Σειρά χρονοδιακόπτη αντίστροφης μέτρησης κυκλοφορίας και πωλήσεις

Σειρά χρονοδιακόπτη αντίστροφης μέτρησης κυκλοφορίας

Περιγραφή προϊόντος   Χρονόμετρο αντίστροφης μέτρησης επισκεψιμότητας :

Το   η αντίστροφη μέτρηση της κυκλοφορίας χρησιμοποιείται ως εγκατάσταση ασφαλείας για το   δρόμος   βοηθητικά σήματα κυκλοφορίας, Μπορεί να εμφανιστεί στο   συγχρονισμός με διάφορα φανάρια. Μπορεί να παρέχει τις υπόλοιπες πληροφορίες για τα κόκκινα, κίτρινα και πράσινα φώτα για μηχανοκίνητα οχήματα, μη μηχανοκίνητα οχήματα και φώτα πεζών, μειώνοντας την καθυστέρηση χρόνου για τα οχήματα ή τους πεζούς να περάσουν από τη διασταύρωση και να βελτιώσει σημαντικά την αποτελεσματικότητα της αστικής οδικής κυκλοφορίας.

Ο χρονοδιακόπτης αντίστροφης μέτρησης κυκλοφορίας, επίσης γνωστός ως οθόνη αντίστροφης μέτρησης σήματος οδικής κυκλοφορίας, χρησιμοποιείται κυρίως για τον έλεγχο διασταυρώσεων με σταθερούς χρόνους, φώτα κυκλοφορίας πολλαπλών περιόδων και πολλαπλών σχεδίων. Εμφανίζει 3ψήφιο χρόνο αντίστροφης μέτρησης με μέγιστο χρόνο εμφάνισης 999 δευτερόλεπτα. Μπορεί ταυτόχρονα να εμφανίσει όλα τα πράσινα φώτα, τα κίτρινα φώτα ή το κόκκινο φως. Είναι ' περίπου   400 mm LED φως και ρυμούλκηση ψηφιακού χρονοδιακόπτη, ψηφιακό χρονόμετρο αντίστροφης μέτρησης.

Χρονόμετρο αντίστροφης μέτρησης επισκεψιμότητας

Το πλεονέκτημα του χρονοδιακόπτη αντίστροφης μέτρησης όπως παρακάτω:

1. Χρησιμοποιώντας χάντρες λαμπτήρων τσιπ Epistar υψηλής φωτεινότητας, το χρώμα είναι εντυπωσιακό, το χρώμα είναι ξεχωριστό και έχει καλή ορατότητα ανεξάρτητα από τη μέρα και τη νύχτα. Χαμηλή απώλεια, ομοιόμορφη φωτεινότητα, τυπικό χρωματογράφημα, μεγάλη διάρκεια ζωής. Σε σύγκριση με τις παραδοσιακές πηγές φωτός (όπως λαμπτήρες πυρακτώσεως, λαμπτήρες αλογόνου βολφραμίου), η εξοικονόμηση ενέργειας είναι περίπου 85%.

2. Το κύκλωμα ανίχνευσης που σχεδιάσαμε έχει λειτουργίες απομόνωσης και αντι-παρεμβολών, οι οποίες μπορούν να φιλτράρουν την τάση παρεμβολής κορυφής 120 volt ή την τάση διαρροής. Μοναδικός σχεδιασμός κυκλώματος, μέσω ενός ειδικού κυκλώματος οπτικής διανομής, το φως μπορεί να επιτύχει ένα ομοιόμορφο αποτέλεσμα. Τα μικτά κυκλώματα είναι διασυνδεδεμένα και ανεξάρτητα. Ένα σφαιρίδιο λαμπτήρα έχει υποστεί ζημιά και δεν επηρεάζει τη λειτουργία άλλων λυχνιών LED. Η επιφάνεια της πλακέτας PCB επεξεργάζεται με ματ επίστρωση για να κάνει το φως του σηματοδότη να λάμπει χωρίς παρεμβολές και υψηλή αξιοπιστία.

3.   Το χρονόμετρο αντίστροφης μέτρησης NobTra υιοθετεί τεχνολογία ελέγχου μικροϋπολογιστών, η οποία μπορεί να εντοπίσει ή να λάβει αυτόματα την ώρα των φωτεινών σηματοδοτών σε πραγματικό χρόνο. Το ενσωματωμένο κύκλωμα παρακολούθησης λογισμικού και υλικού το καθιστά σταθερό και αξιόπιστο. Χρησιμοποιώντας επεξεργαστή CPU για χρονισμό, μπορεί να παρακολουθεί αυτόματα τον χρόνο ενεργοποίησης και απενεργοποίησης των φανών χωρίς χειροκίνητη ρύθμιση. Όταν υπάρχει σφάλμα κατά τη διάρκεια του φωτεινού σηματοδότη, το χρονόμετρο αντίστροφης μέτρησης μπορεί να διορθωθεί αυτόματα.

4.   Ο χρονομετρητής αντίστροφης μέτρησης NobTra χρησιμοποιεί σταθερή τάση Meanwell και σταθερή παροχή ρεύματος για τη διασφάλιση σταθερής ποιότητας προϊόντος. Μικρό μέγεθος, ελαφρύ, χαμηλή κατανάλωση ισχύος, σταθερή τάση εξόδου και καλή αντίσταση στην αντίστροφη τάση. Προσαρμογή σε ένα ευρύ εύρος τάσης. 110 ~ 220VAC, 12 ~ 24VDC μπορεί να λειτουργήσει κανονικά.

5.   Αντίστροφη μέτρηση κυκλοφορίας NobTra   χρονόμετρο   Τα φώτα κυκλοφορίας σειράς διαθέτουν μια ποικιλία περιβλημάτων για την κάλυψη των αναγκών διαφορετικών σεναρίων εφαρμογής. Μεταξύ αυτών, τα κελύφη χρονομέτρησης αντίστροφης μέτρησης 200MM, 300MM και 400MM είναι κατασκευασμένα από υλικό υπολογιστή με μικρό βάρος, υψηλή σκληρότητα και υψηλή ευελιξία. είναι πλήρως σφραγισμένο με ανθεκτική στην UV σιλικόνη και δεν θα διαρρέει νερό. Ολόκληρο το χρονόμετρο αντίστροφης μέτρησης κυκλοφορίας είναι ελαφρύ και εύκολο στην εγκατάσταση. Ο χρονομετρητής αντίστροφης μέτρησης 500MM χρησιμοποιεί προφίλ αλουμινίου υψηλής ποιότητας, χυτό χυτό αλουμίνιο, ανθεκτικό και ανθεκτικό, κατάλληλο για κάθε είδους κακές καιρικές συνθήκες.

6.   Το αλουμίνιο σκίαστρο αποφεύγει το άμεσο ηλιακό φως να επηρεάσει το χρωματικό φως. Υιοθετείται η διαδικασία ψεκασμού ηλεκτροστατικής σκόνης υψηλής θερμοκρασίας, η οποία δεν είναι σκουριασμένη και δεν είναι εύκολο να οξειδωθεί. Το υλικό είναι ανθεκτικό σε υψηλή θερμοκρασία, έντονο κρύο, παραμόρφωση, γήρανση, αδιάβροχο και αδιάβροχο.

μετρών την ώραν

εγκαθιστώ

 

Το μερίδιο αυτό το πόστο:

Στείλτε μας ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Ωρα εργασίας :
08:00-18:00(ώρα Πεκίνου)
Fax :
+86(755)27651483
Τηλέφωνο :
+8613927455427(Ο χρόνος εργασίας)
E - :
trafficloopdetector@gmail.com
Διεύθυνση Εργοστασίου :
Βιομηχανικό πάρκο Mingjinhai, Tangtou Road, Shiyan Town, Bao \ an District
contact us