Πώληση Ανιχνευτής Κάμερας Κυκλοφορίας Max 3 Ζώνες ανίχνευσης

  Άμεση οπτική εικόνα Η ύπαρξη της σειράς TCD περιοχής σας επιτρέπει να εντοπίσετε

και επαληθεύστε την περιοχή ανίχνευσης παρουσίας οχήματος. Καθώς αυτές οι περιοχές εμφανίζονται στις εικόνες βίντεο, μπορείτε εύκολα να μετεγκαταστήσετε αυτές τις περιοχές καθώς οι συνθήκες κυκλοφορίας αλλάζουν.

Καλής ποιότητας ανιχνευτής βίντεο κυκλοφορίας Ανιχνευτής κάμερας για την κυκλοφορία που χρησιμοποιείται

 

Υπάρχουν μερικά από τα πλεονεκτήματα του Traffic Camera Detector

 • Φακός HD πλήρους χρώματος για μέρα και νύχτα  

Η υψηλότερη ανάλυση είναι έως και 200 ​​εικονοστοιχεία , εικόνες πραγματικού χρόνου εξόδου , προσαρμοστική μέρα το βράδυ

 •         Κέντρο ελέγχου σε πραγματικό χρόνο επισκεψιμότητας

Με ένα κλικ για να ανοίξετε το βίντεο, υποστηρίξτε 7 * 24 ώρες ολομέλειας χωρίς διακοπή, το κέντρο ελέγχου μπορεί να παρακολουθήσει συνθήκες διασταύρωσης σε πραγματικό χρόνο.

 • Κωδικοποίηση συμπίεσης H.264, γρήγορη αποθήκευση

Σε σύγκριση με το JPEG, το H.264 παρέχει ταχύτερη ταχύτητα αποθήκευσης, μειώνει το φορτίο δικτύου και μειώνει το τραύλισμα.

 • Ασύρματη σύνδεση, μη παρεμβατική εγκατάσταση εδάφους

Υποστήριξη συχνότητας 5.8G WIFI, χρήση κεραίας γέφυρας, το σήμα είναι πιο ομαλή, ασύρματη μετάδοση σήματος, δεν χρειάζεται να σπάσετε το δρόμο, εξοικονομείτε κόστος εργασίας.

 

Βασικές λειτουργίες : 1. Ανίχνευση οδικών οχημάτων 2. Μετάδοση βίντεο, ανίχνευση ουρών

 Ανιχνευτής κάμερας κυκλοφορίας

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ
χαρακτηριστικό

 1. Κάμερα κυκλοφορίας   Ανιχνευτής, λαμβάνοντας μικρό μέγεθος και κομψή θήκη. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την ανίχνευση
  οχήματα που περιμένουν στο ή κοντά στη διασταύρωση. Επιπλέον, η κάμερα ανίχνευσης βίντεο έχει λειτουργία μέτρησης οχήματος.
 2. Κάμερα κυκλοφορίας   Ανιχνευτής   μπορεί να εγκατασταθεί εύκολα σε υπάρχουσα ή νέα υποδομή.
  Οι εικόνες βίντεο από τον ανιχνευτή επιτρέπουν την ακριβή τοποθέτηση πολλών υπαρχόντων περιοχών ανίχνευσης.
  Μετάδοση σχετικών πληροφοριών στο σήμα κυκλοφορίας όταν η κάμερα ανίχνευσης βίντεο εκτελεί ανίχνευση παρουσίας οχήματος.
 3. Σχετικά με την κυκλοφορία   Κάμερα   Ανιχνευτής   εντολή
  Αυτό το εγχειρίδιο χρήστη υποδεικνύει ότι η εγκατάσταση και η ρύθμιση της ανίχνευσης βίντεο Αυτό το σύστημα χρησιμοποιεί την πλακέτα εξόδου ως κάμερα ανίχνευσης βίντεο, μια γέφυρα μεταξύ υπολογιστών και σημάτων κυκλοφορίας.

Χρήση

ανιχνευτής

Οφέλη

1. Ενσωμάτωση μικρού μεγέθους (με κάμερα και χειριστήριο).

2. Ευρεία δυναμική, υψηλή ευαισθησία.

3. Μη παρεμβατική εγκατάσταση εδάφους.  
4. Προσαρμοσμένο σε μέρα και νύχτα.
5. Επαλήθευση και παρακολούθηση σε πραγματικό χρόνο.
6. Προβολή κυκλοφορίας σε πραγματικό χρόνο.
7.   ασύρματος ανιχνευτής κάμερας
8.   ανιχνευτής κάμερας ταχύτητας
9.   ανιχνευτές προς πώληση

Σχετικά με το εργοστάσιο

Η Shenzhen Noble Opto Co., Ltd ασχολήθηκε κυρίως με την ανάπτυξη, παραγωγή και πώληση λυχνιών LED, φώτων λυχνίας LED, φώτων δρόμου με βέλη, συστήματος στάθμευσης κ.λπ.
Απολαμβάνουμε μια ομάδα με υψηλή κατάρτιση, εξειδικευμένο σχεδιασμό και ομάδα ανάπτυξης. Αυστηρό σύστημα ελέγχου ποιότητας ISO9001: 2000 και πιστοποιητικό CE, RoHS. τα περισσότερα από τα προϊόντα μας εξάγονται σε αγορά oversea και σε άλλα μέρη.
 
 
Η κάμερα ανίχνευσης κυκλοφορίας Noble Opto είναι μια ενσωματωμένη συσκευή συλλογής πληροφοριών κίνησης βίντεο κατάλληλη για εξωτερικά περιβάλλοντα. Συλλέγει δεδομένα κίνησης, ανιχνεύει οχήματα κίνησης και βελτιστοποιεί συστήματα ελέγχου σήματος κυκλοφορίας σε αυτοκινητόδρομους, σήραγγες, διασταυρώσεις αστικών περιοχών και τμήματα. Η κάμερα ανίχνευσης ροής κυκλοφορίας υιοθετεί μια προηγμένη αρχιτεκτονική προϊόντων που ενσωματώνει μια βιομηχανική μονάδα κάμερας και μια ενότητα ανίχνευσης βίντεο και ενσωματώνει την τεχνολογία λήψης εικόνας και ανίχνευσης βίντεο. Η κάμερα συλλογής ροής κυκλοφορίας μπορεί να εγκατασταθεί στους πόλους, όπως φώτα σήματος ή φώτα δρόμου στη διασταύρωση, τμήμα δρόμου κ.λπ. και πραγματοποιεί τη συλλογή και παρακολούθηση πολλών πληροφοριών κυκλοφορίας 4 λωρίδων. Ταυτόχρονα, παρέχει βίντεο παρακολούθησης υψηλής ευκρίνειας. Η έξυπνη φωτεινή ένδειξη μπορεί να ελεγχθεί σύμφωνα με τη ροή κυκλοφορίας ανιχνευτή κάμερας κυκλοφορίας, η οποία η ροή διασταύρωσης είναι μεγάλη,   το έξυπνο σύστημα ελέγχου φωτεινών σημάτων θα επεκτείνει κατάλληλα το χρόνο απελευθέρωσης του πράσινου φωτός και θα πραγματοποιήσει μια ρύθμιση χρονισμού φωτεινών σημάτων για την αποτελεσματική εκκαθάριση της κυκλοφοριακής συμφόρησης για | Ανιχνευτής κάμερας κυκλοφορίας.
Το μερίδιο αυτό το πόστο:

Στείλτε μας ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Ωρα εργασίας :
08:00-18:00(ώρα Πεκίνου)
Fax :
+86(755)27651483
Τηλέφωνο :
+8613927455427(Ο χρόνος εργασίας)
E - :
trafficloopdetector@gmail.com
Διεύθυνση Εργοστασίου :
Βιομηχανικό πάρκο Mingjinhai, Tangtou Road, Shiyan Town, Bao \ an District
contact us