Ασύρματο κουμπί για πεζούς με δέκτη IP65

Ασύρματο κουμπί για πεζούς με δέκτη IP65

Λεπτομέρειες:

  • Μάρκα:ευγενής
  • Σειριακός αριθμός: PTB-20-V12
  • Χώρα προέλευσης:Γκουανγκντόνγκ Κίνα
  • Πιστοποιητικό:CE

Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

  • Προσφορά τιμής:78,5 USD (δέκτης 39,5 USD)
  • Ελάχιστη παραγγελία: 1 κομμάτι
  • Μέσος χρόνος παράδοσης:Μετά τη λήψη πληρωμής 3-5 εργάσιμες ημέρες
  • Μέθοδος πληρωμής:T / T, Western Union, σε μετρητά
  • Λεπτομέρειες πακέτου:1 χαρτόνια / 11 τεμάχιο (49 * 34 * 22 cm, G / W: 6,72 KG)
  • Δυνατότητα παροχής:3000 τεμάχιο / μήνα
Επικοινωνήστε μαζί μας

Ασύρματο κουμπί ώθησης πεζών  

Μπορούν να επιλεγούν ασύρματα μπουτόν πεζών και ενσύρματο μπουτόν πεζών.   Το ασύρματο μπουτόν πεζών μπορεί να λειτουργεί με δέκτη. Τότε μπορεί να λειτουργεί καλά.   Η έξοδος κουμπιών του ασύρματου μπουτόν πεζών ήταν ο ασύρματος τρόπος.   Αλλά χωρίς τη λειτουργία φωνητικών προτροπών και δυναμικής έντασης. Εάν επιλέξετε το ασύρματο τυφλό ρολόι και το πλήκτρο πεζών μαζί. Στη συνέχεια, με αυτήν τη λειτουργία.   Όταν βρίσκεστε σε πολυσύχναστο δρόμο. Πολλοί άνθρωποι περιμένουν στη διασταύρωση και ο πράσινος χρόνος είναι πολύς. Εάν εγκαταστήσαμε ένα κουμπί αφής στο πόλο. Όταν το χέρι σας κλείσει το κουμπί. Θα μεταφέρει πληροφορίες στο κουμπί πεζών. Και το ασύρματο κουμπί θα μεταδώσει το σήμα στον έλεγχο και θα μειώσει τον πράσινο χρόνο. Έτσι μπορεί να εξοικονομήσει χρόνο αναμονής για   κυκλοφοριακή συμφόρηση.

ασύρματο πεζό κουμπί

 

Η ασύρματη εφαρμογή μπουτόν πεζών στη διασταύρωση και T-Junction. Εάν εγκαταστήσετε ένα φανάρι πεζών. Τότε πρέπει να εξοπλίσει κάποιο μπουτόν πεζών ποσότητας. Για τον δέκτη του κουμπιού.   1 διασταύρωση πρέπει να εξοπλίσει έως 16 τεμάχια μπουτόν πεζών.   Για το κουμπί ασύρματου δικτύου υιοθετεί τεχνολογία αυτόματης οργάνωσης δικτύου 2,4G, αυτόματο ρελέ σήματος, το σήμα είναι σταθερό και αξιόπιστο και η απόσταση είναι μεγάλη.   Το κουμπί ασύρματου ρολογιού είναι εξοπλισμένο με λογισμικό διαμόρφωσης από υπολογιστή. Συνδέοντας το καλώδιο δικτύου, μπορείτε να διαμορφώσετε την αντιστοίχιση εξόδου κουμπιών στον υπολογιστή και να ρυθμίσετε την ένταση της φωνής του ρολογιού. Για το ασύρματο πλήκτρο πεζών. Εάν το φανάρι σας με υψηλή τάση. Μπορούμε να προσθέσουμε μετασχηματιστή IP68. Για το αδιάβροχο επίπεδο του ασύρματου μπουτόν πεζών. Ο μηχανικός μας δοκιμάζει πολύ χρόνο. Το προϊόν μας πληροί τα πρότυπα CE.  

ασύρματο πεζό κουμπί

Το ασύρματο πλήκτρο πεζών. Η ζώνη συχνοτήτων ήταν 2,4 G (2405 MHz-2480 MHz 16 κανάλια μπορούν να ρυθμιστούν).   Η ισχύς μετάδοσης του ασύρματου κουμπιού ήταν 200mA. η ευαισθησία του δέκτη ήταν -98dBm. Η απόσταση επικοινωνίας του ασύρματου μπουτόν πεζών άνω των 200 μέτρων (αυτή είναι η απόσταση μεταξύ του απλού κουμπιού και του δέκτη και το πολλαπλό κουμπί συντονίζει την απόσταση εργασίας περαιτέρω).   Για το μπουτόν πεζών με τυφλό ρολόι. Εάν ο πελάτης θέλει να προσθέσει τη γλώσσα της χώρας του.     Μπορούμε να προσθέσουμε φωνή στο μπουτόν πεζών.   Τι ' περισσότερα. " Περιμένετε " μπορεί να είναι ΚΑΕ. Μπορεί να αλλάξει σε διαφορετική γλώσσα χώρας. Πριν παραγγείλετε προϊόντα παρακαλώ ενημερώστε με για τη γλώσσα που χρειάζεστε.   Σε σύγκριση με την ίδια αγορά. Η τιμή των ευγενών πεζών είναι πιο ανταγωνιστική από τις άλλες.   Επομένως. Για ποιότητα και τιμή. Έχουμε κάποιο πλεονέκτημα και για τα δύο είδη.   Για το ασύρματο μπουτόν πεζών με εγγύηση ποιότητας 2 ετών. Για να ανταποκριθούμε σε διαφορετικές απαιτήσεις. Μπορούμε να παρέχουμε μια διαφορετική λύση στον πελάτη μας.     Η μέθοδος εγκατάστασης του ασύρματου μπουτόν πεζών.   Λήψη ράγας. Η κατανάλωση ισχύος του μπουτόν πεζών είναι χαμηλότερη από 3 Watt.   Το   Η διεπαφή επικοινωνίας του μπουτόν πεζών ήταν   LAN x 1, 485 x 1.   Η παροχή τάσης του μπουτόν πεζών ήταν 10-30VDC.    

ασύρματο πεζό κουμπί

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Σχετικά προϊόντα:

επικοινώνησε μαζί μας

Υπάρχει πρόβλημα

Το αρχηγείο μας

Ωρα εργασίας :
08:00-18:00(ώρα Πεκίνου)
FAX :
+86(755)27651483
επαγγελματικό τηλεφώνημα. :
+8613927455427(Ο χρόνος εργασίας)
E - :
trafficloopdetector@gmail.com
Διεύθυνση Εργοστασίου :
Βιομηχανικό πάρκο Mingjinhai, Tangtou Road, Shiyan Town, Bao \ an District

Send Us an Email

contact us