LED βέλος με σιδερένιο υλικό προς πώληση

LED βέλος με σιδερένιο υλικό προς πώληση

Λεπτομέρειες:

  • Μάρκα:ευγενής
  • Σειριακός αριθμός: Nbvb-25vip
  • Χώρα προέλευσης:Guangdong Κίνα
  • Πιστοποιητικό:Ce

Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

  • Προσφορά τιμής:USD525
  • Ελάχιστη παραγγελία: 1 τεμάχιο
  • Μέσος χρόνος παράδοσης:Μετά τη λήψη πληρωμής 3-5 εργάσιμες ημέρες
  • Μέθοδος πληρωμής:T / T, Western Union, σε μετρητά
  • Λεπτομέρειες πακέτου:1cartons / 1pcs
  • Δυνατότητα παροχής:3000piece / μήνα
Επικοινωνήστε μαζί μας

LED βέλος σανίδα  

LED βέλος με 25 λαμπτήρες και 15 λαμπτήρες για την επιλογή σας.   Το βέλος της στήριξης του αυτοκινήτου ελέγχεται από το Intelligent MCU, έχει πομπό και δέκτη δύο μέρη.   Το εσωτερικό του πίνακα βέλους LED με τροφοδοτικό Meanwell. Καλή ποιότητα βέλους, χρησιμοποιείται μεταδόσεις πλήρους διπλής διπλή, ασύρματο τηλεχειριστήριο, εκτείνεται αυτόματα και αποσύρει με ενεργοποιητή πάνω και κάτω. Γιατί πολλοί πελάτες επιλέγουν το διοικητικό συμβούλιο LED.   Επειδή η εσωτερική δομή του προϊόντος led acow του προϊόντος είναι συμπαγής και η απόδοση του προϊόντος είναι καλή. Η λειτουργία λειτουργίας λειτουργίας της πλακέτας βέλους LED ήταν 12VDC ή 24VDC. Σύμφωνα με την πραγματική σας απαίτηση. Μπορείτε να επιλέξετε την κατάλληλη τάση.   Nobtra LED βέλους με 13 είδη καταστάσεων εργασίας: 6 τρόποι εργασίας, 7 είδη διαδοχικών.    

LED βέλους

 

Εάν θέλετε να ρυθμίσετε τη φωτεινότητα της πλακέτας βέλους LED. Απλά πατήστε το κουμπί φωτεινότητας ελέγχου αυτοκινήτου. Με 25%, 50%, 75%, 100%. Αν   Επιλέξτε μια εξωτερική τροφοδοσία ρεύματος, όταν η ισχύς είναι μικρότερη από 12V, η ένδειξη χαμηλής τάσης είναι ενεργοποιημένη και η φωτεινότητα του πίνακα βέλους LED ρυθμίζει αυτόματα στο 25% αυτόματα. Τα χαρακτηριστικά του συμβουλίου βέλους 25 με εισαγωγές οδήγησε μάρκες από την Ταϊβάν. Η LED Chips Service Life πάνω από 100.000 ώρες.   Οι φανοί οδήγησης βέλους του αυτοκινήτου LED με την τεχνολογία κατοχυρωμένων με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας.   Nobtra Hot Πώληση οδήγησε βέλος προβολή του σκάφους μέχρι 1 μίλι.   Τοποθετήστε το οδήγησε το σκάφος βέλους στο δρόμο. Τα οχήματα μπορούν να δουν καθαρά τους λαμπτήρες LED.   Με οπτική ένδειξη λειτουργιών βέλους στον ελεγκτή. Με έλεγχο αυτοκινήτου ή τηλεχειριστήριο.   Μπορείτε να αλλάξετε ευελιξία τη λειτουργία εργασίας.     Εάν η μπαταρία του πίνακα βέλους LED είναι χαμηλή. Η ενδεικτική λυχνία του τηλεχειριστηρίου αυτοκινήτου μας θα εμφανιστεί και να υποδείξει ότι η χαμηλή μπαταρία και πρέπει να φορτίσετε μόνοι σας.   Σε προσθήκες. Με τηλεχειριστήριο. Μπορείτε να ενεργοποιήσετε τη λειτουργία AUTO UP / DOWN.   Αν don ' T Θέλετε να χρησιμοποιήσετε το πλαίσιο βέλους και μπορείτε να ενεργοποιήσετε το κάτω κουμπί και η πλακέτα βέλους LED θα σταματήσει να λειτουργεί. Αν θέλετε να χρησιμοποιήσετε την πλακέτα βέλους. απλά πατήστε το " up " Κουμπί απλά εντάξει.    

LED βέλους

Οι 25 λαμπτήρες βέλους που χρησιμοποιούνται ως προειδοποιητικό σήμα στην ουρά των σκουπιδιών, το ψεκασμό φορτηγό, το εκσκαφέα, το φορτηγό συντήρησης κ.λπ. καθώς και σε εργοτάξια και αυτοκινητόδρομους, για να βελτιώσουν περαιτέρω την ασφάλεια μεταξύ των χώρων εργασίας.   Για το ασύρματο τηλεχειριστήριο. Εάν πατήσετε το κουμπί A + B = λειτουργίες που αναβοσβήνουν. Εάν πατήσετε το κουμπί B + C = Διακοσμητικά τρόπους. Εάν πατήσετε το κουμπί C. Ελεγκτής ' Ανεβείτε και πέστε, πατήστε το πλήκτρο για να ελέγξετε την πτώση του συμβουλίου ή την αύξηση. Εάν πατήσετε το κουμπί D. Μπορεί να ρυθμίσει τη φωτεινότητα της πλακέτας βέλους LED. Η μέγιστη κατανάλωση ισχύος της πλακέτας βέλους LED χαμηλότερη στα 9,6W / min 2W. Nobtra βέλος με καλή συσκευασία. Αποφύγετε να υποστείτε ζημιά κατά τη μεταφορά. Θα βάλουμε κάποια   Μαργαριτάρι βαμβάκι.   Επιπρόσθετα. Μπορούμε να δεχτούμε την υπηρεσία OEM. Μπορούμε να εκτυπώσουμε το όνομα της εταιρείας σας ή το λογότυπο του λογότυπου και τα χαρτοκιβώτια.   Θα προσπαθήσουμε την καλύτερη προσπάθειά μας να προσφέρουμε καλή ποιότητα σε όλους εσάς. Don ' t που διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας αν ενδιαφέρεστε για το προϊόν μας.    

LED βέλους

 

Σχετικά προϊόντα:

επικοινώνησε μαζί μας

Υπάρχει πρόβλημα

Το αρχηγείο μας

Ωρα εργασίας :
08:00-18:00(ώρα Πεκίνου)
FAX :
+86(755)27651483
επαγγελματικό τηλεφώνημα. :
+8613927455427(Ο χρόνος εργασίας)
E - :
trafficloopdetector@gmail.com
Διεύθυνση Εργοστασίου :
Βιομηχανικό πάρκο Mingjinhai, Tangtou Road, Shiyan Town, Bao \ an District

Send Us an Email

contact us