Σύστημα ελεγκτή 10 καναλιών με ενσύρματο σύστημα ελεγκτή

Σύστημα ελεγκτή 10 καναλιών με ενσύρματο σύστημα ελεγκτή

Λεπτομέρειες:

  • Μάρκα:NobTra
  • Σειριακός αριθμός: TM-4
  • Χώρα προέλευσης:Γκουανγκντόνγκ Κίνα
  • Πιστοποιητικό:CE

Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

  • Προσφορά τιμής:212 USD
  • Ελάχιστη παραγγελία: 1 κομμάτι
  • Μέσος χρόνος παράδοσης:Μετά τη λήψη πληρωμής 3-5 εργάσιμες ημέρες
  • Μέθοδος πληρωμής:T / T, τραπεζική μεταφορά, ηλεκτρονική παραγγελία alibaba, WeChat
  • Λεπτομέρειες πακέτου:1Χαρτόνια / 1 Σετ
  • Δυνατότητα παροχής:3000 τεμάχιο / μήνα
Επικοινωνήστε μαζί μας

Σύστημα ελεγκτή 10 καναλιών

Το σύστημα ελεγκτή 10 καναλιών   (Ο ελεγκτής TM-4) αναπτύχθηκε από το R & Δ τμήμα. Με μικρό μέγεθος και ισχύ.   Μπορεί να συνδεθεί μέσω WIFI. Θα παρέχουμε την εφαρμογή τηλεφώνου συστήματος Android και   εφαρμογή λογισμικού υπολογιστή. Μπορείτε να ορίσετε την παράμετρο φωτεινού σηματοδότη όπως θέλετε. Τι ' περισσότερα.   πουλάμε επίσης τα ερμάρια ελεγκτή.   Τα ερμάρια ελεγκτή ' το αδιάβροχο επίπεδο ήταν IP65. Μπορεί να είναι   στερεωμένο στον πόλο φωτός.   Το κύριο σύστημα ελέγχου ισχύος χρησιμοποιείται καλά για τους κόμβους.   10 κανάλι ελεγκτή   Το σύστημα πήρε ένα ενσωματωμένο σύστημα για τον κεντρικό έλεγχο των φανών, γεγονός που καθιστά τη λειτουργία πιο σταθερή. Ολόκληρο το μηχάνημα υιοθετεί έναν αρθρωτό σχεδιασμό, ο οποίος είναι βολικός για συντήρηση και επισκευή. Η φιλική αλληλεπίδραση ανθρώπου-υπολογιστή σας επιτρέπει να ρυθμίζετε και να παρακολουθείτε πιο εύκολα την κατάσταση κάθε διασταύρωσης.  

Σύστημα ελεγκτή 10 καναλιών

Καλή συμβατότητα: Ρύθμιση παραμέτρων από κινητό τηλέφωνο, υπολογιστή, φορητό υπολογιστή, μπορείτε εύκολα να το συνδέσετε.  
Ελεγκτής TM-4 με διαφοροποιημένο σχέδιο σήματος για την κάλυψη διαφορετικών αναγκών. Επιτρέποντας 240 λύσεις, 30 χρονικές περιόδους,
240 μενού με 30 φάσεις. Επιτρεπόμενο πρόγραμμα εβδομάδας, ειδικό πρόγραμμα ημέρας, Όλος ο κόκκινος χρόνος, κόκκινη επέκταση, κ.λπ. Έλεγχος σήματος κυκλοφορίας όχημα FAFG   τεχνολογία ανίχνευσης. WIFI για εφαρμογή Android. στο τηλεχειριστήριο του ελεγκτή.
Είσοδος διεπαφής RSA485 το πολύ για όχημα   ο βρόχος ανιχνεύει τη λειτουργία. Λειτουργία αναβοσβήνει υλικού. Πράσινη ρύθμιση ρυθμίσεων και λειτουργία ανίχνευσης. Λειτουργία διάγνωσης σφαλμάτων   για άνοιγμα ή κλείσιμο. Έξοδος ασφάλειας προγράμματος οδήγησης PSU με ενδείξεις LED. Το εύρος θερμοκρασίας εργασίας ήταν -40 μοίρες   έως 70 μοίρες.   Μπορεί να δουλεύει σε δύσκολες καιρικές συνθήκες. Με το σχεδιασμό μικρού μεγέθους. Απλώς εξοπλίστε ένα μικρό μέγεθος ελεγκτή.   μπορείτε επίσης να εξοικονομήσετε κάποιο κόστος.   Κύριος έλεγχος ισχύος TM-4   Το σύστημα μπορεί να συνδεθεί με το φανάρι του οχήματος και το φανάρι πεζών για 2 κατευθύνσεις   διασταύρωση και διασταύρωση 4 κατευθύνσεων.   Με τηλεφωνική εφαρμογή και μπορείτε να επιλέξετε το διαφορετικό μενού κυκλοφορίας και το σχέδιο φωτεινού σηματοδότη.   Σε σύγκριση με το ασύρματο σύστημα ελεγκτή. Το ενσύρματο χειριστήριο εγκαθίσταται πιο εύκολα και εύκολα. Δεν χρειάζεται ηλιακό πάνελ και μπαταρία.   Η φιλική διεπαφή ανθρώπου-υπολογιστή διευκολύνει τη διαμόρφωση διασταυρώσεων. Με   την τελευταία τεχνολογία .Net και multi-threaded multi-ταυτόχρονος προγραμματισμός,   αυτό   μπορεί να προσαρμοστεί σε πολυπύρηνες πλατφόρμες υλικού και να κάνει πλήρη χρήση των πόρων υλικού. Η διαδικτυακή παρακολούθηση μπορεί να παρακολουθεί την κατάσταση λειτουργίας κάθε συσκευής ελέγχου διασταύρωσης   και φωτεινό σηματοδότη, αναφέρετε έγκαιρα σφάλματα,   και καταγράψτε στη βάση δεδομένων για να βοηθήσετε στην ανάλυση και τη συντήρηση του συστήματος. Περισσότερες δυνατότητες μπορούν να προσαρμοστούν.

Σύστημα ελεγκτή 10 καναλιών

Το πλεονέκτημα του συστήματος ελέγχου 10 καναλιών  
1. Σταθερή απόδοση: Με ενσωματωμένο σύστημα ελέγχου, η λειτουργία είναι σταθερή και αξιόπιστη.
2. Αντι-παρεμβολές δεδομένων: Τα ασύρματα δεδομένα υιοθετούν αλγόριθμο διόρθωσης σφαλμάτων προώθησης FEC, αλγόριθμο κρυπτογράφησης, δυνατότητα αντι-παρεμβολών και η ασφάλεια πληροφοριών βελτιώνονται σημαντικά. Σύστημα ελεγκτή καναλιών NobTra 10 με καλή απόδοση.  
3. Αποθήκευση δεδομένων: Οι παράμετροι εργασίας όπως η χρονική περίοδος και το χρονοδιάγραμμα μπορούν να αποθηκευτούν για 10 χρόνια.
4. Εξοικονόμηση χρόνου: Χρησιμοποιώντας ένα τσιπ ρολογιού υψηλής ακρίβειας, η ισχύς μπορεί να εξοικονομηθεί για μισό χρόνο χωρίς σφάλμα.
5. Πολλαπλών και πολλαπλών προγραμμάτων: 30 χρονικές περίοδοι μπορούν να οριστούν, μπορούν να υποστηρίξουν 200 προγράμματα. Υπάρχει ένα σταθερό κλείσιμο. Μενού, μενού εκκίνησης,  
  κίτρινο μενού φλας, μενού βλαβών.
6. Προσομοίωση εξόδου σε πραγματικό χρόνο: Εμφάνιση της κατάστασης κάθε θύρας εξόδου σε πραγματικό χρόνο.
7. Χειροκίνητη λειτουργία: Με τις λειτουργίες του χειροκίνητου σκαλοπατιού, μη σε σύγκρουση αναγκαστικό πράσινο, πλήρες κόκκινο, κίτρινο αναβοσβήνει, |         και ούτω καθεξής.
8. Επεξεργασία φάσης: Η έξοδος φάσης μπορεί να προγραμματιστεί σύμφωνα με τις πραγματικές ανάγκες.
9. Στέγαση: ABS
Σύστημα ελεγκτή 10 καναλιών

 

 

 

 

 

 

 

Σχετικά προϊόντα:

επικοινώνησε μαζί μας

Υπάρχει πρόβλημα

Το αρχηγείο μας

Ωρα εργασίας :
08:00-18:00(ώρα Πεκίνου)
FAX :
+86(755)27651483
επαγγελματικό τηλεφώνημα. :
+8613927455427(Ο χρόνος εργασίας)
E - :
trafficloopdetector@gmail.com
Διεύθυνση Εργοστασίου :
Βιομηχανικό πάρκο Mingjinhai, Tangtou Road, Shiyan Town, Bao \ an District

Send Us an Email

contact us