιμή, χωρίς να χρειάζεται να μάθετε ξανά το φόντο.

ανιχνευτής οχημάτων βίντεο

Το δυναμικό βίντεο της διασταύρωσης μπορεί να προβληθεί εξ αποστάσεως μέσω του καναλιού δικτύου και μπορεί να εκτελεστεί η διαμόρφωση παραμέτρων της συσκευής διασταύρωσης μέσω δικτύου και η λειτουργία είναι απλή και εύχρηστη. Όταν αναφερόμαστε στον ανιχνευτή βιντεοκάμερας. Συνήθως σε τυπική διασταύρωση και διασταυρώσεις Τ. Ο ανιχνευτής οχημάτων βίντεο είναι ένας ανιχνευτής πολλαπλών λειτουργιών μεγάλης περιοχής με εντελώς διαφορετικά χαρακτηριστικά και δυνατότητες ανίχνευσης από άλλους ανιχνευτές οχημάτων. Θα πρέπει να αντικατοπτρίζει τις μοναδικές λειτουργίες ανίχνευσης στο πρότυπο, όπως το μήκος ουράς και τη διασταύρωση. Ταξίδια και ούτω καθεξής. Ο ανιχνευτής βιντεοκάμερας μπορεί να λειτουργεί με το σύστημα ελεγκτή φωτεινού σηματοδότη. ανιχνευτής βρόχου βίντεο μπορεί να αντικαταστήσει τον παραδοσιακό ανιχνευτή βρόχου οχήματος. Λόγω της ανάπτυξης της πόλης. Η υψηλή τεχνολογία είναι απαίτηση. Τι ' περισσότερα. ο ανιχνευτής βιντεοκάμερας μπορεί να λειτουργεί με τον αναγνώστη ταχύτητας. Αλλά χρειάζεται πρόσθετο λογισμικό. Τότε μπορεί να λειτουργεί τέλεια. Η Noble θα παρέχει καλή υπηρεσία πωλήσεων και προϊόν καλής ποιότητας.   Πιστέψτε ότι το προϊόν μας είναι αποδεκτό από όλο και περισσότερους ανθρώπους.    

ανιχνευτής οχημάτων βίντεο

 

 

 

 

 

Σχετικά προϊόντα:

επικοινώνησε μαζί μας

Υπάρχει πρόβλημα

Το αρχηγείο μας

Ωρα εργασίας :
08:00-18:00(ώρα Πεκίνου)
FAX :
+86(755)27651483
επαγγελματικό τηλεφώνημα. :
+8613927455427(Ο χρόνος εργασίας)
E - :
trafficloopdetector@gmail.com
Διεύθυνση Εργοστασίου :
Βιομηχανικό πάρκο Mingjinhai, Tangtou Road, Shiyan Town, Bao \ an District

Send Us an Email

contact us