Ανιχνευτής βρόχων Τιμή Εύκολος χειρισμός ανιχνευτή βρόχου προς πώληση Νέα προϊόντα

Ανιχνευτής βρόχων Τιμή Εύκολος χειρισμός ανιχνευτή βρόχου προς πώληση Νέα προϊόντα
Ανιχνευτής βρόχων Τιμή Εύκολος χειρισμός ανιχνευτή βρόχου προς πώληση Νέα προϊόντα

Λεπτομέρειες:

  • Μάρκα:ευγενής
  • Σειριακός αριθμός: LD-402
  • Χώρα προέλευσης:Γκουανγκντόνγκ, Κίνα
  • Πιστοποιητικό:CE

Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

  • Προσφορά τιμής:USD175
  • Ελάχιστη παραγγελία: 5 Τεμάχια
  • Μέσος χρόνος παράδοσης:Μετά την πληρωμή 3-5 εργάσιμες ημέρες
  • Μέθοδος πληρωμής:T / T, Western Union, σε μετρητά
  • Λεπτομέρειες πακέτου:25 σύνολα / CTN
  • Δυνατότητα παροχής:3000 ανά μήνα
Επικοινωνήστε μαζί μας

Τιμή ανίχνευσης βρόχου Εύκολη λειτουργία

Ανιχνευτής βρόχου Τιμή Εύκολη Λειτουργία προς πώληση,   Ανιχνευτής βρόχων Τιμή Εύκολο Λειτουργία Τιμή,   Loop Detector Τιμή Εύκολο χειριστείτε νέα προϊόντα, Διάταξη ανιχνευτή βρόχου οχήματος, Pave Over Loop Εγκατάσταση, Loop Wire.Loop ανιχνευτής Τιμή Εύκολο Λειτουργία LD-402 Τετραπλός ανιχνευτής κίνησης.LD-402 τάση εργασίας: 12-24vdcΔείκτες και διακόπτης, Ισχύς Led: Κόκκινο η ένδειξη οδήγησης δείχνει PD1, PD2, CH, CH2, CH3, CH4 Ανίχνευση, οδήγησε: συνεχώς αναμμένη, υποδεικνύει ανίχνευση οχήματος, Αναβοσβήνει αργά, δείχνει   loop είναι ένα βραχυκύκλωμα ή ο αριθμός των συστροφών μετά από το βρόχο δεν είναι αρκετό. Η γρήγορη αναλαμπή δείχνει ότι ο βρόχος είναι ανοιχτό κύκλωμα ή πάρα πολλές ανατροπές μετά το βρόχο.

Τιμή ανίχνευσης βρόχου Εύκολη λειτουργία

Ανιχνευτής βρόχων Τιμή Εύκολο χειρισμό, LD-402, Ανίχνευση Θέση και εγκατάσταση, Εγκαταστήστε τον ανιχνευτή σε προστατευτικό έναντι καιρικών συνθηκών.
Ο ανιχνευτής πρέπει να είναι όσο το δυνατόν πιο κοντά στον βρόχο ανίχνευσης. Ο ανιχνευτής θα πρέπει πάντα να εγκατασταθεί μακριά από ισχυρά μαγνητικά πεδία. Αποφύγετε τη λειτουργία καλωδίων υψηλής τάσης κοντά στους ανιχνευτές βρόχων. Μην τοποθετείτε τον ανιχνευτή σε δονούμενα αντικείμενα.
Όταν το κιβώτιο ελέγχου είναι εγκατεστημένο εντός 10 μέτρων από το βρόχο, μπορούν να χρησιμοποιηθούν κανονικά καλώδια για να   συνδέστε το   κουτί ελέγχου στον βρόχο. Για περισσότερα από 10 μέτρα απαιτείται η χρήση θωρακισμένου καλωδίου με 2 πυρήνα. Μην υπερβείτε   30 μέτρα απόσταση μεταξύ του κιβωτίου ελέγχου και του βρόχου. Κατά την εγκατάσταση, παρακαλούμε κρατήστε το φις και την υποδοχή του προϊόντος στην κατακόρυφη κατεύθυνση.

Τιμή ανίχνευσης βρόχου Εύκολη λειτουργία

Ανιχνευτής βρόχων Τιμή Εύκολη Λειτουργία LD-402, Εγκατάσταση βρόχου, οι βρόχοι σφραγίζονται με " γρήγορη ρύθμιση " μαύρη εποξική ένωση ή θερμή μαστίχα ασφάλτου για να αναμειχθεί με την επιφάνεια του οδοστρώματος. εάν η περίμετρος βρόχου χρησιμοποιεί 3-4 μέτρα, οι αριθμοί κυλίνδρων 6, εάν η περίμετρος του βρόχου χρησιμοποιεί 4-6m, οι αριθμοί των κυλίνδρων 5, εάν η περίμετρος του βρόχου χρησιμοποιεί 6-10m, ο αριθμός κυλίνδρου 4, αν περιφέρεια βρόχου 10-20m, ο αριθμός κυλίνδρου 3, χρησιμοποιήστε 20m-up, αριθμός κυλίνδρου χρησιμοποιήστε 2, κλπ. Ανιχνευτής βρόχου Price Easy Operate LD-402, It   Μπορεί να εγκατασταθεί στη διασταύρωση, στην διασταύρωση Τ, στη διασταύρωση μιας λέξης, συνιστάται η εγκατάσταση κάθε κατεύθυνσης όπως απαιτείται.   Γενική εγκατάσταση της τομής του ανιχνευτή βρόχου οχήματος, δεν μπορεί να   εγκαταστήστε το χρονόμετρο αντίστροφης μέτρησης, επειδή η αντίστροφη μέτρηση μπορεί να μετριάσει μόνο τα τελευταία 3 δευτερόλεπτα.

Ανίχνευση βρόχων Τιμή Εύκολο Λειτουργία LD-402, Αντιμετώπιση προβλημάτων, Προβλήματα και πώς να τα λύσετε, όπως, αν ο ανιχνευτής δεν λειτουργεί, παρακαλώ πατήστε reset. Εάν η ενδεικτική λυχνία κόκκινου χρώματος δεν είναι πλήρως αναμμένη, ελέγξτε για τροφοδοσία ρεύματος. Εάν η ένδειξη πράσινου χρώματος οδηγού, η πρώτη, Αναβοσβήνει αργά, μπορεί να οφείλεται στο γεγονός ότι ο βρόχος είναι βραχυκύκλωμα ή ο αριθμός των στροφών   δεν είναι αρκετό, το δεύτερο αναβοσβήνει γρηγορότερα, μπορεί να οφείλεται στο ότι ο βρόχος είναι ανοιχτός ή ο αριθμός των στροφών είναι υπερβολικός. Αν δεν είναι αρκετή: των στροφών, μειώστε τη συχνότητα, εάν η συχνότητα είναι ακόμα πολύ υψηλή, πρέπει να προσθέσετε περισσότερες στροφές. εάν όχι: των στροφών είναι πάρα πολλές, υψηλότερη η συχνότητα, αν η συχνότητα είναι ακόμα πολύ χαμηλή, πρέπει να αφαιρέσετε μερικές στροφές.

Τιμή ανίχνευσης βρόχου Εύκολη λειτουργία

 

Σχετικά προϊόντα:

επικοινώνησε μαζί μας

Υπάρχει πρόβλημα

Το αρχηγείο μας

Ωρα εργασίας :
08:00-18:00(ώρα Πεκίνου)
FAX :
+86(755)27651483
επαγγελματικό τηλεφώνημα. :
+8613927455427(Ο χρόνος εργασίας)
E - :
trafficloopdetector@gmail.com
Διεύθυνση Εργοστασίου :
Mingjinhai βιομηχανικό πάρκο, Tangtou Road, Shiyan πόλη, Bao \ 'μια περιοχή

Send Us an Email

contact us