Ενιαίος ανιχνευτής βρόχου οχήματος για πώληση ανιχνευτή βρόχου οχήματος προς πώληση Νέα προϊόντα

Ενιαίος ανιχνευτής βρόχου οχήματος για πώληση ανιχνευτή βρόχου οχήματος προς πώληση Νέα προϊόντα
Ενιαίος ανιχνευτής βρόχου οχήματος για πώληση ανιχνευτή βρόχου οχήματος προς πώληση Νέα προϊόντα

Λεπτομέρειες:

  • Μάρκα:ευγενής
  • Σειριακός αριθμός: LD-106
  • Χώρα προέλευσης:Γκουανγκντόνγκ Κίνα
  • Πιστοποιητικό:CE

Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

  • Προσφορά τιμής:USD39
  • Ελάχιστη παραγγελία: 5 Τεμάχια
  • Μέσος χρόνος παράδοσης:Μετά την πληρωμή 3-5 εργάσιμες ημέρες
  • Μέθοδος πληρωμής:T / T, Western Union, σε μετρητά
  • Λεπτομέρειες πακέτου:Κουτί 50pcs
  • Δυνατότητα παροχής:3000 ανά μήνα
Επικοινωνήστε μαζί μας

Ενιαίος ανιχνευτής βρόχου οχήματος προς πώληση

Ενός ανιχνευτή βρόχου οχήματος προς πώληση από την Κίνα,   Ενιαίο ανιχνευτή βρόχου οχήματος προς πώληση   Εφαρμογές, Διάταξη ανιχνευτή βρόχου οχήματος, Διάγραμμα καλωδίωσης ανιχνευτή βρόχου, Εγκατάσταση ανιχνευτή βρόγχου κυκλοφορίας.

Ενιαίος ανιχνευτής βρόχου οχήματος προς πώληση

Ενιαίος ανιχνευτής βρόχου οχήματος προς πώληση LD-106     περιθώριο περιστροφής που παράγεται από την εταιρεία μας: 20-2000uh.   Ανάλογα με τις ανάγκες των πελατών, η τάση μπορεί να επιλεγεί: 12-24VDC ή 85-240VAC.   Ένας ανιχνευτής βρόχου οχήματος προς πώληση Η έξοδος ρελέ LD-106 χωρίζεται σε δύο τύπους: ηλεκτρονικό ρελέ / σφάλμα ρελέ.   Γεωσκοπική θερμοκρασία εργασίας: -40 ° C - + 70 ° Γ.   Ενιαίος ανιχνευτής βρόχου οχήματος Για πώληση Η συχνότητα LD-106 μπορεί να ρυθμιστεί με 4 διακόπτες, 20-80KHz.   Χρόνος απόκρισης γης: ενεργοποιήστε 10-90MS, απενεργοποιήστε 10-90NS. Εάν πρέπει να επαναφέρετε, μπορείτε να το επαναφέρετε μέσω του κουμπιού στο μπροστινό μέρος του πλαισίου.   Απαιτήσεις υγρασίας για το κανονικό περιβάλλον εργασίας: έως και 95% σχετική υγρασία χωρίς αντάλλαγμα. Ρύθμιση ευαισθησίας προϊόντος: Υπάρχουν 16 τρόποι επιλογής, το υψηλότερο μπορεί να επιλεγεί: 0,010% DL / L, το χαμηλότερο μπορεί να επιλέξει: 2,56% DL / L   Καλώδιο δακτυλίου για εγκατάσταση: Για εγκατάσταση πάνω από 10 μέτρα απαιτείται θωρακισμένο καλώδιο πυρήνα και η απόσταση μεταξύ του κιβωτίου ελέγχου και του βρόχου δεν μπορεί να υπερβαίνει τα 30 μέτρα.

Ενιαίος ανιχνευτής βρόχου οχήματος προς πώληση

Οι απαιτήσεις εγκατάστασης και οι λεπτομέρειες εγκατάστασης του ανιχνευτή βρόχου απλού οχήματος προς πώληση LD-106 πρέπει να ελέγχονται πριν από την εγκατάσταση. Το αδιάβροχο επίπεδο του εξωτερικού κιβωτίου ελέγχου που χρησιμοποιείται για την εγκατάσταση Ο ανιχνευτής βρόχου ενιαίου οχήματος για πώληση LD-106 πρέπει να ελεγχθεί. Επειδή αυτό το προϊόν είναι γενικά εγκατεστημένο σε εξωτερικούς χώρους, το εξωτερικό κουτί ελέγχου εγκατάστασης απαιτεί την αδιάβροχη στάθμη να είναι IP65. Η εγκατάσταση πρέπει να είναι όσο το δυνατόν πιο κοντά στο κύκλωμα ανίχνευσης, η απόσταση εγκατάστασης είναι πολύ μακριά, θα επηρεάσει την κανονική χρήση του προϊόντος. Ενός ανιχνευτή βρόχου οχήματος προς πώληση Το LD-106 θα πρέπει να εγκατασταθεί μακριά από το ισχυρό μαγνητικό πεδίο, οι πληροφορίες του ισχυρού μαγνητικού πεδίου θα παρεμποδίσουν τον ανιχνευτή βρόγχου ενιαίου οχήματος προς πώληση LD-106. η εγκατάσταση του ανιχνευτή βρόχου ενιαίου οχήματος προς πώληση LD-106 χρειάζεται να αποφευχθεί ο βρόχος Υπάρχει μια γραμμή υψηλής τάσης τρέχει κοντά στον ανιχνευτή? Ενιαίος ανιχνευτής βρόχου οχήματος προς πώληση Το LD-106 δεν μπορεί να εγκατασταθεί στο δονούμενο αντικείμενο, επειδή δεν υπάρχει τρόπος για το δονούμενο αντικείμενο να κάνει έναν ανιχνευτή βρόχου ενιαίου οχήματος προς πώληση LD-106 να λειτουργεί κανονικά. Όταν το εξωτερικό κιβώτιο ελέγχου είναι εγκατεστημένο εντός 10 μέτρων από το βρόχο, το εξωτερικό κουτί μπορεί να ελέγχεται από συνηθισμένα σύρματα. Στο βρόχο. Για περισσότερο από 10 μέτρα απαιτείται θωρακισμένο καλώδιο 2 πυρήνων. Η απόσταση μεταξύ του εξωτερικού κουτιού και του βρόχου δεν πρέπει να υπερβαίνει τα 30 μέτρα. Κατά την εγκατάσταση, κρατήστε το φις και την πρίζα του προϊόντος στην κατακόρυφη κατεύθυνση.   Δεν μπορεί να ταλαντευτεί αριστερά και δεξιά, το αποτέλεσμα της αριστεράς και δεξιάς αιώρησης και τραβήγματος από το έδαφος είναι ότι θα βλάψει το κάτω μέρος του ενιαίου ανιχνευτή βρόχου οχήματος προς πώληση LD-106 και τα βελονιά.

Ενιαίος ανιχνευτής βρόχου οχήματος προς πώληση

Σχετικά προϊόντα:

επικοινώνησε μαζί μας

Υπάρχει πρόβλημα

Το αρχηγείο μας

Ωρα εργασίας :
08:00-18:00(ώρα Πεκίνου)
FAX :
+86(755)27651483
επαγγελματικό τηλεφώνημα. :
+8613927455427(Ο χρόνος εργασίας)
E - :
trafficloopdetector@gmail.com
Διεύθυνση Εργοστασίου :
Mingjinhai βιομηχανικό πάρκο, Tangtou Road, Shiyan πόλη, Bao \ 'μια περιοχή

Send Us an Email

contact us