Ανιχνευτής βρόχου μονού οχήματος προς πώληση Ανιχνευτής βρόχου οχήματος προς πώληση Νέα προϊόντα

Ανιχνευτής βρόχου μονού οχήματος προς πώληση Ανιχνευτής βρόχου οχήματος προς πώληση Νέα προϊόντα
Ανιχνευτής βρόχου μονού οχήματος προς πώληση Ανιχνευτής βρόχου οχήματος προς πώληση Νέα προϊόντα

Λεπτομέρειες:

  • Μάρκα:ευγενής
  • Σειριακός αριθμός: LD-106
  • Χώρα προέλευσης:Γκουανγκντόνγκ Κίνα
  • Πιστοποιητικό:CE

Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

  • Προσφορά τιμής:39 USD
  • Ελάχιστη παραγγελία: 5 κομμάτι
  • Μέσος χρόνος παράδοσης:Μετά τη λήψη πληρωμής 3-5 εργάσιμες ημέρες
  • Μέθοδος πληρωμής:T / T, Western Union, σε μετρητά
  • Λεπτομέρειες πακέτου:Κουτί 50τμχ
  • Δυνατότητα παροχής:3000 ανά μήνα
Επικοινωνήστε μαζί μας

Πωλείται ανιχνευτής βρόχου μονού οχήματος

Ανιχνευτής βρόχου μονού οχήματος προς πώληση από την Κίνα,   Ανιχνευτής βρόχου μονού οχήματος προς πώληση   Εφαρμογές, Διάταξη ανιχνευτή βρόχου οχήματος, Διάγραμμα καλωδίωσης ανιχνευτή βρόχου, Εγκατάσταση ανιχνευτή βρόχου σήματος κυκλοφορίας.

Πωλείται ανιχνευτής βρόχου μονού οχήματος

Ανιχνευτής βρόχου μονού οχήματος προς πώληση LD-106     σειρά περιστροφής που παράγεται από την εταιρεία μας: 20-2000uh.   Ανάλογα με τις ανάγκες των πελατών, η τάση μπορεί να επιλεγεί: 12-24VDC ή 85-240VAC.   Ένας ανιχνευτής βρόχου οχήματος προς πώληση Η έξοδος ρελέ LD-106 χωρίζεται σε δύο τύπους: ηλεκτρονικό ρελέ / ρελέ σφάλματος.   Γεωγραφική ανίχνευση θερμοκρασίας εργασίας: -40 ° C - + 70 ° Γ.   Ανιχνευτής βρόχου μονού οχήματος προς πώληση Η συχνότητα LD-106 μπορεί να ρυθμιστεί με 4 διακόπτες, 20-80KHz.   Χρόνος απόκρισης εδάφους: ενεργοποιήστε 10-90MS, απενεργοποιήστε 10-90NS. Εάν πρέπει να κάνετε επαναφορά, μπορείτε να το επαναφέρετε μέσω του κουμπιού στο μπροστινό μέρος του πλαισίου.   Απαιτήσεις υγρασίας για το κανονικό περιβάλλον εργασίας: έως 95% σχετική υγρασία χωρίς να λαμβάνεται υπόψη. Ρύθμιση ευαισθησίας προϊόντος: Υπάρχουν 16 τρόποι επιλογής, ο υψηλότερος μπορεί να επιλεγεί: 0,010% DL / L, ο χαμηλότερος μπορεί να επιλέξει: 2,56% DL / L.   Καλώδιο δακτυλίου για εγκατάσταση: Απαιτείται θωρακισμένο καλώδιο 2 πυρήνων για εγκατάσταση πάνω από 10 μέτρα και η απόσταση μεταξύ του κουτιού ελέγχου και του βρόχου δεν μπορεί να υπερβαίνει τα 30 μέτρα.

Πωλείται ανιχνευτής βρόχου μονού οχήματος

Οι απαιτήσεις εγκατάστασης και οι λεπτομέρειες εγκατάστασης του ανιχνευτή βρόχου μονού οχήματος προς πώληση LD-106 πρέπει να ελεγχθούν πριν από την εγκατάσταση. Πρέπει να ελέγξετε το επίπεδο στεγανοποίησης του εξωτερικού κιβωτίου ελέγχου που χρησιμοποιείται για την εγκατάσταση Ανιχνευτής βρόχου μονού οχήματος προς πώληση LD-106. Επειδή αυτό το προϊόν είναι γενικά εγκατεστημένο σε εξωτερικούς χώρους, το εξωτερικό κουτί ελέγχου εγκατάστασης απαιτεί το επίπεδο αδιάβροχου να είναι IP65. Η εγκατάσταση πρέπει να είναι όσο το δυνατόν πιο κοντά στο κύκλωμα ανίχνευσης, η απόσταση εγκατάστασης είναι πολύ μακριά, θα επηρεάσει την κανονική χρήση του προϊόντος. Ένας ανιχνευτής βρόχου οχήματος προς πώληση LD-106 πρέπει να εγκατασταθεί μακριά από το ισχυρό μαγνητικό πεδίο, οι πληροφορίες του ισχυρού μαγνητικού πεδίου θα επηρεάσουν τον ανιχνευτή βρόχου μονού οχήματος προς πώληση LD-106. η εγκατάσταση ενός ανιχνευτή βρόχου οχήματος προς πώληση Το LD-106 πρέπει να αποφύγει το βρόχο. Υπάρχει μια γραμμή υψηλής τάσης κοντά στον ανιχνευτή Δεν μπορεί να εγκατασταθεί ανιχνευτής βρόχου μονού οχήματος LD-106 στο δονητικό αντικείμενο, επειδή δεν υπάρχει τρόπος για το δονητικό αντικείμενο να κάνει τον ανιχνευτή βρόχου μονού οχήματος προς πώληση LD-106 να λειτουργεί κανονικά. Όταν το εξωτερικό κουτί ελέγχου είναι εγκατεστημένο σε απόσταση 10 μέτρων από το βρόχο, το εξωτερικό κουτί μπορεί να ελεγχθεί από συνηθισμένα καλώδια. Στο βρόχο. Απαιτείται θωρακισμένο καλώδιο 2 πυρήνων για περισσότερα από 10 μέτρα. Η απόσταση μεταξύ του εξωτερικού κιβωτίου και του βρόχου δεν πρέπει να υπερβαίνει τα 30 μέτρα. Κατά την εγκατάσταση, κρατήστε το βύσμα και την πρίζα του προϊόντος σε κάθετη κατεύθυνση.   Δεν μπορεί να περιστραφεί αριστερά και δεξιά, το αποτέλεσμα της αριστεράς και της δεξιάς ταλάντευσης και τραβήγματος από το έδαφος είναι ότι θα καταστρέψει το κάτω μέρος του ανιχνευτή βρόχου μονού οχήματος προς πώληση LD-106 και τις ραφές。

Πωλείται ανιχνευτής βρόχου μονού οχήματος

Σχετικά προϊόντα:

επικοινώνησε μαζί μας

Υπάρχει πρόβλημα

Το αρχηγείο μας

Ωρα εργασίας :
08:00-18:00(ώρα Πεκίνου)
FAX :
+86(755)27651483
επαγγελματικό τηλεφώνημα. :
+8613927455427(Ο χρόνος εργασίας)
E - :
trafficloopdetector@gmail.com
Διεύθυνση Εργοστασίου :
Βιομηχανικό πάρκο Mingjinhai, Tangtou Road, Shiyan Town, Bao \ an District

Send Us an Email

contact us