Ανίχνευση ασύρματης κάμερας με ασύρματες κεραίες Σύνδεση για ανίχνευση.

Ανίχνευση ασύρματης κάμερας με ασύρματες κεραίες Σύνδεση για ανίχνευση.
Ανίχνευση ασύρματης κάμερας με ασύρματες κεραίες Σύνδεση για ανίχνευση.

Λεπτομέρειες:

  • Μάρκα:ευγενής
  • Σειριακός αριθμός: TCD-8
  • Χώρα προέλευσης:Γκουανγκντόνγκ, Κίνα
  • Πιστοποιητικό:CE

Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

  • Προσφορά τιμής:620,9 USD
  • Ελάχιστη παραγγελία: 1 κομμάτι
  • Μέσος χρόνος παράδοσης:Μετά τη λήψη πληρωμής 3-5 εργάσιμες ημέρες
  • Μέθοδος πληρωμής:T / T, Western Union, σε μετρητά
  • Λεπτομέρειες πακέτου:1 χαρτοκιβώτιο / 1 σετ (46 * 19 * 22cm)
  • Δυνατότητα παροχής:3000 τεμ / μήνα
Επικοινωνήστε μαζί μας

Ανίχνευση ασύρματης κάμερας

Ανίχνευση ασύρματης κάμερας. Δεν πρέπει να υπάρχουν λάκκοι, γρατσουνιές, παραμορφώσεις, ρωγμές κ.λπ. στο εξωτερικό περίβλημα της ασύρματης ανίχνευσης κάμερας. Η επίστρωση πρέπει να είναι ομαλή και επίπεδη, το χρώμα πρέπει να είναι ομοιόμορφο και δεν πρέπει να υπάρχουν ελαττώματα. Όπως ρυτίδες, φουσκάλες και ρωγμές. Το λογότυπο ή η δοκιμή στο σώμα της ανίχνευσης ασύρματης κάμερας (αίτημα πελάτη ' s) θα πρέπει να είναι λογικό, σαφές, σωστό και σταθερό και δεν πρέπει να πέσει ή να φορεθεί. Η δομή του ανιχνευτή ασύρματου βρόχου πρέπει να είναι απλή, ασφαλής και ασφαλής για εγκατάσταση και ρύθμιση. Το υλικό του ανιχνευτή ασύρματης κάμερας πρέπει να είναι φιλικό προς το περιβάλλον και να μην είναι επιβλαβές για την ανθρώπινη υγεία. Οι αρμοί εγκατάστασης πρέπει να διαθέτουν δομή με ρυθμιζόμενες κάθετες και πλευρικές γωνίες για εγκατάσταση και κατασκευή. Τα κινητά μέρη πρέπει να είναι εύκαμπτα, χωρίς εμπλοκή, χωρίς εμφανή παραμόρφωση ή ανομοιογενείς ανισότητες.  

ασύρματη ανίχνευση κάμερας

 

Η αντίσταση μόνωσης μεταξύ του τμήματος της γραμμής ισχύος του ανιχνευτή ασύρματης κάμερας ζεστής πώλησης   και το πλαίσιο είναι υπό κανονικές συνθήκες. Θα πρέπει να είναι τουλάχιστον 100 ohms, σε ζεστή και υγρή κατάσταση. Δεν πρέπει να είναι μικρότερο από 2 ohms. Ο ακροδέκτης τροφοδοσίας του ανιχνευτή και του περιβλήματος θα είναι σε θέση να αντέξει μια ημιτονοειδή τάση AC με συχνότητα 50 Hz και πραγματική τιμή 3000 V για 1 λεπτό. Δεν θα συμβεί τόξο ή βλάβη. Ο ανιχνευτής βίντεο μπορεί να ξεκινήσει κανονικά υπό συνθήκες χαμηλής θερμοκρασίας (μείον 20 μοίρες) και είναι λειτουργικός και λογικά σωστός. Ο ανιχνευτής βίντεο μπορεί να ξεκινήσει στους 55 βαθμούς Κελσίου και μπορεί να λειτουργήσει κανονικά με λογική. Σχετικά με την αντοχή στην υγρασία και τη θερμότητα του ανιχνευτή βίντεο. Θα πρέπει να αντέχει σε υγρή δοκιμή θερμότητας 40 βαθμών Κελσίου και σχετική υγρασία 90% για 48 ώρες. Ο ανιχνευτής βίντεο πρέπει να λειτουργεί σωστά και να είναι λογικά σωστός.

ασύρματη ανίχνευση κάμερας

Τα διαβρωτικά μεταλλικά εξαρτήματα, τα περιβλήματα και οι βραχίονες στήριξης των ανιχνευτών βίντεο δοκιμάζονται για αντοχή σε δοκιμές διάβρωσης της αιθαλομίχλης. Δεν απαιτείται πλέον δοκιμή διάβρωσης ψεκασμού με αλάτι για προϊόντα που έχουν περάσει τη δοκιμή αντοχής στην αιθαλομίχλη, αλλά πρέπει να παρέχονται σχετικά έγγραφα πιστοποίησης. Το υλικό είναι ανθεκτικό στη γήρανση. Τα υλικά βαφής και πλαστικών που εκτίθενται απευθείας στο ηλιακό φως έξω από τον εξοπλισμό πρέπει να είναι κατάλληλα για χρήση σε δοκιμές αντοχής στις καιρικές συνθήκες. Για προϊόντα που έχουν περάσει τη δοκιμή γήρανσης, η δοκιμή γήρανσης δεν απαιτείται, αλλά απαιτείται το πιστοποιητικό συμμόρφωσης και το κατάλληλο προϊόν θα επιτρέπεται να διατίθεται στην αγορά. Δοκιμή αντοχής σε κραδασμούς, μετά από 15 κύκλους δοκιμών δόνησης. Η λειτουργία πρέπει να είναι απαλλαγμένη από ανωμαλίες και η δομή να είναι απαλλαγμένη από ζημιές. Τα ανταλλακτικά πρέπει να είναι χαλαρά. Αντοχή στην πίεση του ανέμου, ο ανιχνευτής βίντεο μπορεί να λειτουργεί κανονικά όταν υποβάλλεται σε πίεση ανέμου που παράγεται από ταχύτητα ανέμου 40m / s. Η ασύρματη ανίχνευση κάμερας πρέπει να είναι σφραγισμένη για να αποφευχθούν βλαβερές επιπτώσεις από βροχή, χιόνι, άλλα και σκόνη στο εσωτερικό. Ο βαθμός προστασίας του περιβλήματος. Τυποποιήστε το εύρος ανίχνευσης του ανιχνευτή βίντεο. Ανιχνεύεται όταν η οριζόντια απόσταση της πλησιέστερης λωρίδας είναι ίση με 5 μέτρα και όταν η οριζόντια απόσταση της απόμακρης λωρίδας είναι 40 μέτρα. Η σχετική μέτρηση παραμέτρων πραγματοποιείται εντός 200 μέτρων από την κατεύθυνση ροής κυκλοφορίας και ελέγχεται η ακρίβεια των μετρημένων παραμέτρων.

ασύρματη ανίχνευση κάμερας


 

 

 

 

 

 

 

 

Σχετικά προϊόντα:

επικοινώνησε μαζί μας

Υπάρχει πρόβλημα

Το αρχηγείο μας

Ωρα εργασίας :
08:00-18:00(ώρα Πεκίνου)
FAX :
+86(755)27651483
επαγγελματικό τηλεφώνημα. :
+8613927455427(Ο χρόνος εργασίας)
E - :
trafficloopdetector@gmail.com
Διεύθυνση Εργοστασίου :
Βιομηχανικό πάρκο Mingjinhai, Tangtou Road, Shiyan Town, Bao \ an District

Send Us an Email

contact us