Κυκλοφοριακά νέα σε ορισμένες πόλεις της Κίνας

Νέα κυκλοφορίας

Πρόσφατα, η ευγενή δεν έχει ξεκινήσει μόνο μια ποικιλία νέων προϊόντων, αλλά εργάζεται επίσης σκληρά για την ανάπτυξη εγχώριων και ξένων αγορών και να διεξάγει περαιτέρω έρευνες στην εγχώρια αγορά. Είναι απαραίτητο να κατανοήσουμε τις πληροφορίες κυκλοφορίας στην Κίνα για να λύσουν καλύτερα το πρόβλημα. Αυτό είναι το ίδιο με τις συχνές επισκέψεις μας στο εξωτερικό. αυτό 009 | s το ίδιο. Θα μοιραστώ επίσης μαζί σας κάποιες εγχώριες συνθήκες κυκλοφορίας.

1.Ανχή στις στατιστικές από το Υπουργείο Μεταφορών, κατά τη διάρκεια των 40 ημερών από τις μεταφορές του Φεστιβάλ Άνοιξης, έστειλαν συνολικά 870 εκατομμύρια επιβάτες από τους σιδηροδρόμους, τους αυτοκινητόδρομους, τις πλωτές οδούς και την πολιτική αεροπορία σε ολόκληρη τη χώρα, μείωση 70,9% σε σχέση με Την ίδια περίοδο το 2019 και μείωση κατά 40,8% σε σύγκριση με την ίδια περίοδο το 2020. Η πρόληψη και ο έλεγχος της επιδημίας μεταφοράς φεστιβάλ εαρινών φεστιβάλ, η ασφαλής παραγωγή και η εργασία εγγύησης της υπηρεσίας μεταφοράς είναι έντονη και κανονική.

Κυκλοφοριακά νέα

2.Τα ειδησεογραφικά νέα από το Jilin, προκειμένου να ενισχυθεί η δημοσιότητα και η εκπαίδευση της ασφάλειας της οδικής κυκλοφορίας, η αστυνομία της Jilin καταβάλλει ιδιαίτερη προσοχή στη διαχείριση της πηγής και προσπαθεί να ενισχύσει την πολιτισμένη, νομοθετική και ασφαλή την ευαισθητοποίηση των βασικών επιχειρήσεων και του βασικού οχήματος οδηγούς. Η αστυνομία έκανε πλήρη χρήση των τυπικών περιπτώσεων παραβίασης της κυκλοφορίας και μεγάλες περιπτώσεις τροχαίων ατυχημάτων μεγάλων οχημάτων σε ολόκληρη τη χώρα και στην επαρχία και στοχοθετημένη επισκεψιμότητα της κυκλοφορίας προειδοποιητική εκπαίδευση στους οδηγούς του “ Δύο επιβάτες, ένα επικίνδυνο και ένα φορτίο ” και πραγματοποίησε σημαντικές επιθεωρήσεις βασικών οχημάτων στο δρόμο. Καταχωρίστε τις επιχειρήσεις προέλευσης για να δώσετε ιδιαίτερη προσοχή στην αυστηρή διαχείριση και να μην χαλαρώσετε και να εδραιώσετε αποφασιστικά την πρώτη γραμμή άμυνας για να αποτρέψετε τα τροχαίο ατυχήματα.

ΚΙΝΗΣΗ στους ΔΡΟΜΟΥΣ

3.Ένα σύντομο βίντεο μιας γυναίκας που οδηγεί ένα άλογο καλπάζοντας σε έναν αστικό δρόμο στο Beihai, Guangxi προκάλεσε θερμαινόμενες συζητήσεις στο Διαδίκτυο. Η αστυνομία της κυκλοφορίας ξεκίνησε αμέσως μια έρευνα και συνέντευξη Yi, το συμβαλλόμενο μέρος που συμμετείχε στο βίντεο, και ο Zhong, ο ιδιοκτήτης του αλόγου στο βίντεο. Μετά τη συζήτηση, η YI συνειδητοποίησε ότι η συμπεριφορά του με άλογα σε αστικούς δρόμους είχε κρυμμένους κινδύνους για την ασφάλεια της κυκλοφορίας, οι οποίοι θα μπορούσαν εύκολα να οδηγήσουν σε ατυχήματα οδικής κυκλοφορίας και διαβεβαίωσε την αστυνομία ότι παρόμοιες καταστάσεις δεν θα συνέβαιναν ξανά. Ο διαχειριστής Racecourse Zhong δήλωσε ότι θα διεξάγει αμέσως τη διόρθωση και την τυποποίηση της διαχείρισης, να λειτουργήσει νόμιμα και να διασφαλίσει ότι τα μέλη δεν θα κάνουν πλέον άλογα για να οδηγήσουν σε δρόμους της πόλης.

οδικά ατυχήματα

4.Τα ειδήσεις από το Τσονγκκίνγκ, όταν η Chongqing Jiulongpo Traffic Patrol επιθεώρησε μεθυσμένη οδήγηση τη νύχτα, διαπιστώθηκε ότι ο οδηγός Zhang ήταν ύποπτος για μεθυσμένη οδήγηση και στη συνέχεια πραγματοποίησε μια δοκιμασία αλκοόλης αναπνοής στο Zhang. Το αποτέλεσμα ήταν 41mg / 100ml, το οποίο ανήκε σε μεθυσμένη οδήγηση. Μετά από μια έρευνα από την αστυνομία, ανακαλύφθηκε ότι ένας επαγγελματίας οδηγός καθόταν στο κάθισμα του συνοδηγού του αυτοκινήτου. Ο Zhang πίστευε ότι ο οδηγός δεν ήταν ικανός στην οδήγηση δεξιοτήτων, οπότε ζήτησε από τον οδηγό να καθίσει στο κάθισμα του συνοδηγού και να οδηγήσει στο σπίτι από τον εαυτό του. Στο τέλος, η αστυνομία επέβαλε πρόστιμο 1.000 γιουάν για Zhang ' Η παράνομη πράξη οδήγησης ενός οχήματος μετά την κατανάλωση αλκοόλ. Ο οδηγός ' s Η άδεια κυκλοφορούσε 12 πόντους και κρατήθηκε προσωρινά για 6 μήνες.

Σε πολλά μέρη στην Κίνα Κυκλοφορίας Νέα, ο έλεγχος της κυκλοφορίας είναι πολύ αυστηρός. Μετά από όλα, η κυκλοφορία σχετίζεται με την ανθρώπινη ζωή και χρειάζεται όλους ' Προσοχή!

 

Το μερίδιο αυτό το πόστο:

Στείλτε μας ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Ωρα εργασίας :
08:00-18:00(ώρα Πεκίνου)
Fax :
+86(755)27651483
Τηλέφωνο :
+8613927455427(Ο χρόνος εργασίας)
E - :
trafficloopdetector@gmail.com
Διεύθυνση Εργοστασίου :
Βιομηχανικό πάρκο Mingjinhai, Tangtou Road, Shiyan Town, Bao \ an District
contact us