Ανίχνευση κυκλοφορίας διπλού καναλιού με ανιχνευτή βρόχου οχήματος

Ανίχνευση κυκλοφορίας διπλού καναλιού με ανιχνευτή βρόχου οχήματος
Ανίχνευση κυκλοφορίας διπλού καναλιού με ανιχνευτή βρόχου οχήματος

Λεπτομέρειες:

  • Μάρκα:ευγενής
  • Σειριακός αριθμός: LD-206
  • Χώρα προέλευσης:Γκουανγκντόνγκ Κίνα
  • Πιστοποιητικό:CE

Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

  • Προσφορά τιμής:59 USD
  • Ελάχιστη παραγγελία: 5 κομμάτι
  • Μέσος χρόνος παράδοσης:Μετά τη λήψη πληρωμής 3-5 εργάσιμες ημέρες
  • Μέθοδος πληρωμής:T / T, Western Union, σε μετρητά
  • Λεπτομέρειες πακέτου:Χαρτοκιβώτιο 50pc ένα χαρτοκιβώτιο μέγεθος 47 * 30 * 35cm βάρος 13,8kg
  • Δυνατότητα παροχής:3000 τεμ / μήνα
Επικοινωνήστε μαζί μας

Ανίχνευση κυκλοφορίας διπλού καναλιού  

Ανίχνευση κίνησης διπλού καναλιού κυρίως για το σύστημα καθοδήγησης στάθμευσης. Αποκτήστε αυτόματη καθοδήγηση στάθμευσης. Χώροι στάθμευσης για έλεγχο και διαχείριση σε πραγματικό χρόνο, το καλύτερο μέρος για οδηγίες στάθμευσης. Μεγάλη οθόνη LED, η προσομοίωση σε πραγματικό χρόνο δείχνει την κατάσταση στάθμευσης. Εμφανίζεται το σύστημα μέτρησης των υπολοίπων χώρων. Το όχημα ανιχνεύεται χρησιμοποιώντας τον ανιχνευτή υπερήχων ακριβή και αξιόπιστο. Η ανίχνευση κίνησης διπλού καναλιού, που ονομάζεται ανιχνευτής κυκλοφορίας επαγωγικού βρόχου, μπορεί να ανιχνεύσει οχήματα που διέρχονται ή φθάνουν σε ένα συγκεκριμένο σημείο, για παράδειγμα πλησιάζοντας σε έναν φωτεινό σηματοδότη ή σε κυκλοφορία αυτοκινητόδρομων. Ένας μονωμένος, ηλεκτρικά αγώγιμος βρόχος είναι εγκατεστημένος στο πεζοδρόμιο. Η ηλεκτρονική μονάδα μεταδίδει ενέργεια στους βρόχους καλωδίων σε συχνότητες μεταξύ 10 kHz και 200 ​​kHz, ανάλογα με το μοντέλο.   Η ανίχνευση κίνησης διπλού καναλιού μπορεί να λειτουργήσει βίντεο στο ασύρματο σύστημα ελέγχου. Συνήθως. 1 τυπική διασταύρωση μπορεί να εξοπλίσει ανίχνευση κίνησης διπλού καναλιού 8 τεμαχίων. Αλλά θέλω να σας πω ότι αν επιλέξετε ανίχνευση κίνησης διπλού καναλιού. Τότε δεν μπορείτε να επιλέξετε το χρονόμετρο αντίστροφης μέτρησης. Επειδή ο τρόπος εργασίας του χρονομετρητή αντίστροφης μέτρησης μελετήθηκε.  

ανίχνευση κυκλοφορίας διπλού καναλιού

Η λειτουργία εξόδου απάντησης διπλού καναλιού ανίχνευσης ήταν διαφορετική με τον ανιχνευτή βρόχου ενός καναλιού. Η ανίχνευση κυκλοφορίας διπλού καναλιού με συλλογή CE. Με σχεδιασμό βιομηχανικής ποιότητας και ένδειξη LED. Η ανίχνευση κυκλοφορίας δύο καναλιών με χαμηλό κόστος και εύκολο στην εγκατάσταση. Με μηχανοκίνητες πύλες και πόρτες ανίχνευσης κίνησης διπλού καναλιού. Με αυτόματη επιλογή συχνότητας του ανιχνευτή βρόχου οχήματος. Βρόχος διπλού καναλιού   Ο ανιχνευτής χρησιμοποιείται κυρίως για την ανίχνευση παρουσίας οχήματος. Κατάλληλο για χώρους στάθμευσης, διόδια και έλεγχο σήματος κυκλοφορίας. Ο ανιχνευτής είναι ένας ανιχνευτής ενός καναλιού που μπορεί να παρακολουθεί μόνο έναν επαγωγέα κάθε φορά. Διαθέτει δύο ρελέ για να παρέχει σήμα εξόδου. Ο πελάτης μπορεί να επιλέξει διαφορετικά σήματα εξόδου για τον έλεγχο της μηχανικής κίνησης, της κάρτας-κάρτας ή του οχήματος υπολογιστών. Εγκατάσταση του ανιχνευτή: Ο ανιχνευτής οχήματος πρέπει να εγκατασταθεί σε στεγνό, αδιάβροχο και αδιάβροχο περιβάλλον όσο το δυνατόν πιο κοντά στο πηνίο ανίχνευσης. Το αν ο ανιχνευτής λειτουργεί καλά εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από το πηνίο ανίχνευσης στο οποίο είναι συνδεδεμένος. Αρκετές σημαντικές παράμετροι του πηνίου περιλαμβάνουν το σχήμα πηνίου, το μέγεθος, τον αριθμό των στροφών και τη μέθοδο ενσωμάτωσης. (Βλέπε " Οδηγός εγκατάστασης πηνίου ανίχνευσης " αργότερα.)   Η ποιότητα του ανιχνευτή αυτοκινήτου διπλού καναλιού είναι πολύ καλή.  

ανίχνευση κυκλοφορίας διπλού καναλιού

Αφού ενεργοποιήσετε την τροφοδοσία, ο ανιχνευτής θα αυτο-ελέγξει. Το πρόγραμμα αυτοελέγχου διαρκεί περίπου 3 δευτερόλεπτα και η πράσινη ενδεικτική λυχνία αλλάζει από το να αναβοσβήνει σε σβήσιμο όταν περάσει ο αυτοδιαγνωστικός έλεγχος. Κατά τη διάρκεια του αυτοελέγχου, το πηνίο ανίχνευσης είναι καλό (κανένα αυτοκίνητο δεν πρέπει να σταθμεύει πάνω του). Μετά την ανίχνευση κυκλοφορίας διπλού καναλιού   Ο αυτοέλεγχος είναι επιτυχής, όταν υπάρχει ένα αυτοκίνητο που διέρχεται από το πηνίο, ανάβει η πράσινη ενδεικτική λυχνία και λειτουργεί το αντίστοιχο ρελέ εξόδου. Επειδή η τοποθεσία ταξί είναι σχετικά υψηλή, μπορεί να ' να αισθανθείτε στη μεσαία θέση. Πρέπει να ρυθμίσετε το πηνίο γείωσης. Θα πρέπει να είναι καλύτερο. 1 είναι η αύξηση του αριθμού των βρόχων αίσθησης. 2 είναι να δοκιμάσετε το πηνίο αίσθησης εδάφους του καροτσιού. Γραμμή, δεν μπορεί να χρησιμοποιήσει μια απλή μέθοδο τυλίγματος τύπου 0.

ανίχνευση κίνησης διπλού καναλιού


 

 

 

 

 

Σχετικά προϊόντα:

επικοινώνησε μαζί μας

Υπάρχει πρόβλημα

Το αρχηγείο μας

Ωρα εργασίας :
08:00-18:00(ώρα Πεκίνου)
FAX :
+86(755)27651483
επαγγελματικό τηλεφώνημα. :
+8613927455427(Ο χρόνος εργασίας)
E - :
trafficloopdetector@gmail.com
Διεύθυνση Εργοστασίου :
Βιομηχανικό πάρκο Mingjinhai, Tangtou Road, Shiyan Town, Bao \ an District

Send Us an Email

contact us