Εισαγωγή λειτουργίας φωτεινού σήματος χρονοδιακόπτη αντίστροφης μέτρησης

Φως σήματος κυκλοφορίας χρονομέτρου αντίστροφης μέτρησης

Το φως σήματος χρονοδιακόπτη αντίστροφης μέτρησης το εύρος χρήσης είναι πολύ ευρύ, υπάρχουν πολλές περιπτώσεις όταν συνδυάζονται φανάρια υψηλής ισχύος και αντίστροφη μέτρηση. Μεταξύ των πελατών της εταιρείας μας, ορισμένες χώρες επιθυμούν να χρησιμοποιούν τον συνδυασμό αντίστροφης μέτρησης και φώτων σήματος. Η ισχύς των φανών χωρίζεται σε υψηλή ισχύ και χαμηλή ισχύ. Μερικές φορές σε ορισμένους πελάτες αρέσουν τα φανάρια υψηλής ισχύος και η επωνυμία αντίστροφης μέτρησης μπορεί να χρησιμοποιήσει μόνο χαμηλή ισχύ. Οι μηχανικοί της εταιρείας μας μπορούν να πληρούν αυτήν την προϋπόθεση. Όπως φαίνεται στο σχήμα, τα πέντε φυτίλια συνδυάζουν φανάρια, δύο βέλη, υπάρχουν δύο φώτα πλήρους οθόνης.   Τα βέλη και τα φώτα πλήρους οθόνης είναι φυτίλια υψηλής ισχύος, ενώ τα φυτίλια αντίστροφης μέτρησης είναι χαμηλής ισχύος.   Και το χρώμα του χρόνου αντίστροφης μέτρησης βασίζεται στο ποια φωτεινή ένδειξη ανάβει και τι χρώμα είναι φωτεινό.   Αυτό μπορεί να εξοικονομήσει περισσότερο κόστος.   Η λειτουργία της αντίστροφης μέτρησης είναι να υπενθυμίζει στα οχήματα που περνούν τον χρόνο αναμονής.   Για παράδειγμα, όταν η κόκκινη λυχνία είναι αναμμένη, η αντίστροφη μέτρηση δείχνει ότι οι χάντρες της κόκκινης λυχνίας θα ανάψουν επίσης. Σύμφωνα με το χρόνο που έχει σχεδιαστεί από το σύστημα ελέγχου, το πράσινο φως θα ανάψει και η αντίστροφη μέτρηση θα αλλάξει σε μια πράσινη αντίστροφη μέτρηση και στη συνέχεια θα βασίζεται στον χρόνο που έχει σχεδιαστεί από το σύστημα ελέγχου.   Με αυτόν τον τρόπο, μπορούμε να γνωρίζουμε ότι τα σφαιρίδια λαμπτήρων αντίστροφης μέτρησης μπορούν να έχουν τη μορφή τριών σε ένα σφαιριδίων λαμπτήρων. Εφόσον είναι συνδεδεμένος ο αντίστοιχος ελεγκτής, η αλλαγή χρώματος της αντίστροφης μέτρησης μπορεί επίσης να συγχρονιστεί με τα γύρω φανάρια.

Φως σήματος κυκλοφορίας χρονομέτρου αντίστροφης μέτρησης

 

Η επόμενη περίπτωση σχετίζεται με το σύστημα ελέγχου. Η συνδυασμένη χρήση του συστήματος ελέγχου και του φανάρι αντίστροφης μέτρησης μπορεί να ξεκινήσει κυρίως από την αντιστοίχιση των παραμέτρων του σχεδιασμού του συστήματος ελέγχου και των παραμέτρων στις χάντρες των λαμπτήρων, και μπορούν να χρησιμοποιηθούν μαζί αρκεί να σχετίζονται οι παράμετροι. Noble ' Η μηχανή ελέγχου δεύτερης γενιάς μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη λειτουργία APP κινητού τηλεφώνου. Η εικόνα δείχνει μια φωτογραφία ενός πελάτη που χρησιμοποιεί το σύστημα ελέγχου, τα φανάρια και την αντίστροφη μέτρηση, το σύστημα ελέγχου συνδέεται με τα φώτα σήματος κάθε φάσης, ο χρόνος προς αυτήν την κατεύθυνση, Τόσο το σχέδιο όσο και το μοντέλο μπορούν να διορθωθούν και η χρήση της λυχνίας σήματος κυκλοφορίας χρονομέτρου αντίστροφης μέτρησης είναι επίσης πολύ απλή, όπως όλα τα φώτα σήματος και ένας μηχανισμός ελέγχου.   Η αντίστροφη μέτρηση είναι απλώς για να ενημερώσει το όχημα που ταξιδεύει να γνωρίζει τον χρόνο αναμονής αντίστροφης μέτρησης.

φανάρι

Αυτή είναι μια εικόνα μιας υπόθεσης που έστειλε ένας πελάτης. Ο πελάτης ζήτησε δύο σειρές φανών και μια αντίστροφη μέτρηση στη διασταύρωση. Ο πελάτης αγόρασε μια σειρά 3 λαμπτήρων μεγέθους 400 και το μέγεθος αντίστροφης μέτρησης χρησιμοποίησε επίσης 400MM. Αυτός ο σχεδιασμός και η αντιστοιχία είναι πολύ κατάλληλοι για αυτόν τον ευρύ δρόμο. Η μέθοδος εγκατάστασης είναι επίσης πολύ βολική. Το καλώδιο του φυτιλιού τραβιέται απευθείας για σύνδεση και το καλώδιο του συστήματος ελέγχου συνδέεται με το κύριο καλώδιο, έτσι ώστε η ολοκληρωμένη εργασία να μπορεί να ολοκληρωθεί.

έλεγχος παραγωγής

αν θέλετε να μάθετε περισσότερα προϊόντα ή αντίστροφη μέτρηση Timer Traffic Signal light. μπορείτε να επισκεφθείτε τον ιστότοπο της εταιρείας μας (http://www.nobledled.com)

Το μερίδιο αυτό το πόστο:

Στείλτε μας ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Ωρα εργασίας :
08:00-18:00(ώρα Πεκίνου)
Fax :
+86(755)27651483
Τηλέφωνο :
+8613927455427(Ο χρόνος εργασίας)
E - :
trafficloopdetector@gmail.com
Διεύθυνση Εργοστασίου :
Βιομηχανικό πάρκο Mingjinhai, Tangtou Road, Shiyan Town, Bao \ an District
contact us