Ανιχνευτής βρόχου Τιμή Εύκολη λειτουργία Ανιχνευτής βρόχου προς πώληση Νέα προϊόντα

Ανιχνευτής βρόχου Τιμή Εύκολη λειτουργία Ανιχνευτής βρόχου προς πώληση Νέα προϊόντα
Ανιχνευτής βρόχου Τιμή Εύκολη λειτουργία Ανιχνευτής βρόχου προς πώληση Νέα προϊόντα

Λεπτομέρειες:

  • Μάρκα:ευγενής
  • Σειριακός αριθμός: LD-402
  • Χώρα προέλευσης:Γκουανγκντόνγκ, Κίνα
  • Πιστοποιητικό:CE

Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

  • Προσφορά τιμής:175 USD
  • Ελάχιστη παραγγελία: 5 κομμάτι
  • Μέσος χρόνος παράδοσης:Μετά τη λήψη πληρωμής 3-5 εργάσιμες ημέρες
  • Μέθοδος πληρωμής:T / T, Western Union, σε μετρητά
  • Λεπτομέρειες πακέτου:25 σετ / CTN
  • Δυνατότητα παροχής:3000 ανά μήνα
Επικοινωνήστε μαζί μας

Εύκολη λειτουργία ανιχνευτή βρόχου

Loop Detector Price Εύκολη λειτουργία προς πώληση,   Τιμή ανιχνευτή βρόχου Εύκολη τιμή λειτουργίας,   Τιμή ανιχνευτή βρόχου Εύκολη λειτουργία Νέα προϊόντα, Διάταξη ανιχνευτή βρόχου οχήματος, εγκατάσταση Pave Over Loop, καλώδιο βρόχου. Ανιχνευτής βρόχου Εύκολη λειτουργία LD-402 Ανιχνευτής κυκλοφορίας τεσσάρων καναλιών. Τάση λειτουργίας LD-402: 12-24vdc Ενδείξεις και διακόπτης, Λειτουργία LED: Κόκκινο Ενδεικτική λυχνία ισχύος δείχνει PD1, PD2, CH, CH2, CH3, CH4 Ανίχνευση, led: συνεχώς αναμμένη, δείχνει ανίχνευση οχήματος, Αναβοσβήνει αργά, μια ένδειξη   ο βρόχος είναι βραχυκύκλωμα ή ο αριθμός στροφών μετά το βρόχο δεν είναι αρκετός. Αναβοσβήνει γρήγορα υποδεικνύει ότι ο βρόχος είναι ανοιχτό κύκλωμα ή πάρα πολλές περιστροφές μετά τον βρόχο.

Εύκολη λειτουργία ανιχνευτή βρόχου

Τιμή ανιχνευτή βρόχου Εύκολη λειτουργία, LD-402, Θέση και εγκατάσταση ανιχνευτή, Εγκαταστήστε τον ανιχνευτή σε αδιάβροχο περίβλημα.
Ο ανιχνευτής πρέπει να είναι όσο το δυνατόν πιο κοντά στον βρόχο ανίχνευσης. Ο ανιχνευτής πρέπει πάντα να εγκαθίσταται μακριά από ισχυρά μαγνητικά πεδία. Αποφύγετε να χρησιμοποιείτε καλώδια υψηλής τάσης κοντά στους ανιχνευτές βρόχων. Μην εγκαταστήσετε τον ανιχνευτή σε δονούμενα αντικείμενα.
Όταν το κουτί ελέγχου είναι εγκατεστημένο σε απόσταση 10 μέτρων από τον βρόχο, μπορούν να χρησιμοποιηθούν κανονικά καλώδια για την   συνδέστε το   πλαίσιο ελέγχου στο βρόχο. Για περισσότερα από 10 μέτρα απαιτείται η χρήση καλωδίου με θωράκιση 2 πυρήνων. Μην υπερβαίνετε   30 μέτρα απόσταση μεταξύ του κουτιού ελέγχου και του βρόχου. Κατά την εγκατάσταση, κρατήστε το βύσμα και την πρίζα του προϊόντος στην κατακόρυφη κατεύθυνση.

Εύκολη λειτουργία ανιχνευτή βρόχου

Ανιχνευτής βρόχου Τιμή Εύκολη λειτουργία LD-402, Εγκατάσταση βρόχου, οι βρόχοι σφραγίζονται χρησιμοποιώντας ένα " γρήγορο σετ " μαύρη εποξική ένωση ή θερμή άσφαλτος μαστίχα για ανάμειξη με την επιφάνεια του δρόμου. εάν η περίμετρος βρόχου χρησιμοποιεί 3-4m, οι αριθμοί κυλίνδρων 6, εάν η περίμετρος βρόχου χρησιμοποιούν 4-6m, οι αριθμοί κυλίνδρων 5, εάν η περίμετρος βρόχου χρησιμοποιούν 6-10m, ο αριθμός κυλίνδρου 4, εάν η περίμετρος βρόχου 10-20m, ο αριθμός κυλίνδρου 3, εάν η περίμετρος βρόχου χρήση 20m-up, αριθμός κυλίνδρου χρήση 2, κλπ. Ανιχνευτής βρόχου Τιμή Εύκολη λειτουργία LD-402, It   Μπορεί να εγκατασταθεί στη διασταύρωση, στη διασταύρωση T, στη διασταύρωση μιας λέξης, συνιστάται η εγκατάσταση κάθε κατεύθυνσης ανάλογα με τις ανάγκες.   Γενική εγκατάσταση της τομής του ανιχνευτή βρόχου οχήματος, δεν μπορεί   εγκαταστήστε το χρονόμετρο αντίστροφης μέτρησης, επειδή η αντίστροφη μέτρηση μπορεί να μετρήσει μόνο τα τελευταία 3 δευτερόλεπτα.

Loop Detector Price Εύκολη λειτουργία LD-402, Αντιμετώπιση προβλημάτων, προβλήματα και τρόπος επίλυσής τους, όπως, εάν ο ανιχνευτής δεν λειτουργεί, πατήστε επαναφορά. Εάν η κόκκινη ενδεικτική λυχνία δεν είναι πλήρως αναμμένη, ελέγξτε για παροχή ρεύματος. Εάν η ένδειξη πράσινης λυχνίας, η πρώτη, αναβοσβήνει αργά, μπορεί να οφείλεται στο γεγονός ότι ο βρόχος είναι βραχυκύκλωμα ή όχι: στροφές   δεν είναι αρκετό, το δεύτερο αναβοσβήνει γρηγορότερα, μπορεί να οφείλεται στο γεγονός ότι ο βρόχος είναι ανοιχτός ή το όχι: οι στροφές είναι πάρα πολλές. Εάν όχι: οι στροφές δεν είναι αρκετές, μειώστε τη συχνότητα, εάν η συχνότητα εξακολουθεί να είναι πολύ υψηλή, πρέπει να προσθέσετε περισσότερες στροφές. αν όχι: οι στροφές είναι πάρα πολλές, όσο μεγαλύτερη είναι η συχνότητα, εάν η συχνότητα είναι ακόμα πολύ χαμηλή, πρέπει να αφαιρέσετε κάποιες στροφές.

Εύκολη λειτουργία ανιχνευτή βρόχου

 

Σχετικά προϊόντα:

επικοινώνησε μαζί μας

Υπάρχει πρόβλημα

Το αρχηγείο μας

Ωρα εργασίας :
08:00-18:00(ώρα Πεκίνου)
FAX :
+86(755)27651483
επαγγελματικό τηλεφώνημα. :
+8613927455427(Ο χρόνος εργασίας)
E - :
trafficloopdetector@gmail.com
Διεύθυνση Εργοστασίου :
Βιομηχανικό πάρκο Mingjinhai, Tangtou Road, Shiyan Town, Bao \ an District

Send Us an Email

contact us