Προς πώληση φανάρι LED με αδιάβροχο στύλο κυκλοφορίας

Προς πώληση φανάρι LED με αδιάβροχο στύλο κυκλοφορίας

Λεπτομέρειες:

  • Μάρκα:NobTra
  • Σειριακός αριθμός: NBTPL-10
  • Χώρα προέλευσης:Γκουανγκντόνγκ Κίνα
  • Πιστοποιητικό:CE

Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

  • Προσφορά τιμής:65 USD
  • Ελάχιστη παραγγελία: 1 κομμάτι
  • Μέσος χρόνος παράδοσης:Μετά τη λήψη πληρωμής 3-5 εργάσιμες ημέρες
  • Μέθοδος πληρωμής:T / T, τραπεζική μεταφορά, ηλεκτρονική παραγγελία alibaba, WeChat
  • Λεπτομέρειες πακέτου:1Χαρτόνια / 1 Σετ
  • Δυνατότητα παροχής:3000 τεμάχιο / μήνα
Επικοινωνήστε μαζί μας

LED πόλο φως

Φως LED με κόκκινο χρώμα & πράσινο & πορτοκαλί χρώμα. Συνήθως στερεώνεται στο φως και λειτουργεί   με το κόκκινο πράσινο πορτοκαλί φωτεινό σηματοδότη. Η κύρια λειτουργία ήταν να υπενθυμίσει το όχημα   Ελάτε να διασχίσετε το δρόμο να είστε προσεκτικοί και να αποφύγετε τροχαία ατυχήματα. Και μπορείτε επίσης να τοποθετήσετε   σε ελαφρά δέντρα για διακόσμηση. Όταν στο φως. Το χρώμα του θα αλλάξει και πολύ όμορφο.   NobTra   φανάρι κυκλοφορίας με αδιάβροχο επίπεδο IP68. Κάνουμε τις επαγγελματικές δοκιμές.   Βάλτε το LED  
φως πόλων στο νερό, το φως πόλων LED μπορεί να λειτουργήσει κανονικά. Από το 2017 χρόνια. Εξάγουμε μεγάλη ποσότητα φωτεινού σηματοδότη στον πελάτη μας. Καλή ποιότητα με καλή απόδοση. Τι ' s περισσότερο, μπορούμε να δεχτούμε ΚΑΕ.   Το μήκος του πόλου LED. Μπορούμε να κάνουμε 2 μέτρα, 6 μέτρα, 8 μέτρα ή περισσότερο.   Για το χρώμα LED του πόλου LED. μπορείτε επίσης να επιλέξετε μπλε και άσπρο.

LED πόλο φως

Το αδιάβροχο φανάρι NobTra λειτουργεί με σύστημα ελεγκτή. Το εσωτερικό του συστήματος ελέγχου με παροχή ρεύματος (220VAC έως 24VDC). Τι ' περισσότερα. Με το καντράν του ελεγκτή.   Μπορείτε να ρυθμίσετε τη φωτεινότητα του συστήματος ελεγκτή. Υπάρχει μόνο μία λωρίδα στο δρόμο ή υπάρχουν δέντρα που μπλοκάρουν δρόμους
και στις δύο πλευρές του δρόμου. Όταν περιμένουν τα φανάρια, ο οδηγός ' Η οπτική επαφή θα μπλοκαριστεί από το δέντρο ή το μεγάλο φορτηγό ή το λεωφορείο μπροστά και τα φανάρια στη διασταύρωση δεν θα είναι ορατά. Έτσι, η συμπεριφορά της φωτεινής ένδειξης παρανοείται. Για την επίλυση αυτού του προβλήματος, η Noble Opto σχεδίασε το φανάρι.   Η λυχνία LED τοποθετείται ξεχωριστά στον εγκάρσιο βραχίονα και στον κατακόρυφο πόλο του στύλου φωτός σήματος. Όταν το σήμα είναι κόκκινο φως, το σήμα κυκλοφορίας που ακολουθεί τον σωλήνα εμφανίζεται συγχρόνως ως κόκκινο φως. όταν η φωτεινή ένδειξη   αλλάζει σε κίτρινο φως, το σήμα κυκλοφορίας που ακολουθεί το σωλήνα εμφανίζει συγχρόνως κίτρινο. όταν αλλάζει η φωτεινή ένδειξη
σε πράσινο φως, το σήμα κυκλοφορίας που ακολουθεί τον σωλήνα είναι συγχρονισμένη   εμφανίζεται με πράσινο χρώμα. Η κύρια διαφορά μεταξύ αυτού του είδους του σήματος κυκλοφορίας μετά τον σωλήνα και του συνηθισμένου φωτός σήματος είναι ότι υπάρχει ένα εντυπωσιακό σήμα κυκλοφορίας μετά τον σωλήνα στον πόλο φωτός, το οποίο μπορεί να αλλάξει με το φως σήματος. Αυτό το είδος φωτεινού σήματος είναι πολύ εμφανές μέρα και νύχτα και η συνολική εμφάνιση είναι όμορφη. Είναι ορατό από 300 μέτρα μακριά, το οποίο είναι πολύ εντυπωσιακό, αποφεύγοντας έτσι αποτελεσματικά την εμφάνιση συμπεριφοράς λανθασμένου σήματος όταν το φως του σήματος είναι φραγμένο.

LED πόλο φως

Το πλεονέκτημα του προβολέα NobTra  
  1. Τσιπ υψηλής φωτεινότητας Taiwan Jingyuan 5050
    5050 τσιπ υψηλής φωτεινότητας με μεγάλη περιοχή εκπομπής φωτός, η οποία μπορεί να μετατρέψει αποτελεσματικά την ενέργεια φωτός.  
    Το φλας χαμηλής συχνότητας, η φθορά χαμηλού φωτισμού, η μεγάλη διάρκεια ζωής, κάνουν το σήμα κυκλοφορίας του φωτεινού πόλου περισσότερη φωτεινότητα.

2. Καθαρή χαλκός πλάκα οδηγού, ισχυρή αγώγιμη απόδοση, αντοχή σε υψηλή θερμοκρασία  

3. Αδιάβροχη αδιάβροχη σχεδίαση IP68.  
  Ο φωτεινός σηματοδότης του πόλου κυκλοφορίας είναι ενσωματωμένος σε δοχείο με πλακέτα αντοχής υπολογιστή και κόλλα εποξειδικής ρητίνης.                        
  αδιάβροχη και αδιάβροχη απόδοση και το επίπεδο σήματος του ίδιου επιπέδου αδιάβροχο έως IP68.

4. Τεχνολογία αντι-νεκρού λαμπτήρα.  
    Μία λυχνία σπάει, δεν εκπέμπεται φως και δεν επηρεάζει τον κανονικό φωτισμό άλλων σφαιριδίων.  

5. Πόλος LED   Το φως ακολουθεί το φανάρι.  
  Το προϊόν μπορεί να ανιχνεύσει αυτόματα τα φώτα κυκλοφορίας για να επιτύχει πλήρη φώτα παρακολούθησης (για να επιτευχθεί αυτή η λειτουργία απαιτείται ένα vox ελέγχου σε κάθε κατεύθυνση) Προσοχή:   Φωτισμός φωτεινών σηματοδοτών πόλων LED και φωτεινός χρωματικός διακόπτης βηματοδότη   Για οδηγούς και περαστικούς πολύ καλή προειδοποίηση.  
LED πόλο φως

Σχετικά προϊόντα:

επικοινώνησε μαζί μας

Υπάρχει πρόβλημα

Το αρχηγείο μας

Ωρα εργασίας :
08:00-18:00(ώρα Πεκίνου)
FAX :
+86(755)27651483
επαγγελματικό τηλεφώνημα. :
+8613927455427(Ο χρόνος εργασίας)
E - :
trafficloopdetector@gmail.com
Διεύθυνση Εργοστασίου :
Βιομηχανικό πάρκο Mingjinhai, Tangtou Road, Shiyan Town, Bao \ an District

Send Us an Email

contact us